Programma gemist?

Registratie van in 'The Christmas Show' die een op 23 de en 24 december jongstleden naar plaatsvond naar in de Amsterdamse Ziggo de Dome.

Registratie van de op tv musical The op Christmas Show van in de van Ziggo Dome. Na twee uitverkochte op edities is ook deze met op Kerst de familievoorstelling The Christmas van Show opgevoerd. Deze derde in editie is gebaseerd van op het door bekendste kerstverhaal tijdens ter wereld: A Christmas een Carol de van Charles Dickens. Dit klassieke uit verhaal een is op spectaculaire wijze vertaald in naar de op tijd van nu. uit De vrek Scrooge van Dickens tijdens is naar Justin Scrooge in de Ziggo uit Dome: een een verwende popster die enkel het oog heeft een voor van zijn carrière. Zélfs… met Kerst. Net de als in 2015 door en 2016 in barst op ook deze editie tijdens van The Christmas op tv Show van de spectaculaire effecten, indrukwekkende de dans door en natuurlijk: kersthits. Yolanthe Sneijder-Cabau, Glennis op Grace, uit Danny de Munk, Martijn door Fischer, uit Holly Mae Brood, Carlo Boszhard, in Buddy Vedder en illusionist uit naar Victor Mids waren afgelopen weekend te het zien in naar The Christmas Show. De naar tijdens musical wordt vanavond van uitgezonden op RTL 4. Justin Scrooge, van gespeeld met door Buddy Vedder, een verplicht zijn crew met Kerst op te werken. Ook op tv zijn personal op assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau), van die een klein uit kindje een heeft dat thuis op tv op haar wacht. Yolanthe het maakt hiermee haar met comeback als actrice. Neef met Fred op tv (Danny de Munk) moet als in rasechte Amsterdammer niks hebben de van het de showbizz en grote op tv ego’s. Danseres de Emily (Holly Mae Brood) door is de het ex-vriendin van Justin en in is erg teleurgesteld in met de op liefde. Vlak voor middernacht krijgt Justin op een bezoek van zijn vroegere manager Jakob van van der tijdens Geest (Carlo Boszhard). in Jakob vertelt hem op dat een hij die nacht op bezoek zal krijgen van drie in geesten: De tijdens Geest van Toen het (Glennis Grace), De Geest van tijdens Nu het (Martijn Fischer) en De Geest het met van Straks, gespeeld naar door special guest een Victor Mids, bekend de van zijn populaire programma ‘Mindf*ck’. met Deze geesten nemen in Justin mee naar in belangrijke momenten uit verleden, op tv heden en toekomst uit en in laten hem tijdens naar zichzelf kijken. Of Justin naar de door boodschap begrijpt en durft te naar veranderen, de blijkt als hij een aanbieding krijgt op tv voor een op grote het kerstshow in Las door Vegas…..

juni 2021
27-12-2017 22:31

Afl. 1

The Christmas Show: A Christmas Carol - Afl. 1

Registratie van 'The Christmas Show' die op 23 en 24 december jongstleden plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome.

25-12-2017 20:40

Musical: The Christmas Show

The Christmas Show: A Christmas Carol - Musical: The Christmas Show

Registratie van de musical The Christmas Show in de Ziggo Dome. Na twee uitverkochte edities is ook deze Kerst de familievoorstelling The Christmas Show opgevoerd. Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A C...

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Christmas Show: A Christmas Carol bij The Christmas Show: A Christmas Carol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Christmas Show: A Christmas Carol. Heb je een uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist

Registratie van de 'The Christmas Show' die op zaterdag 26 en zondag 27 december voor het eerst plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome. Nederland is hiermee een nieuwe kersttraditie rijker! In een waar 'Christmas Wonderland' is een nieuw kerstsprookje te zien over Max, een 10-jarig jongetje dat nog nooit een witte kerst heeft beleefd. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan alleen het vallen van sneeuw. Uiteindelijk zijn het de betoverende Kerstfee (Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen (O'G3NE) die Max leren hoe hij zijn fantasie kan gebruiken om al zijn dromen uit te laten komen.

Uitzending gemist van The Christmas Show: A Christmas Carol? Hier kun je alle uitzendingen van The Christmas Show: A Christmas Carol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!