Programma gemist?

De tijdens vrienden Sheldon, Leonard, van Raj en Howard zijn tijdens echte geeks met met een voorliefde voor wiskunde op tv uit en fysica. Ze snappen alles op op met het gebied van natuur- in en scheikunde en van met zwaartekracht tot naar atomen. Maar voeg atomen samen op tv tot een naar vrouw en het bevattingsvermogen naar naar van de mannen het komt tot stilstand. tijdens Gelukkig hebben ze de hun blonde buurvrouw Penny die van lang het niet zo slim is, maar wel in de uit sociale vaardigheden beheerst. In deze uit met aflevering is er ingebroken door als Leonard en Sheldon terugkomen het van een een diner. op Uit angst dat de criminelen naar terugkomen, sluit Sheldon zichzelf een op in van zijn kamer. Howard en het met Rajesh realiseren zich dat door er iets moet gebeuren en tijdens maken een beveiligingssysteem het dat alle op criminelen buiten de de deur op tv moet houden. Sheldon is niet overtuigd van en uit verhuist naar Bozeman, Montana. met Zal op hij terugkeren?

november 2019
27-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 bij The Bozeman Reaction, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bozeman Reaction, Seizoen 3. Heb je een uitzending van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van The Bozeman Reaction, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!