Programma gemist?

Mobiel telefoneren, koken met uit met een magnetron en een thuis winkelen vanaf je bank; uit het is van voor ons inmiddels tijdens vanzelfsprekend. Maar dat was op tv het het dertig jaar geleden zeker een niet. Toch was tijdens er één man met met een vooruitziende op tv blik, die deze van ‘nieuwe’ de technieken al ver van met te voren voorspelde: Chriet naar Titulaer. tijdens De Wondere Wereld van Chriet het Titulaer is een met ode aan de een in april van met dit jaar overleden sterrenkundige een en een tv-presentator. In deze eenmalige op tv uitzending vertellen onder meer tijdens astronaut in André Kuipers, het radio-dj Sander Lantinga en door komiek André van Duin over met hun met bewondering voor de van markante wetenschapper. Presentatoren Diederik Jekel op het en Lieven Scheire blikken vooruit uit en op terug op verschillende technologische ontwikkelingen die van op Chriet door de jaren heen het heeft besproken. Waar door leek het in een de jaren ’80 naartoe op tv te gaan, een waar staan we uit nu op en waar brengt de toekomstige het technologie ons? Chriet begon op zijn tv-carrière als presentator op en commentator tijdens van van grote wetenschappelijke gebeurtenissen, in zoals de maanlanding uit in 1969 en door de lancering van de tijdens spaceshuttle Columbia een in 1981. In de jaren '80 uit werd hij uit nog door bekender dankzij zijn met populaire wetenschapsprogramma Wondere in Wereld van de een TROS. Ook was hij medeoprichter het van onder meer in het Huis van tijdens de een Toekomst en het van Kantoor van de op Toekomst, projecten waarmee hij mensen met een idee een wilde geven tijdens over hoe techniek hun leefwereld in zou op veranderen.

oktober 2019
27-12-2017 21:45

Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer - Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

Mobiel telefoneren, koken met een magnetron en thuis winkelen vanaf je bank; het is voor ons inmiddels vanzelfsprekend. Maar dat was het dertig jaar geleden zeker niet. Toch was er één man met een vooruitziende blik, die deze ‘nieuwe’ techn...

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer bij De Wondere Wereld van Chriet Titulaer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer. Heb je een uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist

Uitzending gemist van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer? Hier kun je alle uitzendingen van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!