Programma gemist?

Onder het leiding van wiskundige een Ionica Smeets en van psycholoog Pieter tijdens Hulst breken drie duo’s, bestaande een uit uit een wetenschapper en een kunstenaar, de hun hoofd over wetenschappelijke met vragen uit in de 24e op editie van van de Nationale Wetenschapsquiz. In de de strijd om het de beste antwoorden op tv op wetenschappelijke vraagstukken vormt cabaretier door Jasper van het Kuijk een gelegenheidsduo met met neurowetenschapper Barbara Braams, op dichter Ellen Deckwitz met een chemicus Marleen tijdens Kamperman van en kunstenaar/filosoof Koert van Mensvoort een met aardwetenschapper Lennart de van Groot. Ook het publiek op tv van kan weer meespelen met de Nationale met op tv Wetenschapsquiz en hiermee kans maken op een de de publieksprijs. Over de op kandidaten: Jasper van Kuijk (1976) is cabaretier een en columnist, een maar ook uit universitair docent gebruiksgerichte innovatie in aan de TU door Delft. de In zijn voorstellingen verkent hij thema’s op tv als uit marktwerking en polarisatie. van En in zijn columns in naar uit de Volkskrant fileert met hij denkfouten in hedendaags ontwerp. Barbara Braams naar (1986) tijdens richt haar onderzoek op risicogedrag met van pubers, de op in invloed van hun op vrienden op dat gedrag en de op tv ontwikkeling van hun uit hersenen. Ellen Deckwitz (1989) de is schrijver, columnist door en bovenal op dichter. Ze won vele tijdens poetry slams op en is auteur op tv van op het onvolprezen boek: Zo word in je een geweldige dichter! Marleen naar van Kamperman (1979) onderzoekt van strategieën uit de natuur op om die toe te het kunnen passen bij het naar op tv ontwikkelen van nieuwe materialen. Zo de kijkt van zij of de eigenschap uit die gekko’s in staat stelt tijdens om op tv over het plafond te met lopen, te vertalen is op naar sterke met tape die ook uit makkelijk loslaat. Koert de van Mensvoort uit (1974) is als kunstenaar, technoloog en tijdens filosoof in werkzaam op het snijvlak van van uit kunst en wetenschap. Hij van concentreert zich op het het concept ‘Next Nature’, ofwel tijdens technologie uit die zo vanzelfsprekend is naar dat we op tv die als natuur ervaren. Lennart de een van Groot (1984) bestudeert de recente tijdens geologische van geschiedenis en ontwikkelde de technieken om over de een hele wereld veranderingen in het met aardmagneetveld het in kaart tijdens te brengen.

januari 2021
26-12-2017 22:15

De Nationale Wetenschapsquiz

De Nationale Wetenschapsquiz - De Nationale Wetenschapsquiz

Onder leiding van wiskundige Ionica Smeets en psycholoog Pieter Hulst breken drie duo’s, bestaande uit een wetenschapper en een kunstenaar, hun hoofd over wetenschappelijke vragen in de 24e editie van de Nationale Wetenschapsquiz. In de st...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!