Programma gemist?

Registratie van op tv 'The Christmas Show' op tv die op 23 van en op 24 december jongstleden plaatsvond in op tv de Amsterdamse Ziggo op Dome.

Registratie het van de musical The Christmas het Show in de het Ziggo Dome. Na van twee uitverkochte edities de is ook deze uit door Kerst de familievoorstelling The door Christmas Show opgevoerd. tijdens Deze derde editie uit is gebaseerd op met het bekendste de kerstverhaal ter wereld: A Christmas van Carol van Charles Dickens. de Dit door klassieke verhaal is op het spectaculaire een wijze vertaald naar de met tijd van nu. De van vrek Scrooge van in Dickens is Justin tijdens Scrooge van in de Ziggo in Dome: een verwende naar popster die enkel oog heeft voor door zijn carrière. de Zélfs… met Kerst. een Net als in met 2015 en 2016 door barst ook deze editie naar van met The Christmas tijdens Show van de spectaculaire effecten, met indrukwekkende de dans en natuurlijk: kersthits. Yolanthe in Sneijder-Cabau, Glennis het Grace, Danny de tijdens Munk, Martijn Fischer, Holly Mae in Brood, tijdens Carlo Boszhard, Buddy een Vedder en illusionist op Victor Mids waren afgelopen met weekend te zien in op tv The Christmas met Show. De musical wordt op tv vanavond uitgezonden op op RTL 4. Justin Scrooge, gespeeld een door Buddy Vedder, tijdens verplicht zijn crew naar met Kerst op tv te werken. Ook op zijn personal assistent Bobbie naar (Yolanthe naar Sneijder-Cabau), die een klein tijdens kindje heeft naar dat thuis op van haar wacht. Yolanthe uit maakt hiermee haar de comeback als op tv actrice. Neef Fred in (Danny de Munk) moet als rasechte een op Amsterdammer niks hebben door van de showbizz uit en grote ego’s. Danseres tijdens Emily (Holly Mae Brood) naar is in de ex-vriendin van Justin met en is erg teleurgesteld tijdens in de liefde. Vlak naar voor middernacht krijgt Justin op naar bezoek van zijn vroegere manager van Jakob de van der Geest (Carlo Boszhard). het Jakob vertelt op tv hem dat hij die op tv nacht uit bezoek zal krijgen door van drie geesten: De Geest een van Toen (Glennis Grace), op tv De Geest uit van Nu (Martijn Fischer) een en De het Geest tijdens van Straks, gespeeld door in special guest een Victor Mids, bekend in van zijn populaire op programma ‘Mindf*ck’. Deze geesten nemen van Justin met mee naar belangrijke momenten uit op tv verleden, heden en met toekomst en laten het hem naar de zichzelf kijken. Of Justin op tv de boodschap het begrijpt en durft te veranderen, in het blijkt als hij een aanbieding een krijgt uit voor een grote kerstshow in tijdens Las in Vegas…..

december 2021
27-12-2017 22:31

Afl. 1

The Christmas Show: A Christmas Carol - Afl. 1

Registratie van 'The Christmas Show' die op 23 en 24 december jongstleden plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome.

25-12-2017 20:40

Musical: The Christmas Show

The Christmas Show: A Christmas Carol - Musical: The Christmas Show

Registratie van de musical The Christmas Show in de Ziggo Dome. Na twee uitverkochte edities is ook deze Kerst de familievoorstelling The Christmas Show opgevoerd. Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A C...

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Christmas Show: A Christmas Carol bij The Christmas Show: A Christmas Carol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Christmas Show: A Christmas Carol. Heb je een uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist

Registratie van de 'The Christmas Show' die op zaterdag 26 en zondag 27 december voor het eerst plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome. Nederland is hiermee een nieuwe kersttraditie rijker! In een waar 'Christmas Wonderland' is een nieuw kerstsprookje te zien over Max, een 10-jarig jongetje dat nog nooit een witte kerst heeft beleefd. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan alleen het vallen van sneeuw. Uiteindelijk zijn het de betoverende Kerstfee (Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen (O'G3NE) die Max leren hoe hij zijn fantasie kan gebruiken om al zijn dromen uit te laten komen.

Uitzending gemist van The Christmas Show: A Christmas Carol? Hier kun je alle uitzendingen van The Christmas Show: A Christmas Carol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!