Programma gemist?

In door 'Hier ben ik' kijken we in door de in ogen van enkele in Bloemendalers mee, die tijdens worstelen met hun tijdens levens de waarin ambitie en met gejaagdheid de standaard zijn van geworden. Zondags bezoeken door zij de kerk in uit Bloemendaal waar dominee Ad op van Nieuwpoort van hen een alternatief de biedt door zich te naar op tv verdiepen in oude een Bijbelteksten op zoek naar het de simpele schoonheid van het ons bestaan. Een topmanager op tv die bijna sterft tijdens een de New York op tv naar marathon, maar weigert op op tv te geven omdat met hij geen verliezer wil naar zijn. Een vrouw die met moeilijk kan uit verwerken dat ze op tv na haar echtscheiding haar door upperclass status verliest. de op tv En twee ambitieuze financials die de geconfronteerd worden in met een onverwerkt op familieverleden. Van Nieuwpoort probeert naar de menselijke maat terug te op brengen in de de op rendement gerichte op tv wereld van de naar succesvolle managers om naar hem heen, door maar ook het in zichzelf en zijn gezin. op tv Daartoe besluit uit hij zich voor de het eerst door in zijn leven de te wagen aan tijdens het meest door omstreden verhaal in in de Bijbel waarin door Abraham zijn eigen en enige zoon tijdens het Isaak moet offeren aan God. op tv Een het moeilijke opdracht waarbij ook Van Nieuwpoort tijdens hard op zichzelf de wordt teruggeworpen. Voor uit het oog van de tijdens in camera tasten de dominee op en z’n gemeenteleden de door kern van het in menselijk drama uit af. Ze durven te laten uit tijdens zien wie ze zijn, waar het ze naar vandaan komen en houden ons daarmee uit een spiegel tijdens voor.

juli 2020
25-12-2017 22:15

Docu: Hier ben ik

2Doc: Hier ben ik - Docu: Hier ben ik

In 'Hier ben ik' kijken we door de ogen van enkele Bloemendalers mee, die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden. Zondags bezoeken zij de kerk in Bloemendaal waar dominee Ad van Nieuwpoort hen een ...

2Doc: Hier ben ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier ben ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier ben ik bij 2Doc: Hier ben ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier ben ik. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier ben ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier ben ik gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier ben ik? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier ben ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!