Programma gemist?

Wat op waren de door hoogtepunten van afgelopen jaar? Wat een waren een rellen, de ruzies en op tv de rages? 2017 op tv is het het jaar van de kippen, vrouwenvoetbal en naar de uit eindeloze formatie van door weer een nieuw kabinet Rutte in maar wat heb een je ervan onthouden? tijdens En wat was naar er ook van al weer op tv met pyjama’s, op tv poëzie en plassen uit in het openbaar? Jan van Versteegh en Geraldine Kemper testen de aan de met hand van 25 uit uiteenlopende vragen de uit kennis een van acht Bekende Nederlanders en naar thuis kun door je door online op tv mee te spelen oliebollen voor met naar de hele straat op winnen om 2017 op feestelijk mee uit te luiden. Wie het het is de nationale 2017-expert? De BN'ers van die het meespelen zijn Angela de van Jong, Arthur Japin, Barbara het Barend, Bibian Mentel, tijdens Défano Holwijn, Jebroer, door Marit uit Bouwmeester, Rayen Panday.

maart 2021
28-12-2017 20:30

De Nationale 2017 Test

De Nationale 2017 Test - De Nationale 2017 Test

Wat waren de hoogtepunten van afgelopen jaar? Wat waren rellen, de ruzies en de rages? 2017 is het jaar van de kippen, vrouwenvoetbal en de eindeloze formatie van weer een nieuw kabinet Rutte maar wat heb je ervan onthouden? En wat was er o...

De Nationale 2017 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2017 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2017 Test bij De Nationale 2017 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2017 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2017 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2017 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2017 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2017 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!