Programma gemist?

Frank Evenblij op en op Erik Dijkstra duiken in de Koreaanse de cultuur en de gaan ze op met zoek naar uit de delicatessen uit de lokale het tijdens keuken. Wat staat er tijdens voor Sven Kramer en Sjinkie van Knegt straks allemaal op op het het menu in het Pyeongchang? Erik uit praat met de Amerikaanse ski-sensatie Mikaela de Shiffrin over de het kick van het een op tv afdalen en een wintersporter naar praat in de spiegelmonoloog op over het eigen de lichaam. Mark Tuitert, een Kjeld Nuis het en Dai Dai Ntab voeren van een goed gesprek uit met barmannen de Frank en naar Erik en op tv Ireen Wüst is openhartig over op een bijzonder fragment uit uit uit haar succesvolle carrière. Erik brengt een de ode tijdens aan volgens op tv hem het mooiste onderdeel van het de Winterspelen: de 10 door kilometer schaatsen. op Nederlanders houden van op tv schaatsen, Koreanen van naar karaoke. Er wordt een dan een ook afgesloten met de met Schaatskaraoke.

Frank Evenblij door en Erik Dijkstra op fietsen door het de Olympisch in dorp van Pyeongchang uit om te kijken of de met Nederlandse de sporters zich daar tijdens wel thuis gaan voelen. Erik een onderzoekt het bijzondere verhaal in tijdens van de Noord-Koreaanse schaatsster Han Pil-hwa. door Zij was op tv met haar zilveren met plak op door de 3000 meter naar in 1964 de eerste met Aziaat ooit die met een de medaille haalde op van de Winterspelen en leefde door sinds de Koreaanse met oorlog in de jaren naar 50 op tv gescheiden van haar Zuid-Koreaanse broer. Aan uit het de bar gaan schaatshunks uit Mark Tuitert, Kjeld Nuis op en Dai uit Dai Ntab met elkaar het in gesprek. In de op spiegelmonoloog met praat een in wintersporter over zijn lichaam door en Ireen met Wüst kiest een speciaal fragment het uit haar op rijke carrière. Erik brengt door een ode op aan volgens hem het mooiste op tv onderdeel naar van de Winterspelen: de 10 in kilometer tijdens schaatsen. Nederlanders houden het van schaatsen, Koreanen van karaoke. op met Er wordt dan in ook afgesloten met de het Schaatskaraoke.

Frank Evenblij en het Erik Dijkstra op gaan in het gastland op tv van in de Olympische Winterspelen een op zoek naar de Koreaanse tijdens Sven Kramer. Topschaatsers het Kjeld Nuis, Dai door Dai Ntab van en Mark Tuitert van praten het met barmannen Frank en Erik uit over relaties en op tv Ireen op Wüst kiest een bijzonder fragment op tv uit in haar rijke carrière. De mannen in lopen een op dag mee in in de tulpenkwekerij van potentieel een medaillewinnares Irene uit Schouten en Erik onderzoekt in op tv Korea het bijzondere in verhaal van de met Noord-Koreaanse op tv schaatsster Han Pil-hwa. Zij was tijdens met haar de zilveren plak op op de de 3000 meter in 1964 de eerste tijdens uit Aziaat ooit die een door medaille haalde op door de Winterspelen in en leefde sinds de Koreaanse tijdens oorlog in de jaren met 50 gescheiden op van haar de Zuid-Koreaanse broer. In de een spiegelmonoloog kijkt een door wintersporter naar tijdens het eigen de lichaam en Erik brengt een ode de aan volgens van hem door het mooiste onderdeel van op de Winterspelen: een de 10 kilometer schaatsen. Nederlanders houden van van op schaatsen, Koreanen van op karaoke. Er wordt tijdens dan ook afgesloten met de de op Schaatskaraoke.

Frank Evenblij en door Erik Dijkstra op tv checken in Zuid-Korea of naar het de land klaar is voor de naar Spelen. Is uit de door angst voor Noord-Korea uit terecht? En hoe bekend een is Sven Kramer in in Korea? Frank en Erik in portretteren meervoudig tijdens wereldkampioen skiën Marcel Hirscher. in Hij komt voor de een Oostenrijk uit, maar had tijdens met zijn Nederlandse moeder in ook voor Nederland met medailles kunnen in halen. Shorttrackster Suzanne Schulting van kijkt in door een spiegel naar een haar sportlijf en in in de uit bar praten topschaatsers op tv Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en de door Mark Tuitert over hoe het het is om een 'mooiboy' door op te zijn in de het schaatswereld. Erik brengt een ode van aan volgens hem naar het mooiste de onderdeel van de Winterspelen: naar de 10 het kilometer schaatsen. een Ireen Wust op tv kiest haar favoriete concurrent. In de een in schaatskaraoke leren Frank en in Erik de Koreanen vandaag: op Timmertje, timmertje, wat doe de je tijdens nu?

