Programma gemist?

De het vrienden Sheldon, Leonard, Raj op en Howard een zijn echte geeks met uit een voorliefde voor wiskunde een en de fysica. Ze snappen een alles op het in gebied van natuur- en scheikunde op en van door zwaartekracht tot atomen. tijdens Maar voeg atomen samen op tot een naar vrouw met en het bevattingsvermogen van de een mannen komt tot stilstand. met tijdens Gelukkig hebben ze hun in blonde buurvrouw Penny die lang uit op tv niet zo slim door is, maar wel de in sociale vaardigheden beheerst. een In deze aflevering gaan een Leonard en Howard op op een dubbeldate met het Penny met en Bernadette. Rajesh gaat op door zoek naar een door date naar en sleept Sheldon mee. Als met ze twee meiden een scoren, het neemt de week een van onverwachte uit wending. Ondertussen ontdekt Leonard dat Penny op tv in het in paranormale gelooft. het Zijn frustratie daarover het werkt hem uit tegen. De enige manier om met haar uit terug te krijgen, is van het paranormale opzoeken en van ervaren.

november 2020
27-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Psychic Vortex, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Psychic Vortex, Seizoen 3 bij Psychic Vortex, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Psychic Vortex, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Psychic Vortex, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Psychic Vortex, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!