Programma gemist?

Oudejaarsconference door waarin cabaretier het Guido Weijers het jaar 2018 op een hilarische van wijze afsluit in het Oude tijdens Luxor Theater in naar Rotterdam. Dit jaar op is naar alles anders. Guido is met namelijk gestopt met op concessies op tv doen.

Oudejaarsconference naar waarin cabaretier Guido Weijers het tijdens jaar 2018 op tijdens hilarische wijze de afsluit in het Oude met Luxor een Theater in Rotterdam. uit Dit jaar is alles anders. een naar Guido is namelijk gestopt op tv met concessies van doen.

Vanavond in sluit cabaretier tijdens Guido Weijers het jaar 2017 naar op hilarische wijze het af in de op tv Oudejaarsconference op op tv RTL 4. op tv Live vanuit het Oude Luxor van Theater in op Rotterdam loodst hij de kijker op tv soms teder en met zacht, dan weer het rauw tijdens en zonder de concessies langs alle opmerkelijke door gebeurtenissen van het afgelopen jaar. naar naar Op topsnelheid observeert hij het een jaar, het trekt het uit elkaar, uit ontleedt het en geeft op tv er een tijdens nieuwe frisse draai aan. door Filosofisch, naar intelligent, maar vooral met uit heel veel humor. Naast de grote thema’s zoals verkiezingen, regeerakkoord door en de op tv fipronil eieren komen door ook de panda’s het en naar het vrouwelijk voetbal voorbij. het Tevens kunnen diverse celebrities op hun borst natmaken. van Want zoals in Guido zegt: "Iedereen verdient tijdens een grap." Na negentig minuten een vlijmscherpe op tv humor zal Guido live op op tv door spectaculaire wijze met de motor richting uit de met Erasmusbrug rijden om daar naar samen met de Rotterdamse met tijdens burgemeester Aboutaleb de grote het jaarlijkse vuurwerkshow te op tv ontsteken.

maart 2020
02-01-2019 22:54

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2018 20:40

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2017 22:00

Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Vanavond sluit cabaretier Guido Weijers het jaar 2017 op hilarische wijze af in de Oudejaarsconference op RTL 4. Live vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam loodst hij de kijker soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies la...

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Weijers: Oudejaarsconference bij Guido Weijers: Oudejaarsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Weijers: Oudejaarsconference. Heb je een uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar op hilarische wijze afsluit.

Uitzending gemist van Guido Weijers: Oudejaarsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Weijers: Oudejaarsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 22:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!