Programma gemist?

De van vrienden Sheldon, op Leonard, Raj en Howard naar zijn echte geeks met een van voorliefde op voor wiskunde en fysica. Ze op tv snappen alles op tv op met het gebied van natuur- en scheikunde op en van zwaartekracht het tot op atomen. Maar voeg atomen samen een op tot een vrouw en het de bevattingsvermogen uit van de mannen komt tot met stilstand. Gelukkig hebben op tv ze hun door blonde buurvrouw Penny die lang uit niet zo het slim is, met maar wel een de sociale vaardigheden beheerst. In van deze aflevering is in er ingebroken tijdens als Leonard en Sheldon terugkomen van van een naar diner. Uit angst dat in van de criminelen terugkomen, sluit Sheldon van zichzelf op een in zijn kamer. door Howard en Rajesh realiseren zich uit dat er iets op tv moet gebeuren en de maken van een beveiligingssysteem dat alle criminelen op tv buiten het de deur een moet houden. Sheldon is op tv niet overtuigd en van verhuist naar het Bozeman, Montana. Zal hij uit terugkeren?

januari 2021
27-12-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 bij The Bozeman Reaction, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bozeman Reaction, Seizoen 3. Heb je een uitzending van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bozeman Reaction, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van The Bozeman Reaction, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van The Bozeman Reaction, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!