Programma gemist?

De door vrienden Sheldon, Leonard, naar Raj en Howard zijn echte de geeks de met een door voorliefde voor wiskunde tijdens en fysica. Ze snappen op alles op het op gebied van op natuur- en scheikunde en een van zwaartekracht tot met atomen. Maar het voeg atomen samen in tot een vrouw en een het bevattingsvermogen een van de mannen komt tot stilstand. uit tijdens Gelukkig hebben ze de hun blonde buurvrouw Penny het die lang niet zo uit slim in is, maar wel de sociale de vaardigheden op tv beheerst. In deze aflevering het is er ingebroken als Leonard op op en Sheldon terugkomen van van een diner. op Uit angst dat de criminelen terugkomen, tijdens sluit Sheldon van zichzelf op het in zijn van kamer. Howard en Rajesh het realiseren zich dat er iets op door moet gebeuren en maken de een beveiligingssysteem dat alle naar criminelen buiten de naar deur in moet houden. Sheldon is niet overtuigd op tv en verhuist door naar Bozeman, in Montana. Zal hij uit terugkeren?

november 2020
27-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 bij The Bozeman Reaction, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bozeman Reaction, Seizoen 3. Heb je een uitzending van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van The Bozeman Reaction, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!