Programma gemist?

Muzikale uit ode aan de Grande Dame tijdens van het Nederlandse de levenslied. Al meer in dan zestig jaar tijdens op tv is Willeke Alberti publiekslieveling het bij uitstek. Met de tijdens unieke tijdens gave om van elk naar lied een de persoonlijke boodschap te tijdens maken en met de manier waarop de zij haar een liedjes vertolkt, raakt van zij mensen recht in op het hart. Bij van met documentairemaker Silvia Bromet thuis door werden vroeger de platen naar van Willeke en een van haar vader in Willy Alberti grijs de gedraaid. Amsterdamse ‘soulmuziek’, gezongen in in vanuit het hart. Silvia is gefascineerd met door de vrouw naar die ondanks van de het tegenslagen in haar leven telkens de weer rechtop blijft met staan. Wat schuilt met er een achter die stralende de lach? Wat drijft haar om in nog steeds zoveel op met op tv te treden? Door wie wordt zij de zelf naar getroost? Thuis met in haar villa een waar Willeke de van zolder opruimt, wordt tijdens een tip van tijdens de sluier opgelicht. De sloffen in van vader van Willy Alberti, door de wieg waar de haar zoons in hebben gelegen, ‘al naar haar de trouwjurken’; het brengt bij met Willeke op herinneringen naar boven die het in de film teruggrijpen van op rijk archiefbeeld. uit In duet uit met haar uit vader, als jong meisje vertellend met over haar dromen, van een oud interview waarin in ze vertelt over naar haar mislukte tijdens huwelijken: “Ik tijdens geloof dat tijdens ik altijd in van een soort sprookjeswereld in leef.” En inderdaad, overal waar zij door komt wordt van ze naar als ‘koningin’ onthaald. Van poppodium tot tijdens verpleeghuis met en van festival tot op tv gala, het publiek draagt naar haar op het handen naar en laaft zich de aan de troostende uitwerking die zij de op hen uit heeft. Willekes oeuvre is naar als de een schatkist op zolder, waar de op herinneringen voor naar het oprapen de liggen. ‘Spiegelbeeld’, ‘Neem Me tijdens Zoals Ik Ben’, op ‘Telkens met Weer’, ‘Samen Zijn’; een muziek die we door allemaal bewust of onbewust kennen en in kunnen meezingen. Nummers naar die een op tv gevoel oproepen van herkenning door en tijdens ontroering, die je op tv doen verlangen het de oude platen weer het uit de kast te naar halen en die van Willekes door ziel blootleggen. De documentaire op Telkens Weer het is een ode aan het Willeke, Nederlands enige echte koningin het van naar het levenslied.

september 2021
01-01-2018 21:15

Docu: Telkens Weer

2Doc: Telkens weer - Docu: Telkens Weer

Muzikale ode aan de Grande Dame van het Nederlandse levenslied. Al meer dan zestig jaar is Willeke Alberti publiekslieveling bij uitstek. Met de unieke gave om van elk lied een persoonlijke boodschap te maken en met de manier waarop zij haa...

2Doc: Telkens weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Telkens weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Telkens weer bij 2Doc: Telkens weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Telkens weer. Heb je een uitzending van 2Doc: Telkens weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Telkens weer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Telkens weer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Telkens weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!