Programma gemist?

In de kringloopwinkel op tv in Naarden met heerst onrust. Er tijdens loopt door een meneer rond die spiedend tijdens om zich uit heen kijkt om het door proces van het binnenkomst tot verkoop met zo efficiënt door mogelijk te maken. van Door de Participatiewet kunnen er geen uit mensen meer met van behoud van op uitkering komen werken. een En de hoeveelheid uit spullen die binnenkomen de wordt alleen maar groter. de Blijft het de nog op tv wel 'Eén grote familie'? Gerda ontdekt een in Steenwijk nieuwe naar talenten en komt door in haar depressie te boven. Wadhi, de met Syrische tijdens vluchteling, vindt tijdens een huis en een goedbetaalde baan in bij een grote het een modeketen. En Joost, ondertussen met ex-verslaafde, vindt rust in de naar bossen rond naar Zeist.

We komen om op tv in door de spullen en vaak is in de het moeilijk om hier afscheid in van te nemen. van Opruimgoeroes als Marie uit Kondo zijn niet tijdens voor niks door bestsellerauteurs. Ook in een de kringloopwinkels zelf hebben de sommigen er moeite op tv mee. Zoals Trineke op tv voor wie een oude tijdens naaimand de optelsom van is van tijdens naalden, spelden, garen, het band en haakjes. uit Die de moeten dus allemaal apart verkocht in worden in haar in 'Winkel van Sinkel'. een Het is bij haar een geen rotzooi met maar 'goedzooi'. in En je kunt naar bij haar naar één knoopje kopen en niet een met plastic verpakking door met twintig. In in de op fietsenmakerij in Zeist hebben Jan het en Joost bakken de vol uit losse onderdelen, het tegendeel de van ontspullen, maar je het vindt altijd wat op je nodig hebt. door Gerda gaat de het confrontatie aan en tijdens gooit de in dingen van voor haar een depressie uit weg. Ze hoopt zo een nieuwe tijdens start tijdens te maken.

Voor velen is naar uit het snuffelen naar verborgen kringloopschatten in een echte verslaving. De naar grootste schatgraver in werkt in Naarden en van heet Mohammed. Hij naar uit specialiseerde zich in kunst de en antiek en werkt samen naar uit met zijn doofstomme assistent Francis, met in wie de hij praat in tijdens een zelfontwikkelde geheimtaal. Zij op vinden dingen die soms naar duizenden naar euro's waard zijn. Mohammed haalde tijdens de landelijke een pers met de uit vondst van een de vroege naar Mondriaan.

Jaarlijks komen er met honderden een miljoenen kilo's op meubels, kleding, aardewerk en elektronica tijdens binnen bij de door kringloop. Hoewel tijdens het storm loopt tijdens het de uit Kringloop Kerstkoopzondagen, gaat het niet om op tv op de spullen, maar om naar de mensen. Dementerende bejaarden in gaan met een de oud Sunlight- zeepje terug door in hun op herinnering. Kinderen uit in gezinnen die in in armoede met leven krijgen een verjaardagsdoos van met kringloopcadeautjes. Verslaafden door gaan over de spullen met op tv elkaar in uit gesprek. En een door Syrische vluchteling het hoopt via de winkel de in een Nederlandse cultuur te begrijpen tijdens en de taal te op tv leren.

In door de ruim 1700 van kringloopwinkels in de Nederland werken zo'n 20.000 mensen. op Vrijwilligers, maar op vooral mensen tijdens met afstand tot de van arbeidsmarkt. Mensen met op een 'rugzakje', naar zoals dat in de een winkels genoemd wordt. door Iedereen weet de van het rugzakje van de ander. het Er zijn geen in de geheimen. Er heerst openheid. En dat op tv leidt automatisch tot een begrip, tijdens gesprek en waar nodig een het helpende hand. op tv Zoals het ex-verslaafde Simon die Joost een helpt bij zijn afkickproces. een Gerda die met door het etaleren van kleding de haar depressie langzaam het te boven door komt. 'Eén met grote familie', zoals Roelof op tv van de inname-afdeling op tv in Steenwijk dat een noemt.

In uit de kringloopwinkel in Naarden naar heerst onrust. Er in loopt op een meneer rond die spiedend op om zich de heen kijkt om naar het proces op van binnenkomst tot verkoop zo in efficiënt mogelijk te maken. een Door de Participatiewet uit op kunnen er geen mensen van meer met behoud van uitkering tijdens uit komen werken. En de hoeveelheid in spullen de die binnenkomen wordt alleen maar op tv groter. een Blijft het nog uit wel 'Eén grote familie'? Gerda in ontdekt in Steenwijk op tv nieuwe naar talenten en komt haar naar depressie te boven. Wadhi, de tijdens van Syrische vluchteling, vindt het een huis en een goedbetaalde met baan bij de een grote modeketen. En Joost, uit ondertussen een ex-verslaafde, vindt rust in in de met bossen rond Zeist.

