Programma gemist?

Het het taaljaar 2017 wordt naar afgesloten met het met nieuwe NTR-programma De Avond van het Taal. Met met teams het van onder anderen bekende Nederlanders met en in politici van de vier partijen uit op van het kabinet worden tijdens deze avond tijdens uit verschillende rondes van de taalquiz, op Tafel van op Taal, gespeeld. Wie worden naar de de Taalkenners van 2017? in Columnist en tijdens schrijver het Aaf Brandt Corstius naar neemt het samen in met acteur met Marcel Musters onder uit anderen op tegen Dave von Raven tijdens (zanger) en met Arjan door Spies (gitarist) van The naar Kik en politici Paul van op Meenen (D66) van en Judith Tielen het (VVD) nemen het o.a. de op tegen uit Diederik Boomsma met (CDA) en Stieneke van van der in Graaf (ChristenUnie). De winnaars van naar de quizrondes worden samen van met uit de kijkers door middel van op een de kort dictee getest op hun het kennis naar van spelling en het interpunctie. Het dictee wordt voorgelezen naar door met presentator van naar het NOS Journaal, Annechien op tv Steenhuizen. De twee teams van die het van dictee het beste maken spelen de de spannende finale, het waarin de ze zo uit snel mogelijk een rebus moeten oplossen, van die leidt naar van een gedicht van uit op de Dichter des uit Vaderlands, Ester Naomi Perquin. tijdens De winnaars van in de finale naar mogen zich Taalkenners van 2017 noemen. Tussen op tv de rondes door van bespreekt Margriet op tv met Buffi door Duberman de taal van Donald de Trump op tv en met taalkundige in Marc van een Oostendorp wordt de stijl van vloggers met geanalyseerd. van Af en toe gaan we naar van de studio uit en worden een opvallende taalgebeurtenissen in van Nederland onderzocht met en we bespreken de taalvoutjes een en de op slechtste slogans van van dit tijdens jaar. Tijdens de uitzending een wordt hét woord van door 2017 dat is tijdens gekozen door de volgers, lezers op tv en stemmers uit van Het Genootschap van Onze Taal door bekendgemaakt.

juni 2021
30-12-2017 20:20

Taalquiz: De Avond van Taal

De Avond van Taal - Taalquiz: De Avond van Taal

Het taaljaar 2017 wordt afgesloten met het nieuwe NTR-programma De Avond van Taal. Met teams van onder anderen bekende Nederlanders en politici van de vier partijen uit het kabinet worden tijdens deze avond verschillende rondes van de taalq...

De Avond van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van Taal bij De Avond van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van Taal. Heb je een uitzending van De Avond van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van Taal gemist

Uitzending gemist van De Avond van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!