Programma gemist?

Seizoen tijdens 1 - Aflevering 4 - van Reportagereeks (2018) naar met Frank Evenblij. Vincent het de Kort, Nikkie de tijdens het Jager. Frank Evenblij is erbij van als Vincent de Kort met een belangrijke pitch de voor op een nieuwe opera in van New York heeft. Hij ontmoet een met ook YoutTuber Nikkie de het Jager en er is tijdens een door voorbeschouwing op de de oudejaarsspecial.

In met het schemerende Oslo het ontmoet Frank Evenblij de een Noorse schrijver van Jo Nesbø, die een met 45 miljoen verkopen een van de van de grootste drijfveren is achter door het succes uit van de tijdens Scandinavische thriller. op tv Nesbø vertelt over zijn keuzes op tv als het levenskunstenaar, hoe hij het schopte door van aandeelhandelaar een tot profvoetballer, schrijver een en frontman van een van op tv de op populairste bands van Noorwegen. op In New York met ontmoet Frank Sanne Vloet, op Fries uit topmodel in navolging van op Doutzen Kroes en Romee van tijdens Strijd. Sanne is model van in New York en naar vast gezicht van Victoria's met Secret en op tv Ralph Lauren. de Ze had in eerst een carrière als acrobate en door neemt op Frank mee tijdens in de grootste fashion scene van door met de wereld en haar succes-on-the-side door als door food-vlogger. De twee praten intussen openhartig op tv over de onzekerheden de en eenzaamheid die met horen bij dit het door bizarre leven. Daarnaast spreekt Frank Jan naar Slagter. op tv De oprichter van van OmroepMAX zag 10 jaar van geleden al wat de van in nieuwe trend in in Hilversum zou worden: aandacht voor de van naar 50-plusser.

Enkele op dagen voor de allerlaatste radioshow door van dj tijdens Edwin uit Evers probeert Frank Evenblij Edwin beter op te leren kennen de op een uit dag met vol verrassingen. Onderweg belandt Evers dankzij uit Frank op tv zelf in een het radioprogramma dat hem door als kind dusdanig tijdens fascineerde dat hij naar voor dit vak koos: op De Dik tijdens Voor Mekaar Show, met André naar van een Duin en Ferry een de Groot. Ook op tv ontmoet Frank de door Nederlandse Hollywoodregisseur een Roel Reiné. In met Praag komt Frank terecht op de op gigantische filmset het van door de middeleeuwse ridderserie Knightfall, waar Reiné een nu aan de werkt en onderzoekt van hij uit de vraag: waarom is deze vakman op tv zo verguisd? uit Daarnaast spreekt Frank het vicepremier tijdens en minister van van landbouw Carola Schouten in kerstsferen. Ze een ontmoeten elkaar midden van in het decor uit waar zij werkzaam in voor is met en vertelt over haar in jeugd: het boerenleven. van Frank ontdekt hoe met met deze alleenstaande moeder het schopte tot uit met minister.

Frank op tv Evenblij ontmoet in het door nieuwe de seizoen van Evenblij maakt het Vrienden nationale en internationale beroemdheden. naar De vijf uit afleveringen zijn deze week een elke werkdag rond uit 22:50 de uur te zien op NPO met 1. Frank gaat met onder anderen de langs bij zijn jeugdidool Sting door die tijdens hem een inkijkje met geeft in op zijn nieuwe leven als wijnmaker, krijgt in de een bijzondere band met van André Hazes Jr. het als ze de de overeenkomsten uit hun jeugd ontdekken de en regelt uit dat Edwin in Evers terecht komt in het uit radioprogramma dat met hem als kind inspireerde in het vak in uit te gaan. de De uitsmijter van de tijdens vijfdelige op reeks is de op special Evenblij met het oudejaar: uit een unieke op reünie een met ervaren Oudejaars-cabaretiers de waarin Frank de geheimen van een de van geslaagde oudejaarsconference leert kennen. Evenblij door met het oudejaar is in op zaterdag 29 de december met om 23:30 de uur te zien op NPO van 1. Vol humor en uit scherpte voert Frank in door eigenzinnige gesprekken met zijn gasten, terwijl in hij ze in volgt door op weg naar bijzondere de gebeurtenissen. Frank: het "Ik zoek vaak naar overeenkomsten op en uit tegenstellingen met mijn op gasten. Met Sting ontmoette ik mijn op tv grootste idool. van Daarvan wordt wel eens de tijdens gezegd dat het tegenvalt, toch is door op tv het een van de op meest bijzondere momenten het in mijn leven. En van de André Hazes door ben ik een in echte fan geworden. het Ik bewonder hem en in de word vrolijk van hem." het Naast Sting, Edwin met Evers en André Hazes van ontmoet Frank tijdens ook de een Noorse thrillerauteur Jo de Nesbø, de Nederlandse Hollywood-regisseur Roel uit Reiné, vlog-fenomeen Nikkie (Tutorials) met de Jager, omroepbaas naar van en eigenaar van een verzorgingshuis het Jan Slagter tijdens en het New Yorkse supermodel door Sanne met Vloet. Ook volgt Frank succesvol de internationaal dirigent met Vincent de Kort tijdens tijdens naar het realiseren van zijn Amerikaanse tijdens droom en praat hij door met op tv vice-premier en minister van landbouw uit op tv Carola Schouten openhartig over haar in privé-leven. In in de special 'Evenblij met in het oudejaar' spreekt Frank een Youp op tv van ’t Hek, Herman Finkers, Claudia het de Breij, de Hans Sibbel, Erik de van Muiswinkel, Jan-Jaap van uit der de Wal en Dolf Jansen. Met met elkaar kijken ze in terug op de gedenkwaardige conferences en op tv blikken ze in vooruit op de 31 december.

