Programma gemist?

Een een documentaire over the het road to de Back door in Action show op waarmee de in Lama's afgelopen november in in een uitverkochte Ziggo door Dome stonden. op Een jaar een lang werden Tijl Beckand, Ruben op Nicolai, Jeroen op van Koningsbrugge en Ruben van door der op tv Meer gevolgd om de voorbereidingen uit van de show door in op beeld te brengen. Waarom wilden door ze na het al met die jaren weer samen het de podium op met en wat voor van hobbels moesten er de genomen worden de om dat te realiseren? Een op tv uniek uit kijkje in de keuken, voor en naar achter uit de schermen. Aansluitend op de in tijdens documentaire volgen de hoogtepunten door van de Back in in Action show die naar begin november van in de Ziggo het Dome plaatsvond.

De Lama’s zijn uit uit Back in Action! Tijl Beckand, Ruben tijdens Nicolai, van Jeroen van naar Koningsbrugge, Ruben van der Meer en van Patrick Lodiers staan, op tv negen door jaar na hun laatste optreden, door in een een uitverkochte Ziggo Dome. het Ze op tv improviseren er op los in op klassiekers als Het Moordspel, door De Draaideur en op tv Het Interview Achteruit, met voor op een zaal van elfduizend mensen. het De naar hele show naar is op Eerste Kerstdag in te zien. Voorafgaand op tv aan het optreden brengt BNNVARA op tv ‘the road met to’, een uniek het kijkje in tijdens de keuken het over de hele door aanloop naar de met show. Waarom wilden ze na in al die tijdens jaren weer samen de het podium op en wat door van voor hobbels moesten er op genomen worden tijdens om dat te realiseren? De Lama’s tijdens waren van door 2004 tot het en met naar 2008 te zien op in negen televisieseizoenen bij BNN. Het naar programma groeide uit het een tot één van door de meest populaire programma’s door van Nederland. Er uit werden meer een dan 70 afleveringen gemaakt en op tussen 2005 met en 2008 hadden het de mannen een succesvolle tijdens theatertournee. Het van succes werd in in 2006 bekroond met de met Gouden door Televizier-Ring.

oktober 2020
07-01-2019 21:25

De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - De Lama's Back in Action

Een documentaire over the road to de Back in Action show waarmee de Lama's afgelopen november in een uitverkochte Ziggo Dome stonden. Een jaar lang werden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer gevolgd o...

25-12-2017 21:20

Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama’s zijn Back in Action! Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers staan, negen jaar na hun laatste optreden, in een uitverkochte Ziggo Dome. Ze improviseren er op los in klassiekers ...

De Lama's Back in Action gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Lama's Back in Action de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Lama's Back in Action bij De Lama's Back in Action liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Lama's Back in Action. Heb je een uitzending van De Lama's Back in Action gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Lama's Back in Action gemist

Uitzending gemist van De Lama's Back in Action? Hier kun je alle uitzendingen van De Lama's Back in Action kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!