Programma gemist?

Viktor met Brand begeleidt samen met een naar team de van creatieve op do-it-yourself stylisten van vtwonen door stellen die uit niet goed weten een waar te beginnen met een het opknappen tijdens van hun huis. Opvallend is het dat de de koppels die meedoen een aan dit nieuwe woonprogramma met een groot deel van op deze naar klussen zélf moeten uitvoeren. Roxanne het is net bij op Machiel door ingetrokken. Roxanne is dol op op Machiel, maar zij met is van niet gevallen op van zijn woonsmaak en kluscapaciteiten. met Het huidige interieur met is op tv een samenraapsel van straat- en de kringloopvondsten tijdens en krijgertjes. Het geheel voelt studentikoos. een Roxanne een heeft niet het zoveel veranderd in huis omdat ze een simpelweg de niet weet waar te van beginnen. Viktor op tv Brand en zijn de team schieten te het hulp. De stylist maakt naar een plan waarin op hun verschillende smaken samenkomen, tijdens maar op tv ze moeten het met plan wel zelf uit uitvoeren.

november 2019
31-12-2017 09:00

Vtwonen zelf aan de slag

Rotterdam, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Rotterdam, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 2 bij Rotterdam, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!