Programma gemist?

De van vrienden Sheldon, Leonard, Raj en door Howard de zijn echte geeks met een naar voorliefde naar voor wiskunde en fysica. een Ze op snappen alles op het door gebied van natuur- door en scheikunde en van zwaartekracht uit tot van atomen. Maar van voeg atomen samen tot naar een vrouw door en het bevattingsvermogen door van de mannen komt de tot stilstand. de Gelukkig hebben ze op tv hun blonde buurvrouw Penny die een lang niet naar zo slim is, maar van wel de in sociale vaardigheden op beheerst. In deze aflevering is Leonard naar uitgenodigd om de de de ?CERN Supercollider? te het zien in Zwitserland en de hij wil Leonard dat de Penny met hem vergezeld tijdens zijn trip om het er een een romantisch tijdens Valentijnsuitje van te maken. uit Sheldon moet een shock de verwerken, wanneer op hij hoort dat Leonard uit niet hem heeft op gekozen om uit mee te gaan. Hij naar probeert Leonard in van gedachten te het veranderen.

augustus 2020
28-12-2017 20:00

The Big Bang Theory

Large Hadron Collision, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Large Hadron Collision, Seizoen 3 bij Large Hadron Collision, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Large Hadron Collision, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Large Hadron Collision, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Large Hadron Collision, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!