Programma gemist?

In in deze Andere Tijden special bekijken uit we het het weer tijdens in Nederland en de op tv invloed op de bewoners gedurende door met de weerperiode 1950-1980. Het blijkt tijdens dat het weer Nederland verbroedert: uit we hebben met samen naar strand-, sneeuw- en schaatspret, maar ook met de in gedeelde verontwaardiging een over de zoveelste regendag, de zomer het die maar tijdens niet komt door of de in keren dat het weer wezenlijk op verdriet tot gevolg op tv heeft. Zoals de zware door storm van de 1953 die tot de de Watersnoodramp de leidde of de met windhoos over het Betuwse plaatsje op Tricht in op tv de zomer van 1967, de waar in op twee het minuten tijd vijf doden vielen met en op tientallen huizen en tijdens bedrijven van de kaart werden tijdens gevaagd.

In deze op tv Andere Tijden op tv special bekijken we het weer een met in Nederland en de invloed op uit de bewoners de gedurende de weerperiode in 1950-1980. In naar de special uit blijkt dat het weer Nederland de verbroedert: we hebben samen op tv strand, sneeuw en door naar schaatspret, maar ook uit de gedeelde verontwaardiging door over de zoveelste regendag, een de zomer die maar niet het komt op of de op keren dat het weer op wezenlijk verdriet tot naar gevolg heeft. Zoals de zware op tv storm het van 1953, die tijdens tot de watersnoodramp leidde, het of door de windhoos over het Betuwse plaatsje een Tricht in uit de zomer van een 1967, waar uit in twee de minuten tijd vijf doden vielen en op tientallen huizen door en bedrijven naar van de kaart werden geveegd. Maar een opzienbarend weer leidt een ook tot veel op tv in lol, zoals midden jaren zeventig wanneer naar het naar in maart op vier dagen achter elkaar bijna een 20 graden op is en de stranden het vol zijn. Of op tv de strenge winter naar van 1963 het jaar op van de tijdens barre Elfstedentocht, maar tevens de uit het jaar dat je een heen en in weer kon lopen over de uit Maas en waarin er in een autotoertocht naar van de Medemblik naar Stavoren werd een gehouden. Met tijdens een tankstation midden op het tijdens IJsselmeer. In uit deze special dus beelden van de extreem weer, maar op tv nog meer van tijdens het leven van van alledag en het weer op tv van alledag. Niks de Hollandser dan naar oud op tv en jong, moeders met kinderen en tijdens scholieren die op tv met zware tassen een tegen door de herfstwind in fietsen. met Of de een archiefbeelden van Amsterdam: de op stad is met bijna op z?n mooist op deze in beelden op tv van begin jaren zestig: naar in de een regen, in alle tijdens grijstinten en naar met fietsers en naar wandelaars die zich naar een de tram in haasten. En natuurlijk de wijsheden over naar het weer: Er wordt door gesproken over likdoorns, uit over los het en vast weer en het het over de bouwvak door die altijd in de regen tijdens valt. met Scholieren en militairen die de met aardappeloogst van een paar uit de Zeeuwse boeren proberen van te redden. De special bevat veel amateurmateriaal door waarbij de naar beelden van van de sneeuwjacht van de 1979 een hoogtepunt naar vormen. Deze winter legde het de uit noorden van Nederland plat tijdens en er was het weinig aan te naar doen. Ondanks de hulp van de een trein vol van militairen, op bewapend met naar scheppen. Veel haalt uit het niet uit, de in volgende lading sneeuw komt er het al van aan.

In het deze Andere op tv Tijden special bekijken we het weer uit het in Nederland en de het invloed op de bewoners op tv gedurende de weerperiode 1950-1980. een In de special op tv blijkt dat door het weer Nederland op tv verbroedert: we hebben in samen strand, het sneeuw en van schaatspret, maar ook de gedeelde uit verontwaardiging over tijdens de zoveelste tijdens regendag, de zomer die maar niet op komt met of de keren dat het het weer op wezenlijk verdriet tot in gevolg heeft. Zoals de met zware storm door van 1953, in die tot de watersnoodramp leidde, of op tv de windhoos op over het Betuwse naar plaatsje Tricht naar in de door zomer van 1967, waar in twee de minuten in tijd vijf doden vielen op tv en de tientallen huizen en bedrijven van de de in kaart werden geveegd. Maar op opzienbarend weer leidt ook tot veel een lol, zoals midden door op jaren zeventig wanneer het in maart het door vier dagen achter het elkaar bijna 20 op graden is en de stranden tijdens vol zijn. Of de op tv strenge winter van door 1963 het uit jaar tijdens van de barre Elfstedentocht, op maar tevens het op jaar dat je heen en naar door weer kon lopen over het de Maas het en waarin er een autotoertocht door van Medemblik naar Stavoren van werd gehouden. Met het een tankstation op midden op in het IJsselmeer. In deze naar special dus door beelden van extreem weer, uit maar nog meer van het naar leven van van alledag en het weer de met van alledag. Niks een Hollandser dan oud en jong, moeders naar met kinderen en het de scholieren die met zware uit tassen tegen de herfstwind een in fietsen. Of op de archiefbeelden van met Amsterdam: het de stad is bijna op z’n het mooist uit op deze tijdens beelden van begin jaren zestig: naar in de regen, in een alle grijstinten tijdens en met naar fietsers en wandelaars die op tv zich naar de tram tijdens een haasten. En natuurlijk de wijsheden over het op weer: Er wordt het in gesproken over likdoorns, over los in en vast op weer en over de bouwvak op die altijd in tijdens de regen valt. de tijdens Scholieren en militairen naar die de aardappeloogst van een paar uit Zeeuwse boeren naar proberen te redden. De van special de bevat veel amateurmateriaal waarbij de de beelden van de sneeuwjacht een van 1979 een tijdens hoogtepunt vormen. in Deze winter legde de het noorden op tv van Nederland plat naar en er uit was weinig aan te doen. uit Ondanks de hulp van met een op trein vol militairen, op tv bewapend met scheppen. Veel op haalt het niet door uit, de volgende lading uit sneeuw met komt er van al aan.

juni 2021
02-01-2019 21:10

Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Drie decennia Hollands weer

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. Het blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand-, sneeuw- en schaatspret, maar ook de ge...

08-06-2018 21:05

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

31-12-2017 21:15

Andere Tijden Special: Door weer en wind

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer - Andere Tijden Special: Door weer en wind

In deze Andere Tijden special bekijken we het weer in Nederland en de invloed op de bewoners gedurende de weerperiode 1950-1980. In de special blijkt dat het weer Nederland verbroedert: we hebben samen strand, sneeuw en schaatspret, maar oo...

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer bij Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Door weer en wind: drie decennia Hollands weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!