Programma gemist?

De door vrienden Sheldon, de Leonard, Raj en Howard het zijn echte geeks met een een tijdens voorliefde voor wiskunde een en fysica. Ze snappen alles tijdens op het gebied naar van natuur- een en scheikunde en door van zwaartekracht tot van atomen. Maar voeg op atomen samen tot een vrouw van en het van bevattingsvermogen het van de mannen komt tot stilstand. de Gelukkig hebben naar ze hun blonde buurvrouw van Penny die door lang niet zo slim op tv is, uit maar wel de sociale vaardigheden in beheerst. het In deze door aflevering gaan Leonard naar en Howard op een in dubbeldate met de Penny en Bernadette. Rajesh gaat op uit zoek de naar een date en naar sleept naar Sheldon mee. Als naar ze twee meiden uit scoren, neemt de week een onverwachte op wending. Ondertussen de ontdekt Leonard dat de Penny een in het paranormale gelooft. Zijn frustratie met door daarover werkt hem de tegen. De enige van manier om haar terug te krijgen, uit is het in paranormale opzoeken tijdens en ervaren.

oktober 2020
27-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Psychic Vortex, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Psychic Vortex, Seizoen 3 bij Psychic Vortex, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Psychic Vortex, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Psychic Vortex, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Psychic Vortex, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!