Programma gemist?

De de vrienden Sheldon, Leonard, Raj op en Howard zijn op echte geeks met een een voorliefde tijdens voor wiskunde en fysica. Ze op snappen op alles op het gebied van de natuur- en op scheikunde en van op tv zwaartekracht tot atomen. Maar een voeg atomen op tv samen tot het een vrouw en op het bevattingsvermogen van de mannen tijdens komt tot stilstand. naar Gelukkig naar hebben ze hun het blonde buurvrouw Penny die lang op tv niet zo een slim is, maar het wel de van sociale vaardigheden beheerst. van In deze aflevering komt uit Leonards in moeder Beverly op bezoek op en daar is hij niet een in blij mee. Sheldon is er op daarentegen enthousiast van over. Penny wil Beverly graag met vertellen over haar op tv relatie met Leonard. naar tijdens Het enige juiste een moment daarvoor lijkt van te zijn als ze voor het het eerst dronken is. met Ondertussen krijgen Leonard met en Sheldon ruzie op tv op tv over het feit dat van Sheldon contact met heeft gehad met Beverly en het tijdens Leonard niet heeft het verteld. naar En dan uit gebeurt er iets een verrassends.

december 2021
26-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

Maternal Congruence, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maternal Congruence, Seizoen 3 bij Maternal Congruence, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maternal Congruence, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Maternal Congruence, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Maternal Congruence, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!