Programma gemist?

De in vrienden Sheldon, Leonard, Raj door en Howard zijn de echte geeks met een in voorliefde de voor wiskunde en fysica. in Ze de snappen alles op het het gebied van natuur- van en scheikunde met en van zwaartekracht tot uit atomen. Maar voeg atomen met samen tot een van vrouw en het bevattingsvermogen in van de mannen uit komt de tot stilstand. de Gelukkig hebben ze hun het blonde buurvrouw Penny die naar lang niet zo tijdens slim is, maar wel in de tijdens sociale vaardigheden beheerst. In deze de aflevering gaan een Leonard en in Howard op een dubbeldate uit met het Penny en Bernadette. op Rajesh gaat op zoek naar een met date en sleept op tv Sheldon mee. tijdens Als ze twee uit meiden scoren, de neemt de week een onverwachte naar wending. door Ondertussen ontdekt tijdens Leonard dat Penny in een het paranormale het gelooft. Zijn frustratie op tv daarover werkt hem tegen. de De enige op manier om haar op terug te krijgen, is met het paranormale een opzoeken en ervaren.

november 2019
27-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Psychic Vortex, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Psychic Vortex, Seizoen 3 bij Psychic Vortex, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Psychic Vortex, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Psychic Vortex, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Psychic Vortex, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!