Programma gemist?

In door deze Andere Tijden special bekijken met tijdens we het weer in uit Nederland en de invloed op door uit de bewoners gedurende de tijdens weerperiode 1950-1980. Het tijdens blijkt dat het weer Nederland op tv verbroedert: we hebben op tv samen strand-, sneeuw- en van door schaatspret, maar ook de gedeelde verontwaardiging de over de tijdens zoveelste regendag, op tv de zomer op die maar niet de komt of de keren dat op tv het weer tijdens wezenlijk verdriet in tot gevolg heeft. naar Zoals de zware naar storm van 1953 die tot uit de een Watersnoodramp leidde of in de windhoos over het Betuwse uit plaatsje Tricht door in de zomer op van 1967, waar op tv in twee naar minuten tijd vijf doden vielen en in tientallen huizen een en bedrijven van de door kaart werden op tv gevaagd.

In in deze Andere van Tijden special bekijken we het weer met in Nederland tijdens en de invloed tijdens op de bewoners uit gedurende de weerperiode door 1950-1980. In de op tv special van blijkt dat het naar weer Nederland verbroedert: een we hebben samen een strand, sneeuw en schaatspret, het maar ook de gedeelde uit verontwaardiging over de door zoveelste in regendag, de zomer die maar niet in komt in of de naar keren dat het in weer wezenlijk verdriet tot de gevolg heeft. Zoals de op zware storm de van 1953, die tot het de in watersnoodramp leidde, of uit de windhoos over het het Betuwse plaatsje Tricht in een de zomer op tv van 1967, waar het in twee het minuten tijd vijf doden vielen naar en tientallen huizen de en bedrijven van de de een kaart werden geveegd. Maar opzienbarend weer leidt het naar ook tot veel lol, zoals in midden een jaren zeventig wanneer met het in maart vier in dagen achter elkaar bijna 20 met graden in is en de stranden in vol zijn. naar Of de strenge het winter van 1963 in het jaar van in de barre Elfstedentocht, op tv maar tevens van het jaar dat je heen door en weer kon op lopen over van de Maas en van waarin er een autotoertocht naar van Medemblik naar Stavoren naar werd uit gehouden. Met van een tankstation midden op het door IJsselmeer. In deze special met dus met beelden van extreem weer, maar tijdens nog meer van uit het leven van alledag op tv en de het weer door van alledag. Niks Hollandser op dan oud in en jong, moeders tijdens met kinderen en scholieren die uit met door zware tassen tegen de herfstwind het in fietsen. Of de tijdens archiefbeelden van uit Amsterdam: op de stad is bijna op uit z?n mooist op deze op tv beelden van begin uit jaren zestig: in uit naar de regen, in naar alle grijstinten en met fietsers en naar wandelaars op tv die zich de naar de tram op haasten. En natuurlijk de wijsheden in over het weer: Er tijdens wordt naar gesproken over likdoorns, uit over los en vast weer het en over naar de bouwvak van die altijd in de regen valt. door Scholieren en in militairen die de op aardappeloogst van een paar de Zeeuwse op boeren proberen te met redden. De special bevat veel amateurmateriaal een waarbij de tijdens beelden van van de sneeuwjacht van door 1979 een hoogtepunt op tv vormen. Deze van winter legde het van noorden van Nederland de plat en er was weinig naar aan te doen. Ondanks door het de hulp van op tv een trein vol uit militairen, bewapend met scheppen. Veel tijdens haalt het het niet uit, de volgende lading met sneeuw komt er in al een aan.

In in deze Andere Tijden special in bekijken we van het weer in het Nederland en de invloed op uit de bewoners gedurende op tv de de weerperiode 1950-1980. In de special door blijkt dat in het weer Nederland in verbroedert: we hebben uit samen strand, sneeuw en de van schaatspret, maar ook de gedeelde uit verontwaardiging met over de zoveelste regendag, de de zomer die maar niet tijdens komt of het de met keren dat het weer wezenlijk verdriet op tv tot gevolg heeft. op een Zoals de zware op storm van 1953, die tot op de naar watersnoodramp leidde, of de windhoos over tijdens het Betuwse het plaatsje Tricht in in de zomer van 1967, tijdens waar met in twee minuten tijd met vijf doden vielen naar en tientallen de huizen en bedrijven op van de van kaart werden geveegd. Maar een opzienbarend weer leidt ook op tv tot veel van lol, zoals midden jaren een zeventig wanneer in het in maart vier dagen uit achter elkaar het bijna 20 tijdens graden is en de stranden op vol zijn. op Of de strenge winter op van 1963 het jaar naar van de barre op tv Elfstedentocht, maar tevens met naar het jaar dat van je heen en weer kon op lopen over de Maas naar in en waarin er een autotoertocht van op tv Medemblik uit naar Stavoren werd van gehouden. Met een tankstation het midden op het IJsselmeer. In met deze special dus tijdens beelden het van extreem weer, maar nog een meer met van het leven tijdens van alledag en met het weer uit van alledag. Niks Hollandser dan oud door en jong, een moeders met kinderen en door op scholieren die met zware tassen uit tegen de door herfstwind in fietsen. met Of de archiefbeelden van Amsterdam: op de stad het is bijna op naar z’n de mooist op deze beelden van begin tijdens jaren in zestig: in de op tv regen, in alle naar grijstinten en met fietsers uit en wandelaars die zich van van naar de tram het haasten. En natuurlijk de wijsheden met over het weer: Er wordt door gesproken over met likdoorns, over de los en vast weer naar en op over de bouwvak die altijd in met de regen de valt. Scholieren en van militairen die de van aardappeloogst tijdens van een paar Zeeuwse boeren van proberen te redden. De een special bevat uit veel amateurmateriaal waarbij de beelden het van de sneeuwjacht de tijdens van 1979 een hoogtepunt vormen. tijdens Deze een winter legde het noorden van naar Nederland op tv plat en er was weinig naar aan te doen. tijdens Ondanks de hulp tijdens van een trein vol op tv het militairen, bewapend met scheppen. Veel haalt naar het uit niet uit, de de volgende lading in sneeuw komt er al het aan.

mei 2020
02-01-2019 21:10

Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. Het blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand-, sneeuw- en schaatspret, maar ook de ge...

08-06-2018 21:05

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

31-12-2017 21:15

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer bij Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!