Programma gemist?

Quiz André door Kuipers met presenteert de vijftiende editie met van de Nationale op Wetenschapsquiz Junior. In de een quiz wordt hij bijgestaan met door door wetenschapsjournalist Diederik een Jekel.

Quiz. tijdens Vier basisschoolklassen strijden om de de titel de in Knapste klas van op tv Nederland. Elke klas met heeft een knappe kop op tv geselecteerd die van de titel, op en de daaraan gekoppelde op ontdekkingsreis, tijdens voor hen in de het wacht moet slepen. De van quiz een zit wederom vol met vliegende, enge door naar en smerige vragen die uit worden afgewisseld door de wat het pittigere naar doordenkers. De kinderen zullen naar hun op tv uiterste best moeten doen om van hier als winnaar met uit de op bus te komen. op In de zinderende finale in zullen de klassenvertegenwoordigers uit naar groep 8 van de Het met Talent uit Lent, 4e het Montessorischool de Pinksterbloem uit tijdens Amsterdam, door Vesterhavet uit een Hoofddorp en De Meerpaal de uit Terneuzen uit het tegen elkaar opnemen. Welke klas in zal de zich een jaar op tv lang de Knapste klas van een Nederland op tv mogen noemen? Presentatie: Milouska een Meulens.

Quiz. tijdens Vier basisschoolklassen strijden om het de tijdens titel Knapste klas van in Nederland. Elke klas op heeft een knappe kop geselecteerd door die de door titel, en uit de daaraan van gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de uit de wacht moet slepen. door De quiz zit vol met op koude, enge en in smerige vragen die worden een afgewisseld door met wat pittigere doordenkers. door De kinderen zullen op tv hun uiterste het best moeten doen om hier van als winnaar uit in op de bus te komen. In het de finale nemen het de klassenvertegenwoordigers uit groep met 8 van De door Hoeksteen naar uit Velserbroek, de Leonardoschool uit in Venlo, de De Omnibus uit Almere en op tv Het Octaaf op tv uit Krimpen aan den met een IJssel het tegen elkaar uit op. Welke klas mag op zich een jaar in lang de Knapste klas een van door Nederland noemen? Presentatie: Bart in Meijer.

Welke school heeft met de knapste klas op van met Nederland? Vier basisschoolklassen op strijden om naar de titel Knapste het klas van Nederland. naar Elke klas heeft een tijdens knappe kop geselecteerd die de van titel, de en de van daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, het voor hen in de wacht moet door slepen. De tijdens quiz zit wederom de vol met op stinkende, enge en slijmerige vragen in die worden de afgewisseld met uit de wat pittigere doordenkers. een De kinderen zullen van hun uiterste best tijdens moeten doen om hier van als winnaar uit naar de met bus te komen. Presentatie: van Lottie naar Hellingman.

februari 2020
26-12-2012 17:05

Aflevering van woensdag 26 december 2012

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering van woensdag 26 december 2012

Quiz André Kuipers presenteert de vijftiende editie van de Nationale Wetenschapsquiz Junior. In de quiz wordt hij bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

28-12-2011 10:40

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 3

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel de Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit wederom vol ...

26-12-2010 17:45

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 2

Quiz. Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wacht moet slepen. De quiz zit vol met koude, ...

20-12-2009 12:10

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale - Aflevering 1

Welke school heeft de knapste klas van Nederland? Vier basisschoolklassen strijden om de titel Knapste klas van Nederland. Elke klas heeft een knappe kop geselecteerd die de titel, en de daaraan gekoppelde ontdekkingsreis, voor hen in de wa...

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale bij De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale gemist

De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz Junior: De finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-12-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!