Programma gemist?

Een de documentaire over op the road to de Back door in Action show waarmee tijdens de tijdens Lama's afgelopen november in een met uit uitverkochte Ziggo Dome op tv stonden. Een jaar lang naar werden Tijl Beckand, naar Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge met en Ruben van in der Meer gevolgd de om de het voorbereidingen van de show van in in beeld te tijdens brengen. Waarom wilden ze na al van door die jaren weer samen het podium door het op en wat voor hobbels een moesten door er genomen worden om op dat te realiseren? naar Een uniek kijkje in van de keuken, voor door en achter de schermen. het Aansluitend op uit de documentaire volgen de met hoogtepunten een van de Back in tijdens Action met show die begin november in het de Ziggo tijdens Dome plaatsvond.

De het Lama’s zijn Back op in Action! Tijl Beckand, op Ruben Nicolai, Jeroen van met Koningsbrugge, Ruben van in der Meer en uit door Patrick Lodiers staan, negen met jaar na hun laatste optreden, op op in een uitverkochte tijdens Ziggo Dome. Ze improviseren er op door los in de klassiekers als Het Moordspel, het De Draaideur en met Het Interview Achteruit, op voor op tv een zaal van elfduizend in mensen. met De hele show van is op Eerste Kerstdag naar te zien. van Voorafgaand aan het de optreden brengt BNNVARA ‘the van road to’, een uniek kijkje een in de de keuken over de hele op aanloop naar een de van show. Waarom wilden ze op tv na al die jaren weer naar uit samen het podium op uit en wat tijdens voor hobbels moesten er genomen worden met om dat te een realiseren? De Lama’s een waren van 2004 op tv tot en met een 2008 te zien in in in negen televisieseizoenen bij BNN. op tv Het programma naar groeide uit tot één van op de meest populaire uit programma’s van Nederland. naar Er een werden meer dan tijdens 70 afleveringen gemaakt en het tussen 2005 en 2008 op hadden de naar mannen een succesvolle theatertournee. van Het op tv succes werd met in 2006 bekroond met op tv de Gouden de Televizier-Ring.

november 2021
07-01-2019 21:25

De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - De Lama's Back in Action

Een documentaire over the road to de Back in Action show waarmee de Lama's afgelopen november in een uitverkochte Ziggo Dome stonden. Een jaar lang werden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer gevolgd o...

25-12-2017 21:20

Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama's Back in Action - Theatershow: De Lama's Back in Action

De Lama’s zijn Back in Action! Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers staan, negen jaar na hun laatste optreden, in een uitverkochte Ziggo Dome. Ze improviseren er op los in klassiekers ...

De Lama's Back in Action gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Lama's Back in Action de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Lama's Back in Action bij De Lama's Back in Action liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Lama's Back in Action. Heb je een uitzending van De Lama's Back in Action gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Lama's Back in Action gemist

Uitzending gemist van De Lama's Back in Action? Hier kun je alle uitzendingen van De Lama's Back in Action kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!