Programma gemist?

In door deze Andere Tijden special naar bekijken we het met weer in Nederland uit en in de invloed op de het bewoners gedurende op tv de weerperiode 1950-1980. Het blijkt dat het het weer Nederland verbroedert: uit we hebben samen de met strand-, sneeuw- en in schaatspret, maar ook de gedeelde verontwaardiging tijdens over de op zoveelste regendag, de zomer tijdens die maar met niet komt de of de keren tijdens dat het weer op tv wezenlijk verdriet tot gevolg heeft. het Zoals de op tv zware storm van 1953 door met die tot de Watersnoodramp leidde van of de windhoos de over het het Betuwse plaatsje Tricht in de tijdens zomer met van 1967, waar op tv in twee minuten tijd naar vijf een doden vielen en tientallen huizen en de bedrijven van op tv de door kaart werden gevaagd.

In deze van Andere Tijden special in bekijken we het weer door in Nederland en van naar de invloed op de bewoners gedurende op tv in de weerperiode 1950-1980. uit In de special blijkt dat het op tv weer met Nederland verbroedert: we hebben samen op strand, naar sneeuw en naar schaatspret, maar ook de gedeelde verontwaardiging tijdens uit over de zoveelste regendag, een de zomer die naar maar niet komt op of de keren dat het het weer wezenlijk verdriet op tv in tot gevolg heeft. Zoals de zware op storm van door 1953, die tot de uit watersnoodramp leidde, of een de windhoos over de het Betuwse het plaatsje Tricht in de in zomer van 1967, op tv waar een in twee minuten naar tijd vijf op doden vielen en tientallen huizen en het bedrijven op van de op kaart werden geveegd. Maar opzienbarend uit weer leidt ook van tot veel lol, uit zoals midden met jaren zeventig wanneer het een in maart op vier dagen achter op tv elkaar bijna 20 graden is op tv en de stranden vol door zijn. naar Of de strenge winter van naar 1963 het door jaar de van de barre Elfstedentocht, maar met tevens het jaar dat het je heen uit en tijdens weer kon lopen tijdens over de Maas en waarin er uit een autotoertocht door van Medemblik naar Stavoren van naar werd gehouden. Met met een tankstation midden op door het IJsselmeer. In deze special in dus naar beelden van extreem weer, maar nog door de meer van het leven van alledag het en het weer van van tijdens alledag. Niks in Hollandser dan oud en jong, moeders uit met op kinderen en uit scholieren die met zware tassen van tegen in de herfstwind in fietsen. in Of de archiefbeelden naar van Amsterdam: op tv de stad is bijna op z?n met mooist op deze de beelden van begin uit met jaren zestig: in de regen, in met de alle grijstinten en met fietsers en door wandelaars naar die zich naar de tram met door haasten. En natuurlijk de wijsheden over het van uit weer: Er wordt gesproken over likdoorns, met over los tijdens en vast weer en met over de op bouwvak die de altijd in het de regen valt. Scholieren op tv en militairen het die de aardappeloogst van een paar de de Zeeuwse boeren proberen te redden. De tijdens special bevat met veel amateurmateriaal waarbij het de beelden van de sneeuwjacht met van met 1979 een hoogtepunt vormen. het Deze winter in legde het op tv noorden van Nederland plat en op er door was weinig aan te in doen. Ondanks de hulp het van een naar trein vol de militairen, bewapend met scheppen. Veel uit haalt het niet uit, naar de volgende tijdens lading sneeuw tijdens komt er al tijdens aan.

In deze Andere op tv in Tijden special bekijken we het het weer in Nederland en de door de invloed op de naar bewoners gedurende de weerperiode op tv 1950-1980. de In de special blijkt tijdens dat het weer met Nederland verbroedert: tijdens we hebben samen strand, sneeuw een en in schaatspret, maar ook tijdens de gedeelde verontwaardiging over uit de zoveelste regendag, de zomer door die maar niet op tv komt het of de keren dat het tijdens weer wezenlijk verdriet op tot gevolg uit heeft. Zoals de zware van storm van 1953, een die op tv tot de watersnoodramp leidde, de of de windhoos het over het Betuwse op plaatsje door Tricht in de zomer van door 1967, met waar in twee naar minuten tijd vijf doden vielen op en tientallen in huizen en bedrijven van van de kaart met werden geveegd. Maar opzienbarend weer leidt uit een ook tot veel lol, met zoals midden jaren zeventig wanneer het het de in maart vier een dagen achter elkaar bijna 20 in graden is en in tijdens de stranden vol zijn. Of met de strenge in winter van 1963 het in jaar van het de barre uit Elfstedentocht, maar tevens het op tv jaar dat je heen en tijdens weer kon naar lopen over met de Maas en waarin er uit het een autotoertocht van Medemblik naar een Stavoren door werd gehouden. Met een tankstation op tv midden op op het IJsselmeer. In deze special dus met uit beelden van extreem weer, maar de nog meer van uit het leven van de alledag en het tijdens weer van in alledag. Niks Hollandser dan door oud en jong, door moeders met kinderen en een scholieren die op tv met zware tassen tegen van de herfstwind tijdens in fietsen. Of de de archiefbeelden met van Amsterdam: de het stad is bijna op z’n met mooist op een deze beelden de van begin jaren zestig: door in de regen, van in alle naar grijstinten en met fietsers en tijdens van wandelaars die zich naar tijdens de tram haasten. En natuurlijk naar de uit wijsheden over het weer: Er wordt in gesproken over in likdoorns, over los en naar vast weer en op over de door bouwvak die altijd in uit met de regen valt. een Scholieren en militairen tijdens die de aardappeloogst van een op tv paar tijdens Zeeuwse boeren proberen te redden. De special in op bevat veel amateurmateriaal waarbij de beelden de van de uit sneeuwjacht van met 1979 een hoogtepunt door vormen. Deze de winter legde het noorden uit van Nederland plat en op er was tijdens weinig aan tijdens te doen. Ondanks de het hulp van een trein vol de militairen, naar bewapend met naar scheppen. Veel haalt door het niet uit, de op tv volgende lading sneeuw tijdens komt er al het aan.

september 2020
02-01-2019 21:10

Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. Het blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand-, sneeuw- en schaatspret, maar ook de ge...

08-06-2018 21:05

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

31-12-2017 21:15

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer bij Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!