Programma gemist?

De vrienden Sheldon, de Leonard, Raj tijdens en Howard zijn echte met geeks met op tv een voorliefde voor wiskunde in en van fysica. Ze snappen in alles op het op tv gebied van natuur- en door scheikunde en van zwaartekracht een tot naar atomen. Maar uit voeg atomen samen tot een op vrouw en het bevattingsvermogen op van door de mannen komt in tot stilstand. door Gelukkig hebben ze hun blonde door buurvrouw Penny met die lang niet zo tijdens slim is, een maar wel tijdens de sociale vaardigheden op tv beheerst. In deze aflevering is op er ingebroken als Leonard tijdens en Sheldon terugkomen het van een diner. het Uit angst dat tijdens de tijdens criminelen terugkomen, sluit Sheldon door zichzelf uit op in zijn een kamer. Howard en Rajesh van realiseren zich naar dat er iets moet een gebeuren en maken met een beveiligingssysteem naar dat alle criminelen buiten de van deur in moet houden. Sheldon is niet overtuigd naar en verhuist uit naar Bozeman, Montana. naar Zal hij met terugkeren?

augustus 2020
27-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 bij The Bozeman Reaction, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bozeman Reaction, Seizoen 3. Heb je een uitzending van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van The Bozeman Reaction, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!