Programma gemist?

Het taaljaar naar 2017 wordt afgesloten met de het nieuwe het NTR-programma De de Avond van Taal. Met teams op tv in van onder anderen bekende Nederlanders op tv en politici uit van de vier partijen in uit het kabinet in worden tijdens deze uit avond met verschillende rondes van de taalquiz, naar Tafel de van Taal, gespeeld. Wie worden in de Taalkenners uit van 2017? van in Columnist en schrijver Aaf Brandt door Corstius neemt het een samen met acteur in Marcel Musters onder uit anderen op tv op tegen Dave von tijdens Raven (zanger) en op Arjan Spies (gitarist) van in het The Kik en politici Paul op tv van naar Meenen (D66) en op tv Judith Tielen (VVD) de nemen het o.a. de op tegen Diederik Boomsma naar (CDA) en Stieneke van der een Graaf het (ChristenUnie). De uit winnaars van de quizrondes worden op tv samen met het de kijkers een door middel van een kort het dictee getest op hun een naar kennis van spelling en interpunctie. op tv Het het dictee wordt voorgelezen door presentator op van het van NOS Journaal, uit Annechien Steenhuizen. De twee teams die door het dictee in het beste met maken spelen de spannende finale, uit waarin ze zo tijdens snel mogelijk een op tv rebus moeten oplossen, op in die leidt naar een een gedicht van de Dichter des de op tv Vaderlands, Ester Naomi van Perquin. De winnaars van de finale van mogen een zich Taalkenners op tv van 2017 noemen. Tussen de door rondes door uit bespreekt Margriet met Buffi Duberman van de taal van in Donald Trump en met naar tijdens taalkundige Marc van Oostendorp wordt de uit stijl van in vloggers op tv geanalyseerd. Af en toe gaan op tv we de studio uit uit en worden op tv opvallende taalgebeurtenissen in de Nederland onderzocht en we de uit bespreken de taalvoutjes de en de slechtste met slogans van dit jaar. Tijdens de naar uitzending wordt hét woord met de van 2017 dat is gekozen door de de volgers, lezers uit en stemmers van een Het het Genootschap Onze Taal tijdens bekendgemaakt.

november 2020
30-12-2017 20:20

Taalquiz: De Avond van Taal

De Avond van Taal - Taalquiz: De Avond van Taal

Het taaljaar 2017 wordt afgesloten met het nieuwe NTR-programma De Avond van Taal. Met teams van onder anderen bekende Nederlanders en politici van de vier partijen uit het kabinet worden tijdens deze avond verschillende rondes van de taalq...

De Avond van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van Taal bij De Avond van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van Taal. Heb je een uitzending van De Avond van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van Taal gemist

Uitzending gemist van De Avond van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!