Programma gemist?

De vrienden Sheldon, van Leonard, naar Raj en Howard door zijn echte geeks een met een voorliefde de voor wiskunde en de fysica. Ze door snappen alles op het het gebied van natuur- naar en scheikunde en van een zwaartekracht tot atomen. Maar van voeg een atomen samen tot een vrouw tijdens en het bevattingsvermogen de van van de mannen komt tot door stilstand. Gelukkig tijdens hebben ze met hun blonde buurvrouw Penny die uit lang niet in zo slim een is, maar wel de sociale vaardigheden het beheerst. In naar deze aflevering komt Leonards op tv moeder op Beverly op bezoek een en daar tijdens is hij niet het blij mee. Sheldon is de er daarentegen enthousiast over. het Penny met wil Beverly graag vertellen de over haar in relatie met Leonard. Het enige juiste de moment daarvoor uit lijkt te zijn als door het ze voor het eerst dronken is. op een Ondertussen krijgen Leonard en Sheldon de ruzie over van het feit een dat Sheldon contact heeft door gehad met Beverly en een het een Leonard niet heeft verteld. En met dan gebeurt er iets tijdens van verrassends.

oktober 2020
26-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Maternal Congruence, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maternal Congruence, Seizoen 3 bij Maternal Congruence, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maternal Congruence, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Maternal Congruence, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Maternal Congruence, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!