Programma gemist?

De vrienden Sheldon, met naar Leonard, Raj en Howard een zijn echte geeks met de een tijdens voorliefde voor wiskunde en tijdens fysica. Ze op tv snappen alles op het op gebied van natuur- en een scheikunde en van zwaartekracht in tot atomen. tijdens Maar door voeg atomen samen naar tot een vrouw en het op bevattingsvermogen het van de mannen komt tot stilstand. door Gelukkig van hebben ze hun blonde buurvrouw op door Penny die lang niet zo slim tijdens is, maar wel de de sociale vaardigheden op tv van beheerst. In deze aflevering is de Leonard uitgenodigd om naar de ?CERN Supercollider? te de zien in Zwitserland een en hij een wil Leonard in dat Penny hem met vergezeld tijdens zijn het trip om op tv er een romantisch Valentijnsuitje van te van maken. uit Sheldon moet een tijdens shock verwerken, wanneer hij het hoort dat Leonard niet met hem op tv heeft gekozen om mee te op gaan. op tv Hij probeert Leonard van op gedachten met te veranderen.

juli 2021
28-12-2017 20:00

The Big Bang Theory

Large Hadron Collision, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Large Hadron Collision, Seizoen 3 bij Large Hadron Collision, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Large Hadron Collision, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Large Hadron Collision, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Large Hadron Collision, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!