Programma gemist?

In de de kringloopwinkel in Naarden de heerst onrust. Er van loopt een meneer door rond die spiedend om naar zich heen met kijkt van om het proces van binnenkomst tot tijdens verkoop met zo efficiënt mogelijk te maken. naar Door de Participatiewet in kunnen naar er geen mensen meer met van een behoud van uitkering komen werken. de En de hoeveelheid spullen tijdens die binnenkomen wordt op alleen het maar groter. Blijft de het nog wel met 'Eén grote familie'? uit Gerda ontdekt in Steenwijk op tv nieuwe van talenten en komt haar depressie te van boven. door Wadhi, de met Syrische vluchteling, vindt een huis het en een uit goedbetaalde baan het bij een grote in modeketen. En Joost, ondertussen het ex-verslaafde, vindt in rust in de bossen rond van Zeist.

We komen in om door in de spullen en vaak in is het moeilijk om naar met hier afscheid van van te nemen. Opruimgoeroes als naar Marie Kondo zijn niet op voor niks in bestsellerauteurs. Ook in de met kringloopwinkels het zelf hebben sommigen er moeite op mee. Zoals op tv Trineke voor op wie een oude naaimand een de optelsom is van naalden, op tv spelden, de garen, band en haakjes. tijdens Die moeten dus allemaal door apart verkocht op worden in haar op 'Winkel van Sinkel'. Het het is in bij haar geen de rotzooi maar 'goedzooi'. op tv En je met kunt bij haar één knoopje op tv kopen en niet naar een in plastic verpakking met twintig. In een de fietsenmakerij in tijdens Zeist uit hebben Jan en Joost bakken vol met losse onderdelen, tijdens het met tegendeel van ontspullen, maar je vindt door met altijd wat je nodig hebt. het Gerda uit gaat de confrontatie op tv aan en gooit de dingen tijdens van op tv voor haar depressie weg. Ze een hoopt zo een door nieuwe start te een maken.

Voor de velen is het snuffelen naar naar verborgen kringloopschatten uit een echte verslaving. in De grootste schatgraver uit werkt in Naarden op en heet Mohammed. een Hij specialiseerde zich in tijdens kunst en een antiek en werkt een samen met zijn door doofstomme assistent in Francis, met wie hij praat het in door een zelfontwikkelde op tv geheimtaal. Zij vinden dingen die in soms duizenden euro's waard door zijn. Mohammed haalde een de landelijke pers door met de in vondst van een vroege met van Mondriaan.

Jaarlijks naar komen er honderden miljoenen kilo's van meubels, kleding, naar aardewerk en elektronica binnen het bij de kringloop. met de Hoewel het storm loopt tijdens de door van Kringloop Kerstkoopzondagen, gaat tijdens het niet om de spullen, maar met om in de mensen. Dementerende bejaarden de gaan op met een oud op tv Sunlight- zeepje terug in hun uit herinnering. in Kinderen uit gezinnen tijdens die in armoede leven met krijgen een verjaardagsdoos met een kringloopcadeautjes. de Verslaafden gaan over de de spullen met elkaar in een gesprek. En een Syrische naar door vluchteling hoopt via de met winkel de Nederlandse cultuur te tijdens begrijpen en uit de met taal te leren.

In op de ruim een 1700 kringloopwinkels in op Nederland werken zo'n 20.000 mensen. in Vrijwilligers, maar tijdens vooral mensen met afstand de tot naar de arbeidsmarkt. Mensen met een 'rugzakje', op tv zoals op dat in met de winkels genoemd wordt. Iedereen weet met het van het rugzakje op van de ander. het Er zijn geen geheimen. Er het heerst openheid. met En dat leidt automatisch tot een begrip, gesprek en met met waar nodig een tijdens helpende hand. Zoals in ex-verslaafde Simon die Joost helpt bij tijdens zijn afkickproces. Gerda tijdens die door door het etaleren van kleding de het haar depressie langzaam met te boven komt. 'Eén grote familie', het zoals Roelof op tv van op tv de inname-afdeling in in Steenwijk dat noemt.

In het de kringloopwinkel van in Naarden heerst onrust. Er loopt met een meneer rond tijdens die van spiedend om op tv zich heen kijkt om op tv het proces van binnenkomst in tot verkoop zo met efficiënt mogelijk te maken. door Door met de Participatiewet kunnen er geen van mensen meer met tijdens met behoud van uitkering komen werken. En op in de hoeveelheid spullen die binnenkomen wordt het alleen maar het groter. Blijft het tijdens nog wel in 'Eén grote familie'? Gerda ontdekt op in Steenwijk nieuwe het talenten en op tv komt haar de depressie te boven. Wadhi, de uit Syrische de vluchteling, vindt een op tv huis en een op goedbetaalde baan bij een in grote modeketen. En Joost, in ondertussen ex-verslaafde, vindt tijdens rust met in de bossen rond naar Zeist.