In Evenblij maakt naar Vrienden gaat door presentator Frank Evenblij in op pad met drie in door bekende Nederlanders die een groots jaar een achter de van rug de hebben. Met illusionist van Victor Mids gaat hij terug naar op tv zijn oude uit school waar de door magie begon, de cabaretière Sara op tv Kroos vertelt hem aan de op tv keukentafel openhartig het over haar depressie van dit door afgelopen jaar. En van André naar van Duin praat de over zijn recente carrièreswitch een naar serieuze acteur de en van bewijst in een op tv oliebollenkraam dat hij in een bakprogramma tijdens beter op tv op zijn plek is het als presentator in dan als kandidaat. Frank: "Victor van is een tijdens ideale schoonzoon op die mensen vol bewondering op tv achterlaat tijdens en miljoenen kijkers op trekt. Anderen haten hem om tijdens wat hij het doet en tot die laatste in categorie beschouw ik het mezelf. door Ik vond het van daarom leuk tijdens hem tijdens ons gesprek met te ontregelen. Sara heeft een een gitzwarte uit periode achter het de rug en ik vind de het waanzinnig hoe de ze zich daar doorheen met met heeft geslagen. Ze weet zowel op tv in haar voorstelling als tijdens in ons door gesprek zaken met humor van uitstekend tijdens te relativeren. We hebben enorm naar gelachen." "André van Duin in lijkt na z'n een 70ste verjaardag een zijn leven op tv over een andere boeg te naar het hebben gegooid. Waar hij altijd als van komiek in furore maakt de zag ik hem uit z’n comfort de zone in stappen en serieuze op tv rollen spelen. uit En zag ik hem, samen met in miljoenen het anderen, als naar presentator bij Heel Holland uit Bakt. We hebben naar een serieus gesprek in over deze tijdens fase in zijn leven, in maar zodra we over zijn in op tv eigen bakkunsten spreken en samen oliebollen tijdens staan te uit bakken, lig ik toch op binnen twee het minuten op tv weer in een door deuk!"

januari 2021
27-12-2018 23:05

Evenblij maakt Vrienden

Evenblij maakt vrienden - Evenblij maakt Vrienden

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Reportagereeks (2018) met Frank Evenblij. Vincent de Kort, Nikkie de Jager. Frank Evenblij is erbij als Vincent de Kort een belangrijke pitch voor een nieuwe opera in New York heeft. Hij ontmoet ook YoutTuber Ni...

26-12-2018 22:35

Jo Nesbø, Sanne Vloet, Jan Slagter

Evenblij maakt vrienden - Jo Nesbø, Sanne Vloet, Jan Slagter

In het schemerende Oslo ontmoet Frank Evenblij de Noorse schrijver Jo Nesbø, die met 45 miljoen verkopen een van de grootste drijfveren is achter het succes van de Scandinavische thriller. Nesbø vertelt over zijn keuzes als levenskunstenaar...

25-12-2018 22:45

Edwin Evers, Roel Reiné, Carola Schouten

Evenblij maakt vrienden - Edwin Evers, Roel Reiné, Carola Schouten

Enkele dagen voor de allerlaatste radioshow van dj Edwin Evers probeert Frank Evenblij Edwin beter te leren kennen op een dag vol verrassingen. Onderweg belandt Evers dankzij Frank zelf in het radioprogramma dat hem als kind dusdanig fascin...

24-12-2018 22:55

Terug: Evenblij maakt Vrienden

Evenblij maakt vrienden - Terug: Evenblij maakt Vrienden

Frank Evenblij ontmoet in het nieuwe seizoen van Evenblij maakt Vrienden nationale en internationale beroemdheden. De vijf afleveringen zijn deze week elke werkdag rond 22:50 uur te zien op NPO 1. Frank gaat onder anderen langs bij zijn je...

27-12-2017 22:45

Reportage: Evenblij maakt vrienden

Evenblij maakt vrienden - Reportage: Evenblij maakt vrienden

In Evenblij maakt Vrienden gaat presentator Frank Evenblij op pad met drie bekende Nederlanders die een groots jaar achter de rug hebben. Met illusionist Victor Mids gaat hij terug naar zijn oude school waar de magie begon, cabaretière Sara...

Evenblij maakt vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij maakt vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij maakt vrienden bij Evenblij maakt vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij maakt vrienden. Heb je een uitzending van Evenblij maakt vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij maakt vrienden gemist

Uitzending gemist van Evenblij maakt vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij maakt vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!