Programma gemist?
september 2021
19-12-2009 20:01

Najaar 2009 aflevering 1

Kidsrights Kerststerrencircus - Najaar 2009 aflevering 1

In Het KerstSterrenCircus van RTL 4, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Najib Amali, wordt het hooggeëerd kijkerspubliek verwelkomd en werken vele prominenten zich in het zweet om vorm te geven aan traditionele circusacts. De sfeervolle e...

Kidsrights Kerststerrencircus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kidsrights Kerststerrencircus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kidsrights Kerststerrencircus bij Kidsrights Kerststerrencircus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kidsrights Kerststerrencircus. Heb je een uitzending van Kidsrights Kerststerrencircus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kidsrights Kerststerrencircus gemist

In Het KerstSterrenCircus van RTL 4, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Najib Amali, wordt het hooggeëerd kijkerspubliek verwelkomd en werken vele prominenten zich in het zweet om vorm te geven aan traditionele circusacts. De sfeervolle en gezellige familieshow, die volledig in het teken staat van de Internationale Kindervredesprijs en KidsRights, wordt opgenomen in het grootste circus van de Benelux, Circus Herman Renz.

Uitzending gemist van Kidsrights Kerststerrencircus? Hier kun je alle uitzendingen van Kidsrights Kerststerrencircus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2009 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!