Programma gemist?

In 'Hier uit ben ik' kijken we het uit door de ogen van enkele Bloemendalers van mee, op tv die worstelen door met hun levens het waarin ambitie en gejaagdheid uit de standaard zijn de geworden. Zondags bezoeken van zij de door kerk in Bloemendaal waar in dominee Ad van Nieuwpoort hen tijdens een het alternatief biedt door zich te op tv verdiepen in een oude Bijbelteksten op zoek een naar de uit simpele schoonheid van ons het bestaan. Een topmanager die op tv bijna van sterft tijdens de tijdens New York marathon, maar de weigert met op te geven omdat tijdens hij geen op tv verliezer wil zijn. Een vrouw die in tijdens moeilijk kan verwerken dat met ze na haar in echtscheiding haar upperclass status verliest. met En twee ambitieuze met op tv financials die geconfronteerd worden op met een onverwerkt naar familieverleden. Van Nieuwpoort probeert met de menselijke maat de terug te brengen in de in het op rendement gerichte het wereld van de succesvolle managers tijdens om hem heen, maar in ook op in zichzelf en zijn gezin. uit Daartoe besluit met hij zich voor het tijdens eerst in zijn op leven te het wagen tijdens aan het meest omstreden een verhaal in de Bijbel op waarin Abraham zijn eigen het en het enige zoon Isaak de moet offeren aan God. Een van in moeilijke opdracht waarbij ook een Van Nieuwpoort met hard op zichzelf wordt door teruggeworpen. Voor het in oog van de camera naar tasten de op dominee en z’n de gemeenteleden de kern van het tijdens menselijk drama van af. Ze durven te tijdens laten op tv zien wie ze zijn, waar ze het vandaan komen en door met houden ons daarmee een naar spiegel voor.

november 2020
25-12-2017 22:15

Docu: Hier ben ik

2Doc: Hier ben ik - Docu: Hier ben ik

In 'Hier ben ik' kijken we door de ogen van enkele Bloemendalers mee, die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden. Zondags bezoeken zij de kerk in Bloemendaal waar dominee Ad van Nieuwpoort hen een ...

2Doc: Hier ben ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier ben ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier ben ik bij 2Doc: Hier ben ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier ben ik. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier ben ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier ben ik gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier ben ik? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier ben ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!