Programma gemist?

Tweede van Kerstdag vieren we tijdens traditiegetrouw gezellig met de familie naar thuis. Maar in als de in cadeaus zijn uitgewisseld en op tv de gourmetdampen zijn opgestegen, tijdens op komen de bekende met kerstirritaties boven. Om met dat te voorkomen en de om de familiesfeer de goed te houden, presenteert Paul op de Leeuw 'De naar Leeuw van tuigt af!'. Een gezellige de quiz met Roelof tijdens de door Vries van Radio op 1 en met diverse kerstgasten. een In een huiskamersetting vol de kerstversieringen en in een knisperend haardvuur van ontvangt Paul zijn gasten het en passeren hoogte- uit en een dieptepunten van de 2017. Er wordt een op gezellig en hilarisch het spel gespeeld onder uit leiding van uit Roelof de Vries, bekend als van Roelof van de Redactie een van op tv de quizzen in een het NPO Radio 1-programma de De Nieuws door BV. Gasten die om diverse in redenen het met afgelopen jaar in tijdens het nieuws zijn geweest, spelen tijdens uit in teams van twee tijdens tegen elkaar. tijdens Dionne Stax, Olga Zuiderhoek, op tv John de Wolf, op Rogier van tijdens der Linden, Shirma Rouse en Ajouad in El Miloudi in gaan de strijd uit met elkaar met aan in op diverse hilarische en soms prikkelende rondes. tijdens De tijdens punten worden bijgehouden de met vieze door gourmetpannetjes en als uitsmijter op tv zingt iedereen mee met op een tijdens volkszangeres met een de voorspellende gave. Een feestelijk spel om de lekker een bij uit te naar buiken op Tweede in Kerstdag.

mei 2020
26-12-2017 21:35

Quiz: De Leeuw tuigt af

De Leeuw tuigt af - Quiz: De Leeuw tuigt af

Tweede Kerstdag vieren we traditiegetrouw gezellig met de familie thuis. Maar als de cadeaus zijn uitgewisseld en de gourmetdampen zijn opgestegen, komen de bekende kerstirritaties boven. Om dat te voorkomen en om de familiesfeer goed te ho...

De Leeuw tuigt af gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Leeuw tuigt af de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Leeuw tuigt af bij De Leeuw tuigt af liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Leeuw tuigt af. Heb je een uitzending van De Leeuw tuigt af gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Leeuw tuigt af gemist

Uitzending gemist van De Leeuw tuigt af? Hier kun je alle uitzendingen van De Leeuw tuigt af kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!