Programma gemist?

In 'Hier naar ben ik' kijken naar we door de ogen met van enkele Bloemendalers op tv naar mee, die worstelen met hun levens met waarin op tv ambitie en gejaagdheid de standaard naar zijn op tv geworden. Zondags bezoeken zij de door naar kerk in Bloemendaal naar waar dominee Ad van Nieuwpoort uit hen tijdens een alternatief biedt uit door zich te verdiepen naar in oude Bijbelteksten op zoek een naar de het simpele schoonheid een van ons van bestaan. Een topmanager die bijna tijdens sterft tijdens tijdens de New York marathon, maar de weigert op tijdens te geven de omdat hij geen tijdens verliezer wil zijn. Een naar vrouw die moeilijk kan verwerken van dat ze na tijdens haar echtscheiding haar tijdens upperclass status verliest. een naar En twee ambitieuze financials die geconfronteerd op tv worden met een van onverwerkt familieverleden. Van de Nieuwpoort op tv probeert de menselijke door maat terug te brengen op in de op rendement gerichte in wereld de van de succesvolle het managers om hem heen, maar naar in ook in zichzelf en zijn naar gezin. Daartoe in besluit hij naar zich voor het van eerst in zijn de leven te wagen aan het door meest een omstreden verhaal in de Bijbel uit waarin in Abraham zijn eigen en enige in zoon het Isaak moet offeren aan de God. Een moeilijke een opdracht waarbij ook een Van Nieuwpoort hard de op zichzelf wordt van teruggeworpen. Voor het oog van de een op tv camera tasten de het dominee en z’n tijdens gemeenteleden de kern van het uit menselijk drama af. een Ze durven te laten van zien wie door ze zijn, waar ze in vandaan komen en met houden ons uit daarmee een tijdens spiegel voor.

januari 2020
25-12-2017 22:15

Docu: Hier ben ik

2Doc: Hier ben ik - Docu: Hier ben ik

In 'Hier ben ik' kijken we door de ogen van enkele Bloemendalers mee, die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden. Zondags bezoeken zij de kerk in Bloemendaal waar dominee Ad van Nieuwpoort hen een ...

2Doc: Hier ben ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier ben ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier ben ik bij 2Doc: Hier ben ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier ben ik. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier ben ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier ben ik gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier ben ik? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier ben ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!