Programma gemist?

Frank Evenblij het en de Erik Dijkstra duiken in de Koreaanse met cultuur op tv en gaan ze op zoek in naar uit de delicatessen uit de lokale het keuken. Wat de staat op tv er voor Sven op tv Kramer en Sjinkie Knegt in straks allemaal op het menu het in in Pyeongchang? Erik praat naar met de Amerikaanse ski-sensatie door Mikaela Shiffrin over met de door kick van het afdalen een en een wintersporter praat op tv in de op spiegelmonoloog over het eigen lichaam. het Mark Tuitert, met Kjeld Nuis op en Dai Dai op tv Ntab voeren een van goed gesprek met barmannen op tv Frank tijdens en Erik en het Ireen Wüst is openhartig over naar een bijzonder fragment uit uit haar op succesvolle carrière. tijdens Erik brengt een ode met aan volgens hem het uit mooiste onderdeel door van de Winterspelen: de door 10 kilometer schaatsen. het Nederlanders houden op tv van schaatsen, van Koreanen van karaoke. door Er wordt dan ook van afgesloten met de in Schaatskaraoke.

Frank van Evenblij en Erik Dijkstra op tv fietsen door een het Olympisch dorp de van Pyeongchang om door te kijken of op de Nederlandse sporters op tv zich daar wel thuis gaan tijdens voelen. Erik onderzoekt op tv het van bijzondere verhaal op tv van de Noord-Koreaanse schaatsster Han naar Pil-hwa. Zij een was met haar zilveren plak een van op de 3000 meter in het 1964 het de eerste Aziaat ooit met die een medaille haalde op uit de Winterspelen van en leefde tijdens sinds de Koreaanse het oorlog in de jaren de 50 gescheiden van haar door de Zuid-Koreaanse broer. Aan de uit bar gaan door schaatshunks Mark Tuitert, Kjeld Nuis en tijdens Dai Dai de Ntab met met elkaar in gesprek. naar In de spiegelmonoloog praat met een wintersporter een over zijn lichaam in en Ireen Wüst kiest een van speciaal fragment uit op tv haar op rijke carrière. Erik brengt van een ode in aan volgens hem het met mooiste met onderdeel van de Winterspelen: het de 10 kilometer schaatsen. Nederlanders door houden op van schaatsen, Koreanen van karaoke. met Er wordt dan uit ook afgesloten met van uit de Schaatskaraoke.

Frank van Evenblij en Erik Dijkstra de gaan in het door gastland van een de Olympische Winterspelen uit op zoek naar de het Koreaanse op tv Sven Kramer. Topschaatsers Kjeld een Nuis, Dai Dai van Ntab en met Mark Tuitert praten met barmannen op tv Frank en Erik over van relaties en Ireen uit Wüst kiest een naar bijzonder fragment het uit haar rijke carrière. tijdens op De mannen lopen een dag tijdens mee op in de tulpenkwekerij van potentieel van medaillewinnares Irene de Schouten en Erik uit onderzoekt in Korea de het bijzondere verhaal met van de Noord-Koreaanse op tv schaatsster Han Pil-hwa. door Zij was met haar in zilveren plak op de het uit 3000 meter in uit 1964 de eerste tijdens Aziaat ooit die een van medaille haalde naar op de Winterspelen een en leefde sinds de Koreaanse oorlog uit in uit de jaren 50 gescheiden tijdens van haar Zuid-Koreaanse in broer. In de van spiegelmonoloog kijkt de een wintersporter op tv naar het eigen lichaam en Erik met brengt een de ode aan het volgens hem het mooiste onderdeel door van van de Winterspelen: de 10 in kilometer schaatsen. Nederlanders tijdens houden van van schaatsen, Koreanen met van karaoke. Er wordt de dan ook door afgesloten met de de Schaatskaraoke.

Frank uit Evenblij en Erik Dijkstra op tv checken in Zuid-Korea of door het land klaar in tijdens is voor de uit Spelen. Is de angst voor op Noord-Korea terecht? En door hoe het bekend is Sven Kramer in Korea? met tijdens Frank en Erik portretteren meervoudig op wereldkampioen skiën Marcel Hirscher. de Hij komt voor door Oostenrijk uit, maar van had met tijdens zijn op Nederlandse moeder ook voor in Nederland medailles kunnen halen. door Shorttrackster Suzanne tijdens Schulting kijkt in een met spiegel naar door haar sportlijf tijdens en in de bar praten topschaatsers met Kjeld uit Nuis, Dai Dai uit Ntab en uit Mark Tuitert over naar hoe het is om een 'mooiboy' van te zijn op tv in met de schaatswereld. Erik tijdens brengt een ode aan tijdens volgens hem het door mooiste onderdeel het van de Winterspelen: tijdens de 10 kilometer schaatsen. Ireen een Wust op kiest haar favoriete concurrent. van In de het schaatskaraoke leren Frank en Erik de de Koreanen vandaag: Timmertje, op tv een timmertje, wat doe je door nu?

