Programma gemist?

Muzikale met ode aan in de Grande Dame van op het Nederlandse levenslied. naar Al meer de dan zestig jaar is Willeke Alberti de publiekslieveling bij op tv uitstek. Met naar de unieke gave om van op tv op tv elk lied een persoonlijke boodschap te met een maken en met de manier op tv waarop met zij haar liedjes vertolkt, het raakt zij mensen door recht in het het hart. Bij documentairemaker Silvia Bromet de thuis een werden vroeger uit de platen van Willeke een en van haar vader op Willy Alberti grijs gedraaid. een het Amsterdamse ‘soulmuziek’, gezongen op tv vanuit het hart. Silvia door is gefascineerd door uit de vrouw die ondanks de op tegenslagen in haar uit leven telkens tijdens weer rechtop blijft tijdens staan. naar Wat schuilt er achter die op tv stralende lach? Wat de drijft haar in om nog op steeds zoveel op te treden? Door de wie wordt het zij zelf getroost? Thuis een in haar door villa het waar Willeke de zolder opruimt, een wordt een tip van van de in sluier opgelicht. het De sloffen van in vader Willy Alberti, de wieg waar op met haar zoons in hebben gelegen, ‘al van van haar trouwjurken’; het brengt bij Willeke van herinneringen naar uit boven die in de naar naar film teruggrijpen op door rijk archiefbeeld. In duet met haar door vader, als jong in tijdens meisje vertellend over met haar dromen, een oud interview waarin een ze vertelt over van haar mislukte huwelijken: door met “Ik geloof dat ik op altijd in een soort sprookjeswereld de leef.” En het inderdaad, de overal waar zij in komt wordt ze als ‘koningin’ van onthaald. Van poppodium tijdens tot verpleeghuis en een van tijdens festival tot gala, het publiek draagt het haar op handen van en laaft zich een aan de naar troostende uitwerking een die zij op tv op hen heeft. Willekes een oeuvre is als een schatkist op op het zolder, waar de tijdens herinneringen voor het oprapen liggen. door ‘Spiegelbeeld’, ‘Neem Me Zoals met Ik tijdens Ben’, ‘Telkens op tv Weer’, ‘Samen Zijn’; muziek uit die we allemaal bewust met of onbewust kennen en de kunnen het meezingen. Nummers die op een gevoel oproepen van herkenning het het en ontroering, die je doen het verlangen de oude platen met in weer uit de kast te op tv halen en door die Willekes ziel blootleggen. van De documentaire Telkens in Weer is een ode in op tv aan Willeke, Nederlands enige echte koningin in van het het levenslied.

juni 2021
01-01-2018 21:15

Docu: Telkens Weer

2Doc: Telkens weer - Docu: Telkens Weer

Muzikale ode aan de Grande Dame van het Nederlandse levenslied. Al meer dan zestig jaar is Willeke Alberti publiekslieveling bij uitstek. Met de unieke gave om van elk lied een persoonlijke boodschap te maken en met de manier waarop zij haa...

2Doc: Telkens weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Telkens weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Telkens weer bij 2Doc: Telkens weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Telkens weer. Heb je een uitzending van 2Doc: Telkens weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Telkens weer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Telkens weer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Telkens weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!