Programma gemist?

Een documentaire over door door the road to de de Back in op tv Action show waarmee de Lama's naar afgelopen het november in een uitverkochte Ziggo Dome tijdens stonden. Een jaar van naar lang werden Tijl Beckand, Ruben door Nicolai, Jeroen door van Koningsbrugge en met Ruben van der uit Meer gevolgd om op tv de voorbereidingen van van de show in het beeld te brengen. Waarom door wilden ze na al naar die jaren weer door samen het podium met het op en wat voor hobbels door moesten er genomen uit worden om dat de te realiseren? Een uniek met kijkje een in de keuken, voor op en achter uit de schermen. Aansluitend op de een documentaire op volgen de met hoogtepunten van de Back van in Action show die begin de november in in de in Ziggo Dome plaatsvond.

De tijdens Lama’s zijn Back naar in Action! Tijl Beckand, Ruben uit Nicolai, Jeroen van op tv Koningsbrugge, Ruben het van der Meer op tv en Patrick van Lodiers staan, negen jaar na het uit hun laatste optreden, in met een uitverkochte een Ziggo Dome. Ze improviseren er tijdens op uit los in klassiekers de als Het Moordspel, op tv De Draaideur en Het van Interview Achteruit, tijdens voor een zaal van elfduizend tijdens mensen. De hele van show de is op Eerste op tv Kerstdag te zien. van Voorafgaand aan het optreden uit brengt BNNVARA van ‘the road to’, een uniek kijkje de het in de keuken over de in hele aanloop naar van de show. Waarom op wilden ze op tv na al die het jaren weer de samen het podium van op en wat voor de hobbels moesten er een genomen worden om dat te uit realiseren? de De Lama’s waren van 2004 van tijdens tot en met 2008 te tijdens zien in negen met televisieseizoenen bij BNN. Het door programma groeide uit door tot met één van de meest populaire met programma’s van Nederland. het uit Er werden meer dan 70 afleveringen door gemaakt en met tussen 2005 en 2008 de hadden de mannen een een succesvolle met theatertournee. Het succes het werd in 2006 bekroond op tv met de Gouden een het Televizier-Ring.

november 2019
07-01-2019 21:25

De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - De Lama's Back in Action

Een documentaire over the road to de Back in Action show waarmee de Lama's afgelopen november in een uitverkochte Ziggo Dome stonden. Een jaar lang werden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer gevolgd o...

25-12-2017 21:20

Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama’s zijn Back in Action! Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers staan, negen jaar na hun laatste optreden, in een uitverkochte Ziggo Dome. Ze improviseren er op los in klassiekers ...

De Lama's Back in Action gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Lama's Back in Action de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Lama's Back in Action bij De Lama's Back in Action liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Lama's Back in Action. Heb je een uitzending van De Lama's Back in Action gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Lama's Back in Action gemist

Uitzending gemist van De Lama's Back in Action? Hier kun je alle uitzendingen van De Lama's Back in Action kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!