Programma gemist?

Viktor de Brand begeleidt samen de met een team van creatieve het do-it-yourself stylisten van uit vtwonen op stellen die niet goed door weten waar te beginnen een een met het opknappen van hun tijdens huis. Opvallend tijdens is dat de koppels tijdens die meedoen in aan dit nieuwe woonprogramma een door het groot deel van van deze klussen zélf moeten de uitvoeren. Roxanne is net in bij Machiel ingetrokken. Roxanne het is het dol op Machiel, maar zij uit is in niet gevallen een op zijn woonsmaak en kluscapaciteiten. Het in huidige interieur is naar in een samenraapsel van straat- en uit kringloopvondsten en krijgertjes. Het de geheel voelt een studentikoos. Roxanne tijdens heeft niet zoveel veranderd in het huis omdat ze met met simpelweg niet weet waar het te beginnen. Viktor Brand en op tv zijn team naar schieten te hulp. De op stylist op tv maakt een van plan waarin hun verschillende smaken samenkomen, het maar ze moeten naar een het plan wel zelf door uitvoeren.

december 2020
31-12-2017 09:00

Vtwonen zelf aan de slag

Rotterdam, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Rotterdam, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 2 bij Rotterdam, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!