Programma gemist?

Quiz André Kuipers een presenteert in de vijftiende editie van in de van Nationale Wetenschapsquiz Junior. In het de quiz wordt de hij bijgestaan door wetenschapsjournalist de Diederik van Jekel.

Quiz. Vier tijdens basisschoolklassen naar strijden om de met titel de Knapste klas van Nederland. het Elke klas heeft uit door een knappe kop geselecteerd naar die de titel, en de op daaraan gekoppelde op tv ontdekkingsreis, voor hen de in de wacht moet een slepen. De quiz van zit de wederom vol met van vliegende, enge een en smerige vragen die worden van afgewisseld door de uit wat in pittigere doordenkers. De kinderen zullen met hun uiterste best tijdens moeten naar doen om hier als in winnaar uit de naar bus te komen. In de naar zinderende finale uit zullen in de klassenvertegenwoordigers uit in groep 8 van Het Talent uit het op tv Lent, 4e Montessorischool de op Pinksterbloem uit Amsterdam, Vesterhavet een uit Hoofddorp en De in van Meerpaal uit Terneuzen het tijdens tegen elkaar opnemen. Welke naar klas in zal zich een tijdens jaar lang de Knapste klas van een Nederland mogen noemen? een Presentatie: Milouska door Meulens.

Quiz. de Vier basisschoolklassen strijden om de op tv op tv titel Knapste klas van Nederland. op tv Elke klas heeft in een met knappe kop geselecteerd die naar de titel, en de op tv daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor met hen het in de wacht moet slepen. een De quiz op zit vol met in koude, enge en uit smerige tijdens vragen die worden afgewisseld met op tv wat pittigere met doordenkers. De naar kinderen zullen hun uiterste op tv best moeten doen op tv om hier tijdens als winnaar uit de bus naar te de komen. In de finale nemen de tijdens klassenvertegenwoordigers uit groep naar 8 het van De Hoeksteen in uit Velserbroek, naar de Leonardoschool uit Venlo, De van Omnibus uit tijdens Almere en Het door Octaaf uit Krimpen van aan den IJssel het naar tegen elkaar op. Welke op tv klas de mag zich een jaar het lang de in Knapste klas van Nederland een noemen? Presentatie: Bart de Meijer.

Welke de school heeft de knapste met klas van Nederland? op tv Vier basisschoolklassen naar strijden om de van titel Knapste klas door van Nederland. Elke uit klas heeft een knappe kop het op geselecteerd die de titel, en de het daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, naar voor hen in door de wacht naar moet slepen. De quiz van zit wederom vol naar met stinkende, uit enge uit en slijmerige vragen die het worden afgewisseld met de wat met pittigere doordenkers. op De kinderen met zullen hun uiterste best moeten door doen om tijdens hier als winnaar op uit de bus te op tv komen. het Presentatie: Lottie op tv Hellingman.

september 2020
26-12-2012 17:05

Aflevering van woensdag 26 december 2012

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering van woensdag 26 december 2012

Quiz André Kuipers presenteert de vijftiende editie van de Nationale Wetenschapsquiz Junior. In de quiz wordt hij bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

28-12-2011 10:40

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 3

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel de Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit wederom vol ...

26-12-2010 17:45

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 2

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit vol met koude, ...

20-12-2009 12:10

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 1

Welke school heeft de knapste klas van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wa...

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale bij De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-12-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!