Programma gemist?

Mobiel op tv telefoneren, koken door met een magnetron en thuis uit winkelen vanaf je bank; de op het is voor ons van inmiddels vanzelfsprekend. Maar tijdens dat was het dertig jaar door geleden zeker niet. in Toch was er door één man met op tv een vooruitziende blik, naar die deze ‘nieuwe’ op op tv technieken al ver van te op voren voorspelde: Chriet met Titulaer. De Wondere de Wereld van uit Chriet Titulaer tijdens is een ode uit aan de in een april van dit jaar overleden sterrenkundige in en op tv tv-presentator. In van deze eenmalige uitzending van vertellen onder meer astronaut op tv André Kuipers, tijdens radio-dj Sander Lantinga en op tv komiek André van op tv Duin over van hun bewondering voor de markante wetenschapper. op tv Presentatoren Diederik naar Jekel op en Lieven Scheire blikken op vooruit en terug op uit verschillende technologische uit ontwikkelingen die Chriet door door de jaren heen in heeft besproken. Waar leek naar het naar in de jaren van ’80 naartoe te gaan, op tv waar staan van we nu en waar brengt op op tv de toekomstige technologie ons? Chriet begon met zijn tv-carrière als met presentator op en commentator van van grote wetenschappelijke gebeurtenissen, zoals de maanlanding op tv in in 1969 en de uit lancering van de spaceshuttle Columbia uit in 1981. tijdens In de tijdens jaren '80 werd hij nog een uit bekender dankzij zijn populaire wetenschapsprogramma de Wondere op tv Wereld van de TROS. Ook was met hij medeoprichter de van onder meer het het Huis in van de Toekomst het en het Kantoor naar van de uit Toekomst, projecten waarmee hij in mensen een idee op wilde geven over hoe naar techniek hun leefwereld zou op het veranderen.

januari 2021
27-12-2017 21:45

Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer - Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

Mobiel telefoneren, koken met een magnetron en thuis winkelen vanaf je bank; het is voor ons inmiddels vanzelfsprekend. Maar dat was het dertig jaar geleden zeker niet. Toch was er één man met een vooruitziende blik, die deze ‘nieuwe’ techn...

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer bij De Wondere Wereld van Chriet Titulaer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer. Heb je een uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist

Uitzending gemist van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer? Hier kun je alle uitzendingen van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!