Programma gemist?

Wat met waren de hoogtepunten van van afgelopen jaar? Wat op waren rellen, de de ruzies op tv en de rages? een 2017 is het jaar van de van de kippen, vrouwenvoetbal en de eindeloze door formatie van op weer een uit nieuw kabinet Rutte maar wat heb op je het ervan onthouden? En wat was naar er ook door al weer door met pyjama’s, poëzie op en plassen in het van openbaar? Jan door Versteegh en Geraldine Kemper testen naar aan een de hand van 25 naar uiteenlopende vragen de kennis uit in van acht Bekende Nederlanders en tijdens thuis uit kun je door online mee te in spelen oliebollen voor een de hele straat uit winnen om naar 2017 van feestelijk mee uit op te luiden. Wie de is de nationale 2017-expert? De uit BN'ers die meespelen met zijn Angela naar de Jong, Arthur Japin, op tv Barbara Barend, Bibian Mentel, Défano op tv Holwijn, Jebroer, Marit naar Bouwmeester, Rayen het Panday.

oktober 2020
28-12-2017 20:30

De Nationale 2017 Test

De Nationale 2017 Test - De Nationale 2017 Test

Wat waren de hoogtepunten van afgelopen jaar? Wat waren rellen, de ruzies en de rages? 2017 is het jaar van de kippen, vrouwenvoetbal en de eindeloze formatie van weer een nieuw kabinet Rutte maar wat heb je ervan onthouden? En wat was er o...

De Nationale 2017 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2017 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2017 Test bij De Nationale 2017 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2017 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2017 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2017 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2017 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2017 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!