Programma gemist?

De vrienden door Sheldon, Leonard, Raj het en Howard zijn in echte geeks uit met een voorliefde voor wiskunde in en fysica. Ze met snappen op alles op het gebied van een natuur- en scheikunde van en van een zwaartekracht tot een atomen. Maar uit voeg atomen samen tot een naar vrouw en het bevattingsvermogen door van van de mannen komt tot stilstand. uit Gelukkig op tv hebben ze hun blonde buurvrouw een het Penny die lang in niet zo slim is, maar wel het de naar sociale vaardigheden beheerst. In de deze aflevering op tv is Leonard uitgenodigd om het de de ?CERN Supercollider? te zien in Zwitserland op tv en hij wil in Leonard dat met Penny op tv hem vergezeld tijdens zijn trip om de er een de romantisch Valentijnsuitje van een te maken. van Sheldon moet uit een shock verwerken, door wanneer hij hoort op dat Leonard niet hem heeft gekozen een om mee te de gaan. Hij het probeert de Leonard van gedachten te van veranderen.

december 2020
28-12-2017 20:00

The Big Bang Theory

Large Hadron Collision, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Large Hadron Collision, Seizoen 3 bij Large Hadron Collision, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Large Hadron Collision, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Large Hadron Collision, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Large Hadron Collision, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!