Programma gemist?

De vrienden tijdens Sheldon, Leonard, door Raj en van Howard zijn echte geeks met van een voorliefde voor wiskunde uit en fysica. Ze de snappen alles op op het op tv gebied van natuur- het en scheikunde en van naar zwaartekracht tot door atomen. Maar voeg atomen samen tijdens tot een vrouw van en een het bevattingsvermogen op tv van de mannen komt tot de stilstand. Gelukkig hebben door ze tijdens hun blonde buurvrouw Penny die lang naar niet zo met slim is, maar wel de door de sociale vaardigheden beheerst. In uit deze naar aflevering krijgt Sheldon het in niet voor elkaar een het formule af te in maken en is in bereid in alles te doen de om het juiste antwoord het te vinden. Hij probeert verschillende de technieken, met maar niets werkt. Als hij door het weet hoe hij achter het het antwoord moet komen, begint van hij een cheesecakefabriek de met in Penny.

juni 2021
28-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Einstein Approximation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einstein Approximation, Seizoen 3 bij Einstein Approximation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einstein Approximation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Einstein Approximation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Einstein Approximation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!