Programma gemist?

Frank Evenblij op tv en Erik Dijkstra duiken tijdens in de op Koreaanse cultuur een en gaan een ze op zoek naar de delicatessen de uit de lokale in keuken. op Wat staat tijdens er voor Sven Kramer en de Sjinkie van Knegt straks allemaal op naar het menu in Pyeongchang? een Erik praat met de op Amerikaanse ski-sensatie Mikaela tijdens uit Shiffrin over de door kick van het afdalen en een van wintersporter door praat in in de spiegelmonoloog over het eigen in lichaam. Mark Tuitert, met Kjeld Nuis en Dai op naar Dai Ntab voeren een goed gesprek van een met barmannen Frank op tv en Erik en Ireen Wüst is uit openhartig uit over een bijzonder fragment uit uit de haar succesvolle carrière. Erik brengt uit een ode naar aan volgens hem het door mooiste onderdeel van door de Winterspelen: de uit 10 kilometer schaatsen. Nederlanders uit houden van van schaatsen, Koreanen van de karaoke. Er van wordt dan ook afgesloten tijdens met de de Schaatskaraoke.

Frank Evenblij en naar Erik Dijkstra fietsen in door de het Olympisch dorp tijdens van Pyeongchang om van te kijken een of de Nederlandse sporters zich daar met wel thuis met gaan voelen. Erik in onderzoekt het op tv bijzondere verhaal op tv van de Noord-Koreaanse schaatsster uit Han Pil-hwa. Zij was met in haar zilveren plak een uit op de 3000 meter in een 1964 in de eerste Aziaat het ooit die een medaille haalde op in de Winterspelen en met leefde een sinds de uit Koreaanse oorlog in de jaren de 50 gescheiden door van haar Zuid-Koreaanse tijdens broer. Aan de bar gaan op schaatshunks in Mark Tuitert, Kjeld door Nuis en op Dai Dai Ntab met door elkaar in gesprek. tijdens In de spiegelmonoloog het praat een naar wintersporter over zijn van lichaam en Ireen de Wüst kiest een speciaal door fragment uit op haar rijke carrière. de Erik brengt een ode met aan volgens hem het met mooiste onderdeel van uit de Winterspelen: een de 10 kilometer op tv schaatsen. Nederlanders houden van schaatsen, tijdens Koreanen van de karaoke. Er tijdens wordt dan ook het afgesloten met van de Schaatskaraoke.

Frank op tv Evenblij en Erik Dijkstra gaan uit in op tv het gastland van de met Olympische Winterspelen op door zoek naar de in Koreaanse Sven Kramer. uit Topschaatsers Kjeld tijdens Nuis, Dai Dai Ntab het en Mark Tuitert tijdens praten met van barmannen Frank en Erik over een relaties en Ireen tijdens Wüst kiest een tijdens door bijzonder fragment uit met haar rijke carrière. De de mannen lopen een dag mee op in de met tulpenkwekerij tijdens van potentieel medaillewinnares Irene Schouten en tijdens Erik onderzoekt door in op tv Korea het bijzondere de verhaal van de Noord-Koreaanse schaatsster op tv Han Pil-hwa. Zij was uit uit met haar zilveren plak op de in 3000 meter in tijdens 1964 de eerste uit Aziaat ooit die het een medaille naar haalde het op de Winterspelen en leefde sinds op de Koreaanse oorlog tijdens op tv in de jaren 50 gescheiden naar van haar Zuid-Koreaanse broer. met In de spiegelmonoloog de kijkt een door wintersporter naar van het eigen in lichaam en Erik brengt een van ode aan volgens hem een de het mooiste onderdeel van de de Winterspelen: de 10 tijdens kilometer met schaatsen. Nederlanders houden van schaatsen, Koreanen een van op tv karaoke. Er wordt door dan ook afgesloten met tijdens de de Schaatskaraoke.

Frank uit Evenblij en Erik uit Dijkstra checken in in Zuid-Korea of het een land klaar is voor van de uit Spelen. Is de uit angst voor Noord-Korea terecht? in En hoe bekend is Sven met Kramer een in Korea? Frank en Erik op tv portretteren door meervoudig wereldkampioen skiën in Marcel Hirscher. Hij komt naar voor het Oostenrijk uit, maar door had met zijn Nederlandse moeder ook een voor op Nederland medailles kunnen halen. naar Shorttrackster Suzanne Schulting met kijkt in op een spiegel naar van haar sportlijf en door in de tijdens bar praten topschaatsers Kjeld Nuis, Dai het Dai een Ntab en Mark de Tuitert over van hoe het is om op een 'mooiboy' te op zijn in tijdens de schaatswereld. Erik brengt een ode door aan volgens hem een het mooiste onderdeel uit van uit de Winterspelen: de op 10 kilometer het schaatsen. Ireen Wust door kiest haar favoriete concurrent. In uit de schaatskaraoke leren op Frank uit en Erik de Koreanen door vandaag: Timmertje, timmertje, wat doe in naar je nu?

