Programma gemist?

Viktor een Brand begeleidt samen met een door team van creatieve met do-it-yourself tijdens stylisten van vtwonen op stellen die een niet goed weten waar te beginnen van met het tijdens opknappen van hun huis. naar Opvallend op is dat de in koppels die de meedoen aan dit nieuwe woonprogramma op tv een groot het deel van deze het klussen zélf moeten uitvoeren. in Roxanne is net bij in Machiel ingetrokken. uit Roxanne is dol in op van Machiel, maar zij is niet met gevallen op zijn woonsmaak het en kluscapaciteiten. met Het huidige op tv interieur is een samenraapsel de van op straat- en kringloopvondsten en krijgertjes. Het een geheel voelt studentikoos. op Roxanne heeft niet tijdens zoveel veranderd van in op huis omdat ze simpelweg op tv niet weet waar te beginnen. op Viktor Brand en naar zijn het team schieten te hulp. van De stylist maakt naar een plan waarin hun het verschillende smaken met samenkomen, maar ze moeten met het de plan wel zelf op uitvoeren.

augustus 2020
31-12-2017 09:00

Vtwonen zelf aan de slag

Rotterdam, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Rotterdam, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 2 bij Rotterdam, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!