Programma gemist?

In naar de kringloopwinkel tijdens in Naarden heerst onrust. Er loopt met een meneer een rond naar die spiedend om zich met heen kijkt van om het proces van met binnenkomst tot verkoop zo naar efficiënt mogelijk te van maken. Door de Participatiewet de met kunnen er geen mensen met meer met behoud van van uitkering komen werken. En een de hoeveelheid in spullen van die binnenkomen wordt met alleen maar groter. Blijft op tv het nog wel 'Eén in grote een familie'? Gerda ontdekt in Steenwijk nieuwe met talenten een en komt haar depressie op te op boven. Wadhi, de van Syrische vluchteling, vindt een huis en naar in een goedbetaalde baan bij een tijdens grote modeketen. En een Joost, ondertussen ex-verslaafde, vindt op rust in de op tv bossen op rond Zeist.

We op komen om op tv in de spullen een en vaak is het het moeilijk om op tv hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes tijdens als Marie Kondo op een zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook een in de kringloopwinkels op tv naar zelf hebben sommigen er moeite mee. op uit Zoals Trineke voor wie de een oude van naaimand de optelsom is van naalden, in spelden, garen, band de en haakjes. op tv Die moeten de dus allemaal naar apart verkocht worden in naar haar 'Winkel van Sinkel'. in Het naar is bij haar geen rotzooi tijdens maar een 'goedzooi'. En je kunt bij met haar één het knoopje kopen met en niet een plastic verpakking door met naar twintig. In de fietsenmakerij in Zeist een hebben Jan op en Joost bakken vol met losse met onderdelen, het tegendeel op van ontspullen, maar je naar vindt op altijd wat je nodig hebt. uit Gerda gaat de confrontatie de aan en gooit op tv door de dingen van door voor haar depressie weg. Ze op tv hoopt zo op tv een nieuwe op start te maken.

Voor uit velen is het tijdens snuffelen naar uit verborgen kringloopschatten een een echte verslaving. De tijdens grootste schatgraver werkt de in Naarden en heet Mohammed. op tv Hij specialiseerde de zich in kunst en van antiek en werkt samen door met zijn doofstomme het assistent Francis, met het een wie hij praat in een zelfontwikkelde op geheimtaal. de Zij vinden dingen die soms naar duizenden euro's waard tijdens zijn. Mohammed het haalde de op landelijke pers met de op vondst tijdens van een vroege op Mondriaan.

Jaarlijks op komen er honderden in miljoenen kilo's meubels, tijdens kleding, aardewerk van en elektronica binnen op tv bij de kringloop. Hoewel tijdens het storm loopt tijdens de op tv Kringloop Kerstkoopzondagen, gaat een het een niet om de op tv spullen, maar om op tv de mensen. Dementerende bejaarden gaan het met een in oud uit Sunlight- zeepje terug in hun een herinnering. Kinderen naar uit gezinnen die in met armoede een leven krijgen een op verjaardagsdoos met kringloopcadeautjes. Verslaafden gaan van over de spullen de met van elkaar in gesprek. En een op tv Syrische met vluchteling hoopt via de winkel de op in Nederlandse cultuur te begrijpen en de een taal te een leren.

In de van ruim 1700 kringloopwinkels de in Nederland werken het zo'n 20.000 mensen. het Vrijwilligers, maar vooral uit mensen het met afstand tot de arbeidsmarkt. een Mensen met een op 'rugzakje', zoals dat naar in de winkels genoemd de het wordt. Iedereen weet van van het rugzakje van de een ander. door Er zijn geen geheimen. uit Er heerst openheid. En dat met leidt automatisch tot van begrip, gesprek door en op tv waar nodig een helpende het hand. Zoals ex-verslaafde Simon die met naar Joost helpt bij zijn van afkickproces. Gerda die door uit het etaleren van naar kleding haar depressie uit langzaam op tv te boven komt. 'Eén grote familie', naar zoals naar Roelof van de inname-afdeling in in Steenwijk dat uit noemt.

In uit de kringloopwinkel de in Naarden heerst onrust. Er met loopt een meneer de rond die spiedend de om zich uit heen kijkt om naar het proces van binnenkomst tot het verkoop een zo efficiënt mogelijk te maken. de een Door de Participatiewet kunnen er een geen op tv mensen meer met van behoud van uitkering komen werken. op tv En tijdens de hoeveelheid spullen die het binnenkomen wordt de alleen maar groter. Blijft het nog een wel 'Eén in grote familie'? op tv Gerda ontdekt in naar Steenwijk nieuwe talenten het en komt haar depressie in te boven. Wadhi, in de Syrische het vluchteling, vindt een huis en op tv een goedbetaalde baan een bij een grote uit modeketen. En Joost, naar ondertussen naar ex-verslaafde, vindt rust de in de op tv bossen rond Zeist.

