Programma gemist?

Viktor Brand uit begeleidt tijdens samen met een uit team van creatieve do-it-yourself stylisten door van vtwonen stellen die uit niet goed van weten waar te de beginnen met met het opknappen van hun door huis. Opvallend is uit dat op tv de koppels die meedoen aan een dit op nieuwe woonprogramma een uit groot deel van het deze klussen zélf moeten uitvoeren. Roxanne in is net bij door Machiel ingetrokken. door Roxanne is dol in op Machiel, maar zij op van is niet gevallen op zijn naar woonsmaak en in kluscapaciteiten. Het huidige interieur in is een samenraapsel tijdens van straat- en kringloopvondsten het en krijgertjes. Het op geheel voelt uit studentikoos. Roxanne met heeft niet zoveel veranderd de in huis omdat ze tijdens simpelweg niet weet op de waar te beginnen. Viktor Brand en op zijn op team schieten te door hulp. De stylist maakt door een plan waarin hun het verschillende smaken samenkomen, het in maar ze moeten op tv het plan wel met zelf uitvoeren.

april 2021
31-12-2017 09:00

Vtwonen zelf aan de slag

Rotterdam, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Rotterdam, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rotterdam, Seizoen 2 bij Rotterdam, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rotterdam, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Rotterdam, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rotterdam, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Rotterdam, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Rotterdam, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!