Programma gemist?

De op vrienden Sheldon, Leonard, Raj en door Howard zijn met echte geeks met een in met voorliefde voor wiskunde en fysica. tijdens Ze snappen alles een op het de gebied van natuur- en scheikunde van en van de zwaartekracht tot een atomen. Maar met voeg atomen samen op tot een vrouw en tijdens het bevattingsvermogen van de mannen op van komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze in hun blonde buurvrouw naar van Penny die lang niet door zo slim is, maar op tv wel de een sociale vaardigheden beheerst. In deze uit aflevering gaan op Leonard en van Howard op een dubbeldate uit met Penny en Bernadette. een Rajesh op tv gaat op zoek door naar een uit date en sleept op tv Sheldon mee. Als op ze twee meiden scoren, neemt in de week een onverwachte met wending. Ondertussen door ontdekt een Leonard dat Penny in het paranormale op gelooft. van Zijn frustratie daarover het werkt hem tegen. De enige op manier om uit haar tijdens terug te krijgen, is het van paranormale opzoeken en naar ervaren.

april 2021
27-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Psychic Vortex, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Psychic Vortex, Seizoen 3 bij Psychic Vortex, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Psychic Vortex, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Psychic Vortex, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Psychic Vortex, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!