Programma gemist?

Quiz André Kuipers van presenteert met de vijftiende editie van de door naar Nationale Wetenschapsquiz Junior. op tv In de quiz de wordt hij bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik een van Jekel.

Quiz. door Vier basisschoolklassen strijden om door de titel de Knapste een klas naar van Nederland. Elke klas op heeft een tijdens knappe kop op tv geselecteerd die de titel, en het de daaraan gekoppelde in ontdekkingsreis, een voor hen in de wacht moet de door slepen. De quiz zit op wederom vol met door vliegende, enge en smerige het vragen die van worden afgewisseld door de wat met pittigere in doordenkers. De kinderen zullen op hun uiterste het best moeten doen om op hier als op tv winnaar uit de bus in te komen. In de het het zinderende finale zullen de klassenvertegenwoordigers tijdens uit groep 8 van naar Het het Talent uit Lent, 4e in Montessorischool de Pinksterbloem de uit in Amsterdam, Vesterhavet uit Hoofddorp en het De Meerpaal op uit Terneuzen het door tegen elkaar opnemen. op Welke klas zal zich een met jaar het lang de Knapste klas van van Nederland mogen noemen? het Presentatie: Milouska op Meulens.

Quiz. Vier door basisschoolklassen strijden tijdens om de in titel Knapste klas in van Nederland. Elke de klas heeft een knappe kop op tv geselecteerd die de met titel, op tv en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor in hen op tv in de op tv wacht moet slepen. De quiz zit van vol met koude, een de enge en smerige van vragen die worden afgewisseld met van wat pittigere doordenkers. met De kinderen de zullen hun van uiterste best moeten doen een om hier tijdens als winnaar uit door de bus te uit komen. In de finale nemen door de klassenvertegenwoordigers uit uit groep op 8 van De Hoeksteen van uit Velserbroek, de Leonardoschool tijdens uit Venlo, De Omnibus op uit Almere en uit Het het Octaaf uit het Krimpen aan den een IJssel het tegen elkaar met op. Welke door klas mag zich een jaar tijdens lang de Knapste klas de van Nederland door noemen? in Presentatie: Bart Meijer.

Welke school uit heeft de knapste klas met van naar Nederland? Vier door basisschoolklassen strijden om de titel Knapste op klas van Nederland. op tv Elke klas naar heeft een knappe op tv kop geselecteerd de die de titel, en de het daaraan op tv gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen op in de in wacht moet slepen. De door quiz zit uit wederom vol met stinkende, enge op tv en op slijmerige vragen die worden afgewisseld door met de wat door pittigere in doordenkers. De kinderen zullen hun uit uiterste van best moeten doen om hier van als naar winnaar uit de uit bus te komen. Presentatie: Lottie het in Hellingman.

september 2021
26-12-2012 17:05

Aflevering van woensdag 26 december 2012

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering van woensdag 26 december 2012

Quiz André Kuipers presenteert de vijftiende editie van de Nationale Wetenschapsquiz Junior. In de quiz wordt hij bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

28-12-2011 10:40

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 3

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel de Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit wederom vol ...

26-12-2010 17:45

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 2

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit vol met koude, ...

20-12-2009 12:10

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 1

Welke school heeft de knapste klas van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wa...

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale bij De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-12-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!