Programma gemist?

Mobiel de telefoneren, koken met een een magnetron een en thuis winkelen vanaf op je bank; het is met voor ons inmiddels de vanzelfsprekend. Maar op dat was tijdens het dertig jaar geleden door zeker niet. Toch was er naar één het man met een naar vooruitziende blik, door die deze ‘nieuwe’ technieken al ver tijdens in van te voren voorspelde: in Chriet Titulaer. De Wondere Wereld van van tijdens Chriet Titulaer is een ode met tijdens aan de in de april van dit jaar overleden sterrenkundige op tv en op tv tv-presentator. In deze eenmalige uitzending het tijdens vertellen onder meer astronaut André Kuipers, uit radio-dj Sander Lantinga de en met komiek André van Duin op tv over hun een bewondering voor tijdens de markante wetenschapper. het Presentatoren Diederik Jekel en Lieven van Scheire blikken een vooruit en op tv terug op verschillende door technologische ontwikkelingen die een Chriet door de jaren in heen heeft in besproken. Waar leek het van in de jaren het ’80 naartoe te gaan, in waar het staan we nu op en waar brengt de in toekomstige technologie ons? Chriet naar begon zijn tv-carrière in als presentator en naar commentator van grote wetenschappelijke van gebeurtenissen, zoals de maanlanding van in van 1969 en tijdens de lancering van de spaceshuttle het Columbia in met 1981. In in de jaren '80 het werd hij nog bekender dankzij tijdens zijn populaire wetenschapsprogramma Wondere in een Wereld van de TROS. Ook in was hij medeoprichter van in onder meer het tijdens Huis van de het het Toekomst en het Kantoor van met de Toekomst, op tv projecten waarmee hij mensen een van idee wilde geven op naar over hoe techniek hun naar leefwereld zou op tv veranderen.

juni 2021
27-12-2017 21:45

Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer - Special: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer

Mobiel telefoneren, koken met een magnetron en thuis winkelen vanaf je bank; het is voor ons inmiddels vanzelfsprekend. Maar dat was het dertig jaar geleden zeker niet. Toch was er één man met een vooruitziende blik, die deze ‘nieuwe’ techn...

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer bij De Wondere Wereld van Chriet Titulaer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer. Heb je een uitzending van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wondere Wereld van Chriet Titulaer gemist

Uitzending gemist van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer? Hier kun je alle uitzendingen van De Wondere Wereld van Chriet Titulaer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!