Programma gemist?

In de tijdens kringloopwinkel het in Naarden heerst naar onrust. Er loopt met een meneer rond die spiedend om door zich heen kijkt een om het in proces door van binnenkomst tot verkoop met zo efficiënt naar mogelijk te maken. Door de Participatiewet op tv kunnen er geen tijdens de mensen meer met behoud in van uitkering komen werken. En op de het hoeveelheid spullen die binnenkomen wordt naar alleen een maar groter. Blijft het met nog wel 'Eén grote met familie'? Gerda ontdekt met in naar Steenwijk nieuwe uit talenten en komt haar depressie met te boven. van Wadhi, de Syrische vluchteling, het vindt een uit huis en een een goedbetaalde baan bij een grote een modeketen. En Joost, uit ondertussen op ex-verslaafde, vindt rust in de op tv bossen tijdens rond Zeist.

We komen tijdens om in met de spullen en vaak is tijdens uit het moeilijk om hier afscheid van met het te nemen. Opruimgoeroes het als Marie Kondo zijn niet voor van niks bestsellerauteurs. door Ook in met de kringloopwinkels zelf hebben op tv sommigen tijdens er moeite mee. Zoals Trineke voor de wie een naar oude op naaimand de optelsom op tv is van naalden, de spelden, garen, band en haakjes. Die tijdens door moeten dus allemaal apart door verkocht worden in haar 'Winkel het van Sinkel'. Het het is bij haar in geen rotzooi maar tijdens 'goedzooi'. En op je kunt een bij haar één door knoopje kopen en tijdens niet een plastic verpakking uit met twintig. In op tv de uit fietsenmakerij in Zeist hebben Jan door en Joost bakken met vol losse onderdelen, met het tegendeel het van ontspullen, maar in je vindt met altijd wat je nodig hebt. van Gerda gaat met de confrontatie aan en gooit de de dingen van door in voor haar depressie naar weg. Ze hoopt zo uit een nieuwe start te van maken.

Voor in velen is het snuffelen door naar verborgen kringloopschatten de een door echte verslaving. De grootste schatgraver het werkt in Naarden en op heet Mohammed. op Hij specialiseerde zich tijdens in kunst en in antiek en werkt van samen met met zijn doofstomme assistent Francis, met met in wie hij praat door in een zelfontwikkelde geheimtaal. een Zij vinden dingen die door soms in duizenden euro's waard zijn. de Mohammed haalde het de landelijke pers met de een vondst van een een vroege van Mondriaan.

Jaarlijks komen met er met honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk naar en elektronica binnen tijdens bij de kringloop. door Hoewel het uit storm loopt op tijdens de het Kringloop Kerstkoopzondagen, gaat uit het niet om de de spullen, maar naar om de mensen. Dementerende bejaarden een gaan van met een oud Sunlight- zeepje terug met in hun herinnering. een van Kinderen uit gezinnen die in een armoede leven krijgen uit een door verjaardagsdoos met kringloopcadeautjes. naar Verslaafden gaan over de spullen met de elkaar in gesprek. van En uit een Syrische door vluchteling hoopt via de winkel de op Nederlandse uit cultuur te begrijpen en de op tv taal te door leren.

In de in ruim naar 1700 kringloopwinkels in Nederland werken in zo'n uit 20.000 mensen. Vrijwilligers, maar vooral mensen in met met afstand tot de op tv arbeidsmarkt. Mensen een met een 'rugzakje', zoals dat uit in de de winkels genoemd wordt. naar Iedereen weet van het rugzakje naar van de ander. de Er de zijn geen geheimen. Er op tv heerst openheid. En dat van leidt een automatisch tot begrip, gesprek met en waar in nodig een helpende hand. de Zoals ex-verslaafde Simon die de Joost het helpt bij zijn afkickproces. Gerda tijdens die door het tijdens op etaleren van kleding met haar depressie langzaam te boven de komt. 'Eén met grote familie', zoals Roelof tijdens van door de inname-afdeling in Steenwijk dat op tv noemt.

In tijdens de kringloopwinkel in Naarden heerst tijdens onrust. op Er loopt een meneer op rond die de spiedend om zich door heen kijkt om op het proces de van binnenkomst tot verkoop tijdens zo efficiënt mogelijk te van maken. Door de Participatiewet een door kunnen er geen mensen op tv meer met behoud van tijdens uitkering van komen werken. En de hoeveelheid spullen tijdens die binnenkomen wordt het alleen maar het groter. door Blijft het nog wel 'Eén door grote van familie'? Gerda ontdekt in Steenwijk nieuwe in talenten met en komt haar depressie in te boven. Wadhi, de van Syrische naar vluchteling, vindt een huis en van de een goedbetaalde baan van bij een grote modeketen. En de Joost, ondertussen ex-verslaafde, uit vindt door rust in de bossen op rond Zeist.

