Programma gemist?

In in de kringloopwinkel in tijdens Naarden heerst onrust. in Er loopt een meneer de rond die spiedend met om op zich heen kijkt om uit het proces van binnenkomst op tv tot verkoop zo efficiënt door naar mogelijk te maken. Door de met Participatiewet de kunnen er geen mensen een meer met behoud van tijdens uitkering komen werken. En van de hoeveelheid spullen uit die binnenkomen wordt op tv alleen maar groter. van Blijft het van nog wel op tv 'Eén grote op tv familie'? Gerda ontdekt in Steenwijk nieuwe tijdens talenten en van komt de haar depressie te boven. Wadhi, de naar tijdens Syrische vluchteling, vindt een huis en de een goedbetaalde met baan bij een grote naar modeketen. En van Joost, ondertussen naar ex-verslaafde, vindt rust in de tijdens een bossen rond Zeist.

We op tv komen om op tv in de spullen en het vaak is het met moeilijk om hier afscheid van met te nemen. naar Opruimgoeroes als Marie in Kondo door zijn niet voor het niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels met zelf hebben met sommigen van er moeite mee. Zoals Trineke voor tijdens wie een een oude op naaimand de optelsom uit is van naalden, spelden, garen, het band en haakjes. op tv Die moeten op dus allemaal apart verkocht worden uit in haar 'Winkel op tv van naar Sinkel'. Het is uit bij haar geen de rotzooi maar 'goedzooi'. En je in tijdens kunt bij haar één knoopje kopen met en het niet een plastic een verpakking met twintig. In een de door fietsenmakerij in Zeist hebben Jan door en op tv Joost bakken vol losse onderdelen, door het tegendeel van tijdens ontspullen, maar naar je vindt altijd door wat je nodig hebt. Gerda de gaat de confrontatie door op aan en gooit in de dingen van de voor haar depressie weg. Ze hoopt het zo een een nieuwe start te uit maken.

Voor op tv velen is het snuffelen naar met uit verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De op op grootste schatgraver werkt in Naarden en naar heet naar Mohammed. Hij specialiseerde door zich in kunst het en antiek en werkt samen met van met zijn doofstomme assistent een Francis, met wie hij praat met in een zelfontwikkelde een geheimtaal. Zij op vinden dingen die op tv soms de duizenden euro's waard zijn. Mohammed haalde een de landelijke pers het met de door vondst van door een vroege het Mondriaan.

Jaarlijks met komen er honderden miljoenen op kilo's in meubels, kleding, aardewerk en het elektronica binnen bij de het kringloop. Hoewel op het storm loopt tijdens de op tv Kringloop Kerstkoopzondagen, gaat op tv het niet naar om de spullen, door maar om naar de mensen. Dementerende door bejaarden gaan met een oud naar Sunlight- een zeepje terug in tijdens hun herinnering. Kinderen uit op tv gezinnen die in armoede met leven krijgen van een verjaardagsdoos van met kringloopcadeautjes. op Verslaafden gaan over de spullen door met met elkaar in gesprek. En een Syrische uit vluchteling hoopt in via op tv de winkel de Nederlandse cultuur van te met begrijpen en de met taal te leren.

In door de ruim 1700 kringloopwinkels een in in Nederland werken zo'n 20.000 mensen. uit Vrijwilligers, het maar vooral mensen met op tv afstand tot uit de arbeidsmarkt. Mensen met een het 'rugzakje', zoals dat in door de de winkels genoemd wordt. Iedereen weet het van een het rugzakje van de naar ander. Er met zijn geen uit geheimen. Er heerst openheid. En dat door leidt naar automatisch tot begrip, gesprek met en waar nodig een door helpende hand. uit Zoals ex-verslaafde op Simon die uit Joost helpt bij zijn de afkickproces. Gerda die op tv door het etaleren van kleding in haar depressie naar langzaam te boven op komt. 'Eén grote familie', met zoals Roelof door van het de inname-afdeling in in Steenwijk dat noemt.

In door de kringloopwinkel in Naarden naar heerst onrust. Er door loopt een meneer naar rond die spiedend om in zich heen kijkt op tv om het het proces van binnenkomst van tot verkoop zo op tv efficiënt mogelijk te maken. het het Door de Participatiewet kunnen er geen het mensen tijdens meer met behoud door van uitkering komen werken. de En de hoeveelheid de spullen die binnenkomen wordt een alleen tijdens maar groter. Blijft het nog naar in wel 'Eén grote de familie'? Gerda ontdekt een in Steenwijk nieuwe talenten het en komt haar depressie te de boven. Wadhi, de het Syrische vluchteling, de vindt op tv een huis en een goedbetaalde baan uit het bij een grote modeketen. En Joost, door ondertussen ex-verslaafde, vindt een rust in op tv de naar bossen rond Zeist.

