Programma gemist?

Oudejaarsconference waarin cabaretier naar Guido Weijers het met jaar 2018 op tv op met hilarische wijze afsluit in het Oude de door Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar met tijdens is alles anders. Guido is met namelijk gestopt met het concessies op doen.

Oudejaarsconference waarin op cabaretier de Guido Weijers het op tv jaar 2018 op hilarische wijze afsluit door in met het Oude Luxor Theater in in Rotterdam. het Dit jaar is alles van anders. Guido is op namelijk gestopt met uit concessies door doen.

Vanavond op sluit cabaretier door Guido Weijers het jaar door 2017 op in hilarische wijze af in de de Oudejaarsconference een op RTL 4. Live de vanuit het Oude Luxor Theater in tijdens in Rotterdam loodst met hij de kijker soms teder en door het zacht, dan weer rauw uit en zonder concessies langs het alle opmerkelijke uit gebeurtenissen van het afgelopen het jaar. Op topsnelheid uit observeert hij het jaar, een trekt het uit door uit elkaar, ontleedt het naar en geeft er een in nieuwe frisse draai aan. het Filosofisch, intelligent, door maar vooral met heel in veel humor. Naast met grote thema’s van zoals verkiezingen, regeerakkoord en de het fipronil van eieren komen ook naar de panda’s en het vrouwelijk voetbal door voorbij. Tevens kunnen in diverse uit celebrities hun uit borst natmaken. Want zoals Guido tijdens zegt: "Iedereen de verdient een naar grap." Na negentig minuten vlijmscherpe humor zal tijdens Guido het live op spectaculaire tijdens wijze met de motor op richting de in Erasmusbrug rijden om in daar samen met de met Rotterdamse burgemeester met Aboutaleb de grote van jaarlijkse vuurwerkshow te met ontsteken.

december 2019
02-01-2019 22:54

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2018 20:40

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2017 22:00

Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Vanavond sluit cabaretier Guido Weijers het jaar 2017 op hilarische wijze af in de Oudejaarsconference op RTL 4. Live vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam loodst hij de kijker soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies la...

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Weijers: Oudejaarsconference bij Guido Weijers: Oudejaarsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Weijers: Oudejaarsconference. Heb je een uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar op hilarische wijze afsluit.

Uitzending gemist van Guido Weijers: Oudejaarsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Weijers: Oudejaarsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 22:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!