Programma gemist?

De tijdens grootste artiesten van Nederlandse uit bodem op tv brengen tijdens Het het Muziekfeest van het Jaar, uit een symfonische de avond, hits en meezingers ten op tv gehore, begeleid door door een groot orkest het onder leiding van Marcel op in Fisser. De show op tv is een feest van een herkenning voor jong en op tv oud en staat bol door van spectaculaire in optredens een en muzikale verrassingen. Tino het Martin, Frans Bauer, Gerard uit Joling, met Jeroen van der van Boom, Rob de Nijs, Samantha Steenwijk, tijdens Jannes, Frans Duijts, op tv een Django Wagner, Danny de Munk het en vele naar anderen maken hun opwachting. Gastheer tijdens is natuurlijk door Mister Muziekfeest himself, tijdens Jan op Smit.

De uit grootste artiesten het van Nederlandse bodem van brengen tijdens Het Muziekfeest van het op Jaar, op tv een symfonische avond, hits op en de meezingers ten gehore, begeleid door in een op tv groot orkest onder leiding door van Marcel Fisser. De show door is op tv een feest tijdens van herkenning voor jong door en oud en staat uit bol van op tv spectaculaire optredens en muzikale tijdens verrassingen. Tino Martin, van Frans Bauer, Gerard Joling, op tv Jeroen van in der Boom, Rob door de Nijs, Samantha de Steenwijk, Jannes, op Frans Duijts, Django Wagner, Danny uit de Munk tijdens en vele op tv anderen maken hun opwachting. naar Gastheer is naar natuurlijk Mister Muziekfeest van himself, Jan een Smit.

Een op tv symfonische avond in in de Ziggo Dome Amsterdam. op Met een avond vol van spectaculaire door optredens van de top van uit de naar Nederlandse muziek en speciale naar aandacht op voor grote Nederlandse hits, is Nederland door met het Muziekfeest tijdens van van het jaar een symfonische een avond uit en een nieuw eindejaarsevenement op rijker.

Na het succes in op tv van de Sterren uit Muziekfeesten op het Plein presenteert uit Jan Smit het 'Muziekfeest uit van het de jaar: een symfonische met avond' met in de Ziggo op Dome Amsterdam. Met het een avond vol spectaculaire optredens een van met de top van de Nederlandse van muziek en speciale aandacht op tv voor uit grote Nederlandse hits, is uit Nederland van met het 'Muziekfeest van het op tv jaar: op een symfonische avond' een tijdens nieuw eindejaarsevenement een rijker. Op 8 december eerde het Muziekfeest met van door het Jaar door het Hollandse lied met op grootse wijze. Vrijwel tijdens alle topartiesten van het genre uit zingen tijdens deze uit show hun grootste tijdens hits, onder begeleiding tijdens van de een groot een symfonisch concert. Verwacht in bijzondere samenwerkingen, mash-ups uit en verrassende gastoptredens. Met optredens tijdens van Jan door Smit, André Hazes, Gerard Joling, op Frans een Bauer, René Froger, Jeroen van door der Boom, Willeke het Alberti, Jannes, tijdens Frans Duijts, Lee Towers, naar Anita Meyer, van Thomas Berge, George met Baker, The Kik, Wolter van in Kroes, OG3NE, John de naar Bever, Peter Beense, Danny Froger, uit uit Vinzzent, Samantha Steenwijk, in Henk Dissel, Wesly uit Bronkhorst en Yves in Berendse.

oktober 2019
01-01-2019 01:25

Muziekfeest van het Jaar

Muziekfeest van het jaar - Muziekfeest van het Jaar

De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen tijdens Het Muziekfeest van het Jaar, een symfonische avond, hits en meezingers ten gehore, begeleid door een groot orkest onder leiding van Marcel Fisser. De show is een feest van herkenn...

31-12-2018 22:25

Muziekfeest van het Jaar

Muziekfeest van het jaar - Muziekfeest van het Jaar

De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen tijdens Het Muziekfeest van het Jaar, een symfonische avond, hits en meezingers ten gehore, begeleid door een groot orkest onder leiding van Marcel Fisser. De show is een feest van herkenn...

01-01-2018 01:15

Muziekfeest van het jaar

Muziekfeest van het jaar - Muziekfeest van het jaar

Een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam. Met een avond vol spectaculaire optredens van de top van de Nederlandse muziek en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits, is Nederland met het Muziekfeest van het jaar een symfonische...

31-12-2017 21:30

Show: Muziekfeest van het jaar

Muziekfeest van het jaar - Show: Muziekfeest van het jaar

Na het succes van de Sterren Muziekfeesten op het Plein presenteert Jan Smit het 'Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond' in de Ziggo Dome Amsterdam. Met een avond vol spectaculaire optredens van de top van de Nederlandse muziek en...

Muziekfeest van het jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Muziekfeest van het jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Muziekfeest van het jaar bij Muziekfeest van het jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Muziekfeest van het jaar. Heb je een uitzending van Muziekfeest van het jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Muziekfeest van het jaar gemist

Uitzending gemist van Muziekfeest van het jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Muziekfeest van het jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 01:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!