Programma gemist?

Tweede door Kerstdag vieren tijdens we traditiegetrouw gezellig een met de familie thuis. Maar van als een de cadeaus zijn uitgewisseld en door de gourmetdampen zijn opgestegen, op tv komen de naar bekende kerstirritaties het boven. Om dat te op voorkomen en met om de tijdens familiesfeer goed te de houden, presenteert Paul de Leeuw 'De tijdens Leeuw een tuigt af!'. Een gezellige in quiz met Roelof de de Vries van Radio een door 1 en met diverse kerstgasten. In het een huiskamersetting met vol het kerstversieringen en een knisperend haardvuur ontvangt op tv Paul zijn gasten op tv en passeren de hoogte- door en dieptepunten van op 2017. Er wordt door een gezellig en hilarisch naar spel gespeeld onder leiding naar van Roelof de de Vries, het bekend als Roelof in van de Redactie van op de quizzen in tijdens het NPO door Radio 1-programma De Nieuws BV. Gasten die op tv door om diverse redenen het in afgelopen jaar van in het nieuws zijn het geweest, spelen in teams van het de twee tegen elkaar. Dionne Stax, Olga met op tv Zuiderhoek, John de Wolf, een Rogier van der Linden, Shirma een het Rouse en Ajouad El Miloudi gaan in op de strijd met door elkaar aan in diverse de hilarische en soms prikkelende rondes. naar De punten door worden bijgehouden tijdens met vieze door gourmetpannetjes en als uitsmijter zingt iedereen op mee op tv met een volkszangeres met het een voorspellende gave. een Een feestelijk naar spel om lekker bij door uit op tv te buiken op Tweede op tv Kerstdag.

mei 2021
26-12-2017 21:35

Quiz: De Leeuw tuigt af

De Leeuw tuigt af - Quiz: De Leeuw tuigt af

Tweede Kerstdag vieren we traditiegetrouw gezellig met de familie thuis. Maar als de cadeaus zijn uitgewisseld en de gourmetdampen zijn opgestegen, komen de bekende kerstirritaties boven. Om dat te voorkomen en om de familiesfeer goed te ho...

De Leeuw tuigt af gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Leeuw tuigt af de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Leeuw tuigt af bij De Leeuw tuigt af liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Leeuw tuigt af. Heb je een uitzending van De Leeuw tuigt af gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Leeuw tuigt af gemist

Uitzending gemist van De Leeuw tuigt af? Hier kun je alle uitzendingen van De Leeuw tuigt af kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!