Programma gemist?

In de 'Hier ben ik' kijken op tv we door de uit ogen van enkele Bloemendalers de de mee, die worstelen met hun tijdens levens waarin ambitie en het gejaagdheid de van standaard zijn geworden. op tv Zondags naar bezoeken zij de kerk in Bloemendaal naar met waar dominee Ad door van Nieuwpoort hen een alternatief uit biedt door de zich te verdiepen in tijdens oude Bijbelteksten in op zoek naar de op simpele schoonheid van ons op tv bestaan. Een topmanager op tv die bijna sterft met tijdens de New York tijdens marathon, met maar weigert op te tijdens geven omdat de hij geen verliezer wil met zijn. door Een vrouw die moeilijk kan verwerken naar dat op ze na haar echtscheiding haar het upperclass door status verliest. En door twee ambitieuze financials die door geconfronteerd worden in met een de onverwerkt familieverleden. Van Nieuwpoort probeert op de menselijke maat terug in te brengen in met de op de rendement gerichte wereld van naar de succesvolle managers om de hem een heen, maar met ook in zichzelf en zijn in gezin. op tv Daartoe besluit hij zich een voor het eerst van in zijn het leven te wagen aan het van meest omstreden verhaal het in de van Bijbel waarin Abraham zijn naar eigen en enige zoon van Isaak op tv moet offeren aan God. uit Een op tv moeilijke opdracht waarbij tijdens ook Van Nieuwpoort hard in op zichzelf wordt teruggeworpen. Voor van het oog het van de op camera tasten de dominee en de z’n gemeenteleden de kern van van uit het menselijk drama met af. Ze van durven te laten zien door wie ze zijn, het waar ze vandaan in komen en houden het ons daarmee een een spiegel voor.

oktober 2020
25-12-2017 22:15

Docu: Hier ben ik

2Doc: Hier ben ik - Docu: Hier ben ik

In 'Hier ben ik' kijken we door de ogen van enkele Bloemendalers mee, die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden. Zondags bezoeken zij de kerk in Bloemendaal waar dominee Ad van Nieuwpoort hen een ...

2Doc: Hier ben ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier ben ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier ben ik bij 2Doc: Hier ben ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier ben ik. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier ben ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier ben ik gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier ben ik? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier ben ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!