Programma gemist?

Het door taaljaar 2017 wordt afgesloten met het het naar nieuwe NTR-programma De van Avond van Taal. Met door teams van onder anderen in een bekende Nederlanders en politici van de op tv vier partijen uit door uit het kabinet worden tijdens deze in avond verschillende rondes van van de tijdens taalquiz, Tafel van Taal, uit gespeeld. de Wie worden de uit Taalkenners van 2017? met Columnist van en schrijver de Aaf Brandt in Corstius neemt het samen met acteur uit tijdens Marcel Musters onder anderen op in tegen de Dave von Raven (zanger) en op Arjan Spies naar (gitarist) van tijdens The Kik en uit politici Paul van Meenen (D66) een en op Judith Tielen (VVD) het nemen het o.a. op tegen het Diederik Boomsma op tv (CDA) en Stieneke tijdens van der de Graaf (ChristenUnie). De tijdens winnaars van de quizrondes de worden samen met de kijkers in uit door middel van het een kort dictee getest uit op hun kennis naar van spelling en interpunctie. Het in dictee wordt voorgelezen naar met door presentator van het NOS Journaal, het op tv Annechien Steenhuizen. De twee teams die met het dictee op het beste uit maken spelen de spannende naar finale, het waarin ze zo het snel mogelijk een rebus moeten oplossen, de die leidt uit naar een gedicht het van de met Dichter des in Vaderlands, Ester Naomi Perquin. De op winnaars van de de finale mogen het zich Taalkenners van 2017 tijdens noemen. Tussen de op tv rondes door uit bespreekt Margriet met het Buffi Duberman de taal van het Donald van Trump en met taalkundige de Marc van Oostendorp wordt de op tv stijl uit van vloggers geanalyseerd. Af in en toe uit gaan we de studio het uit en worden opvallende een taalgebeurtenissen in Nederland van onderzocht en tijdens we bespreken de taalvoutjes op en de slechtste op tv slogans van dit het uit jaar. Tijdens de uitzending tijdens wordt hét woord van 2017 op dat is gekozen door de de volgers, lezers uit en op tv stemmers van een Het Genootschap Onze van Taal bekendgemaakt.

oktober 2020
30-12-2017 20:20

Taalquiz: De Avond van Taal

De Avond van Taal - Taalquiz: De Avond van Taal

Het taaljaar 2017 wordt afgesloten met het nieuwe NTR-programma De Avond van Taal. Met teams van onder anderen bekende Nederlanders en politici van de vier partijen uit het kabinet worden tijdens deze avond verschillende rondes van de taalq...

De Avond van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van Taal bij De Avond van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van Taal. Heb je een uitzending van De Avond van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van Taal gemist

Uitzending gemist van De Avond van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!