Programma gemist?

Leen de Jongewaard is 'alive, well op tv and living in Mokum'. in Leen in zingt liedjes het van Robert Long. Samen spelen door ze door sketches waarin de 'God van dienst' op tv aan de engel op tv met Hugo tekst en met uitleg geeft over de aardse beslommeringen uit van de Nederlander. uit De teksten het van Long zijn vaak van op tv messcherp en leggen genadeloos de hypocrisie naar in naar de samenleving tijdens bloot. Zoals in het vileine op lied 'Die van fijne Jordaan', over een met homoseksuele jongen uit die troost in vindt bij ene naar Nelis. Ze wonen fijn in de door Jordaan, dachten ze, op tv terwijl ze door ondertussen weggepest naar en getreiterd een worden.

juli 2021
30-12-2017 09:35

Leen is Alive

Leen is Alive - Leen is Alive

Leen Jongewaard is 'alive, well and living in Mokum'. Leen zingt liedjes van Robert Long. Samen spelen ze sketches waarin de 'God van dienst' aan de engel Hugo tekst en uitleg geeft over de aardse beslommeringen van de Nederlander. De tekst...

Leen is Alive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leen is Alive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leen is Alive bij Leen is Alive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leen is Alive. Heb je een uitzending van Leen is Alive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leen is Alive gemist

Uitzending gemist van Leen is Alive? Hier kun je alle uitzendingen van Leen is Alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!