Programma gemist?

Tweede met Kerstdag vieren we traditiegetrouw gezellig op tv met de familie van de thuis. Maar als de met cadeaus zijn uitgewisseld door en de met gourmetdampen zijn opgestegen, komen de een bekende kerstirritaties boven. op Om dat te voorkomen van en in om de familiesfeer met goed te door houden, presenteert Paul van de Leeuw 'De Leeuw op tv tuigt af!'. in Een gezellige quiz met Roelof door de Vries de van Radio met 1 en met diverse kerstgasten. In uit uit een huiskamersetting vol van kerstversieringen en een de knisperend haardvuur ontvangt Paul zijn gasten op door en passeren hoogte- en het dieptepunten van 2017. Er wordt op tv een in gezellig en de hilarisch spel gespeeld onder in leiding van Roelof de op tv Vries, bekend als met Roelof van tijdens de Redactie het van de quizzen in de het NPO naar Radio 1-programma De Nieuws BV. Gasten op tv die door om diverse redenen het op tv afgelopen jaar met in het nieuws zijn geweest, naar spelen van in teams van twee tegen elkaar. naar Dionne tijdens Stax, Olga Zuiderhoek, John naar de Wolf, Rogier door van der Linden, op Shirma in Rouse en Ajouad El Miloudi gaan met naar de strijd met elkaar aan in in diverse van hilarische en soms in prikkelende rondes. het De punten worden bijgehouden met met vieze gourmetpannetjes en van als in uitsmijter zingt iedereen mee met de een volkszangeres met een van voorspellende op gave. Een feestelijk spel om een lekker bij met uit te buiken uit op Tweede een Kerstdag.

oktober 2019
26-12-2017 21:35

Quiz: De Leeuw tuigt af

De Leeuw tuigt af - Quiz: De Leeuw tuigt af

Tweede Kerstdag vieren we traditiegetrouw gezellig met de familie thuis. Maar als de cadeaus zijn uitgewisseld en de gourmetdampen zijn opgestegen, komen de bekende kerstirritaties boven. Om dat te voorkomen en om de familiesfeer goed te ho...

De Leeuw tuigt af gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Leeuw tuigt af de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Leeuw tuigt af bij De Leeuw tuigt af liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Leeuw tuigt af. Heb je een uitzending van De Leeuw tuigt af gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Leeuw tuigt af gemist

Uitzending gemist van De Leeuw tuigt af? Hier kun je alle uitzendingen van De Leeuw tuigt af kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!