We op komen om in de spullen in en vaak is het het moeilijk de om hier naar afscheid van te nemen. Opruimgoeroes met naar als Marie Kondo zijn niet uit voor niks bestsellerauteurs. Ook door in de tijdens kringloopwinkels zelf hebben door sommigen er door moeite mee. Zoals Trineke, voor het uit wie een oude naaimand de de optelsom is van het naalden, spelden, een garen, band en de haakjes. Die op tv moeten dus allemaal apart van verkocht worden het in haar 'Winkel van Sinkel'. op tv Het is in bij haar geen met rotzooi maar 'goedzooi'. En je met door kunt bij haar één met knoopje kopen met en niet een plastic op verpakking met twintig. In de door fietsenmakerij op in Zeist op tv hebben Jan en op Joost bakken vol losse onderdelen, in het tegendeel naar van ontspullen, maar je vindt op altijd wat je het nodig hebt. Gerda uit gaat een de confrontatie aan en gooit in de naar dingen van het voor haar depressie met weg. Ze hoopt op zo een nieuwe start te tijdens maken.

Voor op velen is het tijdens snuffelen naar in verborgen kringloopschatten een echte verslaving. het De grootste schatgraver werkt met in uit Naarden en heet Mohammed. met Hij naar specialiseerde zich in de kunst en antiek en werkt samen uit met zijn doofstomme het assistent Francis, met uit wie hij een praat naar in een zelfontwikkelde geheimtaal. Zij vinden de met dingen die soms duizenden euro's van waard zijn. tijdens Mohammed haalde tijdens de landelijke pers met de in vondst van een op vroege uit Mondriaan.

Jaarlijks komen op tv er honderden miljoenen kilo's uit meubels, met kleding, aardewerk en elektronica in binnen bij de kringloop. in uit Hoewel het storm loopt tijdens de uit uit Kringloop Kerstkoopzondagen gaat het niet om het de met spullen, maar om de mensen. de Dementerende bejaarden gaan het met uit een oud Sunlight-zeepje terug de in de hun herinnering. Kinderen de uit gezinnen die in armoede leven tijdens krijgen een met verjaardagsdoos met in kringloopcadeautjes. Verslaafden gaan over naar de spullen in op tv gesprek tijdens met elkaar. En een Syrische vluchteling de tijdens hoopt via de winkel de met Nederlandse cultuur de te begrijpen en van de taal te op tv leren.

Het een fenomeen kringloopwinkel heeft de op tv laatste jaren naar een grote vlucht uit genomen. De hartverwarmende documentaireserie door ‘Het succes van de een kringloopwinkel’ laat zien op tv van dat de kringloop niet op alleen qua spullen, maar in ook het qua mensen vol verborgen parels door zit. op De afleveringen zijn deze op tv week van maandag uit tot en met vrijdag om in 21:10 uit uur te zien op uit NPO 2. De ene met na de een andere winkelketen gaat failliet, met maar naar er is één naar winkel die een ongekende groei doormaakt: tijdens op tv de kringloopwinkel. Ondertussen zijn er een zo’n 1700 tijdens in Nederland: kleine en op tv grote, van Maastricht het tot Buitenpost. Alleen het de bij de de brancheorganisatie aangesloten kringloopbedrijven (zonder tijdens winstoogmerk) naar trokken vorig jaar 28 een miljoen bezoekers. De omzet in van alle kringloopwinkels op tv in Nederland uit bedraagt op zo’n 250 miljoen en groeit een ieder jaar. Maar de op kringloopwinkel is naar niet alleen een een commercieel succes: het is tijdens vooral het sociale naar succes dat zo bijzonder door is met aan de kringloopwinkel. Het de is een plek waar een uit mensen weer met elkaar praten, waar uit ze naar elkaars problemen helpen oplossen, waar de nieuwe de talenten ontdekt worden. En dat naar grotendeels zonder dat met tijdens de overheid zich ermee bemoeit. De plek met is een waar op tijdens snuffelparadijs: er liggen op duizenden verschillende dingen, niets is op hetzelfde. Voor veel mensen in is het een een wekelijks uitje, soms in is van de winkel door zelfs een ware verslaving. naar Want er van zijn steeds weer nieuwe spullen in en tijdens je zou wel eens wat tijdens mis kunnen lopen... Je uit ziet er een tijdens tiener vintage op tv kleding passen, van een bijstandsmoeder die door servies nodig door heeft en een Range Rover-eigenares in op met zoek naar designspullen – die ze naar er vindt ook. Verder met draagt in de kringloop flink bij uit aan duurzaamheid. door Er worden uit honderden miljoenen kilo’s met meubelen, apparaten, textiel, serviesgoed en boeken het opgehaald die anders door voor een van groot deel tijdens in de verbrandingsoven zouden verdwijnen. de Dat levert de jaarlijks een op CO2-besparing op die gelijk is op tv aan het naar verwarmen van met een kleine 100.000 op tv woningen. De kringloop op tv is meer dan een met winkel. Het is het nieuwe met de dorpsplein: een plek met waar mensen weer met elkaar praten, de waar relaties door ontstaan, waar mensen samen de elkaars problemen oplossen, op tv waar nieuwe op talenten uit ontdekt worden. Een plek vol een verhalen een van gewone en bijzondere uit mensen; in Maastricht met anders dan in Staphorst of op in Lauwersoog. Het op succes van de kringloopwinkel in uit volgt de verhalen van gewone en op bijzondere met mensen door heel het land. de Wie door het Nederland van nu wil op tv zien, het moet in de kringloopwinkel zijn: uit op tv het échte hart het van Nederland.

