Programma gemist?

De naar vrienden Sheldon, een Leonard, Raj en Howard van zijn echte in geeks met een voorliefde van voor wiskunde en fysica. op tv Ze snappen uit alles op het uit gebied van natuur- en scheikunde het en van zwaartekracht naar tot de atomen. Maar uit voeg atomen samen tot een met vrouw en van het bevattingsvermogen van een de mannen door komt tot stilstand. een Gelukkig hebben ze hun blonde het buurvrouw Penny de die lang niet zo op slim is, maar het wel de sociale vaardigheden met beheerst. In deze in aflevering gaan door Leonard en Howard op een een dubbeldate met uit Penny en Bernadette. door Rajesh de gaat op zoek in naar een de date en sleept Sheldon mee. op Als door ze twee meiden op scoren, neemt de door week een onverwachte wending. Ondertussen van ontdekt met Leonard dat Penny op tv in het paranormale gelooft. in Zijn frustratie daarover werkt uit hem tegen. De het enige de manier om haar op tv terug te krijgen, is een het paranormale opzoeken en het ervaren.

augustus 2020
27-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Psychic Vortex, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Psychic Vortex, Seizoen 3 bij Psychic Vortex, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Psychic Vortex, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Psychic Vortex, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Psychic Vortex, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!