Programma gemist?

In 'Hier op ben ik' kijken we van uit door de ogen van tijdens enkele Bloemendalers mee, van die worstelen met hun met levens waarin ambitie en het gejaagdheid de uit standaard zijn geworden. tijdens Zondags de bezoeken zij de kerk in Bloemendaal van waar dominee Ad door de van Nieuwpoort hen een alternatief biedt van de door zich te van verdiepen in oude naar Bijbelteksten op zoek naar de simpele een schoonheid met van ons het bestaan. Een topmanager die bijna sterft tijdens het de van New York het marathon, maar weigert op op te geven omdat in hij geen verliezer wil tijdens zijn. op tv Een vrouw die moeilijk op tv kan verwerken dat van ze na op tv haar echtscheiding haar upperclass status in verliest. En op twee ambitieuze financials in die geconfronteerd worden uit met een onverwerkt familieverleden. Van Nieuwpoort een probeert de in menselijke de maat terug te brengen in de door op het rendement gerichte de wereld van de succesvolle managers om uit hem heen, op tv maar ook tijdens in zichzelf in en zijn gezin. Daartoe door besluit hij van zich voor het eerst in een zijn de leven te wagen aan het op tv meest omstreden verhaal naar in de de Bijbel waarin Abraham op tv zijn eigen en enige zoon een Isaak moet een offeren aan een God. Een moeilijke opdracht het waarbij ook Van Nieuwpoort het door hard op zichzelf in wordt teruggeworpen. Voor het oog van een de camera tasten naar de dominee en z’n in gemeenteleden de op kern van het door menselijk drama af. op tv Ze durven te een laten zien wie ze tijdens zijn, naar waar ze het vandaan komen en houden ons met daarmee een spiegel met voor.

juni 2021
25-12-2017 22:15

Docu: Hier ben ik

2Doc: Hier ben ik - Docu: Hier ben ik

In 'Hier ben ik' kijken we door de ogen van enkele Bloemendalers mee, die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden. Zondags bezoeken zij de kerk in Bloemendaal waar dominee Ad van Nieuwpoort hen een ...

2Doc: Hier ben ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier ben ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier ben ik bij 2Doc: Hier ben ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier ben ik. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier ben ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier ben ik gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier ben ik? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier ben ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!