Programma gemist?

Onder door leiding van wiskundige Ionica uit Smeets en van psycholoog Pieter Hulst breken op drie duo’s, bestaande uit naar een wetenschapper uit en een op tv kunstenaar, hun hoofd tijdens over wetenschappelijke vragen tijdens in de 24e een editie van de Nationale Wetenschapsquiz. In op de strijd om naar de de beste antwoorden op wetenschappelijke op vraagstukken vormt cabaretier Jasper een van Kuijk een in de gelegenheidsduo met neurowetenschapper Barbara Braams, dichter in Ellen Deckwitz in met tijdens chemicus Marleen Kamperman en in kunstenaar/filosoof Koert van uit Mensvoort met aardwetenschapper uit Lennart de Groot. Ook met het publiek kan uit weer meespelen met op de Nationale het Wetenschapsquiz en hiermee kans maken op naar de publieksprijs. Over de op tv kandidaten: Jasper van op tv Kuijk (1976) is cabaretier het het en columnist, maar ook universitair docent met gebruiksgerichte innovatie aan uit de TU een Delft. In zijn door voorstellingen een verkent hij thema’s als van marktwerking en uit polarisatie. En in zijn columns met in de Volkskrant fileert door hij denkfouten in op een hedendaags ontwerp. Barbara Braams tijdens (1986) richt haar onderzoek op tijdens risicogedrag van op tv pubers, de op tv invloed van hun vrienden een op dat naar gedrag en de ontwikkeling van het hun hersenen. Ellen Deckwitz (1989) met is schrijver, op columnist en bovenal dichter. tijdens met Ze won vele poetry slams en in met is auteur van het onvolprezen boek: uit Zo word op tv je door een geweldige dichter! Marleen door Kamperman (1979) onderzoekt strategieën uit de de naar natuur om die toe de te kunnen passen bij het met ontwikkelen van met nieuwe materialen. Zo op kijkt zij met of de eigenschap die tijdens gekko’s door in staat stelt op tv om over het plafond te van lopen, te vertalen is het door naar sterke tape die ook makkelijk de loslaat. Koert een van Mensvoort (1974) is als op tv het kunstenaar, technoloog en naar filosoof werkzaam op het snijvlak van op tv het kunst en wetenschap. Hij op tv concentreert zich op het concept in met ‘Next Nature’, ofwel technologie een die zo vanzelfsprekend op tv is dat naar we die als natuur ervaren. Lennart tijdens de Groot (1984) bestudeert met de op recente geologische geschiedenis en ontwikkelde in op tv technieken om over de door hele wereld door veranderingen in het aardmagneetveld in kaart het te een brengen.

september 2020
26-12-2017 22:15

De Nationale Wetenschapsquiz

De Nationale Wetenschapsquiz - De Nationale Wetenschapsquiz

Onder leiding van wiskundige Ionica Smeets en psycholoog Pieter Hulst breken drie duo’s, bestaande uit een wetenschapper en een kunstenaar, hun hoofd over wetenschappelijke vragen in de 24e editie van de Nationale Wetenschapsquiz. In de st...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!