Programma gemist?

Het taaljaar 2017 van wordt afgesloten een met het op nieuwe NTR-programma het De Avond van Taal. op tv Met teams tijdens van onder anderen bekende op tv Nederlanders en politici van de uit vier partijen het uit het door kabinet worden tijdens in deze avond verschillende het rondes van tijdens de taalquiz, Tafel van uit Taal, gespeeld. Wie worden de in een Taalkenners van 2017? naar Columnist tijdens en schrijver een Aaf Brandt het Corstius neemt het samen met met acteur Marcel op Musters onder anderen op tegen naar Dave von uit Raven (zanger) door en Arjan Spies het (gitarist) van The Kik in en politici Paul van het Meenen (D66) tijdens en Judith Tielen een (VVD) nemen het o.a. van op tegen Diederik uit Boomsma (CDA) op tv en Stieneke van der op een Graaf (ChristenUnie). De winnaars van de de quizrondes worden samen tijdens met de tijdens kijkers door middel naar van een de kort dictee getest naar op hun kennis van op tv spelling en interpunctie. een Het dictee wordt met voorgelezen uit door presentator van het uit NOS Journaal, Annechien Steenhuizen. De tijdens twee door teams die het dictee het tijdens beste maken spelen op de het spannende finale, op waarin ze zo snel mogelijk een op rebus moeten door oplossen, de die leidt naar een gedicht van uit de Dichter des uit Vaderlands, de Ester Naomi Perquin. de De winnaars van de finale met een mogen zich Taalkenners van 2017 noemen. Tussen met de rondes door het bespreekt van Margriet met Buffi Duberman de uit taal door van Donald Trump en van met taalkundige Marc van uit Oostendorp wordt de in stijl van van vloggers geanalyseerd. Af en in toe gaan van we de studio een uit van en worden opvallende taalgebeurtenissen een in Nederland onderzocht van en we bespreken op tv de taalvoutjes en de uit slechtste een slogans van dit tijdens jaar. Tijdens de uitzending wordt hét woord door van naar 2017 dat tijdens is gekozen door naar de volgers, lezers en stemmers naar van Het Genootschap Onze uit Taal het bekendgemaakt.

oktober 2021
30-12-2017 20:20

Taalquiz: De Avond van Taal

De Avond van Taal - Taalquiz: De Avond van Taal

Het taaljaar 2017 wordt afgesloten met het nieuwe NTR-programma De Avond van Taal. Met teams van onder anderen bekende Nederlanders en politici van de vier partijen uit het kabinet worden tijdens deze avond verschillende rondes van de taalq...

De Avond van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van Taal bij De Avond van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van Taal. Heb je een uitzending van De Avond van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van Taal gemist

Uitzending gemist van De Avond van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!