Programma gemist?

De vrienden Sheldon, in Leonard, Raj en in Howard tijdens zijn echte geeks de met een voorliefde voor wiskunde van het en fysica. Ze snappen de alles op het gebied naar van uit natuur- en scheikunde en op tv van zwaartekracht het tot atomen. Maar in voeg atomen samen tot van een vrouw het en het bevattingsvermogen van tijdens de mannen komt tot stilstand. in Gelukkig hebben ze het tijdens hun blonde buurvrouw Penny met die lang niet zo het slim is, met maar wel de sociale van vaardigheden beheerst. door In deze aflevering is Leonard door door uitgenodigd om de ?CERN Supercollider? naar te zien op tv in Zwitserland in en hij wil Leonard dat met Penny hem vergezeld op tv tijdens zijn trip om op tv er een uit romantisch Valentijnsuitje van te op op maken. Sheldon moet een shock verwerken, tijdens wanneer met hij hoort naar dat Leonard niet hem heeft op tv gekozen om mee op tv te gaan. de Hij probeert Leonard tijdens van gedachten te van veranderen.

november 2019
28-12-2017 20:00

The Big Bang Theory

Large Hadron Collision, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Large Hadron Collision, Seizoen 3 bij Large Hadron Collision, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Large Hadron Collision, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Large Hadron Collision, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Large Hadron Collision, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!