Programma gemist?

Leen Jongewaard is tijdens 'alive, well de and living in naar Mokum'. Leen van zingt liedjes van de Robert Long. Samen spelen ze van een sketches waarin de 'God van dienst' tijdens het aan de engel Hugo door tekst en uit uitleg geeft over de aardse de beslommeringen van de naar Nederlander. De in teksten van Long het zijn vaak messcherp en leggen uit genadeloos de door hypocrisie in de samenleving het de bloot. Zoals in het vileine op lied 'Die fijne met Jordaan', over een naar homoseksuele jongen die troost naar in vindt bij ene Nelis. tijdens Ze wonen fijn in de tijdens Jordaan, dachten tijdens ze, terwijl ze op ondertussen weggepest door en getreiterd uit worden.

januari 2020
30-12-2017 09:35

Leen is Alive

Leen is Alive - Leen is Alive

Leen Jongewaard is 'alive, well and living in Mokum'. Leen zingt liedjes van Robert Long. Samen spelen ze sketches waarin de 'God van dienst' aan de engel Hugo tekst en uitleg geeft over de aardse beslommeringen van de Nederlander. De tekst...

Leen is Alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leen is Alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leen is Alive bij Leen is Alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leen is Alive. Heb je een uitzending van Leen is Alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leen is Alive gemist

Uitzending gemist van Leen is Alive? Hier kun je alle uitzendingen van Leen is Alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!