Programma gemist?

Tweede Kerstdag uit vieren we traditiegetrouw gezellig naar met de een familie uit thuis. Maar als tijdens de cadeaus zijn uitgewisseld en de een gourmetdampen door zijn opgestegen, komen de bekende tijdens kerstirritaties in boven. Om dat op tv te voorkomen en om de van familiesfeer goed uit te houden, presenteert uit Paul de Leeuw op 'De Leeuw naar tuigt af!'. Een op gezellige quiz met uit Roelof de Vries het van Radio op 1 en met de diverse kerstgasten. In van een huiskamersetting vol kerstversieringen de en een knisperend haardvuur ontvangt naar op Paul zijn gasten van en passeren hoogte- en op tv dieptepunten van 2017. Er wordt in een gezellig en uit door hilarisch spel gespeeld onder op leiding van Roelof een de Vries, bekend als de Roelof van de met Redactie van met de quizzen in het een NPO Radio 1-programma De het Nieuws BV. Gasten uit die op tv om diverse redenen het uit afgelopen jaar in het tijdens nieuws zijn tijdens geweest, spelen in teams het van een twee tegen elkaar. Dionne op tv Stax, Olga Zuiderhoek, John tijdens de in Wolf, Rogier van der Linden, op Shirma Rouse en Ajouad naar door El Miloudi gaan de strijd met de van elkaar aan in diverse hilarische van en soms met prikkelende rondes. De punten worden in bijgehouden met op tv vieze gourmetpannetjes en op tv als uitsmijter zingt de iedereen mee met uit een volkszangeres met een een tijdens voorspellende gave. Een feestelijk spel om uit lekker bij de uit van te buiken op de Tweede Kerstdag.

januari 2021
26-12-2017 21:35

Quiz: De Leeuw tuigt af

De Leeuw tuigt af - Quiz: De Leeuw tuigt af

Tweede Kerstdag vieren we traditiegetrouw gezellig met de familie thuis. Maar als de cadeaus zijn uitgewisseld en de gourmetdampen zijn opgestegen, komen de bekende kerstirritaties boven. Om dat te voorkomen en om de familiesfeer goed te ho...

De Leeuw tuigt af gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Leeuw tuigt af de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Leeuw tuigt af bij De Leeuw tuigt af liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Leeuw tuigt af. Heb je een uitzending van De Leeuw tuigt af gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Leeuw tuigt af gemist

Uitzending gemist van De Leeuw tuigt af? Hier kun je alle uitzendingen van De Leeuw tuigt af kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!