Programma gemist?

Viktor Brand begeleidt met samen met een het team van creatieve naar van do-it-yourself stylisten van vtwonen van stellen die niet goed weten naar waar te uit beginnen met het opknappen naar op tv van hun huis. Opvallend op is dat de op koppels die meedoen aan het dit nieuwe woonprogramma een in groot van deel van naar deze klussen zélf moeten uitvoeren. op tv Roxanne is met net bij Machiel de ingetrokken. Roxanne is dol op in Machiel, uit maar zij is niet op gevallen op op tv zijn woonsmaak en kluscapaciteiten. naar Het huidige interieur is de een samenraapsel op van door straat- en kringloopvondsten en krijgertjes. uit Het geheel van voelt studentikoos. Roxanne heeft tijdens niet zoveel veranderd een in huis omdat ze naar simpelweg niet weet op door waar te beginnen. met Viktor Brand en zijn team door schieten tijdens te hulp. De stylist maakt door een plan waarin hun op verschillende smaken op samenkomen, maar ze met moeten het plan in wel zelf de uitvoeren.

augustus 2021
31-12-2017 09:00

Vtwonen zelf aan de slag

Rotterdam, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Rotterdam, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 2 bij Rotterdam, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!