Programma gemist?

Oudejaarsconference waarin uit cabaretier Guido Weijers tijdens het jaar 2018 op op hilarische met wijze afsluit in naar het Oude Luxor Theater naar in Rotterdam. Dit een jaar het is alles anders. Guido is namelijk van gestopt met tijdens concessies naar doen.

Oudejaarsconference met waarin cabaretier Guido op tv Weijers het jaar 2018 van op hilarische wijze afsluit van in het Oude het Luxor Theater in met Rotterdam. tijdens Dit jaar is alles anders. een naar Guido is namelijk gestopt met concessies in een doen.

Vanavond sluit cabaretier tijdens Guido Weijers het in jaar 2017 op van hilarische wijze het af in de met Oudejaarsconference op RTL van 4. Live vanuit van het Oude Luxor Theater met naar in Rotterdam loodst hij de kijker op soms een teder en met zacht, dan weer rauw uit en zonder concessies tijdens langs alle opmerkelijke gebeurtenissen van op het afgelopen op jaar. Op topsnelheid observeert met hij uit het jaar, op trekt het uit het elkaar, ontleedt het en naar geeft er op tv een nieuwe frisse de draai aan. Filosofisch, intelligent, maar vooral tijdens met heel uit veel humor. Naast grote op tv thema’s zoals op tv verkiezingen, regeerakkoord en in de fipronil eieren op tv komen ook uit de panda’s en het vrouwelijk naar voetbal voorbij. Tevens kunnen het diverse met celebrities hun een borst natmaken. Want zoals in Guido zegt: "Iedereen verdient een in grap." Na tijdens negentig minuten vlijmscherpe humor door zal Guido live op op spectaculaire in wijze met de met motor richting de Erasmusbrug rijden de om met daar samen met de in Rotterdamse burgemeester Aboutaleb de op tv grote jaarlijkse vuurwerkshow tijdens te met ontsteken.

augustus 2020
02-01-2019 22:54

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2018 20:40

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2017 22:00

Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Vanavond sluit cabaretier Guido Weijers het jaar 2017 op hilarische wijze af in de Oudejaarsconference op RTL 4. Live vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam loodst hij de kijker soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies la...

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Weijers: Oudejaarsconference bij Guido Weijers: Oudejaarsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Weijers: Oudejaarsconference. Heb je een uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar op hilarische wijze afsluit.

Uitzending gemist van Guido Weijers: Oudejaarsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Weijers: Oudejaarsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 22:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!