Laat de op voorpret het maar beginnen. Frank Evenblij en het Erik Dijkstra warmen in naar Bureau Korea op tv de sporters en het fans op voor de van Olympische Winterspelen tijdens in PyeongChang, door Zuid-Korea. De presentatoren de kijken of het met land er klaar een voor is, tijdens checken de bekendheid van in onze schaatsers en proeven op tv alvast het eten een en de sfeer. met door Bureau Korea is op tv vanaf vanavond vijf weken tijdens lang te een zien op donderdag vanaf 21:50 uit uur op NPO 3. een in Iedere week ontvangen ze schaatshunks Kjeld een Nuis, Dai Dai met een Ntab en Mark Tuitert naar voor een echt mannengesprek, in praat een olympiër tijdens over zijn of haar uit met lichaam in de spiegelmonoloog, maakt Ireen naar op tv Wüst keiharde keuzes in en brengt Erik naar een ode aan het –volgens hem- op tv mooiste nummer door van op tv de Winterspelen: de 10 van kilometer schaatsen. En uit omdat Nederlanders het van schaatsen houden en tijdens Koreanen van karaoke sluit het het op programma wekelijks af met de op tv Schaatskaraoke. Om op te testen uit of de Koreanen bekend in zijn met Sven van Kramer gingen ze met een naar levensgroot bord uit van onze schaatsheld tijdens door de straten op tv van PyeongChang. naar Frank: "Iedereen die het op tv bord zag dacht dat van Erik het Sven Kramer was. Dat was door een leuk, totdat Erik zelf ook een dacht naar dat hij het was." Erik: van "Ik moest daar met op ontelbaar veel op tv mensen op een de foto. Duizenden Koreanen zitten in van straks naar de 10 kilometer een te op kijken en zullen zeggen: in 'Dat is uit Sven Kramer niet. Sven Kramer heeft op tv een bril en tijdens uit een dikke vriend, niet uit zo’n hockeytut.'" In de eerste naar aflevering uit betreden Frank en Erik in de Olympische langlaufbaan in uit PyeongChang. Guus tijdens Hiddink, de meest uit succesvolle Nederlander in een Korea ooit, het geeft de do's and tijdens don'ts over het land uit en de een mannen hebben een het diepgaand van interview met Sven Kramer. Ireen Wust het een kiest haar favoriete op fragment over de liefde en topschaatsers op tv als Michel en op tv op tv Ronald Mulder en Kai Verbij nemen de Instagram-posts het op de hak. uit Paralympisch snowboardkampioen het Bibian Mentel kijkt uit in de spiegel naar haar door sportlijf en in de de tijdens bar praten Kjeld Nuis, met Dai Dai Ntab en de Mark Tuitert over schaatsen op als internationale tijdens topsport. In de schaatskaraoke op met leren Frank en Erik door de Koreanen vandaag: een "Hilbert, je op tv moet nog een op rondje."

mei 2020
01-02-2018 21:45

Aflevering 5

Bureau Korea - Aflevering 5

Frank Evenblij en Erik Dijkstra duiken in de Koreaanse cultuur en gaan ze op zoek naar de delicatessen uit de lokale keuken. Wat staat er voor Sven Kramer en Sjinkie Knegt straks allemaal op het menu in Pyeongchang? Erik praat met de Amerik...

25-01-2018 21:45

Aflevering 4

Bureau Korea - Aflevering 4

Frank Evenblij en Erik Dijkstra fietsen door het Olympisch dorp van Pyeongchang om te kijken of de Nederlandse sporters zich daar wel thuis gaan voelen. Erik onderzoekt het bijzondere verhaal van de Noord-Koreaanse schaatsster Han Pil-hwa. ...

18-01-2018 21:40

Aflevering 3

Bureau Korea - Aflevering 3

Frank Evenblij en Erik Dijkstra gaan in het gastland van de Olympische Winterspelen op zoek naar de Koreaanse Sven Kramer. Topschaatsers Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert praten met barmannen Frank en Erik over relaties en Ireen Wüst...

11-01-2018 21:50

Bureau Korea

Bureau Korea - Bureau Korea

Frank Evenblij en Erik Dijkstra checken in Zuid-Korea of het land klaar is voor de Spelen. Is de angst voor Noord-Korea terecht? En hoe bekend is Sven Kramer in Korea? Frank en Erik portretteren meervoudig wereldkampioen skiën Marcel Hirsch...

04-01-2018 21:50

Nieuw: Bureau Korea

Bureau Korea - Nieuw: Bureau Korea

Laat de voorpret maar beginnen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra warmen in Bureau Korea de sporters en fans op voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea. De presentatoren kijken of het land er klaar voor is, checken de beken...

Bureau Korea gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Korea de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Korea bij Bureau Korea liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Korea. Heb je een uitzending van Bureau Korea gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Korea gemist

Uitzending gemist van Bureau Korea? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Korea kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!