Programma gemist?

De vrienden met Sheldon, Leonard, Raj van en Howard zijn uit echte op tv geeks met een naar voorliefde voor wiskunde en van fysica. Ze met snappen alles op het gebied het van natuur- en uit scheikunde met en van zwaartekracht tot het atomen. Maar op tv voeg atomen samen op tot een vrouw met en het bevattingsvermogen van de mannen de komt met tot stilstand. Gelukkig tijdens hebben ze hun een blonde buurvrouw Penny de die lang niet zo tijdens slim is, op tv maar wel met de sociale vaardigheden beheerst. In deze uit aflevering naar komt Leonards moeder Beverly op op uit bezoek en daar is hij van niet naar blij mee. Sheldon is met er daarentegen op enthousiast over. Penny wil Beverly graag uit vertellen over haar met relatie het met Leonard. Het enige het juiste moment met daarvoor lijkt te zijn als de op tv ze voor het eerst dronken is. uit Ondertussen krijgen Leonard door en in Sheldon ruzie over het feit de de dat Sheldon contact heeft gehad met in Beverly en met het Leonard niet heeft tijdens met verteld. En dan gebeurt er een iets met verrassends.

februari 2020
26-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Maternal Congruence, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maternal Congruence, Seizoen 3 bij Maternal Congruence, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maternal Congruence, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Maternal Congruence, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Maternal Congruence, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!