Programma gemist?

De de vrienden Sheldon, Leonard, uit Raj en op tv Howard zijn echte geeks met van een voorliefde voor wiskunde de en fysica. Ze op tv snappen alles op tv op het gebied een van natuur- in en scheikunde en van uit zwaartekracht tot atomen. Maar een naar voeg atomen samen op tv tot een vrouw en het bevattingsvermogen op tv van de mannen van komt tot stilstand. het Gelukkig hebben door ze tijdens hun blonde buurvrouw Penny die lang het het niet zo slim is, maar wel tijdens de sociale een vaardigheden tijdens beheerst. In deze in aflevering is er ingebroken met als Leonard en op Sheldon terugkomen door van een diner. Uit op tv angst dat de criminelen terugkomen, de het sluit Sheldon zichzelf op het in zijn op kamer. Howard en in Rajesh realiseren zich dat het er iets met moet gebeuren en maken een naar beveiligingssysteem dat een alle criminelen in buiten de deur moet houden. Sheldon met het is niet overtuigd en in verhuist naar het Bozeman, Montana. Zal van hij terugkeren?

maart 2020
27-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 bij The Bozeman Reaction, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bozeman Reaction, Seizoen 3. Heb je een uitzending van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van The Bozeman Reaction, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!