Laat de met voorpret maar beginnen. Frank een Evenblij en Erik op Dijkstra warmen tijdens in Bureau Korea de een sporters en fans met door op voor de Olympische tijdens Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea. naar De presentatoren kijken op of het land er de tijdens klaar voor is, checken van de bekendheid van onze met schaatsers en op proeven alvast het het eten en uit de sfeer. Bureau Korea is de vanaf vanavond op tv vijf weken lang te naar met zien op donderdag vanaf 21:50 uur op op van NPO 3. door Iedere week ontvangen ze een schaatshunks Kjeld Nuis, op tv Dai Dai op Ntab en Mark Tuitert op tv voor een echt mannengesprek, op tv praat naar een olympiër over zijn of uit haar lichaam in het de in spiegelmonoloog, maakt Ireen de Wüst keiharde keuzes en brengt Erik op tv naar een ode aan op het –volgens hem- mooiste nummer van van de een Winterspelen: de uit 10 kilometer schaatsen. naar En omdat Nederlanders van in schaatsen houden de en Koreanen van in karaoke sluit het programma wekelijks af tijdens het met de Schaatskaraoke. Om te op tv testen of de Koreanen op bekend zijn met tijdens Sven Kramer het gingen op ze met een levensgroot bord door van onze schaatsheld door een het de straten van PyeongChang. Frank: de "Iedereen die het bord met met zag dacht dat Erik Sven een Kramer was. Dat van was leuk, tijdens totdat Erik in zelf ook dacht dat hij uit het door was." Erik: "Ik moest daar door met ontelbaar veel mensen op op de foto. in Duizenden met Koreanen zitten straks naar de door 10 kilometer te naar kijken en zullen tijdens zeggen: 'Dat is met Sven van Kramer niet. Sven met Kramer heeft een de bril en door een dikke vriend, niet zo’n het hockeytut.'" In op de eerste aflevering door betreden Frank op tv en Erik de Olympische langlaufbaan op in PyeongChang. het Guus Hiddink, de meest van succesvolle Nederlander in Korea het van ooit, geeft de do's and don'ts door over het het land en de mannen van tijdens hebben een diepgaand uit interview met Sven Kramer. de Ireen Wust kiest haar van favoriete met fragment over de liefde en topschaatsers tijdens als Michel en uit Ronald Mulder en naar Kai Verbij nemen een tijdens Instagram-posts op de tijdens hak. Paralympisch snowboardkampioen Bibian met Mentel kijkt in de op tv spiegel naar haar sportlijf in een en in de met bar praten Kjeld Nuis, Dai Dai de Ntab in en Mark op Tuitert over schaatsen als internationale topsport. op uit In de schaatskaraoke leren Frank en met Erik de van Koreanen vandaag: een "Hilbert, je moet nog een met van rondje."

september 2020
01-02-2018 21:45

Aflevering 5

Bureau Korea - Aflevering 5

Frank Evenblij en Erik Dijkstra duiken in de Koreaanse cultuur en gaan ze op zoek naar de delicatessen uit de lokale keuken. Wat staat er voor Sven Kramer en Sjinkie Knegt straks allemaal op het menu in Pyeongchang? Erik praat met de Amerik...

25-01-2018 21:45

Aflevering 4

Bureau Korea - Aflevering 4

Frank Evenblij en Erik Dijkstra fietsen door het Olympisch dorp van Pyeongchang om te kijken of de Nederlandse sporters zich daar wel thuis gaan voelen. Erik onderzoekt het bijzondere verhaal van de Noord-Koreaanse schaatsster Han Pil-hwa. ...

18-01-2018 21:40

Aflevering 3

Bureau Korea - Aflevering 3

Frank Evenblij en Erik Dijkstra gaan in het gastland van de Olympische Winterspelen op zoek naar de Koreaanse Sven Kramer. Topschaatsers Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert praten met barmannen Frank en Erik over relaties en Ireen Wüst...

11-01-2018 21:50

Bureau Korea

Bureau Korea - Bureau Korea

Frank Evenblij en Erik Dijkstra checken in Zuid-Korea of het land klaar is voor de Spelen. Is de angst voor Noord-Korea terecht? En hoe bekend is Sven Kramer in Korea? Frank en Erik portretteren meervoudig wereldkampioen skiën Marcel Hirsch...

04-01-2018 21:50

Nieuw: Bureau Korea

Bureau Korea - Nieuw: Bureau Korea

Laat de voorpret maar beginnen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra warmen in Bureau Korea de sporters en fans op voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea. De presentatoren kijken of het land er klaar voor is, checken de beken...

Bureau Korea gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Korea de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Korea bij Bureau Korea liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Korea. Heb je een uitzending van Bureau Korea gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Korea gemist

Uitzending gemist van Bureau Korea? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Korea kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!