We van komen om in met de spullen de en vaak is op het moeilijk om hier afscheid in van te nemen. een Opruimgoeroes als op Marie Kondo zijn het niet voor niks uit bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels van zelf naar hebben sommigen er moeite mee. op tv Zoals Trineke, in voor wie het een oude naaimand de optelsom het naar is van naalden, door spelden, garen, band en haakjes. Die tijdens moeten van dus allemaal apart verkocht worden een naar in haar 'Winkel van Sinkel'. Het op is op bij haar geen in rotzooi maar op tv 'goedzooi'. En je kunt tijdens bij haar op tv één knoopje kopen en niet een op plastic naar verpakking met twintig. In de het fietsenmakerij de in Zeist hebben Jan en met op Joost bakken vol naar losse onderdelen, het tegendeel van door ontspullen, maar je vindt op altijd wat met je van nodig hebt. Gerda uit gaat de confrontatie aan en gooit van de dingen van tijdens door voor haar depressie weg. in Ze hoopt zo met een nieuwe start de te maken.

Voor velen is in het snuffelen het naar verborgen uit kringloopschatten een in echte verslaving. De grootste op schatgraver werkt tijdens in Naarden en heet Mohammed. de Hij specialiseerde zich in de de kunst en antiek en door werkt samen met zijn doofstomme naar tijdens assistent Francis, met wie naar hij praat in een zelfontwikkelde uit tijdens geheimtaal. Zij vinden dingen die soms tijdens in duizenden euro's waard op zijn. Mohammed haalde het de landelijke pers met de vondst op tv van een vroege de naar Mondriaan.

Jaarlijks met komen er honderden door miljoenen kilo's meubels, met kleding, aardewerk naar en elektronica binnen de bij de kringloop. tijdens Hoewel het storm loopt tijdens de de met Kringloop Kerstkoopzondagen gaat het niet om door de spullen, maar met om de mensen. op tv door Dementerende bejaarden gaan met een het oud Sunlight-zeepje het terug in hun herinnering. Kinderen van uit gezinnen die een in armoede met leven krijgen een tijdens verjaardagsdoos met op kringloopcadeautjes. Verslaafden gaan over de de spullen in door gesprek met elkaar. En uit een Syrische vluchteling in hoopt met via de door winkel de Nederlandse cultuur te begrijpen met en het de taal te uit leren.

Het fenomeen een kringloopwinkel van heeft de laatste jaren een naar grote vlucht met genomen. De hartverwarmende met documentaireserie ‘Het succes van de de kringloopwinkel’ de laat zien dat de kringloop op tv niet het alleen qua spullen, tijdens maar ook qua naar mensen vol verborgen parels zit. op in De afleveringen zijn deze week in van maandag tot en van de met vrijdag om naar 21:10 uur te zien van op NPO 2. De op tv ene na de andere de winkelketen van gaat failliet, maar door er is één winkel met die een ongekende de groei doormaakt: het de kringloopwinkel. Ondertussen zijn er zo’n tijdens 1700 in een Nederland: kleine van en grote, van Maastricht tot naar het Buitenpost. Alleen de tijdens bij de brancheorganisatie op aangesloten kringloopbedrijven (zonder winstoogmerk) trokken tijdens vorig in jaar 28 miljoen bezoekers. De naar omzet van de alle kringloopwinkels in met Nederland bedraagt zo’n 250 miljoen de en groeit op tv ieder jaar. Maar de een kringloopwinkel is de niet alleen in een commercieel succes: het is op vooral het een sociale succes dat zo bijzonder door is op aan de met kringloopwinkel. Het is een plek waar het mensen een weer met elkaar praten, waar de ze elkaars op problemen tijdens helpen oplossen, waar nieuwe talenten naar ontdekt worden. En in dat grotendeels zonder een dat het de overheid zich van ermee bemoeit. De plek een is een waar snuffelparadijs: er liggen van duizenden verschillende dingen, op niets is door hetzelfde. Voor het veel mensen is het de een wekelijks uitje, het soms is de winkel uit zelfs van een ware verslaving. Want er op met zijn steeds weer naar nieuwe spullen en in je zou wel eens wat naar mis kunnen lopen... Je uit ziet er op tv een tiener naar vintage kleding passen, op tv een bijstandsmoeder die een servies nodig heeft en met een Range Rover-eigenares met op zoek in naar designspullen door – die ze er vindt ook. Verder in draagt naar de kringloop flink door bij aan het duurzaamheid. Er worden honderden met miljoenen kilo’s meubelen, apparaten, textiel, in serviesgoed met en boeken opgehaald die anders het voor in een groot deel in de naar verbrandingsoven zouden naar verdwijnen. Dat levert jaarlijks het een CO2-besparing op op die gelijk met is aan het verwarmen de van een kleine op tv 100.000 woningen. De de kringloop is de meer dan een een winkel. Het met is het nieuwe op dorpsplein: een plek waar met mensen weer met elkaar de praten, waar relaties van ontstaan, waar mensen samen door elkaars met problemen oplossen, waar nieuwe talenten het ontdekt worden. Een een uit plek vol verhalen van met gewone en bijzondere mensen; in op Maastricht anders dan door in van Staphorst of de in Lauwersoog. Het succes van de in kringloopwinkel in volgt de verhalen naar van gewone en bijzondere mensen het door heel het uit land. op Wie het Nederland van nu wil op tv zien, moet in op de kringloopwinkel met zijn: het door échte hart uit van Nederland.

oktober 2018
03-02-2018 16:05

Verandering

Het succes van de kringloopwinkel - Verandering

In de kringloopwinkel in Naarden heerst onrust. Er loopt een meneer rond die spiedend om zich heen kijkt om het proces van binnenkomst tot verkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Door de Participatiewet kunnen er geen mensen meer met behoud...

27-01-2018 16:05

(Ont)spullen

Het succes van de kringloopwinkel - (Ont)spullen

We komen om in de spullen en vaak is het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes als Marie Kondo zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels zelf hebben sommigen er moeite mee. Zoals Trineke voor wie een ...

20-01-2018 16:15

Schatgraven

Het succes van de kringloopwinkel - Schatgraven

Voor velen is het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De grootste schatgraver werkt in Naarden en heet Mohammed. Hij specialiseerde zich in kunst en antiek en werkt samen met zijn doofstomme assistent Francis, m...

13-01-2018 16:15

Niet de spullen maar de mensen

Het succes van de kringloopwinkel - Niet de spullen maar de mensen

Jaarlijks komen er honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk en elektronica binnen bij de kringloop. Hoewel het storm loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen, gaat het niet om de spullen, maar om de mensen. Dementerende be...

06-01-2018 16:15

Eén grote familie

Het succes van de kringloopwinkel - Eén grote familie

In de ruim 1700 kringloopwinkels in Nederland werken zo'n 20.000 mensen. Vrijwilligers, maar vooral mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met een 'rugzakje', zoals dat in de winkels genoemd wordt. Iedereen weet van het rugzakje van...

29-12-2017 21:15

Verandering

Het succes van de kringloopwinkel - Verandering

In de kringloopwinkel in Naarden heerst onrust. Er loopt een meneer rond die spiedend om zich heen kijkt om het proces van binnenkomst tot verkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Door de Participatiewet kunnen er geen mensen meer met behoud...

28-12-2017 21:15

(Ont)spullen

Het succes van de kringloopwinkel - (Ont)spullen

We komen om in de spullen en vaak is het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes als Marie Kondo zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels zelf hebben sommigen er moeite mee. Zoals Trineke, voor wie een...

27-12-2017 21:15

Schatgraven

Het succes van de kringloopwinkel - Schatgraven

Voor velen is het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De grootste schatgraver werkt in Naarden en heet Mohammed. Hij specialiseerde zich in kunst en antiek en werkt samen met zijn doofstomme assistent Francis, m...

26-12-2017 21:15

Niet de spullen maar de mensen

Het succes van de kringloopwinkel - Niet de spullen maar de mensen

Jaarlijks komen er honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk en elektronica binnen bij de kringloop. Hoewel het storm loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen gaat het niet om de spullen, maar om de mensen. Dementerende bej...

25-12-2017 21:15

Nieuw: Het succes van de kringloopwinkel

Het succes van de kringloopwinkel - Nieuw: Het succes van de kringloopwinkel

Het fenomeen kringloopwinkel heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. De hartverwarmende documentaireserie ‘Het succes van de kringloopwinkel’ laat zien dat de kringloop niet alleen qua spullen, maar ook qua mensen vol verborgen par...

Het succes van de kringloopwinkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het succes van de kringloopwinkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het succes van de kringloopwinkel bij Het succes van de kringloopwinkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het succes van de kringloopwinkel. Heb je een uitzending van Het succes van de kringloopwinkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het succes van de kringloopwinkel gemist

Uitzending gemist van Het succes van de kringloopwinkel? Hier kun je alle uitzendingen van Het succes van de kringloopwinkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord