Programma gemist?

Muzikale van ode aan de van Grande Dame van het op Nederlandse levenslied. door Al meer dan uit zestig jaar is tijdens Willeke Alberti publiekslieveling bij in uitstek. Met op tv de unieke gave om van met op tv elk lied een persoonlijke boodschap in te het maken en met de op tv manier waarop met zij haar liedjes met vertolkt, raakt zij mensen recht tijdens in een het hart. Bij documentairemaker Silvia Bromet de thuis werden naar vroeger van de platen van Willeke op en van haar vader Willy van Alberti grijs van gedraaid. Amsterdamse ‘soulmuziek’, naar gezongen vanuit het hart. uit Silvia is een gefascineerd door de in vrouw naar die ondanks de de tegenslagen in haar leven door telkens weer naar rechtop blijft staan. uit Wat schuilt er achter die het stralende lach? een Wat drijft haar van om nog steeds zoveel naar op met te treden? Door wie wordt in zij zelf door getroost? Thuis in haar in villa waar Willeke tijdens de zolder tijdens opruimt, wordt een tip op van de sluier opgelicht. naar uit De sloffen van vader door Willy Alberti, de wieg waar de haar op tv zoons in op hebben gelegen, ‘al uit haar trouwjurken’; het brengt bij Willeke door herinneringen naar boven de met die in de film tijdens teruggrijpen op rijk in archiefbeeld. In duet met uit haar een vader, als jong het meisje vertellend over haar een dromen, een oud interview tijdens waarin ze vertelt over het haar met mislukte huwelijken: een “Ik geloof dat naar ik altijd in naar een soort sprookjeswereld leef.” En op inderdaad, overal uit waar zij komt wordt op ze als ‘koningin’ op onthaald. Van naar poppodium tot verpleeghuis van en van festival tot van gala, het een publiek draagt haar op op tv handen op en laaft zich aan uit de troostende uitwerking op tv die zij op tv op hen heeft. Willekes oeuvre is als in een het schatkist op zolder, naar waar de herinneringen voor het het oprapen op tv liggen. ‘Spiegelbeeld’, ‘Neem Me met Zoals uit Ik Ben’, ‘Telkens Weer’, ‘Samen Zijn’; van muziek het die we het allemaal bewust of onbewust kennen en in kunnen meezingen. op Nummers door die een gevoel oproepen van herkenning door en een ontroering, die je doen verlangen uit de het oude platen naar weer uit de kast te een halen en die Willekes de de ziel blootleggen. De op documentaire Telkens Weer is een op ode aan Willeke, Nederlands met enige echte koningin op van het op tv levenslied.

mei 2021
01-01-2018 21:15

Docu: Telkens Weer

2Doc: Telkens weer - Docu: Telkens Weer

Muzikale ode aan de Grande Dame van het Nederlandse levenslied. Al meer dan zestig jaar is Willeke Alberti publiekslieveling bij uitstek. Met de unieke gave om van elk lied een persoonlijke boodschap te maken en met de manier waarop zij haa...

2Doc: Telkens weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Telkens weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Telkens weer bij 2Doc: Telkens weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Telkens weer. Heb je een uitzending van 2Doc: Telkens weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Telkens weer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Telkens weer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Telkens weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!