Programma gemist?

In in deze Andere Tijden special bekijken van we door het weer in met Nederland en de op tv invloed op op de bewoners gedurende de op weerperiode 1950-1980. Het blijkt dat het door weer van Nederland verbroedert: we hebben naar samen strand-, sneeuw- van en op schaatspret, maar ook de op tv gedeelde verontwaardiging over uit de zoveelste de regendag, de zomer die maar niet een naar komt of de keren met dat het weer wezenlijk verdriet de tot gevolg door heeft. Zoals de zware in op tv storm van 1953 die tot de door Watersnoodramp leidde of naar de windhoos een over met het Betuwse plaatsje Tricht in met de zomer door van 1967, waar in twee het minuten tijd vijf op tv doden vielen en tijdens tientallen naar huizen en bedrijven van de uit kaart werden op gevaagd.

In door deze Andere Tijden op tv special bekijken we het weer de in Nederland en in naar de invloed op het de bewoners gedurende de weerperiode naar 1950-1980. het In de special in blijkt dat het het weer Nederland verbroedert: we hebben samen met strand, sneeuw op en schaatspret, maar ook het op de gedeelde verontwaardiging over de op tv zoveelste regendag, een de zomer die maar naar niet komt naar of de keren dat op het weer wezenlijk een verdriet tot gevolg uit heeft. Zoals de zware van storm van uit 1953, die naar tot de watersnoodramp door leidde, of met de windhoos over het Betuwse naar plaatsje naar Tricht in de zomer uit van 1967, waar met in twee minuten tijd vijf het met doden vielen en tientallen huizen en naar bedrijven van op de kaart werden geveegd. Maar op tv opzienbarend weer leidt door op ook tot veel met lol, zoals midden jaren zeventig door wanneer het in op maart op vier dagen achter elkaar bijna 20 met door graden is en een de stranden vol zijn. uit Of de strenge winter het van een 1963 het jaar van door de barre met Elfstedentocht, maar tevens het jaar met dat je van heen en weer kon lopen een over een de Maas en naar waarin er een autotoertocht op tv van naar Medemblik naar Stavoren werd gehouden. op Met tijdens een tankstation midden op het een IJsselmeer. In deze special van dus beelden van van extreem weer, met maar nog meer naar van het leven op tv van alledag het en het weer van het alledag. Niks Hollandser dan met oud het en jong, moeders met van kinderen en scholieren die met de zware tassen tegen een de van herfstwind in fietsen. Of de het archiefbeelden van op Amsterdam: naar de stad is bijna op z?n met mooist op deze door beelden van de begin jaren met zestig: in een de regen, in alle de grijstinten en met fietsers met en wandelaars die zich de naar de tram de haasten. En natuurlijk een de van wijsheden over het weer: uit Er wordt met gesproken over likdoorns, over door los en op tv vast weer en over de bouwvak in die op tv altijd in de regen valt. in door Scholieren en militairen die de uit aardappeloogst uit van een paar Zeeuwse boeren proberen een te redden. De op tv special op tv bevat veel amateurmateriaal waarbij de in beelden op tv van de sneeuwjacht een van 1979 een uit hoogtepunt vormen. Deze winter legde tijdens het op tv noorden van Nederland plat de en er was weinig aan met te door doen. Ondanks het de hulp van een trein tijdens vol tijdens militairen, bewapend met scheppen. het Veel haalt het niet uit, op tv de door volgende lading sneeuw op tv komt er de al aan.

In deze op tv Andere een Tijden special bekijken we het het weer in Nederland en met de invloed op een de bewoners tijdens gedurende de weerperiode uit 1950-1980. In de de special blijkt naar dat het weer naar Nederland verbroedert: we hebben door samen strand, sneeuw en naar schaatspret, uit maar ook de op tv gedeelde verontwaardiging op over de zoveelste regendag, de op zomer die op maar niet komt of naar de keren dat het op tv weer wezenlijk naar verdriet tot gevolg heeft. in Zoals een de zware storm van 1953, het die tot de op watersnoodramp de leidde, of de windhoos de over het op Betuwse plaatsje op Tricht in de zomer van door 1967, waar een in twee minuten tijd van vijf doden vielen uit en het tientallen huizen en bedrijven op tv van de het kaart werden geveegd. Maar opzienbarend weer in leidt met ook tot veel lol, zoals tijdens midden door jaren zeventig wanneer door het in maart uit vier dagen achter elkaar bijna 20 in graden is uit en de stranden het vol zijn. Of de de strenge van winter van tijdens 1963 het jaar van door de barre Elfstedentocht, op maar tevens met het jaar dat je heen door en weer op tv kon lopen over de naar Maas en waarin er met een autotoertocht uit van naar Medemblik naar Stavoren werd tijdens gehouden. Met een tankstation tijdens midden op met het IJsselmeer. In op deze special dus beelden van extreem de naar weer, maar nog uit meer van het leven van alledag uit en het weer in tijdens van alledag. Niks Hollandser tijdens dan oud en op tv jong, moeders van met kinderen en uit scholieren die met zware tassen tegen door de een herfstwind in met fietsen. Of de archiefbeelden met van Amsterdam: een de stad is bijna de op z’n mooist op met deze het beelden van begin jaren van zestig: in op tv de regen, in alle grijstinten en uit met op fietsers en wandelaars de die zich naar de tram op naar haasten. En natuurlijk de wijsheden door over het weer: Er op tv wordt gesproken over een likdoorns, over los door en vast weer met en over de naar bouwvak die altijd in een de regen valt. de Scholieren en naar militairen die de aardappeloogst uit van een van paar Zeeuwse boeren proberen het door te redden. De special bevat veel een amateurmateriaal waarbij op tv de beelden van een de sneeuwjacht van de 1979 een van hoogtepunt vormen. Deze winter legde van het noorden van Nederland naar tijdens plat en er was weinig het aan te doen. door Ondanks de hulp met van een van trein vol militairen, bewapend op tv met scheppen. Veel in haalt het op tv niet uit, de volgende lading met sneeuw komt er van al het aan.

mei 2021
02-01-2019 21:10

Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. Het blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand-, sneeuw- en schaatspret, maar ook de ge...

08-06-2018 21:05

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

31-12-2017 21:15

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer bij Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!