februari 2019
03-02-2018 16:05

Verandering

Het succes van de kringloopwinkel - Verandering

In de kringloopwinkel in Naarden heerst onrust. Er loopt een meneer rond die spiedend om zich heen kijkt om het proces van binnenkomst tot verkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Door de Participatiewet kunnen er geen mensen meer met behoud...

27-01-2018 16:05

(Ont)spullen

Het succes van de kringloopwinkel - (Ont)spullen

We komen om in de spullen en vaak is het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes als Marie Kondo zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels zelf hebben sommigen er moeite mee. Zoals Trineke voor wie een ...

20-01-2018 16:15

Schatgraven

Het succes van de kringloopwinkel - Schatgraven

Voor velen is het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De grootste schatgraver werkt in Naarden en heet Mohammed. Hij specialiseerde zich in kunst en antiek en werkt samen met zijn doofstomme assistent Francis, m...

13-01-2018 16:15

Niet de spullen maar de mensen

Het succes van de kringloopwinkel - Niet de spullen maar de mensen

Jaarlijks komen er honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk en elektronica binnen bij de kringloop. Hoewel het storm loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen, gaat het niet om de spullen, maar om de mensen. Dementerende be...

06-01-2018 16:15

Eén grote familie

Het succes van de kringloopwinkel - Eén grote familie

In de ruim 1700 kringloopwinkels in Nederland werken zo'n 20.000 mensen. Vrijwilligers, maar vooral mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met een 'rugzakje', zoals dat in de winkels genoemd wordt. Iedereen weet van het rugzakje van...

29-12-2017 21:15

Verandering

Het succes van de kringloopwinkel - Verandering

In de kringloopwinkel in Naarden heerst onrust. Er loopt een meneer rond die spiedend om zich heen kijkt om het proces van binnenkomst tot verkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Door de Participatiewet kunnen er geen mensen meer met behoud...

28-12-2017 21:15

(Ont)spullen

Het succes van de kringloopwinkel - (Ont)spullen

We komen om in de spullen en vaak is het moeilijk om hier afscheid van te nemen. Opruimgoeroes als Marie Kondo zijn niet voor niks bestsellerauteurs. Ook in de kringloopwinkels zelf hebben sommigen er moeite mee. Zoals Trineke, voor wie een...

27-12-2017 21:15

Schatgraven

Het succes van de kringloopwinkel - Schatgraven

Voor velen is het snuffelen naar verborgen kringloopschatten een echte verslaving. De grootste schatgraver werkt in Naarden en heet Mohammed. Hij specialiseerde zich in kunst en antiek en werkt samen met zijn doofstomme assistent Francis, m...

26-12-2017 21:15

Niet de spullen maar de mensen

Het succes van de kringloopwinkel - Niet de spullen maar de mensen

Jaarlijks komen er honderden miljoenen kilo's meubels, kleding, aardewerk en elektronica binnen bij de kringloop. Hoewel het storm loopt tijdens de Kringloop Kerstkoopzondagen gaat het niet om de spullen, maar om de mensen. Dementerende bej...

25-12-2017 21:15

Nieuw: Het succes van de kringloopwinkel

Het succes van de kringloopwinkel - Nieuw: Het succes van de kringloopwinkel

Het fenomeen kringloopwinkel heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. De hartverwarmende documentaireserie ‘Het succes van de kringloopwinkel’ laat zien dat de kringloop niet alleen qua spullen, maar ook qua mensen vol verborgen par...

Het succes van de kringloopwinkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het succes van de kringloopwinkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het succes van de kringloopwinkel bij Het succes van de kringloopwinkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het succes van de kringloopwinkel. Heb je een uitzending van Het succes van de kringloopwinkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het succes van de kringloopwinkel gemist

Uitzending gemist van Het succes van de kringloopwinkel? Hier kun je alle uitzendingen van Het succes van de kringloopwinkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord