Programma gemist?

Oudejaarsconference tijdens waarin cabaretier Guido in Weijers het naar jaar 2018 op het hilarische wijze afsluit in het op tv Oude Luxor Theater naar in Rotterdam. Dit jaar op tv is alles een anders. een Guido is namelijk gestopt tijdens met concessies op tv doen.

Oudejaarsconference op waarin cabaretier op Guido Weijers het jaar op 2018 op hilarische wijze op tv afsluit in het van Oude uit Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar tijdens is op alles anders. door Guido is namelijk gestopt met op concessies een doen.

Vanavond de sluit cabaretier Guido Weijers door het jaar 2017 op tijdens hilarische wijze af de in de Oudejaarsconference door op in RTL 4. tijdens Live vanuit het Oude Luxor op tv Theater in Rotterdam in loodst een hij de kijker een soms teder en zacht, dan met weer rauw en op zonder concessies langs een alle uit opmerkelijke gebeurtenissen van het het afgelopen jaar. de Op topsnelheid observeert hij op tv het jaar, trekt het uit uit elkaar, ontleedt uit het van en geeft er een met nieuwe frisse draai aan. tijdens Filosofisch, van intelligent, maar vooral met heel de veel humor. Naast grote de thema’s zoals op tv verkiezingen, regeerakkoord en de fipronil op tv eieren komen ook uit de panda’s en naar het het vrouwelijk voetbal tijdens voorbij. Tevens kunnen diverse op tv celebrities hun borst door natmaken. Want zoals naar Guido zegt: "Iedereen verdient een een grap." Na naar negentig minuten vlijmscherpe humor van zal Guido live het op spectaculaire wijze naar met de motor van richting met de Erasmusbrug rijden om daar naar samen met in de Rotterdamse burgemeester uit Aboutaleb de grote jaarlijkse door vuurwerkshow de te ontsteken.

juli 2021
02-01-2019 22:54

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2018 20:40

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2017 22:00

Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Vanavond sluit cabaretier Guido Weijers het jaar 2017 op hilarische wijze af in de Oudejaarsconference op RTL 4. Live vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam loodst hij de kijker soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies la...

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Weijers: Oudejaarsconference bij Guido Weijers: Oudejaarsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Weijers: Oudejaarsconference. Heb je een uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar op hilarische wijze afsluit.

Uitzending gemist van Guido Weijers: Oudejaarsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Weijers: Oudejaarsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 22:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!