Programma gemist?

Een in documentaire over the road to in de van Back in tijdens Action show waarmee de Lama's afgelopen het november het in een uitverkochte Ziggo Dome op tv stonden. Een jaar naar op tv lang werden Tijl Beckand, de Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge door en Ruben door van der Meer gevolgd tijdens een om de voorbereidingen op van de show in door beeld te de brengen. Waarom wilden door ze na al die jaren weer in samen in het podium op en wat in uit voor hobbels moesten er genomen worden tijdens om dat de te door realiseren? Een uniek kijkje in een de keuken, op voor en achter de met schermen. Aansluitend in op de documentaire volgen de de door hoogtepunten van de op Back in Action show die op tv begin door november in de Ziggo Dome van plaatsvond.

De het Lama’s zijn Back in Action! van Tijl naar Beckand, Ruben de Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, een Ruben van der Meer en naar naar Patrick Lodiers staan, negen jaar op na hun laatste optreden, op in met een uitverkochte Ziggo door Dome. Ze improviseren naar er op los in klassiekers naar als met Het Moordspel, op De Draaideur en een Het Interview Achteruit, voor een door zaal van uit elfduizend mensen. De hele show uit is tijdens op Eerste Kerstdag te met zien. Voorafgaand aan het tijdens optreden brengt BNNVARA naar ‘the road to’, de uit een uniek kijkje in de tijdens keuken over naar de hele aanloop naar de van van show. Waarom wilden ze met na al die jaren weer de in samen het podium op op en wat op voor hobbels moesten er genomen worden tijdens om het dat te realiseren? van De Lama’s waren van tijdens 2004 tot en met op 2008 te zien een in negen uit televisieseizoenen bij BNN. op tv Het programma op groeide uit tot één tijdens van naar de meest populaire programma’s van Nederland. de Er met werden meer dan 70 afleveringen tijdens gemaakt en tussen een van 2005 en 2008 naar hadden de mannen een succesvolle theatertournee. de Het succes op tv werd in 2006 bekroond van met de uit Gouden in Televizier-Ring.

oktober 2021
07-01-2019 21:25

De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - De Lama's Back in Action

Een documentaire over the road to de Back in Action show waarmee de Lama's afgelopen november in een uitverkochte Ziggo Dome stonden. Een jaar lang werden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer gevolgd o...

25-12-2017 21:20

Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama’s zijn Back in Action! Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers staan, negen jaar na hun laatste optreden, in een uitverkochte Ziggo Dome. Ze improviseren er op los in klassiekers ...

De Lama's Back in Action gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Lama's Back in Action de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Lama's Back in Action bij De Lama's Back in Action liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Lama's Back in Action. Heb je een uitzending van De Lama's Back in Action gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Lama's Back in Action gemist

Uitzending gemist van De Lama's Back in Action? Hier kun je alle uitzendingen van De Lama's Back in Action kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!