Programma gemist?

De van vrienden Sheldon, Leonard, van Raj en Howard zijn echte tijdens geeks met een op voorliefde voor met wiskunde en op tv fysica. Ze snappen alles op een het gebied op tv van natuur- en scheikunde op en in van zwaartekracht tot atomen. naar Maar voeg door atomen samen tot een vrouw op en het bevattingsvermogen tijdens van de mannen van komt naar tot stilstand. Gelukkig in hebben ze hun van blonde buurvrouw Penny tijdens die lang niet zo slim de is, maar wel uit de sociale door vaardigheden beheerst. een In deze aflevering krijgt de Sheldon het niet voor de elkaar een formule op af te uit maken en is de bereid van alles te doen om het tijdens juiste antwoord te vinden. door Hij probeert naar verschillende technieken, maar op tv niets werkt. Als door hij weet hoe hij van achter door het antwoord moet komen, begint uit op hij een cheesecakefabriek met een Penny.

november 2021
28-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Einstein Approximation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einstein Approximation, Seizoen 3 bij Einstein Approximation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einstein Approximation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Einstein Approximation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Einstein Approximation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!