Programma gemist?

Viktor naar Brand begeleidt samen met een tijdens team van creatieve het do-it-yourself naar stylisten van vtwonen naar stellen die niet tijdens goed weten waar tijdens te beginnen met het door opknappen van hun huis. tijdens Opvallend het is dat tijdens de koppels die meedoen aan dit naar nieuwe woonprogramma een op tv op tv groot deel van deze klussen zélf naar moeten naar uitvoeren. Roxanne is net bij door Machiel ingetrokken. met Roxanne is van dol op Machiel, van maar zij is niet een gevallen op het zijn woonsmaak en kluscapaciteiten. op Het huidige op interieur is een samenraapsel naar van straat- van en kringloopvondsten en krijgertjes. in Het geheel voelt op studentikoos. Roxanne heeft de niet zoveel de veranderd in huis het omdat ze het simpelweg niet weet waar tijdens te beginnen. Viktor Brand en op zijn team van schieten te hulp. in De stylist maakt een door op tv plan waarin hun verschillende een smaken samenkomen, maar ze moeten van de het plan wel uit zelf uitvoeren.

april 2020
31-12-2017 09:00

Vtwonen zelf aan de slag

Rotterdam, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Rotterdam, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 2 bij Rotterdam, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!