Programma gemist?

Frank van Evenblij en Erik Dijkstra op duiken in de Koreaanse tijdens cultuur en gaan in ze op van zoek tijdens naar de delicatessen uit de lokale de op tv keuken. Wat staat er voor Sven op tv Kramer van en Sjinkie tijdens Knegt straks allemaal op het menu een in Pyeongchang? Erik een uit praat met de Amerikaanse op tv ski-sensatie Mikaela Shiffrin van over de met kick van het afdalen en uit een wintersporter praat in van de spiegelmonoloog over op het door eigen lichaam. de Mark Tuitert, Kjeld Nuis en het Dai Dai het Ntab voeren een goed het gesprek met barmannen met Frank en Erik op en Ireen Wüst is de openhartig de over een bijzonder fragment uit door haar op tv succesvolle carrière. Erik brengt een in ode in aan volgens hem het mooiste naar uit onderdeel van de op tv Winterspelen: de 10 kilometer door schaatsen. Nederlanders houden van schaatsen, het Koreanen door van karaoke. Er naar wordt dan ook door afgesloten met de de Schaatskaraoke.

Frank Evenblij tijdens en Erik door Dijkstra fietsen van door het Olympisch dorp tijdens van Pyeongchang een om te kijken of een de Nederlandse sporters uit zich daar wel van thuis gaan voelen. Erik onderzoekt door het bijzondere verhaal door van de de Noord-Koreaanse schaatsster Han het Pil-hwa. Zij op was met haar de zilveren plak op de op 3000 uit meter in 1964 de eerste Aziaat van ooit die het een medaille op tv haalde op tijdens de Winterspelen en leefde sinds uit de Koreaanse oorlog in met uit de jaren 50 gescheiden van haar door Zuid-Koreaanse broer. in Aan de het bar gaan schaatshunks door Mark Tuitert, Kjeld door Nuis en door Dai Dai Ntab met elkaar in uit gesprek. met In de van spiegelmonoloog praat een wintersporter tijdens over zijn lichaam en Ireen van Wüst kiest uit een naar speciaal fragment uit haar rijke door carrière. op tv Erik brengt een naar ode aan volgens hem het op mooiste onderdeel van op de een Winterspelen: de 10 kilometer met schaatsen. Nederlanders houden met van schaatsen, Koreanen van karaoke. een Er de wordt dan ook een afgesloten met de met Schaatskaraoke.

Frank Evenblij op en Erik Dijkstra gaan een in het gastland op tv van de Olympische van tijdens Winterspelen op zoek naar de naar Koreaanse in Sven Kramer. Topschaatsers de Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab op tv en Mark Tuitert praten in met het barmannen Frank en Erik over een tijdens relaties en Ireen Wüst kiest het een bijzonder fragment uit de haar rijke carrière. uit De mannen in lopen een dag naar mee in de de tulpenkwekerij van door potentieel medaillewinnares op Irene Schouten en Erik onderzoekt een in Korea het bijzondere een verhaal van tijdens de uit Noord-Koreaanse schaatsster Han Pil-hwa. op Zij was met haar zilveren het plak op de door uit 3000 meter in 1964 de op tv eerste Aziaat ooit tijdens die een medaille op haalde op de Winterspelen in naar en leefde sinds op de Koreaanse oorlog van in de jaren 50 gescheiden van op haar Zuid-Koreaanse in broer. In de de spiegelmonoloog kijkt een van wintersporter uit naar het eigen lichaam en door Erik van brengt een ode aan volgens hem naar het mooiste op tv onderdeel met van de Winterspelen: de 10 kilometer tijdens schaatsen. Nederlanders houden op van schaatsen, Koreanen een van de karaoke. Er wordt op dan ook afgesloten met de het op Schaatskaraoke.

Frank door Evenblij en Erik een Dijkstra checken op in Zuid-Korea of het land met klaar is voor in de Spelen. in Is de angst voor Noord-Korea het terecht? En de hoe bekend is naar Sven Kramer in op Korea? Frank de en Erik naar portretteren meervoudig wereldkampioen op tv skiën Marcel Hirscher. Hij van komt voor uit Oostenrijk uit, maar had de met zijn tijdens Nederlandse moeder ook voor Nederland medailles op tv kunnen halen. Shorttrackster naar Suzanne uit Schulting kijkt in een uit spiegel naar haar van sportlijf en in de het bar praten naar topschaatsers Kjeld Nuis, Dai door met Dai Ntab en het Mark Tuitert over hoe het een is van om een 'mooiboy' te zijn op tv in de schaatswereld. de Erik van brengt een ode aan volgens hem op het mooiste door onderdeel van de Winterspelen: van de 10 door kilometer schaatsen. Ireen in Wust kiest haar een favoriete concurrent. uit In de met schaatskaraoke leren Frank en tijdens Erik de Koreanen van vandaag: Timmertje, timmertje, wat van doe je met nu?

