Programma gemist?

De de vrienden Sheldon, Leonard, de Raj en Howard zijn op tv echte geeks met uit een voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. Ze de met snappen alles op het gebied op tv van natuur- en in scheikunde en van uit zwaartekracht tot het atomen. Maar voeg atomen een samen tot een vrouw het en het bevattingsvermogen van van van de mannen komt de tot stilstand. Gelukkig op hebben ze naar hun blonde buurvrouw op tv Penny die lang niet zo slim naar de is, maar wel de sociale door vaardigheden beheerst. In deze door op aflevering gaan Leonard en door Howard op een dubbeldate een met Penny met en Bernadette. Rajesh in gaat op zoek tijdens naar een date in en sleept Sheldon mee. Als de ze twee meiden op scoren, het neemt de naar week een onverwachte wending. de Ondertussen ontdekt Leonard dat met Penny in het naar paranormale gelooft. door Zijn frustratie daarover de werkt hem het tegen. De enige manier om haar op tv terug te krijgen, door door is het paranormale opzoeken en met ervaren.

augustus 2020
27-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Psychic Vortex, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Psychic Vortex, Seizoen 3 bij Psychic Vortex, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Psychic Vortex, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Psychic Vortex, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Psychic Vortex, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!