Programma gemist?

De op vrienden Sheldon, Leonard, Raj en in Howard zijn op tv echte geeks naar met een voorliefde van voor wiskunde en fysica. van Ze snappen alles van op het door gebied van natuur- naar en scheikunde en van met zwaartekracht tot atomen. Maar in voeg atomen samen de tot een vrouw door en het van bevattingsvermogen van de mannen op komt tot het stilstand. Gelukkig in hebben ze tijdens hun blonde buurvrouw Penny die in lang een niet zo slim is, tijdens maar wel de de sociale vaardigheden beheerst. In uit deze aflevering krijgt Sheldon de het niet het voor elkaar door een formule af te maken een op en is bereid alles te doen in op tv om het juiste van antwoord te vinden. Hij probeert met verschillende technieken, maar tijdens niets tijdens werkt. Als hij op weet hoe hij achter het antwoord tijdens moet komen, met begint hij een de cheesecakefabriek met van Penny.

juli 2020
28-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Einstein Approximation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einstein Approximation, Seizoen 3 bij Einstein Approximation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einstein Approximation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Einstein Approximation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Einstein Approximation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!