Programma gemist?

De uit vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj en het Howard zijn echte geeks met een tijdens van voorliefde voor wiskunde door en fysica. Ze snappen alles op een het gebied van de natuur- en een scheikunde en op tv van zwaartekracht tot atomen. Maar door een voeg atomen samen tot een op vrouw op tv en het bevattingsvermogen door van de mannen in komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze uit hun blonde een buurvrouw Penny die lang op tv tijdens niet zo slim door is, maar wel van de sociale vaardigheden beheerst. in In deze aflevering is Leonard van uitgenodigd om in de de ?CERN Supercollider? te tijdens zien in Zwitserland en naar hij wil Leonard dat uit Penny hem vergezeld tijdens op zijn trip om de er uit een romantisch het Valentijnsuitje van te op tv maken. Sheldon moet in een shock verwerken, wanneer hij hoort van dat Leonard van niet hem heeft gekozen van het om mee te gaan. Hij probeert van Leonard van de gedachten te de veranderen.

maart 2020
28-12-2017 20:00

The Big Bang Theory

Large Hadron Collision, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Large Hadron Collision, Seizoen 3 bij Large Hadron Collision, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Large Hadron Collision, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Large Hadron Collision, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Large Hadron Collision, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!