Programma gemist?

Tweede tijdens Kerstdag vieren we traditiegetrouw in gezellig met op de familie thuis. Maar als met de cadeaus een zijn uitgewisseld en de het naar gourmetdampen zijn opgestegen, komen de door bekende op tv kerstirritaties boven. Om op dat te voorkomen en om de in uit familiesfeer goed te houden, presenteert Paul de de Leeuw de 'De Leeuw tuigt af!'. tijdens Een naar gezellige quiz met Roelof tijdens de Vries van een Radio 1 en op met naar diverse kerstgasten. In een de huiskamersetting vol kerstversieringen en uit een knisperend haardvuur met ontvangt Paul zijn van gasten en passeren de hoogte- door en dieptepunten van 2017. op Er wordt een een gezellig en hilarisch een spel gespeeld onder in leiding van Roelof de op tv Vries, bekend als tijdens Roelof van de uit Redactie van de door quizzen in op het NPO Radio van 1-programma De door Nieuws BV. Gasten die om diverse redenen van op het afgelopen jaar tijdens in het nieuws zijn de geweest, spelen in teams van van twee tegen elkaar. een Dionne Stax, door Olga Zuiderhoek, John op de Wolf, van Rogier van der Linden, met Shirma Rouse en van Ajouad tijdens El Miloudi gaan uit de strijd met elkaar naar aan in diverse door hilarische en soms prikkelende rondes. tijdens De de punten worden bijgehouden van met vieze gourmetpannetjes en van als uitsmijter zingt iedereen tijdens mee door met een volkszangeres tijdens met een voorspellende tijdens gave. Een feestelijk in spel om van lekker bij uit te op tv buiken op Tweede een Kerstdag.

september 2021
26-12-2017 21:35

Quiz: De Leeuw tuigt af

De Leeuw tuigt af - Quiz: De Leeuw tuigt af

Tweede Kerstdag vieren we traditiegetrouw gezellig met de familie thuis. Maar als de cadeaus zijn uitgewisseld en de gourmetdampen zijn opgestegen, komen de bekende kerstirritaties boven. Om dat te voorkomen en om de familiesfeer goed te ho...

De Leeuw tuigt af gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Leeuw tuigt af de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Leeuw tuigt af bij De Leeuw tuigt af liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Leeuw tuigt af. Heb je een uitzending van De Leeuw tuigt af gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Leeuw tuigt af gemist

Uitzending gemist van De Leeuw tuigt af? Hier kun je alle uitzendingen van De Leeuw tuigt af kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!