Programma gemist?

Registratie van 'The de Christmas Show' naar die op 23 van en 24 december jongstleden de plaatsvond in de op door Amsterdamse Ziggo Dome.

Registratie door van de musical The in Christmas Show in de van op tv Ziggo Dome. Na twee het uitverkochte edities een is ook deze op tv Kerst de familievoorstelling The een Christmas Show opgevoerd. Deze een derde editie is gebaseerd in in op het bekendste kerstverhaal ter wereld: op A Christmas Carol uit van Charles Dickens. in Dit een klassieke verhaal door is op spectaculaire wijze vertaald naar het de tijd van op tv de nu. De vrek Scrooge naar van Dickens is Justin Scrooge de in de Ziggo een Dome: een van verwende popster die door enkel van oog heeft voor zijn carrière. de Zélfs… met Kerst. Net de als in 2015 in en 2016 in barst tijdens ook deze editie van The door Christmas met Show van de spectaculaire uit effecten, indrukwekkende een dans en natuurlijk: kersthits. Yolanthe een Sneijder-Cabau, Glennis Grace, door Danny de Munk, Martijn Fischer, naar Holly naar Mae Brood, naar Carlo Boszhard, Buddy in Vedder en illusionist uit Victor Mids waren afgelopen weekend te een zien in van The Christmas de Show. De musical van wordt vanavond uitgezonden op door RTL 4. Justin op Scrooge, gespeeld door Buddy Vedder, van van verplicht zijn crew in met Kerst te van werken. Ook zijn personal de assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau), die van een klein in kindje heeft dat door thuis in op haar wacht. door Yolanthe maakt hiermee naar haar comeback als actrice. met Neef Fred (Danny van de Munk) op tv moet als rasechte Amsterdammer niks door hebben van de met showbizz en grote ego’s. door Danseres Emily (Holly tijdens op tv Mae Brood) is de ex-vriendin van een Justin in en is erg het teleurgesteld in de van liefde. Vlak voor middernacht krijgt op tv Justin van bezoek van zijn met vroegere manager Jakob van der Geest op op tv (Carlo Boszhard). Jakob uit vertelt hem dat hij die nacht uit bezoek zal de krijgen naar van drie geesten: het De Geest van Toen de (Glennis Grace), De Geest van tijdens Nu de (Martijn Fischer) en De uit Geest van van Straks, gespeeld door special guest een Victor Mids, bekend op tv van zijn van populaire met programma ‘Mindf*ck’. Deze tijdens geesten nemen Justin mee in naar belangrijke momenten uit verleden, het heden naar en toekomst en laten op hem naar op zichzelf kijken. Of naar Justin de boodschap begrijpt en uit de durft te veranderen, blijkt als hij tijdens een aanbieding op krijgt met voor een grote een kerstshow in Las door Vegas…..

oktober 2020
27-12-2017 22:31

Afl. 1

The Christmas Show: A Christmas Carol - Afl. 1

Registratie van 'The Christmas Show' die op 23 en 24 december jongstleden plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome.

25-12-2017 20:40

Musical: The Christmas Show

The Christmas Show: A Christmas Carol - Musical: The Christmas Show

Registratie van de musical The Christmas Show in de Ziggo Dome. Na twee uitverkochte edities is ook deze Kerst de familievoorstelling The Christmas Show opgevoerd. Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A C...

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Christmas Show: A Christmas Carol bij The Christmas Show: A Christmas Carol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Christmas Show: A Christmas Carol. Heb je een uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist

Registratie van de 'The Christmas Show' die op zaterdag 26 en zondag 27 december voor het eerst plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome. Nederland is hiermee een nieuwe kersttraditie rijker! In een waar 'Christmas Wonderland' is een nieuw kerstsprookje te zien over Max, een 10-jarig jongetje dat nog nooit een witte kerst heeft beleefd. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan alleen het vallen van sneeuw. Uiteindelijk zijn het de betoverende Kerstfee (Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen (O'G3NE) die Max leren hoe hij zijn fantasie kan gebruiken om al zijn dromen uit te laten komen.

Uitzending gemist van The Christmas Show: A Christmas Carol? Hier kun je alle uitzendingen van The Christmas Show: A Christmas Carol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!