Laat van de voorpret maar beginnen. op Frank Evenblij van en Erik op tv Dijkstra warmen in van Bureau Korea de sporters en een fans op uit voor de Olympische met Winterspelen in PyeongChang, op tv Zuid-Korea. De presentatoren naar kijken of het een land er klaar voor is, tijdens checken in de bekendheid van onze het schaatsers en proeven alvast de het eten de en de sfeer. in Bureau Korea de is vanaf vanavond van vijf weken lang de te zien op uit donderdag vanaf 21:50 uur naar met op NPO 3. Iedere week ontvangen een ze schaatshunks Kjeld op tv van Nuis, Dai Dai Ntab en de Mark Tuitert het voor een echt mannengesprek, praat naar een olympiër over een op tv zijn of haar lichaam door in de spiegelmonoloog, op maakt Ireen Wüst keiharde door keuzes en brengt Erik uit een ode aan een het –volgens een hem- mooiste nummer in van de Winterspelen: de de 10 kilometer met schaatsen. En omdat naar Nederlanders van de schaatsen houden en het Koreanen van karaoke het sluit het programma wekelijks tijdens af het met de Schaatskaraoke. de Om te testen of het de Koreanen bekend uit zijn met Sven Kramer gingen uit het ze met een tijdens levensgroot bord van onze schaatsheld door op de straten van door PyeongChang. Frank: op "Iedereen naar die het bord zag dacht het dat Erik Sven door Kramer een was. Dat was leuk, tijdens totdat Erik zelf ook met dacht dat hij in het was." Erik: een "Ik moest daar met een ontelbaar veel een mensen van op de foto. Duizenden Koreanen op zitten op tv straks naar de 10 kilometer van te kijken en zullen de zeggen: 'Dat naar is Sven Kramer niet. op tv Sven Kramer door heeft een bril en tijdens een dikke uit vriend, niet van zo’n hockeytut.'" In de van eerste de aflevering betreden Frank en Erik de van naar Olympische langlaufbaan in PyeongChang. Guus op Hiddink, de het meest succesvolle tijdens Nederlander in Korea ooit, op geeft de do's and het don'ts naar over het land en de mannen op tv hebben een diepgaand in interview met uit Sven Kramer. Ireen door Wust kiest haar op tv favoriete fragment met over de liefde naar en topschaatsers als Michel en met met Ronald Mulder en door Kai Verbij nemen Instagram-posts op op de hak. Paralympisch snowboardkampioen een Bibian Mentel kijkt met in de uit spiegel naar met haar sportlijf en in in de bar praten Kjeld de Nuis, door Dai Dai door Ntab en Mark Tuitert over uit schaatsen door als internationale topsport. naar In de schaatskaraoke leren Frank een en Erik uit de Koreanen op tv vandaag: "Hilbert, je moet van nog een het rondje."

mei 2021
01-02-2018 21:45

Aflevering 5

Bureau Korea - Aflevering 5

Frank Evenblij en Erik Dijkstra duiken in de Koreaanse cultuur en gaan ze op zoek naar de delicatessen uit de lokale keuken. Wat staat er voor Sven Kramer en Sjinkie Knegt straks allemaal op het menu in Pyeongchang? Erik praat met de Amerik...

25-01-2018 21:45

Aflevering 4

Bureau Korea - Aflevering 4

Frank Evenblij en Erik Dijkstra fietsen door het Olympisch dorp van Pyeongchang om te kijken of de Nederlandse sporters zich daar wel thuis gaan voelen. Erik onderzoekt het bijzondere verhaal van de Noord-Koreaanse schaatsster Han Pil-hwa. ...

18-01-2018 21:40

Aflevering 3

Bureau Korea - Aflevering 3

Frank Evenblij en Erik Dijkstra gaan in het gastland van de Olympische Winterspelen op zoek naar de Koreaanse Sven Kramer. Topschaatsers Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert praten met barmannen Frank en Erik over relaties en Ireen Wüst...

11-01-2018 21:50

Bureau Korea

Bureau Korea - Bureau Korea

Frank Evenblij en Erik Dijkstra checken in Zuid-Korea of het land klaar is voor de Spelen. Is de angst voor Noord-Korea terecht? En hoe bekend is Sven Kramer in Korea? Frank en Erik portretteren meervoudig wereldkampioen skiën Marcel Hirsch...

04-01-2018 21:50

Nieuw: Bureau Korea

Bureau Korea - Nieuw: Bureau Korea

Laat de voorpret maar beginnen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra warmen in Bureau Korea de sporters en fans op voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea. De presentatoren kijken of het land er klaar voor is, checken de beken...

Bureau Korea gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Korea de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Korea bij Bureau Korea liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Korea. Heb je een uitzending van Bureau Korea gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Korea gemist

Uitzending gemist van Bureau Korea? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Korea kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!