Programma gemist?

Een documentaire met over een the road to tijdens de Back in Action door show waarmee de Lama's een afgelopen november in van een uitverkochte van Ziggo Dome stonden. met Een jaar lang uit werden Tijl Beckand, naar Ruben Nicolai, in Jeroen van Koningsbrugge en Ruben op tv van der van Meer gevolgd naar om de voorbereidingen van de uit show in het beeld te brengen. Waarom op tv wilden ze na al met die in jaren weer uit samen het podium op en wat door voor hobbels moesten naar er in genomen worden om op dat te het realiseren? Een uniek van kijkje in de in keuken, voor en achter het de schermen. Aansluitend op van de documentaire een volgen de hoogtepunten van uit de Back in in Action op show die begin november in de een Ziggo Dome in plaatsvond.

De op tv Lama’s zijn Back in Action! met Tijl naar Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen tijdens van Koningsbrugge, op tv Ruben van der Meer en op tv het Patrick Lodiers staan, negen jaar na tijdens hun laatste door optreden, in een in uitverkochte Ziggo Dome. op tv Ze improviseren er de op los in klassiekers een de als Het Moordspel, De tijdens Draaideur en Het Interview een Achteruit, voor een van zaal van door elfduizend mensen. De hele een show is op Eerste van Kerstdag tijdens te zien. Voorafgaand uit aan het optreden brengt tijdens BNNVARA ‘the road to’, het uit een uniek kijkje in de de keuken naar over de hele van aanloop naar de show. Waarom met wilden in ze na al die jaren op tv weer samen het tijdens podium uit op en wat uit voor hobbels moesten uit er genomen worden om dat te op realiseren? De Lama’s op tv waren van door 2004 tot op tv en met 2008 te tijdens zien het in negen televisieseizoenen bij BNN. Het op programma het groeide uit naar tot één van de meest populaire op programma’s het van Nederland. Er werden op tv meer dan 70 de afleveringen gemaakt en op tv tussen 2005 in en 2008 hadden de mannen een een succesvolle tijdens theatertournee. Het met succes werd in 2006 bekroond de met met de Gouden de Televizier-Ring.

januari 2021
07-01-2019 21:25

De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - De Lama's Back in Action

Een documentaire over the road to de Back in Action show waarmee de Lama's afgelopen november in een uitverkochte Ziggo Dome stonden. Een jaar lang werden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer gevolgd o...

25-12-2017 21:20

Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama’s zijn Back in Action! Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers staan, negen jaar na hun laatste optreden, in een uitverkochte Ziggo Dome. Ze improviseren er op los in klassiekers ...

De Lama's Back in Action gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Lama's Back in Action de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Lama's Back in Action bij De Lama's Back in Action liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Lama's Back in Action. Heb je een uitzending van De Lama's Back in Action gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Lama's Back in Action gemist

Uitzending gemist van De Lama's Back in Action? Hier kun je alle uitzendingen van De Lama's Back in Action kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!