We komen om de in de tijdens spullen en vaak is naar het moeilijk het om van hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes op tv als Marie met Kondo het zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook op tv in de kringloopwinkels een op zelf hebben sommigen er moeite mee. een tijdens Zoals Trineke, voor wie de een oude naaimand de naar optelsom is van naalden, het uit spelden, garen, band een en haakjes. Die naar moeten dus allemaal apart van verkocht worden in haar 'Winkel een van met Sinkel'. Het is op bij haar geen de rotzooi maar 'goedzooi'. En je een kunt bij van haar tijdens één knoopje kopen en met niet een plastic verpakking met uit twintig. In de van op fietsenmakerij in Zeist hebben Jan en uit Joost bakken op tv vol naar losse onderdelen, het tegendeel van ontspullen, uit door maar je vindt met altijd wat je van nodig hebt. Gerda uit gaat de confrontatie op aan en gooit de van dingen van voor een haar depressie het weg. Ze hoopt zo een nieuwe op tv start te een maken.

Voor velen is de het snuffelen naar naar verborgen kringloopschatten een de echte de verslaving. De grootste naar schatgraver werkt op in Naarden en heet Mohammed. uit Hij specialiseerde zich een in kunst naar en antiek en werkt samen met met een zijn doofstomme de assistent Francis, met wie hij praat op tv in een op tv zelfontwikkelde het geheimtaal. Zij vinden dingen van die soms duizenden een euro's waard met zijn. Mohammed haalde van de landelijke pers met op tv de vondst van een vroege naar door Mondriaan.

Jaarlijks naar komen er honderden miljoenen met kilo's uit meubels, kleding, aardewerk tijdens en elektronica binnen bij de kringloop. op tv Hoewel het naar storm uit loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen in gaat de het niet om in de spullen, maar om de van mensen. Dementerende bejaarden gaan op tv met naar een oud Sunlight-zeepje terug in met hun herinnering. Kinderen in uit door gezinnen die in in armoede leven de krijgen een verjaardagsdoos op tv met kringloopcadeautjes. Verslaafden gaan over door de spullen in gesprek in met het elkaar. En een Syrische vluchteling van hoopt op tv via de winkel de Nederlandse tijdens cultuur te in begrijpen op en de taal te uit leren.

Het op fenomeen kringloopwinkel heeft de laatste door een jaren een grote vlucht genomen. van De tijdens hartverwarmende documentaireserie ‘Het succes van de tijdens kringloopwinkel’ naar laat zien een dat de kringloop niet door alleen qua spullen, tijdens maar ook op tv qua mensen vol verborgen een parels zit. tijdens De afleveringen zijn met deze week van maandag tot het en met vrijdag de om de 21:10 uur te een zien op NPO uit 2. De ene na de uit andere winkelketen met gaat failliet, maar het er is één winkel die naar een het ongekende groei doormaakt: de kringloopwinkel. Ondertussen van de zijn er zo’n 1700 in Nederland: naar kleine en grote, een van door Maastricht tot Buitenpost. Alleen van de bij de in brancheorganisatie aangesloten uit kringloopbedrijven (zonder winstoogmerk) trokken vorig op jaar 28 miljoen het bezoekers. De omzet naar van alle een kringloopwinkels in Nederland bedraagt een zo’n 250 op tv miljoen en groeit ieder de in jaar. Maar de kringloopwinkel is de niet alleen een commercieel met succes: het is vooral in op tv het sociale succes dat zo bijzonder met is aan de uit kringloopwinkel. een Het is op tv een plek waar mensen weer tijdens met elkaar in praten, waar ze elkaars uit problemen helpen oplossen, waar op nieuwe van talenten ontdekt worden. En dat uit grotendeels zonder door dat door de overheid zich ermee bemoeit. De naar plek is van een waar een snuffelparadijs: er liggen duizenden door verschillende dingen, niets het is hetzelfde. Voor veel mensen van is het een tijdens het wekelijks uitje, soms is de op tv winkel zelfs een ware in verslaving. Want er het in zijn steeds weer nieuwe op spullen en je zou wel een eens wat mis door in kunnen lopen... Je ziet er een naar een tiener vintage kleding passen, een bijstandsmoeder uit in die servies nodig heeft en een een naar Range Rover-eigenares op zoek van naar designspullen de – die ze er vindt met ook. Verder draagt de het kringloop flink bij door aan duurzaamheid. Er worden op honderden miljoenen kilo’s een door meubelen, apparaten, textiel, serviesgoed en boeken van uit opgehaald die anders voor een van groot deel in de van verbrandingsoven zouden verdwijnen. de Dat levert jaarlijks een een CO2-besparing naar op uit die gelijk is in aan het verwarmen van een tijdens kleine het 100.000 woningen. De kringloop naar is meer dan een winkel. naar Het uit is het nieuwe dorpsplein: in een plek waar mensen weer uit met met elkaar praten, waar uit relaties ontstaan, waar mensen samen door elkaars problemen oplossen, de waar nieuwe talenten het ontdekt het worden. Een de plek vol verhalen van gewone door en bijzondere mensen; in in Maastricht het anders dan in Staphorst of in in met Lauwersoog. Het succes van van de kringloopwinkel volgt met de verhalen van gewone en de bijzondere mensen door op heel het land. naar van Wie het Nederland in van nu wil zien, moet in naar de kringloopwinkel van zijn: in het échte hart van door Nederland.

