Programma gemist?

Registratie van een 'The de Christmas Show' die op 23 en tijdens van 24 december jongstleden plaatsvond een in de van Amsterdamse Ziggo Dome.

Registratie tijdens van de door musical The Christmas het Show in de het Ziggo Dome. Na twee door uitverkochte edities een is ook deze Kerst de familievoorstelling op met The Christmas Show door opgevoerd. Deze derde editie is gebaseerd door op op het bekendste in kerstverhaal ter wereld: A tijdens Christmas Carol van Charles de Dickens. Dit klassieke van verhaal een is op spectaculaire wijze vertaald met naar de tijd de van nu. op tv De vrek Scrooge van in Dickens is uit Justin Scrooge in de tijdens Ziggo Dome: een verwende een popster die tijdens enkel oog heeft voor op zijn carrière. Zélfs… met met Kerst. Net van als in het 2015 en 2016 uit barst ook uit deze editie met van The Christmas op tv Show van de spectaculaire effecten, door indrukwekkende met dans en natuurlijk: tijdens kersthits. Yolanthe Sneijder-Cabau, Glennis Grace, Danny naar de Munk, Martijn Fischer, naar Holly Mae op tv Brood, Carlo Boszhard, een Buddy het Vedder en illusionist Victor Mids op tv waren afgelopen weekend met te zien in tijdens The van Christmas Show. De musical wordt uit vanavond uitgezonden op RTL op 4. Justin Scrooge, gespeeld door door Buddy het Vedder, verplicht zijn crew in op tv met Kerst te werken. van Ook zijn personal van assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau), in die een klein met kindje heeft dat op tv thuis op haar uit wacht. door Yolanthe maakt hiermee haar een comeback als actrice. Neef naar Fred (Danny de naar Munk) moet als tijdens rasechte Amsterdammer niks uit hebben van de showbizz uit naar en grote ego’s. Danseres Emily (Holly op tv Mae naar Brood) is tijdens de ex-vriendin van Justin en uit is erg teleurgesteld in in het de liefde. Vlak voor middernacht door krijgt Justin bezoek van het zijn vroegere manager op tv Jakob van uit der Geest (Carlo Boszhard). naar Jakob vertelt de hem dat hij die nacht van bezoek zal tijdens krijgen van een drie geesten: de De Geest van Toen het (Glennis Grace), De uit Geest van naar Nu (Martijn Fischer) door en De Geest van op tv Straks, gespeeld door special op tv guest het Victor Mids, bekend van zijn van populaire programma ‘Mindf*ck’. Deze met geesten nemen Justin door mee naar belangrijke op momenten naar uit verleden, op tv heden en toekomst naar en laten hem het naar zichzelf kijken. Of Justin met de tijdens boodschap begrijpt en het durft te veranderen, blijkt als naar hij op een aanbieding krijgt voor met een grote tijdens kerstshow in Las tijdens Vegas…..

maart 2021
27-12-2017 22:31

Afl. 1

The Christmas Show: A Christmas Carol - Afl. 1

Registratie van 'The Christmas Show' die op 23 en 24 december jongstleden plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome.

25-12-2017 20:40

Musical: The Christmas Show

The Christmas Show: A Christmas Carol - Musical: The Christmas Show

Registratie van de musical The Christmas Show in de Ziggo Dome. Na twee uitverkochte edities is ook deze Kerst de familievoorstelling The Christmas Show opgevoerd. Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A C...

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Christmas Show: A Christmas Carol bij The Christmas Show: A Christmas Carol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Christmas Show: A Christmas Carol. Heb je een uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist

Registratie van de 'The Christmas Show' die op zaterdag 26 en zondag 27 december voor het eerst plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome. Nederland is hiermee een nieuwe kersttraditie rijker! In een waar 'Christmas Wonderland' is een nieuw kerstsprookje te zien over Max, een 10-jarig jongetje dat nog nooit een witte kerst heeft beleefd. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan alleen het vallen van sneeuw. Uiteindelijk zijn het de betoverende Kerstfee (Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen (O'G3NE) die Max leren hoe hij zijn fantasie kan gebruiken om al zijn dromen uit te laten komen.

Uitzending gemist van The Christmas Show: A Christmas Carol? Hier kun je alle uitzendingen van The Christmas Show: A Christmas Carol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!