Programma gemist?

Het uit taaljaar 2017 wordt afgesloten met een een het nieuwe NTR-programma De Avond het van Taal. naar Met teams tijdens van onder anderen bekende Nederlanders van en op politici van de vier partijen een uit het kabinet van worden tijdens uit deze avond verschillende rondes van naar de taalquiz, met Tafel van Taal, tijdens gespeeld. de Wie worden de Taalkenners van 2017? een tijdens Columnist en met schrijver Aaf Brandt op tv Corstius het neemt het samen met een acteur Marcel Musters onder door anderen op tegen een Dave naar von Raven (zanger) en Arjan door Spies van (gitarist) van The Kik en tijdens politici op tv Paul van tijdens Meenen (D66) en in Judith Tielen (VVD) nemen het de o.a. op tegen in Diederik Boomsma (CDA) en door Stieneke van der tijdens Graaf (ChristenUnie). De de tijdens winnaars van de quizrondes worden samen een met de tijdens kijkers door middel van met een van kort dictee getest op hun van kennis van spelling met met en interpunctie. Het dictee wordt naar voorgelezen door een presentator van het NOS Journaal, de Annechien Steenhuizen. De op twee teams van die op tv het dictee het beste maken met spelen de spannende naar finale, de waarin ze zo snel mogelijk een een op tv rebus moeten oplossen, die leidt naar naar een gedicht van een met de Dichter des met Vaderlands, Ester Naomi Perquin. met De winnaars van de een finale mogen zich met Taalkenners van 2017 door noemen. Tussen de door rondes door met bespreekt Margriet met Buffi Duberman door de taal door van Donald op tv Trump en met het taalkundige Marc van Oostendorp wordt de door stijl van naar vloggers van geanalyseerd. Af en uit toe gaan we de op tv studio uit en door worden opvallende een taalgebeurtenissen in Nederland onderzocht met en we bespreken de taalvoutjes in en de het slechtste slogans het van dit jaar. Tijdens met de uitzending wordt hét woord uit van op tv 2017 dat is door gekozen door de volgers, lezers het de en stemmers van Het Genootschap Onze een Taal in bekendgemaakt.

juli 2020
30-12-2017 20:20

Taalquiz: De Avond van Taal

De Avond van Taal - Taalquiz: De Avond van Taal

Het taaljaar 2017 wordt afgesloten met het nieuwe NTR-programma De Avond van Taal. Met teams van onder anderen bekende Nederlanders en politici van de vier partijen uit het kabinet worden tijdens deze avond verschillende rondes van de taalq...

De Avond van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van Taal bij De Avond van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van Taal. Heb je een uitzending van De Avond van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van Taal gemist

Uitzending gemist van De Avond van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!