Programma gemist?

Mobiel uit telefoneren, koken naar met een magnetron en de thuis winkelen vanaf van je bank; het met is voor ons inmiddels vanzelfsprekend. met Maar het dat was het in dertig jaar geleden zeker niet. op tv Toch een was er één van man met de een vooruitziende blik, die deze ‘nieuwe’ in een technieken al ver van met te voren van voorspelde: Chriet Titulaer. De Wondere Wereld in van Chriet tijdens Titulaer is een ode op tv door aan de in april van een dit op jaar overleden sterrenkundige en tv-presentator. naar In deze eenmalige uitzending met vertellen onder meer op tv astronaut André op tv Kuipers, radio-dj in Sander Lantinga en komiek naar André van Duin over het hun bewondering met voor de markante wetenschapper. het uit Presentatoren Diederik Jekel en Lieven Scheire in blikken door vooruit en een terug op verschillende technologische ontwikkelingen op die Chriet door de met jaren heen heeft uit besproken. Waar leek op tv het op in de jaren ’80 naartoe tijdens met te gaan, waar staan we uit nu en waar brengt door de toekomstige technologie uit ons? Chriet begon zijn een tv-carrière als in presentator en commentator van van grote wetenschappelijke met gebeurtenissen, zoals in de maanlanding in 1969 en een de naar lancering van de door spaceshuttle Columbia in 1981. In het de jaren '80 op tv werd hij naar nog bekender op dankzij zijn populaire naar wetenschapsprogramma Wondere Wereld een van de TROS. Ook was in hij medeoprichter van naar onder meer het door Huis van de naar Toekomst en het op tv Kantoor de van de Toekomst, projecten waarmee van tijdens hij mensen een idee wilde het geven over hoe in techniek het hun leefwereld zou het veranderen.

mei 2020
27-12-2017 21:45

Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer - Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

Mobiel telefoneren, koken met een magnetron en thuis winkelen vanaf je bank; het is voor ons inmiddels vanzelfsprekend. Maar dat was het dertig jaar geleden zeker niet. Toch was er één man met een vooruitziende blik, die deze ‘nieuwe’ techn...

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer bij De Wondere Wereld van Chriet Titulaer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer. Heb je een uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist

Uitzending gemist van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer? Hier kun je alle uitzendingen van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!