We met komen om in de de spullen en vaak is de het moeilijk een om hier op tv afscheid van te nemen. Opruimgoeroes het als Marie Kondo op zijn naar niet voor niks bestsellerauteurs. een Ook in naar de kringloopwinkels zelf hebben sommigen op er moeite met mee. Zoals Trineke, voor in wie een door oude op naaimand de optelsom is met van naalden, spelden, garen, band van en haakjes. op Die moeten dus allemaal door op apart verkocht worden in in haar 'Winkel van Sinkel'. met Het is bij haar naar geen van rotzooi maar 'goedzooi'. En met je kunt bij naar haar één op tv knoopje kopen en met niet een plastic verpakking de met uit twintig. In de uit fietsenmakerij in Zeist hebben Jan naar en Joost bakken naar vol losse onderdelen, naar het tegendeel van tijdens ontspullen, op maar je vindt altijd wat naar je nodig met hebt. Gerda gaat de confrontatie de aan en op gooit in de dingen van voor haar depressie van op tv weg. Ze hoopt zo een nieuwe de start te een maken.

Voor op velen is op tv het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een in echte verslaving. De tijdens grootste schatgraver werkt de in Naarden en naar heet Mohammed. uit Hij specialiseerde zich in uit kunst in en antiek en werkt van samen met in zijn doofstomme assistent naar Francis, met wie door hij praat in een zelfontwikkelde met met geheimtaal. Zij vinden dingen die soms naar duizenden euro's waard door zijn. Mohammed naar haalde de landelijke op tv pers met de vondst door van een in vroege uit Mondriaan.

Jaarlijks op komen er honderden miljoenen uit kilo's door meubels, kleding, aardewerk en in elektronica binnen bij de kringloop. uit Hoewel het storm uit loopt tijdens de van Kringloop met Kerstkoopzondagen gaat het een niet om met de spullen, maar om door de mensen. met Dementerende bejaarden gaan met een oud een Sunlight-zeepje terug met in tijdens hun herinnering. Kinderen uit gezinnen van die van in armoede leven op tv krijgen een verjaardagsdoos met kringloopcadeautjes. Verslaafden naar gaan van over de spullen in tijdens gesprek met op tv elkaar. En een Syrische vluchteling een hoopt in via de winkel de naar Nederlandse cultuur te begrijpen naar en de van taal te op tv leren.

Het op fenomeen kringloopwinkel heeft een de laatste jaren een de grote vlucht genomen. uit De hartverwarmende op tv documentaireserie ‘Het succes van de in kringloopwinkel’ laat zien van de dat de kringloop niet alleen qua op spullen, maar ook op tv qua op mensen vol verborgen het parels zit. De afleveringen zijn met op deze week van maandag tot en naar met vrijdag naar om 21:10 uur te een zien op uit NPO op tv 2. De ene na de andere uit winkelketen gaat failliet, maar het door er is één winkel die een met ongekende groei naar doormaakt: de kringloopwinkel. Ondertussen van zijn er op zo’n 1700 naar in Nederland: kleine uit en grote, van het Maastricht tot Buitenpost. op Alleen de bij de brancheorganisatie in aangesloten kringloopbedrijven (zonder op tv winstoogmerk) trokken vorig op tv jaar door 28 miljoen bezoekers. De tijdens omzet van alle tijdens kringloopwinkels in Nederland van bedraagt op zo’n 250 miljoen en groeit een ieder jaar. Maar de op kringloopwinkel is niet alleen een een commercieel op succes: het is uit vooral een het sociale succes door dat zo bijzonder is aan de in kringloopwinkel. van Het is uit een plek waar mensen uit weer met elkaar naar praten, waar in ze elkaars problemen helpen oplossen, de waar nieuwe talenten tijdens ontdekt met worden. En dat grotendeels zonder dat een de overheid het zich ermee uit bemoeit. De plek is de een waar het snuffelparadijs: er liggen duizenden verschillende dingen, door het niets is hetzelfde. Voor veel mensen de is uit het een met wekelijks uitje, soms is met de winkel zelfs een ware op tv verslaving. Want met er met zijn steeds weer nieuwe spullen en uit je zou wel het eens wat op tv mis kunnen lopen... Je in ziet er een op tv door tiener vintage kleding passen, een bijstandsmoeder een die servies de nodig heeft en een met Range Rover-eigenares op op tv zoek naar op designspullen – door die ze er vindt ook. Verder de de draagt de kringloop op flink bij aan duurzaamheid. Er worden door honderden miljoenen van kilo’s meubelen, apparaten, een textiel, serviesgoed en boeken naar opgehaald die van anders in voor een groot deel in de met verbrandingsoven van zouden verdwijnen. Dat met levert jaarlijks een met CO2-besparing op uit die gelijk is aan het het verwarmen van van een kleine 100.000 op tv woningen. De kringloop is de meer dan met een winkel. Het is de het nieuwe dorpsplein: een plek tijdens een waar mensen weer met naar elkaar praten, waar relaties met ontstaan, waar mensen uit samen elkaars door problemen oplossen, waar nieuwe talenten in van ontdekt worden. Een plek vol verhalen tijdens van met gewone en bijzondere mensen; tijdens in Maastricht anders op dan in Staphorst of met de in Lauwersoog. Het succes van de in kringloopwinkel volgt de verhalen in van op tv gewone en bijzondere mensen door tijdens heel het het land. Wie het naar Nederland tijdens van nu wil zien, moet naar in de een kringloopwinkel zijn: van het échte hart van van Nederland.

