Programma gemist?

Mobiel op telefoneren, koken in met een magnetron en van thuis winkelen naar vanaf je bank; van het is voor op tv ons inmiddels vanzelfsprekend. Maar dat was in het dertig jaar door geleden een zeker niet. op Toch was er in één man met een vooruitziende blik, op tv die in deze ‘nieuwe’ het technieken al ver op van te voren voorspelde: het Chriet Titulaer. De van Wondere Wereld van door Chriet Titulaer is een ode een aan de in naar april van op tv dit uit jaar overleden sterrenkundige en tv-presentator. In van deze eenmalige uitzending door vertellen onder naar meer astronaut André Kuipers, met radio-dj Sander naar Lantinga uit en komiek André uit van Duin over hun door bewondering voor de markante naar wetenschapper. Presentatoren Diederik Jekel het en Lieven Scheire tijdens blikken vooruit een en terug op tijdens verschillende technologische ontwikkelingen een die Chriet door met de op tv jaren heen heeft besproken. in Waar leek het in de op een jaren ’80 naartoe van te gaan, waar staan we van nu en waar brengt in de toekomstige het technologie ons? Chriet begon zijn een tv-carrière op tv als presentator en commentator in van grote het wetenschappelijke gebeurtenissen, zoals de maanlanding op in 1969 en tijdens de lancering van door de op tv spaceshuttle Columbia in 1981. het In de jaren naar '80 werd uit hij nog van bekender dankzij zijn populaire door wetenschapsprogramma Wondere Wereld van tijdens de TROS. in Ook was hij medeoprichter op van met onder meer het Huis van van de Toekomst en het door Kantoor het van de met Toekomst, projecten waarmee het hij mensen een idee wilde naar geven over hoe techniek in hun leefwereld zou op in veranderen.

juli 2021
27-12-2017 21:45

Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer - Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

Mobiel telefoneren, koken met een magnetron en thuis winkelen vanaf je bank; het is voor ons inmiddels vanzelfsprekend. Maar dat was het dertig jaar geleden zeker niet. Toch was er één man met een vooruitziende blik, die deze ‘nieuwe’ techn...

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer bij De Wondere Wereld van Chriet Titulaer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer. Heb je een uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist

Uitzending gemist van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer? Hier kun je alle uitzendingen van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!