Programma gemist?

Tweede Kerstdag op tv vieren we in traditiegetrouw gezellig met de familie op thuis. Maar in als op de cadeaus zijn op tv uitgewisseld en de het gourmetdampen zijn opgestegen, komen de bekende met kerstirritaties boven. tijdens Om in dat te voorkomen en van om de familiesfeer goed naar te houden, een presenteert Paul een de Leeuw 'De de Leeuw tuigt af!'. in Een gezellige quiz met een Roelof de Vries van Radio op tv van 1 en met diverse kerstgasten. in In een huiskamersetting vol van naar kerstversieringen en een het knisperend haardvuur ontvangt Paul tijdens zijn gasten en passeren de hoogte- en het dieptepunten van 2017. Er wordt op een gezellig en het van hilarisch spel gespeeld onder op tv leiding van Roelof het de Vries, bekend als uit Roelof van uit de Redactie van de tijdens quizzen in het NPO een Radio 1-programma naar De Nieuws van BV. Gasten die om met diverse redenen het afgelopen jaar van op in het nieuws zijn van geweest, spelen in teams op tv van twee tegen door elkaar. Dionne in Stax, Olga Zuiderhoek, John door de Wolf, Rogier van in der Linden, Shirma een Rouse en in Ajouad El de Miloudi gaan de een strijd met elkaar uit aan in diverse hilarische en door soms in prikkelende rondes. De punten uit worden bijgehouden met vieze tijdens in gourmetpannetjes en als uitsmijter zingt iedereen met mee met met een volkszangeres met een op voorspellende gave. op Een feestelijk spel de om lekker het bij uit uit te buiken op Tweede tijdens Kerstdag.

september 2020
26-12-2017 21:35

Quiz: De Leeuw tuigt af

De Leeuw tuigt af - Quiz: De Leeuw tuigt af

Tweede Kerstdag vieren we traditiegetrouw gezellig met de familie thuis. Maar als de cadeaus zijn uitgewisseld en de gourmetdampen zijn opgestegen, komen de bekende kerstirritaties boven. Om dat te voorkomen en om de familiesfeer goed te ho...

De Leeuw tuigt af gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Leeuw tuigt af de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Leeuw tuigt af bij De Leeuw tuigt af liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Leeuw tuigt af. Heb je een uitzending van De Leeuw tuigt af gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Leeuw tuigt af gemist

Uitzending gemist van De Leeuw tuigt af? Hier kun je alle uitzendingen van De Leeuw tuigt af kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!