Programma gemist?

De vrienden Sheldon, de op Leonard, Raj en Howard naar zijn echte geeks met door een voorliefde voor wiskunde naar en fysica. Ze uit snappen alles op door het gebied van naar natuur- en scheikunde op en van zwaartekracht op tv tot atomen. het Maar voeg atomen de samen tot een vrouw op tv en een het bevattingsvermogen op van de mannen komt van tot stilstand. Gelukkig hebben in ze hun blonde van buurvrouw Penny in die lang niet de zo slim is, maar wel het de met sociale vaardigheden beheerst. van In deze een aflevering krijgt Sheldon het in niet voor door elkaar een formule af te maken tijdens en is naar bereid door alles te doen om in het juiste antwoord te tijdens vinden. Hij het probeert verschillende technieken, maar in niets werkt. Als hij op tv weet hoe naar hij achter op tv het antwoord moet naar komen, begint hij een cheesecakefabriek door op met Penny.

februari 2020
28-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Einstein Approximation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einstein Approximation, Seizoen 3 bij Einstein Approximation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einstein Approximation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Einstein Approximation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Einstein Approximation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!