Programma gemist?

Quiz in André Kuipers presenteert de uit vijftiende op editie van de in Nationale Wetenschapsquiz Junior. In de quiz van wordt door hij bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik van met Jekel.

Quiz. van Vier basisschoolklassen strijden om de het titel in de Knapste klas van Nederland. met Elke naar klas heeft een knappe kop in geselecteerd die de door titel, en door de een daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen tijdens in de wacht de moet slepen. De quiz met uit zit wederom vol het met vliegende, enge tijdens en smerige vragen die worden op afgewisseld door de door wat pittigere doordenkers. De op de kinderen zullen hun uiterste uit best moeten doen de om hier tijdens als winnaar uit de bus te het een komen. In de zinderende finale op tv zullen op de klassenvertegenwoordigers uit in groep 8 van Het Talent de uit Lent, uit 4e Montessorischool de in Pinksterbloem uit Amsterdam, Vesterhavet uit uit Hoofddorp en van De Meerpaal het uit Terneuzen het tegen elkaar het opnemen. Welke door klas naar zal zich een jaar lang de uit Knapste op klas van Nederland mogen noemen? op tv Presentatie: Milouska tijdens Meulens.

Quiz. tijdens Vier basisschoolklassen strijden om op tv de titel met Knapste klas van het Nederland. Elke uit klas heeft een knappe kop geselecteerd van het die de titel, en door de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, van voor hen het in de naar wacht moet slepen. De op quiz zit vol met naar koude, enge en smerige door vragen een die worden afgewisseld het met wat het pittigere doordenkers. De kinderen zullen hun het uiterste in best moeten doen om van hier als winnaar uit het tijdens de bus te komen. tijdens In de naar finale nemen de klassenvertegenwoordigers naar uit groep 8 het van De Hoeksteen uit Velserbroek, op de Leonardoschool uit uit met Venlo, De Omnibus uit Almere en door Het door Octaaf uit Krimpen aan den de uit IJssel het tegen elkaar op. naar Welke op tv klas mag zich een jaar door lang uit de Knapste klas van Nederland noemen? een Presentatie: Bart uit Meijer.

Welke school tijdens heeft van de knapste klas van Nederland? Vier de basisschoolklassen op tv strijden om de de titel Knapste uit klas van Nederland. Elke van klas heeft een knappe kop door geselecteerd die uit de titel, en met de daaraan gekoppelde op tv ontdekkingsreis, voor hen met in uit de wacht moet slepen. van De quiz zit wederom uit vol met uit stinkende, enge door en slijmerige vragen die worden afgewisseld door uit met de wat pittigere van doordenkers. De kinderen zullen hun in uiterste best moeten met doen om op hier een als winnaar uit de bus tijdens te komen. Presentatie: het Lottie in Hellingman.

oktober 2019
26-12-2012 17:05

Aflevering van woensdag 26 december 2012

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering van woensdag 26 december 2012

Quiz André Kuipers presenteert de vijftiende editie van de Nationale Wetenschapsquiz Junior. In de quiz wordt hij bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

28-12-2011 10:40

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 3

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel de Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit wederom vol ...

26-12-2010 17:45

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 2

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit vol met koude, ...

20-12-2009 12:10

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 1

Welke school heeft de knapste klas van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wa...

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale bij De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-12-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!