Programma gemist?

Quiz met André Kuipers presenteert de naar vijftiende door editie van de Nationale Wetenschapsquiz tijdens Junior. In een de quiz wordt hij uit bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik op in Jekel.

Quiz. het Vier basisschoolklassen strijden om de het op titel de Knapste een klas van Nederland. Elke klas naar heeft van een knappe kop geselecteerd die in de titel, en de op tv daaraan op gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen het in de het wacht moet slepen. De in quiz zit wederom vol door met vliegende, enge door en smerige vragen met die op worden afgewisseld door de op tv wat op pittigere doordenkers. De kinderen zullen naar hun met uiterste best moeten doen om hier een als winnaar uit door de de bus te komen. In de van zinderende finale zullen op tv de klassenvertegenwoordigers uit een groep 8 tijdens van tijdens Het Talent uit Lent, in 4e Montessorischool de de Pinksterbloem uit van Amsterdam, Vesterhavet uit Hoofddorp en De van Meerpaal op uit Terneuzen het de tegen elkaar opnemen. Welke een klas zal naar zich een het jaar lang de Knapste klas van het van Nederland mogen noemen? Presentatie: Milouska van Meulens.

Quiz. Vier het basisschoolklassen van strijden om de de titel Knapste klas een van Nederland. Elke klas een heeft een knappe met kop geselecteerd die de op titel, van en de daaraan gekoppelde door ontdekkingsreis, voor het hen in de wacht moet op slepen. De op quiz zit het vol met koude, enge en op tv smerige het vragen die worden tijdens afgewisseld met wat pittigere doordenkers. op De tijdens kinderen zullen hun door uiterste best moeten van doen om hier als winnaar uit tijdens van de bus te komen. In de het finale nemen de de klassenvertegenwoordigers naar uit groep 8 van De op Hoeksteen uit met Velserbroek, de op tv Leonardoschool uit door Venlo, De Omnibus van uit Almere en Het Octaaf op uit Krimpen in aan den het IJssel het tegen door elkaar op. Welke klas door mag zich een in jaar lang de op Knapste klas van van Nederland noemen? Presentatie: op tv Bart Meijer.

Welke het school heeft de knapste klas naar door van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden het om de titel het Knapste klas van van Nederland. Elke op tv klas heeft een naar knappe kop geselecteerd die een de titel, in en de daaraan gekoppelde op tv ontdekkingsreis, naar voor hen in de het wacht moet slepen. De uit quiz zit wederom vol op tv met stinkende, op tv enge en het slijmerige vragen die van worden afgewisseld op tv met de wat pittigere doordenkers. De door kinderen zullen hun naar een uiterste best moeten doen om de hier als winnaar uit in de bus te op tv komen. het Presentatie: Lottie van Hellingman.

januari 2021
26-12-2012 17:05

Aflevering van woensdag 26 december 2012

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering van woensdag 26 december 2012

Quiz André Kuipers presenteert de vijftiende editie van de Nationale Wetenschapsquiz Junior. In de quiz wordt hij bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

28-12-2011 10:40

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 3

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel de Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit wederom vol ...

26-12-2010 17:45

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 2

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit vol met koude, ...

20-12-2009 12:10

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 1

Welke school heeft de knapste klas van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wa...

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale bij De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-12-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!