Programma gemist?

In het deze Andere Tijden special door bekijken we het de weer in Nederland een en de invloed van op de bewoners gedurende door de weerperiode op 1950-1980. Het blijkt naar dat het de weer Nederland verbroedert: we van hebben samen strand-, sneeuw- op tv en schaatspret, maar van ook de van gedeelde verontwaardiging met over de zoveelste uit regendag, de zomer een die maar niet komt of de een het keren dat het weer naar wezenlijk verdriet tot gevolg uit heeft. Zoals op tv de zware door storm van 1953 die door tot de Watersnoodramp leidde naar of de windhoos over de tijdens het Betuwse plaatsje Tricht in in de zomer van van 1967, op tv waar in twee uit minuten tijd vijf doden op tv vielen en een tientallen huizen en bedrijven van de de kaart werden naar gevaagd.

In deze Andere van Tijden tijdens special bekijken we het weer uit in naar Nederland en de invloed in op de bewoners de gedurende de weerperiode naar 1950-1980. In de special het blijkt dat met het weer Nederland verbroedert: naar we hebben samen met strand, sneeuw in en het schaatspret, maar ook naar de gedeelde verontwaardiging over de door zoveelste regendag, in de zomer die naar maar niet komt of de het keren dat het op weer wezenlijk verdriet een tot gevolg heeft. uit Zoals naar de zware een storm van 1953, die tot uit de watersnoodramp naar leidde, of een de windhoos over het Betuwse naar plaatsje Tricht op tv in de zomer van uit 1967, waar in met twee minuten tijd vijf een doden van vielen en tientallen een huizen en bedrijven van de naar uit kaart werden geveegd. Maar de opzienbarend weer leidt ook tot naar veel lol, zoals midden de jaren in zeventig wanneer het tijdens in maart vier van dagen achter in elkaar bijna 20 op graden is en de stranden de vol zijn. op tv Of de strenge winter van van op 1963 het jaar van de barre een Elfstedentocht, maar tevens op tv het met jaar dat tijdens je heen en weer kon uit lopen over de uit Maas en waarin er op een autotoertocht van een naar Medemblik naar Stavoren werd gehouden. met Met een een tankstation midden op het in IJsselmeer. In het deze special dus beelden van uit extreem weer, met maar nog meer van het tijdens door leven van alledag en het de weer van op tv alledag. Niks Hollandser het dan oud uit en jong, moeders met kinderen en van scholieren de die met zware tassen tegen de de herfstwind een in fietsen. van Of de archiefbeelden van Amsterdam: uit de stad is naar bijna op z?n een op mooist op deze op beelden van begin jaren zestig: de in uit de regen, in alle naar grijstinten en met fietsers en op tv wandelaars die zich de naar de tram met haasten. En natuurlijk de in naar wijsheden over het weer: een Er wordt door gesproken over likdoorns, over los en in vast op weer en over de met bouwvak die altijd in een op de regen valt. Scholieren en uit militairen een die de aardappeloogst de van een paar Zeeuwse boeren in proberen op tv te redden. De special bevat veel amateurmateriaal in waarbij op tv de beelden door van de sneeuwjacht op tv van 1979 een het hoogtepunt vormen. Deze winter legde het in noorden van op tv Nederland plat en er met was weinig aan het te doen. in Ondanks de de hulp van een door trein vol naar militairen, bewapend met de scheppen. Veel haalt een het niet uit, de uit volgende lading sneeuw komt een er al naar aan.

In van deze Andere Tijden special bekijken uit we het weer door in Nederland en de de invloed op het de bewoners gedurende tijdens in de weerperiode 1950-1980. van In de special blijkt dat het een weer Nederland verbroedert: tijdens we op hebben samen van strand, sneeuw en een schaatspret, maar ook de tijdens gedeelde verontwaardiging naar over de zoveelste regendag, de het zomer met die maar niet komt of tijdens de keren dat het de weer een wezenlijk verdriet tot gevolg heeft. de Zoals de zware naar storm van van 1953, die van tot de watersnoodramp het leidde, of de windhoos op tv over het Betuwse met plaatsje Tricht het in de zomer van het 1967, waar door in twee minuten tijd vijf het doden vielen in en tientallen in huizen en bedrijven tijdens van de kaart op tv werden geveegd. Maar opzienbarend weer de leidt ook tot het veel lol, zoals midden op tv op jaren zeventig wanneer het in met maart vier in dagen achter elkaar de bijna 20 graden naar is en de stranden een vol zijn. een Of de strenge winter van op 1963 het jaar de van tijdens de barre Elfstedentocht, tijdens maar tevens het door jaar dat je heen uit en weer door kon lopen over de Maas met en waarin door er een autotoertocht tijdens van Medemblik tijdens naar Stavoren werd gehouden. tijdens Met een op tv tankstation midden op van het IJsselmeer. In deze naar special dus beelden van extreem naar weer, maar nog de van meer van het leven van van alledag en het op tv weer van alledag. Niks in Hollandser dan de oud en op tv jong, moeders met kinderen en door tijdens scholieren die met een zware tassen tegen de herfstwind de in fietsen. Of de op tv archiefbeelden van op tv Amsterdam: de stad is van bijna de op z’n mooist op deze de op beelden van begin uit jaren zestig: in de regen, door in van alle grijstinten en tijdens met fietsers en naar wandelaars die zich het naar de tram haasten. En tijdens natuurlijk de wijsheden over het het weer: uit Er wordt in gesproken over likdoorns, uit over los en vast naar weer en over de bouwvak tijdens die altijd in met de in regen valt. Scholieren op en militairen die van de aardappeloogst van een tijdens paar Zeeuwse de boeren proberen te redden. De special op tv bevat veel amateurmateriaal door waarbij van de beelden naar van de sneeuwjacht van een 1979 een tijdens hoogtepunt vormen. Deze op winter legde het noorden van van Nederland in plat en er was weinig in aan uit te doen. Ondanks de op hulp van tijdens een trein vol militairen, bewapend een met scheppen. Veel door haalt het een niet uit, de op tv volgende lading sneeuw komt er door tijdens al aan.

september 2021
02-01-2019 21:10

Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. Het blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand-, sneeuw- en schaatspret, maar ook de ge...

08-06-2018 21:05

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

31-12-2017 21:15

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer bij Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!