Programma gemist?

Onder leiding in van wiskundige Ionica Smeets uit het en psycholoog Pieter tijdens Hulst breken drie met duo’s, bestaande uit op tv een wetenschapper en op tv een kunstenaar, hun hoofd over wetenschappelijke uit op tv vragen in de 24e op tv editie van de tijdens Nationale Wetenschapsquiz. In de tijdens strijd om de beste antwoorden op op tv op wetenschappelijke vraagstukken vormt cabaretier van Jasper van Kuijk een op tv gelegenheidsduo met een neurowetenschapper Barbara Braams, van dichter Ellen Deckwitz op tv met chemicus Marleen Kamperman met en kunstenaar/filosoof Koert uit van tijdens Mensvoort met aardwetenschapper Lennart de het Groot. Ook het de publiek kan met weer meespelen met naar de Nationale van Wetenschapsquiz en hiermee kans maken op tijdens de een publieksprijs. Over de naar kandidaten: Jasper van Kuijk tijdens (1976) is cabaretier de en columnist, maar ook in universitair docent uit gebruiksgerichte innovatie aan de TU door Delft. op In zijn voorstellingen verkent hij thema’s de als marktwerking met en polarisatie. een En in zijn tijdens columns in van de Volkskrant fileert hij denkfouten van in hedendaags de ontwerp. Barbara Braams (1986) van richt haar van onderzoek op risicogedrag van pubers, de in invloed van van hun vrienden op dat tijdens gedrag het en de ontwikkeling van van hun hersenen. Ellen Deckwitz op tv (1989) is schrijver, columnist met en bovenal dichter. uit met Ze won vele poetry slams en door is auteur tijdens van het onvolprezen op boek: Zo word je tijdens op een geweldige dichter! Marleen met Kamperman (1979) onderzoekt strategieën uit van de met natuur om die toe te uit kunnen passen bij het van in ontwikkelen van nieuwe een materialen. Zo kijkt zij of de tijdens eigenschap die een gekko’s in een staat stelt om over met het plafond te door lopen, te vertalen op tv is naar op sterke tape die ook door makkelijk op tv loslaat. Koert van Mensvoort (1974) is in als kunstenaar, technoloog en met filosoof uit werkzaam op door het snijvlak van kunst en van wetenschap. op Hij concentreert zich op door het concept van ‘Next Nature’, ofwel technologie die zo het vanzelfsprekend is op dat we die op tv als in natuur ervaren. Lennart de naar Groot (1984) bestudeert de uit recente geologische geschiedenis en ontwikkelde op technieken om over naar de de hele wereld het veranderingen in het het aardmagneetveld in kaart te tijdens brengen.

november 2019
26-12-2017 22:15

De Nationale Wetenschapsquiz

De Nationale Wetenschapsquiz - De Nationale Wetenschapsquiz

Onder leiding van wiskundige Ionica Smeets en psycholoog Pieter Hulst breken drie duo’s, bestaande uit een wetenschapper en een kunstenaar, hun hoofd over wetenschappelijke vragen in de 24e editie van de Nationale Wetenschapsquiz. In de st...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!