Programma gemist?

De vrienden Sheldon, met Leonard, de Raj en Howard uit zijn echte geeks met een door voorliefde voor een wiskunde en fysica. tijdens Ze snappen de alles op het in gebied van natuur- en de scheikunde en van zwaartekracht het door tot atomen. Maar met voeg atomen samen tot een met vrouw en het bevattingsvermogen het van de mannen van in komt tot stilstand. Gelukkig uit hebben ze hun van blonde buurvrouw Penny die lang op door niet zo slim is, het maar wel tijdens de sociale vaardigheden beheerst. In het deze aflevering het krijgt Sheldon op het niet voor elkaar op tv een formule af te maken het en de is bereid alles te uit doen om het een juiste van antwoord te vinden. Hij probeert de verschillende technieken, maar niets naar werkt. Als hij van weet hoe de hij achter het antwoord op tv moet komen, begint naar op tv hij een cheesecakefabriek met op Penny.

februari 2021
28-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Einstein Approximation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einstein Approximation, Seizoen 3 bij Einstein Approximation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einstein Approximation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Einstein Approximation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Einstein Approximation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!