Programma gemist?

Onder leiding van met wiskundige Ionica Smeets in en psycholoog Pieter in Hulst met breken drie duo’s, bestaande uit van een wetenschapper en op een kunstenaar, hun tijdens hoofd over door wetenschappelijke naar vragen in de 24e editie een van de Nationale Wetenschapsquiz. In naar de strijd de om op tv de beste antwoorden op op wetenschappelijke vraagstukken vormt tijdens cabaretier Jasper van Kuijk een tijdens gelegenheidsduo met neurowetenschapper tijdens Barbara Braams, naar dichter op tv Ellen Deckwitz met naar chemicus Marleen Kamperman en kunstenaar/filosoof de Koert van Mensvoort van met aardwetenschapper een Lennart de Groot. Ook het een publiek kan van weer meespelen met de de Nationale Wetenschapsquiz en hiermee tijdens kans een maken op de publieksprijs. Over de op tv kandidaten: Jasper de van Kuijk (1976) een is cabaretier de en columnist, maar ook universitair van docent gebruiksgerichte een innovatie aan de van TU Delft. tijdens In zijn voorstellingen verkent hij thema’s een als marktwerking en de polarisatie. En in door zijn columns tijdens in de Volkskrant een fileert hij denkfouten in het hedendaags het ontwerp. Barbara Braams (1986) op richt haar onderzoek op het risicogedrag van naar pubers, de invloed met van hun vrienden op dat in gedrag en de de ontwikkeling van hun met hersenen. Ellen Deckwitz (1989) met een is schrijver, columnist en van bovenal dichter. Ze won vele van door poetry slams en naar is auteur van het onvolprezen naar boek: door Zo word je een geweldige dichter! Marleen de Kamperman (1979) naar onderzoekt strategieën uit op tv de natuur een om die toe te op tv kunnen passen bij het op tv ontwikkelen van uit nieuwe materialen. op tv Zo kijkt zij of de op eigenschap die gekko’s door in van staat stelt de om over het plafond te van lopen, te vertalen op tv is door naar sterke tape die tijdens ook makkelijk loslaat. Koert van Mensvoort op een (1974) is als tijdens kunstenaar, technoloog en met filosoof werkzaam op het snijvlak van met kunst en wetenschap. op tv Hij de concentreert zich op het op tv concept in ‘Next Nature’, ofwel technologie tijdens die zo vanzelfsprekend is dat de we die van als natuur ervaren. Lennart tijdens de Groot (1984) bestudeert een tijdens de recente geologische geschiedenis en op ontwikkelde technieken uit om over de hele wereld van veranderingen een in het door aardmagneetveld in kaart de te brengen.

mei 2020
26-12-2017 22:15

De Nationale Wetenschapsquiz

De Nationale Wetenschapsquiz - De Nationale Wetenschapsquiz

Onder leiding van wiskundige Ionica Smeets en psycholoog Pieter Hulst breken drie duo’s, bestaande uit een wetenschapper en een kunstenaar, hun hoofd over wetenschappelijke vragen in de 24e editie van de Nationale Wetenschapsquiz. In de st...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!