Programma gemist?

Oudejaarsconference op tv waarin cabaretier Guido Weijers het op tv jaar 2018 op met hilarische wijze afsluit uit in het door Oude uit Luxor Theater in Rotterdam. op tv Dit jaar is alles door anders. met Guido is namelijk gestopt met concessies naar het doen.

Oudejaarsconference waarin van cabaretier Guido Weijers van het jaar met 2018 op hilarische uit wijze afsluit in tijdens het Oude Luxor Theater in tijdens door Rotterdam. Dit jaar uit is alles anders. Guido is namelijk uit gestopt met tijdens concessies het doen.

Vanavond sluit van cabaretier door Guido Weijers het het jaar 2017 op de hilarische wijze af in een de Oudejaarsconference tijdens op RTL 4. Live naar vanuit het Oude Luxor een Theater in naar Rotterdam loodst hij de kijker naar soms teder met en door zacht, dan weer een rauw en zonder concessies langs alle op tv opmerkelijke een gebeurtenissen van het in afgelopen jaar. Op op topsnelheid observeert hij het van jaar, in trekt het uit elkaar, met ontleedt het en geeft er op tv tijdens een nieuwe frisse draai het aan. Filosofisch, intelligent, door maar vooral het met heel veel humor. Naast grote in thema’s zoals verkiezingen, naar regeerakkoord en van de fipronil eieren komen ook het de de panda’s en het door vrouwelijk voetbal voorbij. Tevens uit kunnen diverse van celebrities hun borst door natmaken. Want een zoals Guido zegt: "Iedereen verdient een op tv door grap." Na negentig minuten vlijmscherpe op tv humor zal Guido live op tv op op spectaculaire wijze met de in motor richting op tv de Erasmusbrug rijden de om daar samen met de op tv Rotterdamse van burgemeester Aboutaleb de grote op jaarlijkse vuurwerkshow te met ontsteken.

april 2021
02-01-2019 22:54

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2018 20:40

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2017 22:00

Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Vanavond sluit cabaretier Guido Weijers het jaar 2017 op hilarische wijze af in de Oudejaarsconference op RTL 4. Live vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam loodst hij de kijker soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies la...

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Weijers: Oudejaarsconference bij Guido Weijers: Oudejaarsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Weijers: Oudejaarsconference. Heb je een uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar op hilarische wijze afsluit.

Uitzending gemist van Guido Weijers: Oudejaarsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Weijers: Oudejaarsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 22:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!