Programma gemist?

Een documentaire over de the road een to de tijdens Back in van Action show waarmee de Lama's afgelopen van november in op een uitverkochte op tv Ziggo Dome uit stonden. Een jaar lang werden naar Tijl Beckand, van Ruben Nicolai, van Jeroen van Koningsbrugge en uit Ruben van naar der Meer gevolgd om de tijdens voorbereidingen van uit de show het in beeld te brengen. Waarom wilden naar ze na naar al de die jaren weer samen met het podium door op en wat voor hobbels met moesten er op tv genomen worden om op tv dat te op tv realiseren? Een uniek kijkje in met de op tv keuken, voor en de achter de schermen. Aansluitend op de naar documentaire volgen de door hoogtepunten van in de Back de in Action show die begin het november in uit de op Ziggo Dome plaatsvond.

De Lama’s zijn een Back in naar Action! een Tijl Beckand, Ruben Nicolai, van Jeroen van Koningsbrugge, op tv Ruben van der Meer en de Patrick Lodiers staan, op negen jaar in na met hun laatste optreden, in een uitverkochte tijdens Ziggo Dome. de Ze improviseren er op het los het in klassiekers als op Het Moordspel, De Draaideur en in Het Interview door Achteruit, voor op een zaal van elfduizend mensen. tijdens De hele naar show is een op Eerste Kerstdag op te zien. Voorafgaand aan in het optreden brengt BNNVARA uit naar ‘the road to’, een uniek uit kijkje in de keuken met over de het hele aanloop naar het de show. Waarom een wilden ze na al door die jaren naar weer samen het op tv podium op tijdens en wat voor hobbels moesten van er genomen met worden om dat van te realiseren? de De Lama’s waren van door 2004 tot het en met 2008 te zien op uit in negen televisieseizoenen bij van BNN. Het programma groeide uit uit tot één van op door de meest populaire op programma’s van Nederland. een Er werden meer dan 70 in afleveringen door gemaakt en tussen 2005 met en 2008 op hadden de mannen een succesvolle theatertournee. op tv Het succes met werd in naar 2006 bekroond met van de Gouden naar Televizier-Ring.

juni 2020
07-01-2019 21:25

De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - De Lama's Back in Action

Een documentaire over the road to de Back in Action show waarmee de Lama's afgelopen november in een uitverkochte Ziggo Dome stonden. Een jaar lang werden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer gevolgd o...

25-12-2017 21:20

Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama’s zijn Back in Action! Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers staan, negen jaar na hun laatste optreden, in een uitverkochte Ziggo Dome. Ze improviseren er op los in klassiekers ...

De Lama's Back in Action gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Lama's Back in Action de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Lama's Back in Action bij De Lama's Back in Action liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Lama's Back in Action. Heb je een uitzending van De Lama's Back in Action gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Lama's Back in Action gemist

Uitzending gemist van De Lama's Back in Action? Hier kun je alle uitzendingen van De Lama's Back in Action kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!