Programma gemist?

Registratie van op 'The Christmas Show' die van op uit 23 en 24 december jongstleden het plaatsvond van in de Amsterdamse Ziggo door Dome.

Registratie van uit de de musical The Christmas in Show in de Ziggo Dome. tijdens Na twee uitverkochte edities op tv naar is ook deze Kerst de familievoorstelling de door The Christmas Show opgevoerd. Deze met derde editie is op tv gebaseerd op het bekendste het kerstverhaal ter wereld: het een A Christmas Carol van Charles in Dickens. uit Dit klassieke verhaal is het op spectaculaire wijze naar vertaald naar de tijd uit van nu. De een vrek naar Scrooge van Dickens is door Justin Scrooge in de Ziggo naar Dome: een op tv verwende popster die enkel een oog het heeft voor zijn carrière. Zélfs… uit met Kerst. het Net door als in 2015 naar en 2016 barst ook deze naar editie van The Christmas naar het Show van de uit spectaculaire effecten, indrukwekkende door dans en natuurlijk: kersthits. Yolanthe Sneijder-Cabau, tijdens Glennis van Grace, Danny de Munk, op Martijn Fischer, met Holly Mae Brood, naar Carlo Boszhard, Buddy Vedder tijdens en illusionist met Victor Mids waren in afgelopen weekend te zien in het The Christmas het Show. De musical wordt van vanavond uitgezonden een op RTL 4. Justin tijdens Scrooge, gespeeld door Buddy Vedder, van verplicht zijn crew het met naar Kerst te werken. Ook zijn in personal naar assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau), tijdens die het een klein kindje heeft dat thuis van op het haar wacht. een Yolanthe maakt hiermee haar op comeback als actrice. Neef van Fred een (Danny de Munk) van moet als rasechte Amsterdammer het niks hebben van de showbizz de en grote ego’s. door Danseres Emily (Holly een Mae de Brood) is de naar ex-vriendin van Justin en tijdens is erg teleurgesteld door in de op liefde. Vlak voor tijdens middernacht krijgt Justin bezoek tijdens van zijn vroegere manager naar Jakob van der op tv Geest van (Carlo Boszhard). Jakob in vertelt hem dat hij die nacht de bezoek uit zal krijgen van drie het geesten: door De Geest van Toen (Glennis een Grace), op De Geest van Nu (Martijn Fischer) een en De door Geest van Straks, door gespeeld op tv door special guest Victor door Mids, bekend van zijn populaire naar programma tijdens ‘Mindf*ck’. Deze op geesten nemen Justin uit mee naar belangrijke momenten uit verleden, met heden en toekomst een en laten hem op tv naar zichzelf kijken. door het Of Justin de de boodschap begrijpt en durft te van veranderen, blijkt als op hij een aanbieding krijgt door voor een de grote kerstshow in in Las een Vegas…..

juli 2020
27-12-2017 22:31

Afl. 1

The Christmas Show: A Christmas Carol - Afl. 1

Registratie van 'The Christmas Show' die op 23 en 24 december jongstleden plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome.

25-12-2017 20:40

Musical: The Christmas Show

The Christmas Show: A Christmas Carol - Musical: The Christmas Show

Registratie van de musical The Christmas Show in de Ziggo Dome. Na twee uitverkochte edities is ook deze Kerst de familievoorstelling The Christmas Show opgevoerd. Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A C...

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Christmas Show: A Christmas Carol bij The Christmas Show: A Christmas Carol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Christmas Show: A Christmas Carol. Heb je een uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist

Registratie van de 'The Christmas Show' die op zaterdag 26 en zondag 27 december voor het eerst plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome. Nederland is hiermee een nieuwe kersttraditie rijker! In een waar 'Christmas Wonderland' is een nieuw kerstsprookje te zien over Max, een 10-jarig jongetje dat nog nooit een witte kerst heeft beleefd. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan alleen het vallen van sneeuw. Uiteindelijk zijn het de betoverende Kerstfee (Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen (O'G3NE) die Max leren hoe hij zijn fantasie kan gebruiken om al zijn dromen uit te laten komen.

Uitzending gemist van The Christmas Show: A Christmas Carol? Hier kun je alle uitzendingen van The Christmas Show: A Christmas Carol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!