Programma gemist?

In 'Hier ben een het ik' kijken we door de ogen een van enkele Bloemendalers tijdens mee, door die worstelen de met hun levens waarin het ambitie en gejaagdheid de standaard met een zijn geworden. Zondags bezoeken met zij de kerk in van Bloemendaal waar de dominee Ad van Nieuwpoort hen op tv een een alternatief biedt tijdens door zich te verdiepen de in oude tijdens Bijbelteksten op zoek naar de simpele op tv schoonheid van op tv ons bestaan. Een met topmanager die bijna sterft naar tijdens uit de New York marathon, maar een weigert op in te geven op omdat hij geen op verliezer wil zijn. van Een vrouw die van moeilijk kan verwerken met dat ze na haar echtscheiding tijdens haar upperclass status op tv verliest. En twee ambitieuze de financials die op tv geconfronteerd worden een met een onverwerkt familieverleden. Van Nieuwpoort van probeert de van menselijke maat terug naar te in brengen in de op door rendement gerichte wereld in van de succesvolle naar managers om hem heen, in maar ook in zichzelf naar naar en zijn gezin. Daartoe besluit door hij zich op tv voor het van eerst in zijn leven te van wagen aan in het meest omstreden een verhaal in naar de Bijbel waarin Abraham zijn eigen de en enige zoon naar naar Isaak moet offeren op tv aan God. Een moeilijke opdracht waarbij naar ook Van door Nieuwpoort hard op zichzelf het wordt teruggeworpen. Voor het het oog tijdens van de naar camera tasten de dominee door en z’n gemeenteleden de de kern van het menselijk met drama af. een Ze met durven te laten zien wie naar ze zijn, waar ze tijdens vandaan in komen en houden naar ons daarmee een spiegel naar voor.

november 2021
25-12-2017 22:15

Docu: Hier ben ik

2Doc: Hier ben ik - Docu: Hier ben ik

In 'Hier ben ik' kijken we door de ogen van enkele Bloemendalers mee, die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden. Zondags bezoeken zij de kerk in Bloemendaal waar dominee Ad van Nieuwpoort hen een ...

2Doc: Hier ben ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier ben ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier ben ik bij 2Doc: Hier ben ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier ben ik. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier ben ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier ben ik gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier ben ik? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier ben ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!