Programma gemist?

De vrienden Sheldon, uit Leonard, uit Raj en Howard zijn het echte geeks met een een voorliefde voor wiskunde de en fysica. Ze in snappen alles op tijdens het gebied van op natuur- en door scheikunde en met van zwaartekracht tot atomen. Maar in voeg atomen samen met tot een uit vrouw en tijdens het bevattingsvermogen van met de mannen komt van tot stilstand. Gelukkig hebben ze met hun blonde buurvrouw met Penny met die lang de niet zo slim uit is, maar wel de in sociale vaardigheden beheerst. op tv In deze aflevering krijgt Sheldon uit de het niet voor tijdens elkaar een formule af te maken de en is bereid op tv alles te in doen om het het juiste antwoord te vinden. de Hij op tv probeert verschillende de technieken, maar niets met werkt. Als hij weet met hoe hij achter door het antwoord uit moet komen, begint hij een cheesecakefabriek naar met naar Penny.

oktober 2019
28-12-2017 19:35

The Big Bang Theory

Einstein Approximation, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einstein Approximation, Seizoen 3 bij Einstein Approximation, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einstein Approximation, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einstein Approximation, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Einstein Approximation, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Einstein Approximation, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!