Programma gemist?

Trauma Centrum volgt door spoedeisende Hulp- van en ambulancemedewerkers tijdens hun een drukke en soms op levensreddende werkzaamheden. Van een een ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's de als gevolg van een een ongeluk thuis op of op de een weg; alle met patiƫnten die het de hulp inroepen van deze zorgverleners van komen aan bod op in deze dagelijkse het naar realityserie.

december 2021
26-12-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 481 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiƫnten...

Aflevering 481 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 481 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 481 bij Aflevering 481 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 481. Heb je een uitzending van Aflevering 481 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 481 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 481? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 481 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!