Programma gemist?

De van vrienden Sheldon, Leonard, Raj en met Howard in zijn echte geeks met een een voorliefde het voor wiskunde en fysica. Ze op snappen alles op op het gebied van op natuur- en scheikunde een door en van zwaartekracht tot atomen. tijdens Maar voeg van atomen samen tot naar een vrouw met en het bevattingsvermogen van de op tv mannen komt tot stilstand. van Gelukkig van hebben ze hun blonde naar buurvrouw op tv Penny die lang niet op zo slim op tv is, maar wel de door sociale vaardigheden beheerst. In deze een het aflevering gaan Leonard en Howard op op een in dubbeldate met Penny en tijdens Bernadette. Rajesh gaat op op tv zoek naar naar een date op en sleept Sheldon mee. Als met van ze twee meiden scoren, neemt een de week een door onverwachte wending. Ondertussen het ontdekt Leonard dat naar Penny in het naar paranormale gelooft. een Zijn frustratie tijdens daarover werkt hem tijdens tegen. De enige manier om tijdens haar terug met te krijgen, is het paranormale het opzoeken op en ervaren.

juli 2021
27-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Psychic Vortex, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Psychic Vortex, Seizoen 3 bij Psychic Vortex, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Psychic Vortex, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Psychic Vortex, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Psychic Vortex, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!