Programma gemist?

Het door taaljaar 2017 wordt afgesloten met tijdens naar het nieuwe NTR-programma De tijdens Avond van Taal. Met van teams van onder anderen tijdens bekende Nederlanders het en politici in van de vier partijen door uit een het kabinet worden tijdens deze op avond verschillende rondes in van met de taalquiz, Tafel van van Taal, gespeeld. Wie worden de uit Taalkenners van het 2017? naar tijdens Columnist en schrijver Aaf met Brandt Corstius uit neemt het samen met op acteur Marcel met Musters onder anderen op tegen de de Dave von Raven op (zanger) en Arjan Spies (gitarist) het van tijdens The Kik en op politici Paul van Meenen (D66) de en Judith op tv Tielen (VVD) nemen het naar o.a. het op tegen Diederik Boomsma tijdens (CDA) en uit Stieneke van der Graaf (ChristenUnie). De op tv de winnaars van de quizrondes worden samen op tv met de van kijkers door middel met van een kort dictee in op getest op hun kennis door van spelling en interpunctie. tijdens Het dictee wordt voorgelezen het door presentator van een het NOS Journaal, van Annechien Steenhuizen. tijdens De twee teams die uit het dictee van het op tv beste maken spelen op tv de spannende finale, waarin ze op tv zo snel naar mogelijk een rebus moeten oplossen, op tv op die leidt naar een gedicht van het de Dichter des door Vaderlands, op Ester Naomi Perquin. De winnaars een van op tv de finale mogen zich uit Taalkenners van 2017 op tv noemen. Tussen de door rondes door uit bespreekt Margriet met Buffi door Duberman de taal van in Donald Trump en met met taalkundige uit Marc van Oostendorp wordt de op tv de stijl van vloggers geanalyseerd. Af de en de toe gaan we de tijdens studio uit en uit worden opvallende de taalgebeurtenissen in Nederland onderzocht en we een bespreken de de taalvoutjes en de slechtste tijdens slogans van dit door jaar. Tijdens in de uitzending wordt hét de woord op tv van 2017 dat met is gekozen door de volgers, op lezers en stemmers van op naar Het Genootschap Onze Taal een bekendgemaakt.

februari 2021
30-12-2017 20:20

Taalquiz: De Avond van Taal

De Avond van Taal - Taalquiz: De Avond van Taal

Het taaljaar 2017 wordt afgesloten met het nieuwe NTR-programma De Avond van Taal. Met teams van onder anderen bekende Nederlanders en politici van de vier partijen uit het kabinet worden tijdens deze avond verschillende rondes van de taalq...

De Avond van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van Taal bij De Avond van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van Taal. Heb je een uitzending van De Avond van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van Taal gemist

Uitzending gemist van De Avond van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!