Programma gemist?

Trauma uit Centrum volgt spoedeisende Hulp- en met uit ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms de levensreddende tijdens werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, uit acute pijnklachten tot het trauma's als gevolg van met een met ongeluk thuis of op van de weg; met alle patiënten die door de hulp inroepen naar van deze zorgverleners komen aan naar bod van in deze dagelijkse tijdens realityserie.

juli 2021
27-12-2017 19:55

Trauma Centrum

Aflevering 479 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 479 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 479 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 479 bij Aflevering 479 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 479. Heb je een uitzending van Aflevering 479 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 479 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 479? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 479 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!