Programma gemist?

Het met taaljaar 2017 wordt afgesloten met naar het nieuwe van NTR-programma De Avond naar van Taal. Met teams de van onder anderen van van bekende Nederlanders en politici van een de het vier partijen uit het kabinet naar worden de tijdens deze avond verschillende rondes van van de de taalquiz, Tafel van in Taal, gespeeld. Wie worden van de Taalkenners de van 2017? op Columnist tijdens en schrijver tijdens Aaf Brandt Corstius neemt uit het samen met tijdens acteur Marcel Musters op onder anderen op met tegen Dave van von Raven (zanger) en Arjan uit Spies (gitarist) door van van The Kik en politici uit Paul van Meenen (D66) op tv en Judith Tielen een (VVD) nemen met het o.a. op met tegen Diederik Boomsma (CDA) een en Stieneke van van der een Graaf (ChristenUnie). De winnaars van met de quizrondes op worden samen het met de kijkers door middel van naar een kort dictee de getest op hun met kennis van spelling op en een interpunctie. Het dictee wordt met voorgelezen door presentator van op tv het NOS Journaal, op Annechien een Steenhuizen. De met twee teams die van het dictee het beste door maken spelen de van spannende finale, waarin met ze zo snel van mogelijk een rebus naar moeten oplossen, die leidt naar naar een de gedicht van de Dichter des door Vaderlands, Ester Naomi uit Perquin. De winnaars het van de finale uit mogen zich het Taalkenners het van 2017 noemen. Tussen in de rondes door bespreekt Margriet met door Buffi de Duberman de uit taal van Donald Trump en op tv met tijdens taalkundige Marc van Oostendorp wordt tijdens de stijl door van vloggers geanalyseerd. Af op en toe gaan we een de van studio uit en worden van opvallende een taalgebeurtenissen in Nederland onderzocht een en we bespreken het de taalvoutjes een en de slechtste slogans met van dit het jaar. Tijdens de uitzending een wordt hét woord van 2017 dat met is gekozen door op tv een de volgers, lezers en stemmers van de Het Genootschap naar Onze door Taal bekendgemaakt.

januari 2020
30-12-2017 20:20

Taalquiz: De Avond van Taal

De Avond van Taal - Taalquiz: De Avond van Taal

Het taaljaar 2017 wordt afgesloten met het nieuwe NTR-programma De Avond van Taal. Met teams van onder anderen bekende Nederlanders en politici van de vier partijen uit het kabinet worden tijdens deze avond verschillende rondes van de taalq...

De Avond van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van Taal bij De Avond van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van Taal. Heb je een uitzending van De Avond van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van Taal gemist

Uitzending gemist van De Avond van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!