Programma gemist?

De tijdens vrienden Sheldon, Leonard, van Raj en door Howard zijn echte een geeks met een voorliefde voor wiskunde in en uit fysica. Ze snappen alles op de het gebied van door natuur- en scheikunde op tv en van in zwaartekracht tot naar atomen. Maar voeg atomen samen uit tot een vrouw op tv en door het bevattingsvermogen het van de mannen komt tot tijdens stilstand. Gelukkig op hebben ze hun blonde buurvrouw de Penny die lang tijdens niet de zo slim is, tijdens maar wel de naar sociale vaardigheden beheerst. In deze naar aflevering komt in Leonards moeder van Beverly op bezoek in en daar is door hij niet blij mee. Sheldon tijdens is er daarentegen op enthousiast over. Penny op wil Beverly naar graag tijdens vertellen over haar van relatie met Leonard. het Het enige juiste moment daarvoor lijkt het te zijn naar als ze voor het uit eerst dronken is. naar Ondertussen krijgen op Leonard en van Sheldon ruzie over het de feit dat uit Sheldon contact heeft gehad met op tv Beverly door en het Leonard niet de heeft verteld. En een dan gebeurt met er iets uit verrassends.

juni 2021
26-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Maternal Congruence, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maternal Congruence, Seizoen 3 bij Maternal Congruence, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maternal Congruence, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Maternal Congruence, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Maternal Congruence, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!