Programma gemist?

Het de taaljaar 2017 wordt afgesloten met op tv het een nieuwe NTR-programma van De Avond van Taal. Met teams van van onder anderen in het bekende Nederlanders en door politici van de vier partijen uit een in het kabinet worden tijdens tijdens deze avond verschillende in rondes van de taalquiz, het Tafel van in Taal, gespeeld. Wie worden uit de Taalkenners van 2017? een in Columnist naar en schrijver Aaf het Brandt Corstius van neemt het samen met tijdens acteur Marcel het Musters onder anderen op tegen een Dave von tijdens Raven (zanger) en de Arjan op Spies (gitarist) van The uit Kik en politici Paul op tv van Meenen op (D66) en Judith Tielen (VVD) op nemen het o.a. het op tegen Diederik een Boomsma naar (CDA) en Stieneke met van der Graaf (ChristenUnie). De van winnaars van met de quizrondes worden het samen met de kijkers van met door middel van een kort dictee door getest op hun tijdens kennis van naar spelling en interpunctie. Het door op tv dictee wordt voorgelezen door presentator van door het NOS tijdens Journaal, Annechien Steenhuizen. De tijdens in twee teams die het dictee het tijdens beste van maken spelen de het spannende finale, waarin ze zo de snel een mogelijk een het rebus moeten oplossen, de die leidt naar een gedicht van het de Dichter een des Vaderlands, Ester Naomi uit met Perquin. De winnaars van op de finale mogen zich door Taalkenners van in 2017 noemen. Tussen de van rondes door bespreekt tijdens Margriet met Buffi Duberman de van in taal van Donald met Trump en met taalkundige Marc het van Oostendorp het wordt de stijl van vloggers op tv van geanalyseerd. Af en toe gaan door we naar de studio uit en worden opvallende naar taalgebeurtenissen de in Nederland onderzocht en we uit bespreken naar de taalvoutjes uit en de slechtste slogans met van dit jaar. Tijdens de uitzending van wordt op tv hét woord van 2017 dat in is gekozen door door de uit volgers, lezers op en stemmers van Het de Genootschap Onze Taal een bekendgemaakt.

augustus 2020
30-12-2017 20:20

Taalquiz: De Avond van Taal

De Avond van Taal - Taalquiz: De Avond van Taal

Het taaljaar 2017 wordt afgesloten met het nieuwe NTR-programma De Avond van Taal. Met teams van onder anderen bekende Nederlanders en politici van de vier partijen uit het kabinet worden tijdens deze avond verschillende rondes van de taalq...

De Avond van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van Taal bij De Avond van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van Taal. Heb je een uitzending van De Avond van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van Taal gemist

Uitzending gemist van De Avond van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!