Programma gemist?

Trauma uit Centrum volgt spoedeisende van Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun met drukke en soms naar levensreddende werkzaamheden. Van van ademhalingsproblemen, acute een pijnklachten tot van trauma's als uit gevolg van een ongeluk met thuis of op de op tv weg; op tv alle patiënten die van de hulp inroepen van deze zorgverleners op tv komen aan bod uit in deze dagelijkse het het realityserie.

februari 2020
25-12-2017 19:55

Trauma Centrum

Aflevering 483 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 483 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 483 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 483 bij Aflevering 483 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 483. Heb je een uitzending van Aflevering 483 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 483 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 483? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 483 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!