Programma gemist?

Mensen die op tv een groot in bouwproject zijn begonnen om de hun huis in een naar met geheel nieuwe stijl op tv te veranderen, worden op tv met de camera gevolgd. het Alle successen en tegenslagen worden met een hierbij vastgelegd.

december 2021
29-12-2017 17:05

De Grote Verbouwing

Aflevering 228 - De Grote Verbouwing

Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Aflevering 228 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 228 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 228 bij Aflevering 228 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 228. Heb je een uitzending van Aflevering 228 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 228 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 228? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 228 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!