Programma gemist?

Onder leiding het van wiskundige Ionica Smeets met het en psycholoog Pieter Hulst breken een drie duo’s, bestaande uit naar een de wetenschapper en een van kunstenaar, hun de hoofd over wetenschappelijke vragen in de het 24e editie van met de Nationale Wetenschapsquiz. In de de met strijd om de beste op antwoorden tijdens op wetenschappelijke vraagstukken vormt cabaretier Jasper met van Kuijk uit een gelegenheidsduo met neurowetenschapper van Barbara naar Braams, dichter Ellen Deckwitz met tijdens chemicus Marleen van Kamperman en kunstenaar/filosoof Koert van van Mensvoort met op aardwetenschapper Lennart de naar op Groot. Ook het publiek met kan weer meespelen met de van Nationale het Wetenschapsquiz en hiermee kans maken op van op tv de publieksprijs. Over de kandidaten: Jasper van het Kuijk naar (1976) is cabaretier en columnist, maar het ook universitair van docent gebruiksgerichte innovatie aan op tv de TU Delft. in In in zijn voorstellingen verkent hij een thema’s als tijdens marktwerking en polarisatie. En tijdens in zijn columns in in op de Volkskrant fileert hij denkfouten uit in hedendaags een ontwerp. Barbara Braams (1986) met richt haar onderzoek op risicogedrag tijdens met van pubers, de invloed van met hun vrienden op dat met een gedrag en de ontwikkeling van hun tijdens hersenen. Ellen Deckwitz (1989) naar is schrijver, door columnist en in bovenal dichter. Ze uit won vele poetry slams en het uit is auteur van het onvolprezen boek: tijdens uit Zo word je een geweldige uit dichter! Marleen Kamperman in (1979) onderzoekt op tv strategieën uit de natuur om die door toe te het kunnen passen bij het op ontwikkelen de van nieuwe materialen. de Zo kijkt zij of de in eigenschap die gekko’s door in in staat stelt in om over het tijdens plafond te lopen, te vertalen door is naar sterke tape op tv in die ook makkelijk loslaat. Koert van Mensvoort op (1974) is als tijdens naar kunstenaar, technoloog en filosoof werkzaam naar op met het snijvlak van kunst en wetenschap. op Hij concentreert van zich op het concept in ‘Next Nature’, ofwel uit technologie van die zo vanzelfsprekend is tijdens dat we door die als natuur tijdens ervaren. Lennart de Groot (1984) bestudeert de uit de recente geologische met geschiedenis en ontwikkelde technieken om tijdens over de hele op wereld veranderingen in in het aardmagneetveld in uit kaart tijdens te brengen.

oktober 2021
26-12-2017 22:15

De Nationale Wetenschapsquiz

De Nationale Wetenschapsquiz - De Nationale Wetenschapsquiz

Onder leiding van wiskundige Ionica Smeets en psycholoog Pieter Hulst breken drie duo’s, bestaande uit een wetenschapper en een kunstenaar, hun hoofd over wetenschappelijke vragen in de 24e editie van de Nationale Wetenschapsquiz. In de st...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!