Programma gemist?

Wat waren op de hoogtepunten van afgelopen op jaar? in Wat waren rellen, de ruzies het en de rages? in met 2017 is het jaar tijdens van de met kippen, vrouwenvoetbal en de eindeloze formatie naar van het weer een nieuw kabinet in Rutte in maar wat heb het je ervan onthouden? En het wat was er op ook al weer van met pyjama’s, poëzie en met plassen in het in openbaar? Jan Versteegh op tv en Geraldine Kemper testen het aan een de hand van 25 door uiteenlopende vragen de de kennis van acht een Bekende op Nederlanders en thuis kun je door het de online mee te spelen naar oliebollen voor een de hele straat winnen om 2017 op tv naar feestelijk mee uit uit te luiden. Wie is de van nationale de 2017-expert? De BN'ers die de meespelen zijn Angela de Jong, Arthur van Japin, door Barbara Barend, Bibian Mentel, Défano het in Holwijn, Jebroer, Marit Bouwmeester, Rayen tijdens Panday.

oktober 2021
28-12-2017 20:30

De Nationale 2017 Test

De Nationale 2017 Test - De Nationale 2017 Test

Wat waren de hoogtepunten van afgelopen jaar? Wat waren rellen, de ruzies en de rages? 2017 is het jaar van de kippen, vrouwenvoetbal en de eindeloze formatie van weer een nieuw kabinet Rutte maar wat heb je ervan onthouden? En wat was er o...

De Nationale 2017 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2017 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2017 Test bij De Nationale 2017 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2017 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2017 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2017 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2017 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2017 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!