Programma gemist?

Registratie van op 'The Christmas Show' door die op door 23 en 24 in december jongstleden plaatsvond in het de de Amsterdamse Ziggo Dome.

Registratie van de tijdens musical in The Christmas Show een in de op tv Ziggo Dome. Na twee uitverkochte van edities is ook deze op tv Kerst de familievoorstelling door door The Christmas Show opgevoerd. Deze derde op tv editie is het gebaseerd op het uit bekendste kerstverhaal een ter wereld: de A Christmas Carol van Charles door Dickens. Dit klassieke uit verhaal is uit op spectaculaire door wijze vertaald naar de tijd van op tv nu. De vrek op tv met Scrooge van Dickens is Justin met Scrooge in uit de Ziggo op Dome: een verwende popster tijdens die enkel oog heeft in voor zijn carrière. Zélfs… in met Kerst. in Net op als in 2015 en op tv 2016 barst ook een deze editie van The in Christmas uit Show van de spectaculaire van effecten, indrukwekkende een dans en natuurlijk: kersthits. Yolanthe Sneijder-Cabau, op tv Glennis Grace, Danny door de Munk, van Martijn Fischer, Holly met Mae Brood, uit Carlo Boszhard, Buddy Vedder en naar illusionist Victor Mids waren door van afgelopen weekend te uit zien in The het Christmas Show. De musical wordt vanavond op het uitgezonden op RTL naar 4. Justin Scrooge, gespeeld door Buddy op tv Vedder, met verplicht zijn crew met Kerst op te werken. naar Ook zijn personal assistent Bobbie het (Yolanthe een Sneijder-Cabau), die een klein kindje naar heeft door dat thuis op een haar wacht. Yolanthe op tv maakt hiermee haar naar comeback als naar actrice. Neef Fred (Danny de uit Munk) moet op als rasechte Amsterdammer niks hebben door van van de showbizz en de grote ego’s. Danseres naar Emily (Holly het Mae Brood) is de ex-vriendin uit van Justin en naar is erg van teleurgesteld in de naar liefde. Vlak voor middernacht het krijgt Justin op tv bezoek van zijn een vroegere manager Jakob van naar der Geest op tv (Carlo Boszhard). Jakob vertelt hem dat naar de hij die nacht uit bezoek zal krijgen op van drie geesten: De Geest van met Toen (Glennis Grace), van De Geest van in Nu (Martijn Fischer) het de en De Geest op van Straks, gespeeld door op special guest Victor Mids, met bekend de van zijn populaire programma ‘Mindf*ck’. met Deze geesten nemen Justin in de mee naar belangrijke in momenten uit verleden, heden en toekomst op tv en laten hem door naar zichzelf op tv kijken. Of Justin de op tv de boodschap begrijpt en durft te veranderen, van het blijkt als hij een aanbieding door krijgt voor een grote van kerstshow in de Las op tv Vegas…..

februari 2020
27-12-2017 22:31

Afl. 1

The Christmas Show: A Christmas Carol - Afl. 1

Registratie van 'The Christmas Show' die op 23 en 24 december jongstleden plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome.

25-12-2017 20:40

Musical: The Christmas Show

The Christmas Show: A Christmas Carol - Musical: The Christmas Show

Registratie van de musical The Christmas Show in de Ziggo Dome. Na twee uitverkochte edities is ook deze Kerst de familievoorstelling The Christmas Show opgevoerd. Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A C...

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Christmas Show: A Christmas Carol bij The Christmas Show: A Christmas Carol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Christmas Show: A Christmas Carol. Heb je een uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist

Registratie van de 'The Christmas Show' die op zaterdag 26 en zondag 27 december voor het eerst plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome. Nederland is hiermee een nieuwe kersttraditie rijker! In een waar 'Christmas Wonderland' is een nieuw kerstsprookje te zien over Max, een 10-jarig jongetje dat nog nooit een witte kerst heeft beleefd. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan alleen het vallen van sneeuw. Uiteindelijk zijn het de betoverende Kerstfee (Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen (O'G3NE) die Max leren hoe hij zijn fantasie kan gebruiken om al zijn dromen uit te laten komen.

Uitzending gemist van The Christmas Show: A Christmas Carol? Hier kun je alle uitzendingen van The Christmas Show: A Christmas Carol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!