Laat door de voorpret maar beginnen. de Frank Evenblij en Erik een Dijkstra de warmen in Bureau Korea met de sporters en de fans op voor op tv de Olympische Winterspelen op tv in PyeongChang, Zuid-Korea. De van presentatoren kijken of het het land er het uit klaar voor is, checken tijdens de bekendheid van door onze schaatsers en naar proeven alvast tijdens het eten en de sfeer. naar het Bureau Korea is vanaf vanavond van vijf weken de lang te zien op uit donderdag op vanaf 21:50 uur door op NPO 3. naar Iedere week ontvangen op tv ze schaatshunks Kjeld Nuis, Dai Dai uit tijdens Ntab en Mark naar Tuitert voor een echt mannengesprek, praat uit een olympiër over de zijn of van haar tijdens lichaam in de in spiegelmonoloog, maakt Ireen Wüst keiharde van keuzes en brengt Erik tijdens een ode aan door het –volgens hem- van de mooiste nummer van de uit Winterspelen: de 10 kilometer met schaatsen. En door omdat Nederlanders van schaatsen houden de en het Koreanen van karaoke de sluit het programma wekelijks uit af op met de Schaatskaraoke. Om te testen door tijdens of de Koreanen bekend zijn met het Sven Kramer een gingen ze met in een in levensgroot bord van onze schaatsheld door met tijdens de straten van PyeongChang. Frank: "Iedereen met die het op bord zag dacht naar dat Erik Sven tijdens Kramer was. Dat was het leuk, uit totdat Erik zelf uit ook dacht dat door hij het was." Erik: "Ik op tv moest daar met een naar ontelbaar veel mensen op op de foto. Duizenden Koreanen met zitten het straks naar de 10 kilometer van te kijken en zullen op zeggen: van 'Dat is Sven op Kramer niet. Sven naar Kramer heeft een bril en het een dikke vriend, uit van niet zo’n hockeytut.'" In de eerste het aflevering in betreden Frank en Erik naar de Olympische langlaufbaan in op tv PyeongChang. Guus Hiddink, naar de met meest succesvolle Nederlander in op tv Korea ooit, geeft de een door do's and don'ts het over het land van en de mannen hebben in een diepgaand op interview met Sven Kramer. Ireen Wust door kiest haar uit favoriete uit fragment over de op liefde en topschaatsers als Michel naar en Ronald Mulder en van met Kai Verbij nemen Instagram-posts op op de hak. Paralympisch door snowboardkampioen Bibian een Mentel kijkt in de spiegel tijdens naar haar sportlijf op van en in de bar met praten Kjeld op tv Nuis, Dai Dai Ntab en van Mark naar Tuitert over schaatsen als internationale topsport. een In de tijdens schaatskaraoke leren door Frank en Erik de een Koreanen vandaag: tijdens "Hilbert, je in moet nog een het rondje."

januari 2021
01-02-2018 21:45

Aflevering 5

Bureau Korea - Aflevering 5

Frank Evenblij en Erik Dijkstra duiken in de Koreaanse cultuur en gaan ze op zoek naar de delicatessen uit de lokale keuken. Wat staat er voor Sven Kramer en Sjinkie Knegt straks allemaal op het menu in Pyeongchang? Erik praat met de Amerik...

25-01-2018 21:45

Aflevering 4

Bureau Korea - Aflevering 4

Frank Evenblij en Erik Dijkstra fietsen door het Olympisch dorp van Pyeongchang om te kijken of de Nederlandse sporters zich daar wel thuis gaan voelen. Erik onderzoekt het bijzondere verhaal van de Noord-Koreaanse schaatsster Han Pil-hwa. ...

18-01-2018 21:40

Aflevering 3

Bureau Korea - Aflevering 3

Frank Evenblij en Erik Dijkstra gaan in het gastland van de Olympische Winterspelen op zoek naar de Koreaanse Sven Kramer. Topschaatsers Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert praten met barmannen Frank en Erik over relaties en Ireen Wüst...

11-01-2018 21:50

Bureau Korea

Bureau Korea - Bureau Korea

Frank Evenblij en Erik Dijkstra checken in Zuid-Korea of het land klaar is voor de Spelen. Is de angst voor Noord-Korea terecht? En hoe bekend is Sven Kramer in Korea? Frank en Erik portretteren meervoudig wereldkampioen skiën Marcel Hirsch...

04-01-2018 21:50

Nieuw: Bureau Korea

Bureau Korea - Nieuw: Bureau Korea

Laat de voorpret maar beginnen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra warmen in Bureau Korea de sporters en fans op voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea. De presentatoren kijken of het land er klaar voor is, checken de beken...

Bureau Korea gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Korea de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Korea bij Bureau Korea liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Korea. Heb je een uitzending van Bureau Korea gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Korea gemist

Uitzending gemist van Bureau Korea? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Korea kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!