Programma gemist?

In deze in Andere Tijden special bekijken de we het een weer in Nederland en tijdens de in invloed op de bewoners uit gedurende de weerperiode 1950-1980. Het met blijkt dat het op tv weer Nederland naar verbroedert: we met hebben samen strand-, tijdens sneeuw- en tijdens schaatspret, maar ook van de gedeelde verontwaardiging op tv over de zoveelste regendag, de zomer van die maar het niet komt in of de keren dat op het met weer wezenlijk verdriet het tot gevolg heeft. Zoals de de zware storm van 1953 door die tot uit de Watersnoodramp door leidde of de windhoos uit over op tv het Betuwse plaatsje Tricht in de een zomer de van 1967, waar in van twee minuten naar tijd vijf op tv doden vielen en tientallen huizen het en de bedrijven van de in kaart werden gevaagd.

In deze Andere in Tijden special met bekijken in we het weer in Nederland en tijdens de invloed door op de naar bewoners gedurende door de weerperiode 1950-1980. In de special op tv blijkt dat op het weer Nederland verbroedert: tijdens we in hebben samen van strand, sneeuw en schaatspret, maar tijdens ook de gedeelde verontwaardiging een over de zoveelste tijdens regendag, de op tv zomer die maar niet de komt de of de keren met dat het uit weer wezenlijk verdriet tot door gevolg heeft. Zoals de de zware storm van 1953, uit die tot de met met watersnoodramp leidde, of door de windhoos over het Betuwse in plaatsje Tricht naar in de zomer van in 1967, waar in twee de minuten naar tijd vijf doden vielen op tv en tientallen uit huizen en bedrijven met van de kaart in werden geveegd. Maar uit opzienbarend weer leidt ook tot op tv veel lol, zoals midden het jaren zeventig door wanneer het op tv in maart op tv vier dagen achter elkaar op tv bijna 20 graden is door en op tv de stranden vol zijn. Of de door strenge winter van van uit 1963 het jaar op tv van de barre Elfstedentocht, het maar tevens naar het jaar dat je heen en een weer naar kon lopen over de door Maas en uit waarin er een in autotoertocht van Medemblik naar het Stavoren werd van gehouden. Met een tankstation tijdens midden op het op tv IJsselmeer. In deze het special dus beelden op tv van extreem weer, het maar nog meer van het met een leven van alledag en het weer een op tv van alledag. Niks Hollandser dan op tv oud en het jong, moeders met van kinderen en scholieren die op met tijdens zware tassen tegen de van herfstwind in fietsen. op Of de van archiefbeelden van Amsterdam: de stad de is bijna op z?n de mooist op met deze beelden naar van begin jaren zestig: op in met de regen, in het alle grijstinten en met de fietsers en wandelaars die zich tijdens naar de op tv tram haasten. En natuurlijk de van wijsheden over het in op weer: Er wordt gesproken over likdoorns, het over met los en uit vast weer en over naar de bouwvak die altijd in de de regen op valt. Scholieren en militairen het die de op aardappeloogst van een tijdens paar Zeeuwse boeren de proberen te redden. De special een bevat veel amateurmateriaal naar waarbij de beelden een in van de sneeuwjacht van 1979 het een hoogtepunt vormen. Deze op op winter legde het de noorden van Nederland plat op en er was weinig naar aan te doen. Ondanks naar de hulp door van het een trein vol tijdens militairen, bewapend met scheppen. Veel haalt in het niet op tv uit, de volgende lading de sneeuw het komt er al tijdens aan.

In uit deze Andere Tijden een special bekijken tijdens we het weer in Nederland door en de de invloed op de bewoners gedurende op een de weerperiode 1950-1980. In de de special blijkt dat het een weer van Nederland verbroedert: we het hebben samen van strand, sneeuw en het schaatspret, maar ook met de gedeelde verontwaardiging in over de zoveelste regendag, de de zomer die maar naar niet komt of de uit keren dat tijdens het weer met wezenlijk verdriet tot met gevolg heeft. in Zoals de zware storm van 1953, tijdens die een tot de watersnoodramp leidde, op tv of de naar windhoos over het Betuwse naar plaatsje een Tricht in de zomer van 1967, naar op tv waar in twee minuten tijd met vijf doden vielen en van tientallen huizen en op bedrijven van de in kaart uit werden geveegd. Maar opzienbarend weer leidt van ook tot van veel lol, de zoals midden jaren naar zeventig wanneer het het in maart vier dagen achter een door elkaar bijna 20 graden een is en de stranden vol uit uit zijn. Of de strenge het winter van 1963 het het jaar een van de barre Elfstedentocht, op maar tevens op het jaar dat je heen naar en op tv weer kon lopen over de Maas met en waarin een er een autotoertocht door van Medemblik naar Stavoren uit het werd gehouden. Met een tankstation midden door op van het IJsselmeer. In deze uit special dus door beelden van extreem weer, maar nog met meer van van het leven van alledag op tv en het een weer op tv van alledag. Niks Hollandser naar dan oud en jong, in moeders met kinderen op en scholieren die met uit zware van tassen tegen het de herfstwind in fietsen. op tv Of de archiefbeelden van een Amsterdam: door de stad is bijna op van z’n mooist op het deze een beelden van begin jaren zestig: in naar de regen, op tv in alle grijstinten en de tijdens met fietsers en wandelaars die zich een naar in de tram haasten. En tijdens natuurlijk de wijsheden tijdens over het weer: Er wordt het gesproken over likdoorns, op tv over los en tijdens uit vast weer en over op de bouwvak die met altijd in de regen valt. van Scholieren in en militairen die de aardappeloogst het van een door paar Zeeuwse boeren proberen een te redden. De special door in bevat veel amateurmateriaal waarbij de beelden met van in de sneeuwjacht van een 1979 een hoogtepunt vormen. Deze een winter op legde het in noorden van Nederland plat en uit er was weinig uit aan te doen. tijdens Ondanks de op hulp van een trein het vol militairen, bewapend tijdens met in scheppen. Veel haalt het niet uit, een de volgende het lading sneeuw komt op tv er al van aan.

november 2019
02-01-2019 21:10

Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. Het blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand-, sneeuw- en schaatspret, maar ook de ge...

08-06-2018 21:05

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

31-12-2017 21:15

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer bij Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!