augustus 2018
03-02-2018 16:05

Verandering

Het succes van de kringloopwinkel - Verandering

In de kringloopwinkel in Naarden heerst onrust. Er loopt een meneer rond die spiedend om zich heen kijkt om het proces van binnenkomst tot verkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Door de Participatiewet kunnen er geen mensen meer met behoud...

27-01-2018 16:05

(Ont)spullen

Het succes van de kringloopwinkel - (Ont)spullen

We komen om in de spullen en vaak is het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes als Marie Kondo zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels zelf hebben sommigen er moeite mee. Zoals Trineke voor wie een ...

20-01-2018 16:15

Schatgraven

Het succes van de kringloopwinkel - Schatgraven

Voor velen is het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De grootste schatgraver werkt in Naarden en heet Mohammed. Hij specialiseerde zich in kunst en antiek en werkt samen met zijn doofstomme assistent Francis, m...

13-01-2018 16:15

Niet de spullen maar de mensen

Het succes van de kringloopwinkel - Niet de spullen maar de mensen

Jaarlijks komen er honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk en elektronica binnen bij de kringloop. Hoewel het storm loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen, gaat het niet om de spullen, maar om de mensen. Dementerende be...

06-01-2018 16:15

Eén grote familie

Het succes van de kringloopwinkel - Eén grote familie

In de ruim 1700 kringloopwinkels in Nederland werken zo'n 20.000 mensen. Vrijwilligers, maar vooral mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met een 'rugzakje', zoals dat in de winkels genoemd wordt. Iedereen weet van het rugzakje van...

29-12-2017 21:15

Verandering

Het succes van de kringloopwinkel - Verandering

In de kringloopwinkel in Naarden heerst onrust. Er loopt een meneer rond die spiedend om zich heen kijkt om het proces van binnenkomst tot verkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Door de Participatiewet kunnen er geen mensen meer met behoud...

28-12-2017 21:15

(Ont)spullen

Het succes van de kringloopwinkel - (Ont)spullen

We komen om in de spullen en vaak is het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes als Marie Kondo zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels zelf hebben sommigen er moeite mee. Zoals Trineke, voor wie een...

27-12-2017 21:15

Schatgraven

Het succes van de kringloopwinkel - Schatgraven

Voor velen is het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De grootste schatgraver werkt in Naarden en heet Mohammed. Hij specialiseerde zich in kunst en antiek en werkt samen met zijn doofstomme assistent Francis, m...

26-12-2017 21:15

Niet de spullen maar de mensen

Het succes van de kringloopwinkel - Niet de spullen maar de mensen

Jaarlijks komen er honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk en elektronica binnen bij de kringloop. Hoewel het storm loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen gaat het niet om de spullen, maar om de mensen. Dementerende bej...

25-12-2017 21:15

Nieuw: Het succes van de kringloopwinkel

Het succes van de kringloopwinkel - Nieuw: Het succes van de kringloopwinkel

Het fenomeen kringloopwinkel heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. De hartverwarmende documentaireserie ‘Het succes van de kringloopwinkel’ laat zien dat de kringloop niet alleen qua spullen, maar ook qua mensen vol verborgen par...

Het succes van de kringloopwinkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het succes van de kringloopwinkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het succes van de kringloopwinkel bij Het succes van de kringloopwinkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het succes van de kringloopwinkel. Heb je een uitzending van Het succes van de kringloopwinkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het succes van de kringloopwinkel gemist

Uitzending gemist van Het succes van de kringloopwinkel? Hier kun je alle uitzendingen van Het succes van de kringloopwinkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord