Programma gemist?

Een documentaire door over the road van to de de Back in Action show waarmee de de de Lama's afgelopen november tijdens in een uitverkochte Ziggo op Dome stonden. Een jaar op lang door werden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, op Jeroen met van Koningsbrugge en Ruben van het der Meer gevolgd door om een de voorbereidingen van de een show in beeld te in door brengen. Waarom wilden ze na naar al die jaren weer de samen een het podium op uit en wat voor hobbels moesten van uit er genomen worden in om dat te realiseren? op Een uniek kijkje in de naar keuken, voor en in een achter de schermen. Aansluitend door op de tijdens documentaire volgen de hoogtepunten van tijdens de Back op in Action show die de begin november in de het Ziggo naar Dome plaatsvond.

De door Lama’s zijn Back in een Action! Tijl Beckand, een Ruben in Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, tijdens Ruben van der met Meer en Patrick Lodiers in staan, negen jaar na in hun laatste optreden, tijdens in een uitverkochte een Ziggo in Dome. Ze op tv improviseren er op los in klassiekers uit als naar Het Moordspel, De Draaideur en met Het de Interview Achteruit, naar voor een zaal van elfduizend een mensen. De van hele show uit is op Eerste Kerstdag te zien. het Voorafgaand de aan het naar optreden brengt BNNVARA een ‘the road to’, de een uniek kijkje op tv in de keuken door over de hele aanloop naar naar de uit show. Waarom wilden ze na in al die een jaren weer uit samen het podium op en wat van voor tijdens hobbels moesten er van genomen worden om dat te het in realiseren? De Lama’s waren van 2004 in van tot en met 2008 op tv te zien door in negen televisieseizoenen bij op tv BNN. Het programma groeide uit door naar tot één van het de meest populaire programma’s van Nederland. uit Er het werden meer in dan 70 afleveringen gemaakt door en tussen uit 2005 en 2008 hadden met de mannen een succesvolle naar theatertournee. Het in succes werd uit in 2006 bekroond met uit de Gouden in Televizier-Ring.

mei 2021
07-01-2019 21:25

De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - De Lama's Back in Action

Een documentaire over the road to de Back in Action show waarmee de Lama's afgelopen november in een uitverkochte Ziggo Dome stonden. Een jaar lang werden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer gevolgd o...

25-12-2017 21:20

Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama’s zijn Back in Action! Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers staan, negen jaar na hun laatste optreden, in een uitverkochte Ziggo Dome. Ze improviseren er op los in klassiekers ...

De Lama's Back in Action gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Lama's Back in Action de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Lama's Back in Action bij De Lama's Back in Action liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Lama's Back in Action. Heb je een uitzending van De Lama's Back in Action gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Lama's Back in Action gemist

Uitzending gemist van De Lama's Back in Action? Hier kun je alle uitzendingen van De Lama's Back in Action kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!