Programma gemist?

Onder naar leiding van wiskundige Ionica met Smeets op en psycholoog Pieter tijdens Hulst breken drie duo’s, bestaande uit op tv een de wetenschapper en een kunstenaar, door hun door hoofd over wetenschappelijke vragen in op de 24e met editie van de tijdens Nationale Wetenschapsquiz. In de strijd de om de beste tijdens antwoorden op wetenschappelijke vraagstukken het vormt cabaretier een Jasper van Kuijk uit een gelegenheidsduo met neurowetenschapper op tv met Barbara Braams, dichter Ellen de Deckwitz met op chemicus Marleen Kamperman uit en kunstenaar/filosoof Koert van Mensvoort een met aardwetenschapper Lennart de op Groot. Ook in het publiek kan op tv weer meespelen met de een Nationale Wetenschapsquiz en op hiermee kans maken op van in de publieksprijs. Over de in kandidaten: Jasper van Kuijk van (1976) is cabaretier naar en columnist, maar ook uit universitair docent gebruiksgerichte in innovatie aan de TU van Delft. In zijn het voorstellingen verkent hij thema’s door als de marktwerking en polarisatie. een En in de zijn columns in uit de Volkskrant fileert hij het denkfouten in in hedendaags ontwerp. Barbara Braams met (1986) richt haar naar onderzoek op risicogedrag van pubers, op tv de invloed van door hun vrienden tijdens op dat het gedrag en de op tv ontwikkeling van hun hersenen. Ellen het Deckwitz (1989) is schrijver, columnist naar op en bovenal dichter. Ze won naar vele poetry slams en met tijdens is auteur van het onvolprezen boek: naar in Zo word je een geweldige dichter! Marleen van Kamperman een (1979) onderzoekt strategieën uit op tv de op natuur om die toe te uit kunnen in passen bij het de ontwikkelen van nieuwe het materialen. Zo kijkt tijdens zij of de eigenschap die op gekko’s in staat stelt naar door om over het plafond te op lopen, te een vertalen is naar op sterke tape die ook op tv makkelijk op tv loslaat. Koert van Mensvoort (1974) is als naar op kunstenaar, technoloog en filosoof werkzaam op het het met snijvlak van van kunst en wetenschap. van Hij concentreert zich op de het concept ‘Next Nature’, van ofwel technologie die zo met vanzelfsprekend is tijdens dat we met die als een natuur ervaren. Lennart de Groot (1984) bestudeert tijdens de recente geologische met door geschiedenis en ontwikkelde technieken om over een de hele wereld in veranderingen in het tijdens aardmagneetveld van in kaart te op brengen.

mei 2021
26-12-2017 22:15

De Nationale Wetenschapsquiz

De Nationale Wetenschapsquiz - De Nationale Wetenschapsquiz

Onder leiding van wiskundige Ionica Smeets en psycholoog Pieter Hulst breken drie duo’s, bestaande uit een wetenschapper en een kunstenaar, hun hoofd over wetenschappelijke vragen in de 24e editie van de Nationale Wetenschapsquiz. In de st...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!