Programma gemist?

Muzikale ode tijdens aan de Grande Dame een van het naar Nederlandse levenslied. uit Al meer dan zestig jaar een is Willeke Alberti een publiekslieveling bij uitstek. door door Met de unieke gave om van het een elk lied een persoonlijke uit boodschap te maken en met in van de manier waarop zij haar liedjes op tv vertolkt, raakt met zij mensen het recht in het hart. Bij de de documentairemaker Silvia Bromet tijdens thuis werden vroeger de platen naar van Willeke en naar van haar vader tijdens Willy Alberti grijs de gedraaid. Amsterdamse ‘soulmuziek’, gezongen een vanuit op tv het hart. een Silvia is gefascineerd door de vrouw tijdens die uit ondanks de een tegenslagen in haar het leven telkens weer rechtop de blijft staan. Wat uit schuilt er achter naar die stralende lach? op tv Wat drijft in haar om nog steeds op zoveel op van te treden? Door de wie wordt zij zelf getroost? Thuis door in uit haar villa waar Willeke de uit zolder opruimt, naar wordt van een tip van de sluier opgelicht. uit De sloffen van van met vader Willy Alberti, op de wieg waar haar tijdens zoons in tijdens hebben gelegen, ‘al haar tijdens trouwjurken’; het op tv brengt bij Willeke herinneringen naar boven tijdens het die in de met film teruggrijpen op rijk het archiefbeeld. In duet het met haar vader, als tijdens jong uit meisje vertellend over uit haar dromen, een oud interview waarin naar ze vertelt over uit haar mislukte een huwelijken: uit “Ik geloof dat ik uit altijd in een soort sprookjeswereld op leef.” En inderdaad, het overal waar zij uit komt wordt van ze als een ‘koningin’ onthaald. Van poppodium tot met naar verpleeghuis en van festival door tot gala, het publiek draagt met haar op een handen en laaft zich tijdens met aan de troostende uitwerking die tijdens zij op hen heeft. Willekes met oeuvre naar is als de een schatkist op zolder, waar de de herinneringen voor het tijdens oprapen liggen. door ‘Spiegelbeeld’, ‘Neem uit Me Zoals Ik het Ben’, ‘Telkens met Weer’, ‘Samen Zijn’; muziek die de we allemaal bewust met of in onbewust kennen en kunnen tijdens meezingen. Nummers die een gevoel in oproepen van herkenning in en ontroering, een die je op tv doen verlangen de oude platen door weer met uit de kast te naar halen en uit die Willekes ziel blootleggen. naar De documentaire Telkens op tv Weer is op een ode een aan Willeke, Nederlands enige naar echte koningin van het op levenslied.

mei 2020
01-01-2018 21:15

Docu: Telkens Weer

2Doc: Telkens weer - Docu: Telkens Weer

Muzikale ode aan de Grande Dame van het Nederlandse levenslied. Al meer dan zestig jaar is Willeke Alberti publiekslieveling bij uitstek. Met de unieke gave om van elk lied een persoonlijke boodschap te maken en met de manier waarop zij haa...

2Doc: Telkens weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Telkens weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Telkens weer bij 2Doc: Telkens weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Telkens weer. Heb je een uitzending van 2Doc: Telkens weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Telkens weer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Telkens weer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Telkens weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!