Programma gemist?

Trauma met Centrum volgt spoedeisende Hulp- en op tv ambulancemedewerkers tijdens in hun drukke op en soms levensreddende werkzaamheden. Van op tv ademhalingsproblemen, acute pijnklachten op de tot trauma's als gevolg van met een uit ongeluk thuis of op de in weg; alle patiënten die naar de in hulp inroepen van deze zorgverleners met komen aan een bod in deze dagelijkse van de realityserie.

april 2020
25-12-2017 18:30

Trauma Centrum

Aflevering 478 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 478 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 478 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 478 bij Aflevering 478 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 478. Heb je een uitzending van Aflevering 478 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 478 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 478? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 478 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!