We op komen om door in de spullen en vaak is tijdens uit het moeilijk om in hier afscheid van te op nemen. Opruimgoeroes als Marie uit Kondo zijn niet voor met uit niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels van zelf hebben sommigen het op er moeite mee. Zoals Trineke, voor op wie in een oude naaimand de optelsom naar naar is van naalden, spelden, van garen, band met en haakjes. Die moeten uit dus allemaal apart verkocht op worden in op tv haar 'Winkel van Sinkel'. Het de is op bij haar geen rotzooi maar een 'goedzooi'. En op tv je door kunt bij haar één knoopje met kopen de en niet een op tv plastic verpakking met twintig. In de de fietsenmakerij in een Zeist hebben Jan een en Joost bakken een vol losse onderdelen, het een tegendeel van ontspullen, naar maar je door vindt altijd van wat je nodig hebt. op tv Gerda gaat het de confrontatie aan en gooit op de een dingen van voor een haar depressie in weg. Ze hoopt zo een nieuwe naar op tv start te maken.

Voor tijdens velen is het van snuffelen naar verborgen kringloopschatten een de echte verslaving. uit De grootste schatgraver werkt het in Naarden het en heet Mohammed. de Hij specialiseerde door zich in kunst in en antiek en met werkt samen met van zijn doofstomme assistent Francis, van met de wie hij praat in door een zelfontwikkelde geheimtaal. Zij uit vinden dingen een die soms duizenden euro's waard op naar zijn. Mohammed haalde de landelijke pers door met op de vondst het van een vroege van Mondriaan.

Jaarlijks komen door er honderden het miljoenen kilo's meubels, kleding, met aardewerk en elektronica binnen door bij de tijdens kringloop. Hoewel het storm naar loopt tijdens de in Kringloop een Kerstkoopzondagen gaat het niet op om in de spullen, maar om de mensen. op tv Dementerende bejaarden gaan tijdens met door een oud Sunlight-zeepje op tv terug in hun herinnering. Kinderen op uit gezinnen de die in armoede van leven krijgen een met verjaardagsdoos naar met kringloopcadeautjes. Verslaafden gaan over de uit spullen in gesprek het met het elkaar. En een Syrische vluchteling het hoopt tijdens via de uit winkel de Nederlandse cultuur in te begrijpen en met de taal te met leren.

Het fenomeen op kringloopwinkel heeft tijdens de laatste jaren een uit grote vlucht genomen. op De op tv hartverwarmende documentaireserie ‘Het succes van de de kringloopwinkel’ laat zien op tv tijdens dat de kringloop door niet alleen qua in spullen, maar ook qua mensen door vol verborgen parels zit. de De afleveringen zijn door deze een week van maandag tot op tv en met vrijdag met om 21:10 met uur te zien op NPO tijdens 2. De ene na op de andere winkelketen het gaat failliet, maar door er is de één winkel de die een ongekende groei een doormaakt: het de kringloopwinkel. Ondertussen zijn op er zo’n 1700 in de Nederland: kleine en grote, tijdens van Maastricht tot met naar Buitenpost. Alleen de op bij de brancheorganisatie aangesloten kringloopbedrijven het (zonder winstoogmerk) de trokken vorig jaar 28 miljoen in van bezoekers. De omzet van alle kringloopwinkels tijdens in naar Nederland bedraagt een zo’n 250 miljoen en groeit op tv ieder jaar. Maar de tijdens kringloopwinkel door is niet alleen een commercieel succes: naar het in is vooral het sociale succes op tv van dat zo bijzonder is van aan de kringloopwinkel. naar Het is een door plek waar mensen weer van met elkaar van praten, waar ze elkaars met problemen helpen oplossen, waar op tv nieuwe op tv talenten ontdekt op worden. En dat grotendeels op zonder dat door de overheid zich ermee bemoeit. De plek van naar is een waar van snuffelparadijs: er liggen duizenden verschillende dingen, naar niets is op tv hetzelfde. van Voor veel mensen is het de een de wekelijks uitje, soms is uit de winkel zelfs een ware een uit verslaving. Want er door zijn steeds weer nieuwe de spullen en je op zou wel eens de wat mis kunnen lopen... Je met door ziet er een van tiener vintage kleding de passen, een bijstandsmoeder uit die servies nodig het heeft en een Range een Rover-eigenares op zoek naar door designspullen – die van ze in er vindt ook. Verder met draagt de kringloop flink op tv bij aan duurzaamheid. in Er worden van honderden miljoenen kilo’s meubelen, apparaten, textiel, tijdens uit serviesgoed en boeken opgehaald het die anders voor naar een groot deel in tijdens de de verbrandingsoven zouden verdwijnen. Dat levert jaarlijks van een CO2-besparing naar op de die gelijk is aan het de verwarmen van door een kleine op tv 100.000 woningen. De kringloop is de meer dan een winkel. de Het is van het nieuwe met dorpsplein: een plek waar mensen weer met in met elkaar praten, op waar relaties ontstaan, waar de mensen samen elkaars problemen oplossen, door waar nieuwe met talenten ontdekt worden. Een het naar plek vol verhalen naar van gewone en bijzondere mensen; in van Maastricht anders dan door in met Staphorst of in Lauwersoog. Het van succes van de in kringloopwinkel volgt door de verhalen door van gewone en bijzondere de mensen door heel het land. uit op tv Wie het Nederland van met nu wil zien, met moet in de door kringloopwinkel zijn: het échte het hart van het Nederland.

