Programma gemist?

Trauma naar Centrum volgt spoedeisende Hulp- en met ambulancemedewerkers tijdens hun de drukke en uit soms levensreddende naar werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, met acute pijnklachten tot door trauma's als in gevolg van een ongeluk thuis van of op met de weg; een alle patiënten die de hulp inroepen een het van deze zorgverleners komen aan door bod in in deze dagelijkse uit realityserie.

maart 2021
28-12-2017 18:30

Trauma Centrum

Aflevering 1, Seizoen 8 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 1, Seizoen 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 8 bij Aflevering 1, Seizoen 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 8. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 8 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 8? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!