Programma gemist?

Muzikale ode aan tijdens de Grande tijdens Dame van tijdens het Nederlandse levenslied. in Al meer dan naar zestig jaar is Willeke uit Alberti op publiekslieveling bij uitstek. door Met de unieke met gave om van elk lied een van door persoonlijke boodschap te maken en op tv met de tijdens manier waarop door zij haar liedjes op tv vertolkt, raakt zij mensen tijdens recht in het hart. op tv Bij een documentairemaker Silvia Bromet in thuis werden vroeger de platen tijdens van Willeke en naar van haar vader in Willy Alberti grijs gedraaid. met Amsterdamse ‘soulmuziek’, gezongen naar vanuit het hart. een Silvia tijdens is gefascineerd door naar de vrouw door die ondanks de tegenslagen het in haar leven tijdens telkens weer rechtop uit blijft staan. Wat schuilt naar er achter die van stralende lach? Wat drijft het haar om nog door steeds met zoveel op de te treden? Door tijdens wie wordt zij zelf getroost? tijdens Thuis in haar met villa waar Willeke de met zolder opruimt, op wordt een tip met van de sluier het opgelicht. De sloffen een van het vader Willy Alberti, de wieg waar het op tv haar zoons in hebben gelegen, ‘al de haar in trouwjurken’; het brengt op tv bij Willeke herinneringen naar boven een die in een de film teruggrijpen naar op rijk het archiefbeeld. In duet met haar het vader, als jong van tijdens meisje vertellend over haar dromen, naar een oud interview waarin op tv ze vertelt het over haar de mislukte huwelijken: “Ik geloof dat in ik altijd tijdens in een tijdens soort sprookjeswereld leef.” En een inderdaad, overal op tv waar zij komt wordt van ze als ‘koningin’ onthaald. door het Van poppodium tot een verpleeghuis en van op tv festival tot gala, het naar publiek draagt haar in op handen en laaft naar zich aan de het troostende uitwerking het die zij op een hen heeft. Willekes oeuvre is als tijdens met een schatkist op van zolder, waar de herinneringen voor tijdens het oprapen in liggen. ‘Spiegelbeeld’, ‘Neem Me in Zoals Ik Ben’, door ‘Telkens Weer’, ‘Samen Zijn’; uit muziek in die we allemaal bewust door of een onbewust kennen en kunnen uit meezingen. Nummers die in een gevoel oproepen naar van herkenning en ontroering, die de de je doen verlangen de oude platen op weer uit het de kast te van halen op en die Willekes uit ziel blootleggen. De documentaire het Telkens Weer is naar een ode aan Willeke, Nederlands naar enige echte koningin op van de het levenslied.

januari 2021
01-01-2018 21:15

Docu: Telkens Weer

2Doc: Telkens weer - Docu: Telkens Weer

Muzikale ode aan de Grande Dame van het Nederlandse levenslied. Al meer dan zestig jaar is Willeke Alberti publiekslieveling bij uitstek. Met de unieke gave om van elk lied een persoonlijke boodschap te maken en met de manier waarop zij haa...

2Doc: Telkens weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Telkens weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Telkens weer bij 2Doc: Telkens weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Telkens weer. Heb je een uitzending van 2Doc: Telkens weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Telkens weer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Telkens weer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Telkens weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!