februari 2018
03-02-2018 16:05

Verandering

Het succes van de kringloopwinkel - Verandering

In de kringloopwinkel in Naarden heerst onrust. Er loopt een meneer rond die spiedend om zich heen kijkt om het proces van binnenkomst tot verkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Door de Participatiewet kunnen er geen mensen meer met behoud...

27-01-2018 16:05

(Ont)spullen

Het succes van de kringloopwinkel - (Ont)spullen

We komen om in de spullen en vaak is het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes als Marie Kondo zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels zelf hebben sommigen er moeite mee. Zoals Trineke voor wie een ...

20-01-2018 16:15

Schatgraven

Het succes van de kringloopwinkel - Schatgraven

Voor velen is het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De grootste schatgraver werkt in Naarden en heet Mohammed. Hij specialiseerde zich in kunst en antiek en werkt samen met zijn doofstomme assistent Francis, m...

13-01-2018 16:15

Niet de spullen maar de mensen

Het succes van de kringloopwinkel - Niet de spullen maar de mensen

Jaarlijks komen er honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk en elektronica binnen bij de kringloop. Hoewel het storm loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen, gaat het niet om de spullen, maar om de mensen. Dementerende be...

06-01-2018 16:15

Eén grote familie

Het succes van de kringloopwinkel - Eén grote familie

In de ruim 1700 kringloopwinkels in Nederland werken zo'n 20.000 mensen. Vrijwilligers, maar vooral mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met een 'rugzakje', zoals dat in de winkels genoemd wordt. Iedereen weet van het rugzakje van...

29-12-2017 21:15

Verandering

Het succes van de kringloopwinkel - Verandering

In de kringloopwinkel in Naarden heerst onrust. Er loopt een meneer rond die spiedend om zich heen kijkt om het proces van binnenkomst tot verkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Door de Participatiewet kunnen er geen mensen meer met behoud...

28-12-2017 21:15

(Ont)spullen

Het succes van de kringloopwinkel - (Ont)spullen

We komen om in de spullen en vaak is het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes als Marie Kondo zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels zelf hebben sommigen er moeite mee. Zoals Trineke, voor wie een...

27-12-2017 21:15

Schatgraven

Het succes van de kringloopwinkel - Schatgraven

Voor velen is het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De grootste schatgraver werkt in Naarden en heet Mohammed. Hij specialiseerde zich in kunst en antiek en werkt samen met zijn doofstomme assistent Francis, m...

26-12-2017 21:15

Niet de spullen maar de mensen

Het succes van de kringloopwinkel - Niet de spullen maar de mensen

Jaarlijks komen er honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk en elektronica binnen bij de kringloop. Hoewel het storm loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen gaat het niet om de spullen, maar om de mensen. Dementerende bej...

25-12-2017 21:15

Nieuw: Het succes van de kringloopwinkel

Het succes van de kringloopwinkel - Nieuw: Het succes van de kringloopwinkel

Het fenomeen kringloopwinkel heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. De hartverwarmende documentaireserie ‘Het succes van de kringloopwinkel’ laat zien dat de kringloop niet alleen qua spullen, maar ook qua mensen vol verborgen par...

Het succes van de kringloopwinkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het succes van de kringloopwinkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het succes van de kringloopwinkel bij Het succes van de kringloopwinkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het succes van de kringloopwinkel. Heb je een uitzending van Het succes van de kringloopwinkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het succes van de kringloopwinkel gemist

Uitzending gemist van Het succes van de kringloopwinkel? Hier kun je alle uitzendingen van Het succes van de kringloopwinkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord