Programma gemist?

De vrienden het Sheldon, Leonard, Raj de en Howard zijn echte tijdens geeks in met een voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. Ze uit snappen naar alles op het gebied van op natuur- op en scheikunde en van zwaartekracht naar door tot atomen. Maar voeg door atomen samen tot een vrouw het met en het bevattingsvermogen van de met mannen komt tot stilstand. in Gelukkig het hebben ze met hun blonde buurvrouw met Penny die lang niet zo slim tijdens is, met maar wel de een sociale vaardigheden beheerst. op In deze aflevering met komt Leonards moeder Beverly op tijdens bezoek op en daar is naar hij niet blij mee. Sheldon tijdens is er met daarentegen enthousiast de over. Penny wil Beverly naar graag op vertellen over haar relatie met Leonard. door Het enige juiste door naar moment daarvoor lijkt te zijn uit als ze voor het in eerst door dronken is. Ondertussen krijgen op tv Leonard en op Sheldon ruzie over het uit feit dat Sheldon op tv contact heeft gehad in met in Beverly en het Leonard niet heeft uit verteld. En dan op gebeurt er met iets met verrassends.

maart 2021
26-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Maternal Congruence, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maternal Congruence, Seizoen 3 bij Maternal Congruence, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maternal Congruence, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Maternal Congruence, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Maternal Congruence, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!