Programma gemist?

De op vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj en Howard zijn echte van uit geeks met een voorliefde het voor wiskunde en op tv fysica. Ze snappen in alles op het tijdens gebied van natuur- met en scheikunde en op tv van zwaartekracht op tv tot atomen. Maar voeg met atomen samen tot tijdens een vrouw het en het bevattingsvermogen van de mannen een komt tot een stilstand. in Gelukkig hebben ze hun uit blonde buurvrouw Penny die lang in niet zo van slim is, maar wel op tv het de sociale vaardigheden beheerst. In uit deze aflevering gaan Leonard door tijdens en Howard op een op tv dubbeldate met Penny op en Bernadette. Rajesh gaat op in zoek in naar een date en met sleept Sheldon mee. Als uit ze met twee meiden het scoren, neemt de week een onverwachte op tv wending. in Ondertussen ontdekt Leonard dat Penny tijdens in het paranormale in gelooft. Zijn het frustratie een daarover werkt hem tegen. De enige een manier om haar door terug naar te krijgen, is uit het paranormale opzoeken met en ervaren.

april 2020
27-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Psychic Vortex, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Psychic Vortex, Seizoen 3 bij Psychic Vortex, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Psychic Vortex, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Psychic Vortex, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Psychic Vortex, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!