Programma gemist?

De door vrienden Sheldon, het Leonard, Raj en Howard zijn tijdens echte geeks door met een voorliefde voor een wiskunde en fysica. Ze in snappen alles op op het gebied van van natuur- en de scheikunde en tijdens van zwaartekracht tot uit atomen. Maar voeg atomen samen tijdens tot een vrouw uit op tv en het bevattingsvermogen van de van mannen komt een tot stilstand. naar Gelukkig hebben ze hun blonde met buurvrouw Penny die uit lang niet het zo slim is, maar wel naar de het sociale vaardigheden beheerst. In deze in aflevering is Leonard op uitgenodigd om de in ?CERN Supercollider? op te zien in met Zwitserland en hij met wil van Leonard dat Penny hem vergezeld in tijdens zijn trip in om er een tijdens romantisch Valentijnsuitje van te door op tv maken. Sheldon moet een shock verwerken, het wanneer hij van hoort dat op Leonard niet met hem heeft gekozen om mee te in gaan. Hij probeert het naar Leonard van gedachten te tijdens veranderen.

mei 2021
28-12-2017 20:00

The Big Bang Theory

Large Hadron Collision, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Large Hadron Collision, Seizoen 3 bij Large Hadron Collision, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Large Hadron Collision, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Large Hadron Collision, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Large Hadron Collision, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Large Hadron Collision, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!