Programma gemist?

Leen Jongewaard is een 'alive, well and uit door living in Mokum'. Leen in zingt liedjes van het Robert Long. Samen spelen een ze met sketches waarin de 'God van in dienst' aan de engel in Hugo in tekst en uitleg geeft uit over de een aardse beslommeringen van tijdens de Nederlander. de De teksten van Long zijn uit vaak messcherp op en leggen genadeloos de hypocrisie het in tijdens de samenleving bloot. Zoals in met het vileine lied door 'Die naar fijne Jordaan', over een met homoseksuele jongen die van troost vindt met bij ene het Nelis. Ze wonen naar fijn in de Jordaan, op dachten ze, terwijl ze ondertussen in weggepest en van getreiterd op worden.

januari 2021
30-12-2017 09:35

Leen is Alive

Leen is Alive - Leen is Alive

Leen Jongewaard is 'alive, well and living in Mokum'. Leen zingt liedjes van Robert Long. Samen spelen ze sketches waarin de 'God van dienst' aan de engel Hugo tekst en uitleg geeft over de aardse beslommeringen van de Nederlander. De tekst...

Leen is Alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leen is Alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leen is Alive bij Leen is Alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leen is Alive. Heb je een uitzending van Leen is Alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leen is Alive gemist

Uitzending gemist van Leen is Alive? Hier kun je alle uitzendingen van Leen is Alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!