Programma gemist?

Registratie van in 'The een Christmas Show' die op 23 en het 24 december uit jongstleden op tv plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo het Dome.

Registratie naar van de musical The een Christmas Show het in de Ziggo de Dome. Na twee uitverkochte edities op is ook door deze Kerst de familievoorstelling het The Christmas Show met opgevoerd. Deze derde de editie op is gebaseerd tijdens op het bekendste kerstverhaal een ter wereld: uit A Christmas Carol de van Charles Dickens. uit Dit klassieke verhaal is op de spectaculaire wijze van vertaald naar de tijd in van nu. De in vrek Scrooge met van Dickens is Justin Scrooge in door in de Ziggo uit Dome: een verwende popster naar die enkel een oog heeft voor zijn carrière. Zélfs… op een met Kerst. Net als in van 2015 het en 2016 barst uit ook deze editie van The Christmas op Show van de de spectaculaire effecten, indrukwekkende een dans en naar natuurlijk: kersthits. Yolanthe Sneijder-Cabau, Glennis op Grace, op tv Danny de Munk, naar Martijn Fischer, Holly Mae de Brood, Carlo Boszhard, Buddy van Vedder met en illusionist door Victor Mids waren afgelopen weekend het te op tv zien in The Christmas naar Show. De musical wordt vanavond van in uitgezonden op RTL 4. Justin naar Scrooge, gespeeld door Buddy Vedder, de verplicht in zijn crew met Kerst een te werken. Ook zijn het personal assistent Bobbie op tv de (Yolanthe Sneijder-Cabau), die een klein tijdens kindje heeft dat op tv thuis een op haar wacht. Yolanthe de maakt hiermee haar tijdens comeback als actrice. Neef door Fred (Danny de Munk) een moet als rasechte op tv in Amsterdammer niks hebben van van de showbizz en op tv grote ego’s. van Danseres Emily (Holly Mae in Brood) is tijdens de ex-vriendin van Justin op en is erg op teleurgesteld in de liefde. Vlak op tv voor middernacht krijgt het Justin bezoek van met zijn van vroegere manager Jakob van der Geest op op tv (Carlo Boszhard). Jakob vertelt hem dat op naar hij die nacht bezoek zal tijdens krijgen van drie geesten: van De van Geest van door Toen (Glennis Grace), De Geest van op tv Nu (Martijn met Fischer) en De Geest het van door Straks, gespeeld een door special guest Victor uit Mids, bekend van zijn populaire met programma ‘Mindf*ck’. het Deze door geesten nemen Justin mee op tv naar belangrijke momenten uit verleden, naar heden en toekomst door en laten hem tijdens naar zichzelf naar kijken. Of Justin de de boodschap begrijpt en van durft te veranderen, van blijkt als hij een met een aanbieding krijgt voor een grote in tijdens kerstshow in Las door Vegas…..

december 2019
27-12-2017 22:31

Afl. 1

The Christmas Show: A Christmas Carol - Afl. 1

Registratie van 'The Christmas Show' die op 23 en 24 december jongstleden plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome.

25-12-2017 20:40

Musical: The Christmas Show

The Christmas Show: A Christmas Carol - Musical: The Christmas Show

Registratie van de musical The Christmas Show in de Ziggo Dome. Na twee uitverkochte edities is ook deze Kerst de familievoorstelling The Christmas Show opgevoerd. Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A C...

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Christmas Show: A Christmas Carol bij The Christmas Show: A Christmas Carol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Christmas Show: A Christmas Carol. Heb je een uitzending van The Christmas Show: A Christmas Carol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Christmas Show: A Christmas Carol gemist

Registratie van de 'The Christmas Show' die op zaterdag 26 en zondag 27 december voor het eerst plaatsvond in de Amsterdamse Ziggo Dome. Nederland is hiermee een nieuwe kersttraditie rijker! In een waar 'Christmas Wonderland' is een nieuw kerstsprookje te zien over Max, een 10-jarig jongetje dat nog nooit een witte kerst heeft beleefd. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan alleen het vallen van sneeuw. Uiteindelijk zijn het de betoverende Kerstfee (Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen (O'G3NE) die Max leren hoe hij zijn fantasie kan gebruiken om al zijn dromen uit te laten komen.

Uitzending gemist van The Christmas Show: A Christmas Carol? Hier kun je alle uitzendingen van The Christmas Show: A Christmas Carol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!