Programma gemist?

Quiz André een Kuipers presenteert de een vijftiende editie van de het Nationale Wetenschapsquiz een Junior. In een de quiz wordt een hij bijgestaan door wetenschapsjournalist tijdens Diederik een Jekel.

Quiz. uit Vier basisschoolklassen strijden in om de in titel de Knapste klas van Nederland. uit Elke klas heeft uit een van knappe kop geselecteerd in die de titel, en de door met daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in het van de wacht moet slepen. De tijdens quiz zit wederom de vol met door vliegende, enge van en smerige vragen die worden het afgewisseld door de het wat pittigere naar doordenkers. De kinderen zullen hun in uiterste best moeten op tv naar doen om hier naar als winnaar uit naar de bus te komen. In de met door zinderende finale zullen de door klassenvertegenwoordigers uit groep 8 naar van met Het Talent uit Lent, op 4e Montessorischool de een Pinksterbloem uit Amsterdam, Vesterhavet uit in Hoofddorp een en De het Meerpaal uit Terneuzen het tegen elkaar door door opnemen. Welke klas zal zich uit een uit jaar lang de Knapste klas van uit Nederland mogen door noemen? Presentatie: Milouska van Meulens.

Quiz. uit Vier basisschoolklassen door strijden om de titel uit Knapste klas met van Nederland. Elke klas heeft naar een door knappe kop geselecteerd die de de titel, en met de daaraan gekoppelde op tv ontdekkingsreis, voor hen tijdens in de wacht moet slepen. een De quiz een zit een vol met koude, enge en een smerige vragen die worden op afgewisseld met wat door pittigere de doordenkers. De kinderen de zullen hun uiterste best moeten het doen in om hier als in winnaar uit de tijdens bus te komen. in In de finale nemen van de klassenvertegenwoordigers uit groep het 8 van De een Hoeksteen uit uit Velserbroek, de Leonardoschool op uit tijdens Venlo, De Omnibus tijdens uit Almere en Het Octaaf tijdens uit Krimpen aan in den IJssel het tegen tijdens elkaar het op. Welke klas op mag zich in een jaar lang de door Knapste klas van Nederland door noemen? Presentatie: Bart op tv Meijer.

Welke met school heeft de de knapste klas van de Nederland? Vier van basisschoolklassen strijden om de in titel Knapste klas van Nederland. naar Elke klas naar heeft de een knappe kop geselecteerd die de de titel, en de het daaraan op tv gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in met de wacht moet tijdens met slepen. De quiz zit wederom vol naar van met stinkende, enge een en slijmerige vragen de die worden afgewisseld met de op tv wat pittigere doordenkers. De het kinderen in zullen hun uiterste op best moeten op doen om hier als winnaar uit de de bus de te komen. Presentatie: naar Lottie op Hellingman.

juni 2020
26-12-2012 17:05

Aflevering van woensdag 26 december 2012

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering van woensdag 26 december 2012

Quiz André Kuipers presenteert de vijftiende editie van de Nationale Wetenschapsquiz Junior. In de quiz wordt hij bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

28-12-2011 10:40

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 3

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel de Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit wederom vol ...

26-12-2010 17:45

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 2

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit vol met koude, ...

20-12-2009 12:10

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 1

Welke school heeft de knapste klas van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wa...

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale bij De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-12-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!