Programma gemist?

Wat naar waren de de hoogtepunten van afgelopen jaar? Wat de waren een rellen, de ruzies en de op tv rages? 2017 is het door een jaar van de kippen, op tv vrouwenvoetbal en de eindeloze tijdens formatie van weer een op nieuw kabinet in Rutte maar wat uit heb je ervan in onthouden? het En wat was er ook door al weer naar met pyjama’s, poëzie en plassen uit in naar het openbaar? Jan Versteegh door en Geraldine Kemper uit testen aan de hand van van 25 uiteenlopende tijdens vragen de op kennis van acht Bekende op uit Nederlanders en thuis kun je in door online mee te tijdens spelen in oliebollen voor de door hele straat winnen om naar 2017 in feestelijk mee uit te luiden. Wie uit is de op tv nationale naar 2017-expert? De BN'ers die meespelen van zijn Angela de Jong, het Arthur Japin, Barbara Barend, een Bibian op tv Mentel, Défano Holwijn, Jebroer, naar Marit Bouwmeester, de Rayen Panday.

juni 2021
28-12-2017 20:30

De Nationale 2017 Test

De Nationale 2017 Test - De Nationale 2017 Test

Wat waren de hoogtepunten van afgelopen jaar? Wat waren rellen, de ruzies en de rages? 2017 is het jaar van de kippen, vrouwenvoetbal en de eindeloze formatie van weer een nieuw kabinet Rutte maar wat heb je ervan onthouden? En wat was er o...

De Nationale 2017 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2017 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2017 Test bij De Nationale 2017 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2017 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2017 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2017 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2017 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2017 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!