Programma gemist?

Vanaf de zee, door net buiten Scheveningen, van worden om 12 uit uur 's naar nachts de met twee grootste vreugdevuren op tv van Nederland ontstoken. naar Gejuich, vuurwerk champagne, nieuwjaarsvuur... Een de maand de daarvoor begon Rutger Castricum de een het Scheveningers te volgen tijdens de het bouw van deze door 'vuurtorens' van in de traditierijke decembermaand. van De bekendste kustplaats van ons de land door wordt, zoals op veel plaatsen de in Nederland, in verdeeld een door de traditionele bewoner en van de nieuwkomer. de En dat kan door op weinig goedkeuring een rekenen van de oorspronkelijke de Scheveningers. met Want, Scheveningen moet toch de vooral Scheveningen blijven. Rutger Castricum op van onderzoekt de integratieproblematiek tussen op Nederlanders zelf (grote en kleine de problemen, met soms schrijnend het maar vaak ook hilarisch het en voor iedereen herkenbaar). het En dat van alles tegen tijdens het decor van het historisch traditionele tijdens vreugdevuur op Scheveningen. van van Oud en Nieuw; Oud tegen door nieuw.

februari 2020
02-01-2018 21:30

Reportage: Oud en Nieuw onder vuur

Oud en Nieuw onder vuur - Reportage: Oud en Nieuw onder vuur

Vanaf de zee, net buiten Scheveningen, worden om 12 uur 's nachts de twee grootste vreugdevuren van Nederland ontstoken. Gejuich, vuurwerk champagne, nieuwjaarsvuur... Een maand daarvoor begon Rutger Castricum de Scheveningers te volgen tij...

Oud en Nieuw onder vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oud en Nieuw onder vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oud en Nieuw onder vuur bij Oud en Nieuw onder vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oud en Nieuw onder vuur. Heb je een uitzending van Oud en Nieuw onder vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oud en Nieuw onder vuur gemist

Uitzending gemist van Oud en Nieuw onder vuur? Hier kun je alle uitzendingen van Oud en Nieuw onder vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!