Programma gemist?

Leen door Jongewaard is 'alive, well and naar living in door Mokum'. Leen uit zingt liedjes van het Robert Long. het Samen spelen ze sketches waarin de de 'God van op dienst' aan een de engel Hugo tekst in en op uitleg geeft over de aardse op beslommeringen van de de Nederlander. het De teksten van met Long zijn vaak tijdens messcherp en leggen genadeloos de de hypocrisie in de samenleving de in bloot. Zoals in het vileine lied uit 'Die fijne Jordaan', uit uit over een homoseksuele jongen die naar troost vindt bij door ene Nelis. Ze tijdens wonen fijn naar in de Jordaan, in dachten ze, terwijl ze van ondertussen op tv weggepest en getreiterd op tv worden.

mei 2021
30-12-2017 09:35

Leen is Alive

Leen is Alive - Leen is Alive

Leen Jongewaard is 'alive, well and living in Mokum'. Leen zingt liedjes van Robert Long. Samen spelen ze sketches waarin de 'God van dienst' aan de engel Hugo tekst en uitleg geeft over de aardse beslommeringen van de Nederlander. De tekst...

Leen is Alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leen is Alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leen is Alive bij Leen is Alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leen is Alive. Heb je een uitzending van Leen is Alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leen is Alive gemist

Uitzending gemist van Leen is Alive? Hier kun je alle uitzendingen van Leen is Alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!