Programma gemist?

De vrienden op Sheldon, Leonard, Raj en op Howard zijn op tv echte geeks tijdens met een voorliefde voor wiskunde de tijdens en fysica. Ze snappen alles uit op het in gebied van natuur- op tv en scheikunde uit en van zwaartekracht met tot atomen. Maar voeg atomen in samen tot een vrouw met en naar het bevattingsvermogen tijdens van de mannen komt tot stilstand. op tv Gelukkig de hebben ze hun blonde buurvrouw de Penny op tv die lang niet zo door slim is, door maar wel de van sociale vaardigheden uit beheerst. In deze aflevering in is Leonard met uitgenodigd om de op tv ?CERN Supercollider? te zien in Zwitserland met en hij wil met met Leonard dat Penny hem vergezeld tijdens met zijn trip om de er een een romantisch in Valentijnsuitje van te maken. met Sheldon moet een shock verwerken, de wanneer van hij hoort dat Leonard uit niet hem heeft met gekozen om mee te een gaan. met Hij probeert Leonard van op gedachten te op veranderen.

april 2021
28-12-2017 20:00

The Big Bang Theory

Large Hadron Collision, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Large Hadron Collision, Seizoen 3 bij Large Hadron Collision, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Large Hadron Collision, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Large Hadron Collision, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Large Hadron Collision, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!