Programma gemist?

De van vrienden Sheldon, Leonard, Raj en naar Howard zijn echte uit geeks op tv met een voorliefde in voor wiskunde en fysica. uit Ze snappen op alles op het gebied in van natuur- en uit scheikunde en van zwaartekracht op tv tot atomen. Maar van voeg atomen samen met tot van een vrouw en met het bevattingsvermogen van de in mannen komt tot naar stilstand. Gelukkig hebben op tv ze hun blonde met buurvrouw Penny die een lang niet zo slim op tv naar is, maar wel de sociale vaardigheden in beheerst. tijdens In deze aflevering komt tijdens Leonards met moeder Beverly op bezoek van en daar is hij niet op blij in mee. Sheldon is er de daarentegen op enthousiast over. Penny naar wil Beverly graag vertellen over tijdens haar relatie met Leonard. tijdens tijdens Het enige juiste moment daarvoor in lijkt te tijdens zijn als ze naar voor het eerst tijdens dronken is. Ondertussen krijgen Leonard de en Sheldon een ruzie over het het feit dat de Sheldon contact heeft het gehad met Beverly en met het Leonard een niet heeft op verteld. En dan naar gebeurt er iets op tv verrassends.

juli 2020
26-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Maternal Congruence, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maternal Congruence, Seizoen 3 bij Maternal Congruence, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maternal Congruence, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Maternal Congruence, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Maternal Congruence, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!