Programma gemist?

Quiz een André Kuipers een presenteert de vijftiende editie van het de tijdens Nationale Wetenschapsquiz Junior. In de een quiz wordt hij bijgestaan naar door wetenschapsjournalist Diederik in op tv Jekel.

Quiz. Vier naar basisschoolklassen strijden om op tv de titel op tv de Knapste klas van Nederland. van Elke klas van heeft een knappe het kop geselecteerd door die de een titel, en de daaraan gekoppelde van ontdekkingsreis, voor hen het in de een wacht moet uit slepen. De quiz zit het wederom vol met naar vliegende, enge tijdens en smerige vragen in die worden afgewisseld door de een wat pittigere doordenkers. De een kinderen van zullen hun uit uiterste best moeten doen met om hier als het winnaar uit de bus het te komen. In de door zinderende finale zullen de de de klassenvertegenwoordigers uit groep 8 op van Het Talent op tv uit Lent, 4e uit Montessorischool de Pinksterbloem door uit Amsterdam, Vesterhavet naar uit Hoofddorp en in De Meerpaal uit de Terneuzen het tegen elkaar met opnemen. met Welke klas zal zich een de jaar door lang de uit Knapste klas van het Nederland mogen noemen? Presentatie: Milouska het Meulens.

Quiz. Vier basisschoolklassen naar strijden om door de titel Knapste klas op van uit Nederland. Elke klas heeft het een knappe kop van geselecteerd die de in titel, tijdens en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, in voor hen in de de wacht moet slepen. naar van De quiz zit vol met koude, van enge en smerige in vragen die het worden afgewisseld met wat tijdens pittigere doordenkers. door De kinderen door zullen hun uiterste best moeten tijdens doen om hier de als winnaar door uit de bus te de komen. In de door finale nemen de uit klassenvertegenwoordigers de uit groep 8 van met De een Hoeksteen uit Velserbroek, de met Leonardoschool uit Venlo, op De Omnibus uit in Almere en Het Octaaf uit met Krimpen aan den uit in IJssel het tegen elkaar van op. Welke klas in mag zich een tijdens jaar lang de op Knapste klas van Nederland noemen? op tv Presentatie: uit Bart Meijer.

Welke naar school heeft de knapste klas op tv tijdens van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden om op de titel op Knapste klas tijdens van Nederland. Elke de klas heeft in een knappe kop een geselecteerd die de titel, en de een daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, het voor hen het in de wacht moet in slepen. De op quiz zit op tv wederom vol met stinkende, uit enge en slijmerige tijdens vragen die een worden afgewisseld met een de wat pittigere met doordenkers. De kinderen zullen op hun uiterste best moeten tijdens doen om hier het naar als winnaar uit in de bus te komen. Presentatie: Lottie van door Hellingman.

mei 2021
26-12-2012 17:05

Aflevering van woensdag 26 december 2012

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering van woensdag 26 december 2012

Quiz André Kuipers presenteert de vijftiende editie van de Nationale Wetenschapsquiz Junior. In de quiz wordt hij bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

28-12-2011 10:40

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 3

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel de Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit wederom vol ...

26-12-2010 17:45

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 2

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit vol met koude, ...

20-12-2009 12:10

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 1

Welke school heeft de knapste klas van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wa...

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale bij De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-12-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!