mei 2018
03-02-2018 16:05

Verandering

Het succes van de kringloopwinkel - Verandering

In de kringloopwinkel in Naarden heerst onrust. Er loopt een meneer rond die spiedend om zich heen kijkt om het proces van binnenkomst tot verkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Door de Participatiewet kunnen er geen mensen meer met behoud...

27-01-2018 16:05

(Ont)spullen

Het succes van de kringloopwinkel - (Ont)spullen

We komen om in de spullen en vaak is het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes als Marie Kondo zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels zelf hebben sommigen er moeite mee. Zoals Trineke voor wie een ...

20-01-2018 16:15

Schatgraven

Het succes van de kringloopwinkel - Schatgraven

Voor velen is het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De grootste schatgraver werkt in Naarden en heet Mohammed. Hij specialiseerde zich in kunst en antiek en werkt samen met zijn doofstomme assistent Francis, m...

13-01-2018 16:15

Niet de spullen maar de mensen

Het succes van de kringloopwinkel - Niet de spullen maar de mensen

Jaarlijks komen er honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk en elektronica binnen bij de kringloop. Hoewel het storm loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen, gaat het niet om de spullen, maar om de mensen. Dementerende be...

06-01-2018 16:15

Eén grote familie

Het succes van de kringloopwinkel - Eén grote familie

In de ruim 1700 kringloopwinkels in Nederland werken zo'n 20.000 mensen. Vrijwilligers, maar vooral mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met een 'rugzakje', zoals dat in de winkels genoemd wordt. Iedereen weet van het rugzakje van...

29-12-2017 21:15

Verandering

Het succes van de kringloopwinkel - Verandering

In de kringloopwinkel in Naarden heerst onrust. Er loopt een meneer rond die spiedend om zich heen kijkt om het proces van binnenkomst tot verkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Door de Participatiewet kunnen er geen mensen meer met behoud...

28-12-2017 21:15

(Ont)spullen

Het succes van de kringloopwinkel - (Ont)spullen

We komen om in de spullen en vaak is het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes als Marie Kondo zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels zelf hebben sommigen er moeite mee. Zoals Trineke, voor wie een...

27-12-2017 21:15

Schatgraven

Het succes van de kringloopwinkel - Schatgraven

Voor velen is het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De grootste schatgraver werkt in Naarden en heet Mohammed. Hij specialiseerde zich in kunst en antiek en werkt samen met zijn doofstomme assistent Francis, m...

26-12-2017 21:15

Niet de spullen maar de mensen

Het succes van de kringloopwinkel - Niet de spullen maar de mensen

Jaarlijks komen er honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk en elektronica binnen bij de kringloop. Hoewel het storm loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen gaat het niet om de spullen, maar om de mensen. Dementerende bej...

25-12-2017 21:15

Nieuw: Het succes van de kringloopwinkel

Het succes van de kringloopwinkel - Nieuw: Het succes van de kringloopwinkel

Het fenomeen kringloopwinkel heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. De hartverwarmende documentaireserie ‘Het succes van de kringloopwinkel’ laat zien dat de kringloop niet alleen qua spullen, maar ook qua mensen vol verborgen par...

Het succes van de kringloopwinkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het succes van de kringloopwinkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het succes van de kringloopwinkel bij Het succes van de kringloopwinkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het succes van de kringloopwinkel. Heb je een uitzending van Het succes van de kringloopwinkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het succes van de kringloopwinkel gemist

Uitzending gemist van Het succes van de kringloopwinkel? Hier kun je alle uitzendingen van Het succes van de kringloopwinkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord