Programma gemist?

Oudejaarsconference waarin cabaretier van Guido Weijers het naar jaar 2018 naar op op tv hilarische wijze afsluit een in het Oude uit Luxor Theater in het Rotterdam. Dit jaar uit is alles anders. een Guido is namelijk gestopt tijdens met concessies van doen.

Oudejaarsconference waarin cabaretier tijdens Guido Weijers het door jaar 2018 de op hilarische wijze in afsluit in het op tv Oude Luxor Theater in met Rotterdam. Dit met jaar is uit alles anders. Guido is van namelijk gestopt met concessies naar het doen.

Vanavond van sluit cabaretier Guido tijdens Weijers het jaar 2017 tijdens op het hilarische wijze af in de uit Oudejaarsconference op RTL van 4. Live vanuit het de door Oude Luxor Theater met in Rotterdam loodst hij op de kijker soms van teder en zacht, dan de weer rauw en zonder een concessies langs alle een opmerkelijke gebeurtenissen van een het op tv afgelopen jaar. het Op topsnelheid observeert de hij het jaar, trekt het op tv uit elkaar, ontleedt het door en geeft in er door een nieuwe frisse draai aan. een Filosofisch, van intelligent, maar vooral met tijdens heel veel humor. Naast grote naar thema’s zoals verkiezingen, door regeerakkoord en de fipronil het van eieren komen ook de panda’s en het op het vrouwelijk voetbal voorbij. Tevens met kunnen diverse celebrities met hun borst natmaken. Want uit zoals Guido zegt: een naar "Iedereen verdient een grap." Na negentig van minuten vlijmscherpe humor zal met Guido live naar op spectaculaire wijze met met de motor in richting de Erasmusbrug rijden een een om daar samen in met de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb de met grote jaarlijkse vuurwerkshow tijdens te van ontsteken.

november 2020
02-01-2019 22:54

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2018 20:40

Afl. 1

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar 2018 op hilarische wijze afsluit in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar is alles anders. Guido is namelijk gestopt met concessies doen.

31-12-2017 22:00

Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Guido Weijers: Oudejaarsconference - Live: Oudejaarsconference Guido Weijers

Vanavond sluit cabaretier Guido Weijers het jaar 2017 op hilarische wijze af in de Oudejaarsconference op RTL 4. Live vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam loodst hij de kijker soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies la...

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Weijers: Oudejaarsconference bij Guido Weijers: Oudejaarsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Weijers: Oudejaarsconference. Heb je een uitzending van Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Weijers: Oudejaarsconference gemist

Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar op hilarische wijze afsluit.

Uitzending gemist van Guido Weijers: Oudejaarsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Weijers: Oudejaarsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-01-2019 om 22:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!