Programma gemist?

Annie het is de populairste oma door van Nederland. Ze gaat op door terug naar Zeeland, waar feestelijk in een beeld van haar tijdens wordt onthuld. Maar het haar van gezondheid laat haar in op de steek. Als de ze jarig is, neemt met ze het heft tijdens in eigen op handen.

Annie raakt verscheurd op tussen tijdens haar werk en haar zieke op tv op tv man. Terwijl Annie Yab uit Yum bezoekt voor tijdens haar nieuwe de musical Madam, zakt het haar echtgenoot steeds verder weg de in in somberte. Dick stelt haar liefde zwaar op op de het proef.

Annie in geniet van het tijdens grote succes de dat ze heeft met haar het werk. Maar Dick wil op tv weg de uit de drukte van en de publiciteit. Hij de bouwt een vakantiehuisje in tijdens Zuid-Frankrijk, waar uit hij zich uit permanent wil vestigen. met Maar Annie kan Nederland niet op tv de missen.

Annie in werkt na de oorlog tijdens als documentaliste bij het de Parool. Haar de gedichten van worden ontdekt en ze tijdens gaat voor de tijdens krant schrijven. het Via een contactadvertentie ontmoet tijdens ze Dick. Het het is liefde op het uit eerste op gezicht, maar Dick is al door getrouwd.

In haar van werk heeft de Annie haar de draai gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk het leven gaat op moeilijker. Het lukt de haar maar naar niet een met leuke man te vinden. Dan wordt op tv ze zwanger van de een op homoseksueel.

Annie op is een plompe puber. de Als de stadse Tops van op de op tv pastorie komt tijdens wonen, leert ze hoe naar ze zich moet kleden uit en op tv jongens moet op tv versieren. Tops dringt erop aan dat naar Annie van het een keer met een een jongen doet. Maar in of dat met nou alles een is?

De kleine uit Annie groeit op in op een door domineesgezin in het met christelijke Zeeland. het Haar moeder zou haar het van liefste in door een doosje de willen doen en door goed bewaren. Maar Annie naar wil heel op tv andere dingen.

januari 2020
31-12-2017 16:00

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is de populairste oma van Nederland. Ze gaat terug naar Zeeland, waar feestelijk een beeld van haar wordt onthuld. Maar haar gezondheid laat haar in de steek. Als ze jarig is, neemt ze het heft in eigen handen.

30-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie raakt verscheurd tussen haar werk en haar zieke man. Terwijl Annie Yab Yum bezoekt voor haar nieuwe musical Madam, zakt haar echtgenoot steeds verder weg in somberte. Dick stelt haar liefde zwaar op de proef.

29-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie geniet van het grote succes dat ze heeft met haar werk. Maar Dick wil weg uit de drukte en de publiciteit. Hij bouwt een vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk, waar hij zich permanent wil vestigen. Maar Annie kan Nederland niet missen.

28-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie werkt na de oorlog als documentaliste bij het Parool. Haar gedichten worden ontdekt en ze gaat voor de krant schrijven. Via een contactadvertentie ontmoet ze Dick. Het is liefde op het eerste gezicht, maar Dick is al getrouwd.

27-12-2017 16:10

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

In haar werk heeft Annie haar draai gevonden als bibliothecaresse. Haar persoonlijk leven gaat moeilijker. Het lukt haar maar niet een leuke man te vinden. Dan wordt ze zwanger van een homoseksueel.

26-12-2017 16:15

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

Annie is een plompe puber. Als de stadse Tops op de pastorie komt wonen, leert ze hoe ze zich moet kleden en jongens moet versieren. Tops dringt erop aan dat Annie het een keer met een jongen doet. Maar of dat nou alles is?

25-12-2017 16:05

Annie M.G.

Annie M.G. - Annie M.G.

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in een doosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen.

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!