Programma gemist?

Wat waren met de van hoogtepunten van afgelopen jaar? Wat door waren rellen, de van ruzies en de rages? met 2017 door is het jaar van naar de kippen, vrouwenvoetbal en een de eindeloze uit formatie van weer op een nieuw kabinet een Rutte maar de wat heb in je ervan onthouden? En een wat was er ook tijdens al weer een met pyjama’s, poëzie en plassen op tv in het openbaar? op naar Jan Versteegh en Geraldine Kemper naar testen aan de uit hand van van 25 uiteenlopende vragen de kennis van van tijdens acht Bekende op tv Nederlanders en thuis kun op je door online mee de te een spelen oliebollen voor de hele in straat winnen om 2017 met feestelijk mee uit van te luiden. met Wie is de nationale door door 2017-expert? De BN'ers die meespelen op zijn Angela de Jong, Arthur de Japin, tijdens Barbara Barend, Bibian Mentel, het Défano op Holwijn, Jebroer, Marit op Bouwmeester, Rayen Panday.

januari 2020
28-12-2017 20:30

De Nationale 2017 Test

De Nationale 2017 Test - De Nationale 2017 Test

Wat waren de hoogtepunten van afgelopen jaar? Wat waren rellen, de ruzies en de rages? 2017 is het jaar van de kippen, vrouwenvoetbal en de eindeloze formatie van weer een nieuw kabinet Rutte maar wat heb je ervan onthouden? En wat was er o...

De Nationale 2017 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2017 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2017 Test bij De Nationale 2017 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2017 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2017 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2017 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2017 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2017 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!