Programma gemist?

Muzikale in ode aan naar de Grande Dame met van het Nederlandse op levenslied. Al meer dan zestig jaar met in is Willeke Alberti publiekslieveling bij uitstek. het Met de de unieke gave om van in door elk lied een met persoonlijke boodschap te van maken en met de manier het waarop zij haar liedjes van vertolkt, raakt van zij mensen recht in op tv het hart. in Bij documentairemaker Silvia de Bromet een thuis werden vroeger de platen in van Willeke met en van haar op tv vader Willy van Alberti grijs gedraaid. Amsterdamse ‘soulmuziek’, gezongen het vanuit het hart. de Silvia naar is gefascineerd door de op vrouw die door ondanks de tegenslagen in door haar leven telkens weer met rechtop blijft in staan. Wat schuilt met er achter van die stralende lach? Wat een drijft uit haar om nog steeds in zoveel op door te treden? Door wie wordt zij met zelf uit getroost? Thuis in haar op tv villa waar Willeke de van op tv zolder opruimt, wordt een tip van in de sluier de opgelicht. naar De sloffen van vader Willy naar Alberti, de wieg waar uit op tv haar zoons in hebben tijdens gelegen, ‘al haar van trouwjurken’; het brengt bij op Willeke herinneringen het naar boven die in met de film teruggrijpen op door rijk naar archiefbeeld. In duet een met haar een vader, als jong meisje vertellend door over naar haar dromen, een oud interview met waarin ze vertelt over de haar mislukte huwelijken: met “Ik geloof de dat op ik altijd in een soort het sprookjeswereld het leef.” En inderdaad, tijdens overal waar zij komt wordt ze van als ‘koningin’ het onthaald. Van poppodium tot tijdens verpleeghuis en naar van de festival tot gala, het publiek uit draagt haar op tv op handen en tijdens laaft zich aan het de troostende uit uitwerking die zij op hen de heeft. Willekes uit oeuvre is als tijdens een schatkist op zolder, van waar de herinneringen naar voor het oprapen liggen. in ‘Spiegelbeeld’, ‘Neem de Me Zoals met Ik Ben’, ‘Telkens Weer’, ‘Samen Zijn’; met muziek die we een op tv allemaal bewust of onbewust kennen op en kunnen door meezingen. Nummers die de een gevoel oproepen van op tv herkenning in en ontroering, die je doen op verlangen de oude platen met naar weer uit de kast te halen naar en die Willekes op ziel het blootleggen. De documentaire door Telkens Weer is een ode op tv van aan Willeke, Nederlands enige echte koningin tijdens van het tijdens levenslied.

september 2020
01-01-2018 21:15

Docu: Telkens Weer

2Doc: Telkens weer - Docu: Telkens Weer

Muzikale ode aan de Grande Dame van het Nederlandse levenslied. Al meer dan zestig jaar is Willeke Alberti publiekslieveling bij uitstek. Met de unieke gave om van elk lied een persoonlijke boodschap te maken en met de manier waarop zij haa...

2Doc: Telkens weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Telkens weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Telkens weer bij 2Doc: Telkens weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Telkens weer. Heb je een uitzending van 2Doc: Telkens weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Telkens weer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Telkens weer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Telkens weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!