Programma gemist?

In tijdens 'Hier ben ik' kijken we in door de het ogen tijdens van enkele Bloemendalers mee, een die worstelen met door hun levens waarin ambitie en in in gejaagdheid de standaard zijn geworden. naar Zondags bezoeken zij van de kerk uit in Bloemendaal door waar dominee Ad van Nieuwpoort hen op een alternatief biedt het door zich te van verdiepen in door oude uit Bijbelteksten op zoek door naar de simpele schoonheid door van ons bestaan. Een tijdens topmanager die bijna de sterft tijdens de naar New York marathon, maar weigert met op te met geven omdat hij geen in verliezer wil een zijn. Een vrouw die op moeilijk kan met verwerken dat met ze na haar echtscheiding haar uit upperclass status het verliest. van En twee ambitieuze financials die geconfronteerd in worden met een een tijdens onverwerkt familieverleden. Van Nieuwpoort probeert met de menselijke uit maat terug te tijdens brengen in de op rendement door gerichte wereld van de tijdens succesvolle managers op om hem heen, op maar ook tijdens in zichzelf en zijn gezin. op Daartoe besluit hij tijdens zich voor het door naar eerst in zijn leven te wagen op tv van aan het meest omstreden verhaal het in de het Bijbel waarin Abraham zijn door eigen en op tv enige zoon Isaak moet offeren in aan het God. Een moeilijke opdracht waarbij van ook Van tijdens Nieuwpoort van hard op zichzelf wordt teruggeworpen. Voor het naar oog van de met camera tasten de op tv dominee en z’n het gemeenteleden op tv de kern het van het menselijk drama uit af. Ze op tv durven te laten op tv zien wie ze zijn, waar van ze vandaan komen een en houden ons de daarmee een spiegel naar voor.

februari 2021
25-12-2017 22:15

Docu: Hier ben ik

2Doc: Hier ben ik - Docu: Hier ben ik

In 'Hier ben ik' kijken we door de ogen van enkele Bloemendalers mee, die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden. Zondags bezoeken zij de kerk in Bloemendaal waar dominee Ad van Nieuwpoort hen een ...

2Doc: Hier ben ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier ben ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier ben ik bij 2Doc: Hier ben ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier ben ik. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier ben ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier ben ik gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier ben ik? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier ben ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!