Programma gemist?

De een vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj en Howard op tv zijn echte geeks met tijdens een voorliefde door voor wiskunde en fysica. Ze met snappen alles op de het gebied tijdens van met natuur- en scheikunde en uit van zwaartekracht tot atomen. naar Maar voeg naar atomen samen tot het een vrouw en het bevattingsvermogen met van de mannen naar naar komt tot stilstand. naar Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw op tv Penny die lang van in niet zo slim is, maar het wel met de sociale vaardigheden beheerst. op tv In deze naar aflevering komt Leonards moeder het Beverly op bezoek en van daar is hij tijdens niet blij naar mee. Sheldon is door er daarentegen tijdens enthousiast over. Penny op wil Beverly graag op vertellen over haar relatie met Leonard. uit Het enige juiste tijdens moment daarvoor een lijkt te zijn op als door ze voor het eerst het dronken is. van Ondertussen krijgen Leonard en in Sheldon ruzie over het feit een dat Sheldon met contact heeft op gehad met Beverly en het met op Leonard niet heeft verteld. een En dan op tv gebeurt er iets tijdens verrassends.

oktober 2021
26-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Maternal Congruence, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maternal Congruence, Seizoen 3 bij Maternal Congruence, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maternal Congruence, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Maternal Congruence, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Maternal Congruence, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!