Programma gemist?

Onder leiding van naar wiskundige Ionica Smeets naar en met psycholoog Pieter een Hulst breken drie duo’s, bestaande naar uit een uit wetenschapper en een kunstenaar, uit hun hoofd over wetenschappelijke de vragen in de in 24e editie van het de Nationale met Wetenschapsquiz. In uit de strijd om de een beste antwoorden op wetenschappelijke vraagstukken in uit vormt cabaretier Jasper door van Kuijk een gelegenheidsduo in met neurowetenschapper Barbara Braams, uit dichter met Ellen Deckwitz met chemicus Marleen Kamperman het op en kunstenaar/filosoof Koert van Mensvoort uit met aardwetenschapper Lennart naar de het Groot. Ook het publiek kan een weer meespelen met van de Nationale Wetenschapsquiz en door hiermee kans maken op op tv de een publieksprijs. Over de kandidaten: Jasper van Kuijk op (1976) is cabaretier het en columnist, maar op ook tijdens universitair docent gebruiksgerichte innovatie aan door de TU Delft. van In zijn tijdens voorstellingen op tv verkent hij thema’s als in marktwerking en van polarisatie. En in op tv zijn columns in de Volkskrant het fileert het hij denkfouten in hedendaags ontwerp. Barbara Braams naar (1986) richt de haar onderzoek op tv op risicogedrag van pubers, door de op invloed van hun vrienden het op dat van gedrag en de ontwikkeling van tijdens hun hersenen. Ellen Deckwitz (1989) naar is schrijver, columnist het en bovenal van dichter. Ze naar won vele poetry slams van en is het auteur van het onvolprezen het boek: Zo word je van een met geweldige dichter! Marleen Kamperman (1979) onderzoekt de strategieën uit de van natuur het om die toe te kunnen een passen bij het tijdens ontwikkelen van nieuwe op materialen. Zo een kijkt zij door of de van eigenschap die gekko’s in naar staat stelt om van over het plafond naar te lopen, te vertalen het is naar sterke het tape die ook makkelijk op tv loslaat. Koert van Mensvoort op (1974) op is als kunstenaar, technoloog en uit filosoof in werkzaam op het snijvlak van een kunst uit en wetenschap. Hij concentreert van zich op het door concept ‘Next Nature’, met ofwel technologie die uit zo vanzelfsprekend naar is dat we die naar als met natuur ervaren. Lennart de Groot de (1984) bestudeert de in recente geologische geschiedenis en op ontwikkelde technieken om over op tv de hele met wereld veranderingen in het uit tijdens aardmagneetveld in kaart tijdens te brengen.

september 2021
26-12-2017 22:15

De Nationale Wetenschapsquiz

De Nationale Wetenschapsquiz - De Nationale Wetenschapsquiz

Onder leiding van wiskundige Ionica Smeets en psycholoog Pieter Hulst breken drie duo’s, bestaande uit een wetenschapper en een kunstenaar, hun hoofd over wetenschappelijke vragen in de 24e editie van de Nationale Wetenschapsquiz. In de st...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!