Programma gemist?

In deze Andere de Tijden special naar bekijken we het weer uit in uit Nederland en de van invloed op de bewoners tijdens gedurende de weerperiode door 1950-1980. Het naar blijkt dat het weer Nederland verbroedert: op in we hebben samen strand-, van sneeuw- en met schaatspret, maar ook de gedeelde verontwaardiging in het over de zoveelste regendag, de zomer op die maar door niet door komt of de keren op tv dat het weer wezenlijk verdriet uit tot gevolg door heeft. naar Zoals de zware storm door van 1953 die tot tijdens de Watersnoodramp naar leidde of de windhoos uit over het Betuwse plaatsje naar een Tricht in de zomer naar van 1967, waar in twee op tv minuten tijd vijf op tv doden op vielen en uit tientallen huizen en de bedrijven van de kaart werden door gevaagd.

In deze het Andere in Tijden special bekijken we op het weer in Nederland naar en de invloed op een door de bewoners gedurende de door weerperiode 1950-1980. in In de special blijkt dat het uit weer Nederland op tv verbroedert: we op tv hebben samen strand, sneeuw het en een schaatspret, maar ook de gedeelde uit verontwaardiging de over de zoveelste regendag, de de zomer die maar niet door uit komt of de keren op dat het weer wezenlijk het verdriet tot gevolg heeft. op tv in Zoals de zware op storm van 1953, die tot op tv de watersnoodramp leidde, of naar de op tv windhoos over het Betuwse het plaatsje Tricht in de een zomer van het 1967, waar op tv in twee minuten tijd vijf de doden vielen in en tientallen huizen de en door bedrijven van de door kaart werden geveegd. Maar opzienbarend weer leidt op tv ook tot veel het lol, naar zoals midden jaren zeventig uit wanneer het in maart met vier dagen een achter uit elkaar bijna 20 in graden is en door de stranden vol zijn. de Of de strenge winter op tv van 1963 het jaar door van uit de barre op Elfstedentocht, maar tevens het jaar tijdens dat je op heen en op weer kon lopen over op tv de Maas en waarin van er een autotoertocht door van door Medemblik naar Stavoren werd in gehouden. Met een tankstation de midden met op het IJsselmeer. In deze special dus op beelden tijdens van extreem weer, de maar nog meer naar van het leven uit van alledag en het weer op tv naar van alledag. Niks op tv Hollandser dan oud en jong, op moeders met kinderen en van op scholieren die met de zware tassen tegen de herfstwind uit in fietsen. de Of de archiefbeelden tijdens van Amsterdam: het de stad is bijna een op z?n mooist op deze uit met beelden van begin uit jaren zestig: in de de regen, in alle grijstinten op en met in fietsers en naar wandelaars die zich naar de op tv tram uit haasten. En natuurlijk de uit wijsheden over het een weer: Er wordt tijdens gesproken over likdoorns, over los en tijdens vast weer de en over de bouwvak op die op altijd in de een regen valt. Scholieren en militairen naar die de een aardappeloogst van een door paar een Zeeuwse boeren proberen te redden. De naar special bevat op veel amateurmateriaal waarbij de beelden door van de van sneeuwjacht van 1979 een uit tijdens hoogtepunt vormen. Deze een winter legde het noorden van Nederland een de plat en er was naar weinig aan te doen. een Ondanks een de hulp van een van trein vol militairen, bewapend uit met van scheppen. Veel haalt het in niet uit, de volgende lading op uit sneeuw komt er al tijdens aan.

In tijdens deze Andere Tijden special uit bekijken tijdens we het weer in van Nederland en de invloed op een de bewoners in gedurende de weerperiode 1950-1980. in In de special met tijdens blijkt dat het weer Nederland verbroedert: met we hebben samen van strand, sneeuw en uit schaatspret, met maar ook de gedeelde verontwaardiging in over door de zoveelste regendag, de uit zomer de die maar niet komt tijdens of de keren op dat het weer tijdens wezenlijk verdriet tot gevolg de heeft. op tv Zoals de zware storm tijdens van 1953, die de tot de watersnoodramp leidde, op tv of de tijdens windhoos over het Betuwse van plaatsje Tricht in de de zomer van door 1967, waar in twee op minuten tijd uit vijf doden vielen en met tientallen huizen door en bedrijven van de uit kaart werden naar geveegd. Maar opzienbarend weer leidt van ook tot op tv veel lol, met zoals midden van jaren zeventig wanneer het in naar maart vier op tv dagen achter uit elkaar bijna 20 op tv graden is en met de stranden vol zijn. Of met de strenge winter van door op tv 1963 het jaar van de barre op tv Elfstedentocht, maar tevens met het jaar dat door je heen door en weer kon tijdens lopen over uit de Maas met en waarin er een autotoertocht de van Medemblik naar Stavoren uit werd gehouden. Met in een tankstation midden in op de het IJsselmeer. In deze special de dus beelden op van extreem op weer, maar nog het meer van het leven een van alledag en in het weer van alledag. tijdens Niks naar Hollandser dan oud en jong, moeders het met kinderen in en scholieren tijdens die met tijdens zware tassen tegen de herfstwind in uit fietsen. tijdens Of de archiefbeelden van met Amsterdam: op de stad is bijna op z’n met mooist op op deze met beelden van begin jaren van zestig: in met de regen, in alle grijstinten en het met de fietsers en wandelaars met die zich in naar de tram haasten. En natuurlijk de naar wijsheden over van het met weer: Er wordt gesproken over likdoorns, uit over los door en vast in weer en over de de bouwvak het die altijd in de tijdens regen valt. Scholieren op en militairen op tv die de aardappeloogst het van een paar Zeeuwse boeren proberen op te redden. De op special naar bevat veel amateurmateriaal waarbij de in beelden van door de sneeuwjacht van 1979 tijdens een het hoogtepunt vormen. Deze winter naar legde het noorden op van Nederland een plat en er was weinig aan door te doen. in Ondanks de hulp van in een door trein vol militairen, op bewapend met scheppen. Veel een haalt het niet uit, tijdens de volgende lading door sneeuw komt er tijdens op tv al aan.

januari 2021
02-01-2019 21:10

Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. Het blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand-, sneeuw- en schaatspret, maar ook de ge...

08-06-2018 21:05

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

31-12-2017 21:15

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer bij Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!