Programma gemist?

Trauma Centrum volgt op tv spoedeisende Hulp- met en ambulancemedewerkers tijdens naar hun met drukke en soms het levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute op tv pijnklachten tot op tv trauma's als gevolg op van een ongeluk thuis op of op het de weg; op tv alle patiënten die van de hulp inroepen van van deze zorgverleners in komen aan bod met in deze dagelijkse met realityserie.

februari 2020
28-12-2017 18:30

Trauma Centrum

Aflevering 1, Seizoen 8 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 1, Seizoen 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 8 bij Aflevering 1, Seizoen 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 8. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 8 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 8? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!