Programma gemist?

De vrienden Sheldon, de Leonard, Raj uit en Howard zijn uit echte geeks op tv met een voorliefde voor wiskunde tijdens en fysica. Ze naar snappen alles op op tv het van gebied van natuur- en scheikunde de en van zwaartekracht uit tot atomen. Maar met voeg atomen in samen door tot een vrouw en het bevattingsvermogen op van de op tv mannen komt tot met stilstand. Gelukkig een hebben ze uit hun blonde buurvrouw Penny die de lang niet van zo slim door is, maar wel uit de sociale vaardigheden beheerst. In deze uit het aflevering krijgt Sheldon op tv het niet voor elkaar uit een formule af te maken met en is bereid het alles te het doen om het juiste een antwoord de te vinden. Hij van probeert verschillende technieken, maar niets de werkt. naar Als hij weet hoe met hij achter door het antwoord tijdens moet komen, begint hij een uit cheesecakefabriek met van Penny.

oktober 2020
28-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Einstein Approximation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einstein Approximation, Seizoen 3 bij Einstein Approximation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einstein Approximation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Einstein Approximation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Einstein Approximation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!