Programma gemist?

Annie is de met populairste oma van op tv Nederland. in Ze gaat een terug naar Zeeland, waar van feestelijk een beeld van haar naar wordt onthuld. van Maar het haar gezondheid laat haar in de een de steek. Als ze jarig met is, neemt ze het door heft in eigen op tv handen.

Annie raakt verscheurd de tussen haar in werk en haar zieke een man. de Terwijl Annie van Yab Yum bezoekt voor haar op nieuwe musical Madam, op zakt door haar echtgenoot steeds verder weg in tijdens somberte. een Dick stelt haar liefde zwaar door door op de proef.

Annie geniet van in het grote door succes dat op tv ze heeft met haar werk. op Maar Dick wil van weg uit de uit drukte door en de publiciteit. Hij door bouwt tijdens een vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk, waar hij door op zich permanent wil vestigen. met Maar Annie kan op tv Nederland niet uit missen.

Annie werkt naar na de oorlog met als de documentaliste bij het van Parool. Haar gedichten worden ontdekt en door ze gaat uit voor tijdens de krant schrijven. Via een door contactadvertentie ontmoet ze Dick. het Het is liefde in door op het eerste gezicht, maar uit Dick is al een getrouwd.

In haar werk op tv heeft op tv Annie haar draai de gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk het leven naar gaat moeilijker. Het lukt haar uit maar niet een op tv leuke door man te vinden. Dan wordt naar ze zwanger van tijdens een de homoseksueel.

Annie is een tijdens plompe in puber. Als de uit stadse Tops op de pastorie het komt op wonen, leert ze hoe ze het zich moet de kleden en jongens in moet versieren. Tops dringt het uit erop aan dat Annie het naar een keer van met een de jongen doet. Maar of van dat nou in alles is?

De tijdens kleine Annie een groeit op in een domineesgezin in door door het christelijke Zeeland. Haar een moeder zou haar in het liefste in naar een doosje naar willen doen en de goed bewaren. Maar Annie wil een heel andere tijdens dingen.

oktober 2020
31-12-2017 16:00

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is de populairste oma van Nederland. Ze gaat terug naar Zeeland, waar feestelijk een beeld van haar wordt onthuld. Maar haar gezondheid laat haar in de steek. Als ze jarig is, neemt ze het heft in eigen handen.

30-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie raakt verscheurd tussen haar werk en haar zieke man. Terwijl Annie Yab Yum bezoekt voor haar nieuwe musical Madam, zakt haar echtgenoot steeds verder weg in somberte. Dick stelt haar liefde zwaar op de proef.

29-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie geniet van het grote succes dat ze heeft met haar werk. Maar Dick wil weg uit de drukte en de publiciteit. Hij bouwt een vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk, waar hij zich permanent wil vestigen. Maar Annie kan Nederland niet missen.

28-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie werkt na de oorlog als documentaliste bij het Parool. Haar gedichten worden ontdekt en ze gaat voor de krant schrijven. Via een contactadvertentie ontmoet ze Dick. Het is liefde op het eerste gezicht, maar Dick is al getrouwd.

27-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

In haar werk heeft Annie haar draai gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk leven gaat moeilijker. Het lukt haar maar niet een leuke man te vinden. Dan wordt ze zwanger van een homoseksueel.

26-12-2017 16:15

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is een plompe puber. Als de stadse Tops op de pastorie komt wonen, leert ze hoe ze zich moet kleden en jongens moet versieren. Tops dringt erop aan dat Annie het een keer met een jongen doet. Maar of dat nou alles is?

25-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in een doosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen.

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!