Programma gemist?

Quiz André op Kuipers presenteert de door vijftiende editie in van de Nationale op Wetenschapsquiz Junior. In de quiz met wordt hij bijgestaan op tv door een wetenschapsjournalist Diederik op tv Jekel.

Quiz. op tv Vier basisschoolklassen strijden het om de op tv titel de Knapste klas van Nederland. op tv Elke uit klas heeft een knappe met kop geselecteerd die met de titel, en naar de daaraan van gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in door uit de wacht moet met slepen. De quiz op tv zit wederom vol met vliegende, enge tijdens en smerige door vragen die worden op tv afgewisseld door de van wat het pittigere doordenkers. De kinderen zullen in hun uiterste best door moeten doen om met hier tijdens als winnaar uit de op bus te komen. In op tv de zinderende finale zullen op de klassenvertegenwoordigers uit op tv groep 8 van uit Het Talent uit uit door Lent, 4e Montessorischool de Pinksterbloem uit tijdens Amsterdam, het Vesterhavet uit van Hoofddorp en De de Meerpaal uit Terneuzen het tegen het elkaar opnemen. met Welke klas uit zal zich een met jaar lang de Knapste klas van met Nederland tijdens mogen noemen? Presentatie: Milouska de Meulens.

Quiz. een Vier basisschoolklassen strijden met om de op titel Knapste klas van het Nederland. Elke klas heeft een in knappe van kop geselecteerd die de titel, met en de de daaraan gekoppelde met ontdekkingsreis, voor hen in een de wacht moet slepen. de De quiz met zit vol met koude, met enge en smerige tijdens vragen die worden naar het afgewisseld met wat pittigere doordenkers. met De kinderen uit zullen hun van uiterste best moeten de doen om hier naar als winnaar uit de met bus te komen. tijdens In de finale nemen naar de op tv klassenvertegenwoordigers uit groep 8 van van De Hoeksteen uit het Velserbroek, de Leonardoschool op tv uit op tv Venlo, De Omnibus uit Almere door en Het Octaaf in uit Krimpen aan den op tv IJssel het het tegen elkaar op. een Welke de klas mag zich een jaar lang op tv de Knapste klas het van Nederland noemen? met Presentatie: Bart naar Meijer.

Welke school een heeft de knapste klas van uit van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden om het naar de titel Knapste uit klas van Nederland. Elke klas heeft op tv uit een knappe kop geselecteerd uit die de titel, door en de daaraan in gekoppelde ontdekkingsreis, voor het hen in de wacht moet in de slepen. De quiz zit in wederom vol met stinkende, met enge uit en slijmerige vragen die van worden afgewisseld met op tv de wat pittigere op tv doordenkers. De kinderen zullen hun op uiterste best moeten naar doen om van hier als winnaar op uit uit de bus te komen. Presentatie: op tv Lottie een Hellingman.

oktober 2019
26-12-2012 17:05

Aflevering van woensdag 26 december 2012

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering van woensdag 26 december 2012

Quiz André Kuipers presenteert de vijftiende editie van de Nationale Wetenschapsquiz Junior. In de quiz wordt hij bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

28-12-2011 10:40

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 3

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel de Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit wederom vol ...

26-12-2010 17:45

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 2

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit vol met koude, ...

20-12-2009 12:10

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 1

Welke school heeft de knapste klas van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wa...

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale bij De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-12-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!