Programma gemist?

Mobiel telefoneren, op koken in met een magnetron de en thuis winkelen vanaf je op bank; het in is voor ons inmiddels door vanzelfsprekend. Maar dat het was het op tv dertig jaar geleden zeker niet. naar Toch van was er één man door met een vooruitziende blik, het die uit deze ‘nieuwe’ technieken al ver een op tv van te voren voorspelde: Chriet uit Titulaer. De Wondere Wereld naar naar van Chriet Titulaer is een op tv ode aan de op in april het van dit jaar overleden sterrenkundige door en tv-presentator. van In deze eenmalige uitzending het vertellen door onder meer met astronaut André Kuipers, radio-dj een Sander Lantinga en komiek naar André met van Duin over hun bewondering voor het de markante met wetenschapper. Presentatoren Diederik tijdens Jekel en een Lieven Scheire blikken vooruit en op terug op op verschillende de technologische ontwikkelingen die Chriet uit door de tijdens jaren heen heeft besproken. Waar leek het een het in de jaren op ’80 naartoe te gaan, waar het staan we van nu tijdens en waar brengt de toekomstige een technologie uit ons? Chriet begon zijn tv-carrière tijdens als presentator en commentator op tv van grote wetenschappelijke gebeurtenissen, in zoals de het maanlanding in de 1969 en de de lancering van de spaceshuttle door Columbia in 1981. In van de een jaren '80 werd hij nog tijdens uit bekender dankzij zijn van populaire wetenschapsprogramma Wondere Wereld van tijdens de naar TROS. Ook was hij een medeoprichter van met onder meer het Huis van de op tv met Toekomst en het Kantoor tijdens van de Toekomst, projecten tijdens waarmee hij de mensen een op idee wilde geven over het hoe techniek hun met leefwereld zou naar veranderen.

september 2020
27-12-2017 21:45

Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer - Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

Mobiel telefoneren, koken met een magnetron en thuis winkelen vanaf je bank; het is voor ons inmiddels vanzelfsprekend. Maar dat was het dertig jaar geleden zeker niet. Toch was er één man met een vooruitziende blik, die deze ‘nieuwe’ techn...

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer bij De Wondere Wereld van Chriet Titulaer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer. Heb je een uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist

Uitzending gemist van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer? Hier kun je alle uitzendingen van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!