Programma gemist?

Mobiel telefoneren, op koken met een magnetron door en de thuis winkelen vanaf je bank; tijdens de het is voor ons inmiddels vanzelfsprekend. uit Maar door dat was het dertig op tv jaar geleden zeker op tv niet. Toch was er op tv één man tijdens met een op tv vooruitziende blik, die deze ‘nieuwe’ het technieken al ver van met van te voren de voorspelde: Chriet Titulaer. De Wondere Wereld het tijdens van Chriet Titulaer uit is een ode aan de tijdens in april van dit in uit jaar overleden sterrenkundige en in tv-presentator. In van deze eenmalige uitzending vertellen naar onder meer astronaut André Kuipers, met radio-dj in Sander Lantinga van en komiek André van door Duin over hun bewondering op tv voor de markante naar wetenschapper. uit Presentatoren Diederik Jekel en op Lieven Scheire blikken met vooruit en terug op naar verschillende technologische ontwikkelingen een die uit Chriet door de het jaren heen heeft besproken. op Waar leek tijdens het in de jaren op ’80 naartoe te gaan, waar tijdens staan we in nu en het waar brengt de toekomstige technologie de ons? Chriet begon een zijn tv-carrière een als presentator en op commentator van grote wetenschappelijke gebeurtenissen, naar zoals op tv de maanlanding in in 1969 en de lancering van door de op spaceshuttle Columbia met in 1981. In de jaren '80 uit werd uit hij nog tijdens bekender dankzij zijn populaire wetenschapsprogramma Wondere op Wereld van van de TROS. Ook tijdens was hij medeoprichter van in onder meer van het Huis van de op Toekomst en door het Kantoor naar van de Toekomst, projecten in waarmee hij mensen een van idee op tv wilde geven op tv over hoe techniek hun leefwereld zou door een veranderen.

mei 2021
27-12-2017 21:45

Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer - Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

Mobiel telefoneren, koken met een magnetron en thuis winkelen vanaf je bank; het is voor ons inmiddels vanzelfsprekend. Maar dat was het dertig jaar geleden zeker niet. Toch was er één man met een vooruitziende blik, die deze ‘nieuwe’ techn...

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer bij De Wondere Wereld van Chriet Titulaer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer. Heb je een uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist

Uitzending gemist van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer? Hier kun je alle uitzendingen van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!