Programma gemist?

Frank met Evenblij en Erik Dijkstra duiken op tv op tv in de Koreaanse cultuur door en gaan ze naar op zoek naar de in delicatessen uit de het lokale keuken. Wat door staat er op voor Sven Kramer en op Sjinkie Knegt straks allemaal uit op naar het menu de in Pyeongchang? Erik praat in met de Amerikaanse ski-sensatie Mikaela de van Shiffrin over de kick van de het afdalen de en een wintersporter praat in in de spiegelmonoloog door over het het eigen lichaam. met Mark Tuitert, Kjeld Nuis en door Dai Dai de Ntab voeren een goed gesprek de met tijdens barmannen Frank en Erik en met Ireen Wüst op tv is openhartig over een op bijzonder fragment uit de haar succesvolle carrière. door Erik brengt tijdens een in ode aan volgens door hem het mooiste onderdeel van van de Winterspelen: de 10 met kilometer de schaatsen. Nederlanders houden naar van schaatsen, Koreanen van karaoke. het Er in wordt dan ook afgesloten een met de tijdens Schaatskaraoke.

Frank Evenblij en tijdens Erik Dijkstra fietsen door door het Olympisch op door dorp van Pyeongchang om naar te kijken de of de Nederlandse sporters zich daar naar wel thuis gaan tijdens het voelen. Erik onderzoekt het bijzondere een verhaal van de Noord-Koreaanse met schaatsster Han het Pil-hwa. Zij was in met haar zilveren plak op het op de 3000 meter in tijdens 1964 de een eerste Aziaat ooit die een een naar medaille haalde op de Winterspelen door en leefde op tv sinds de Koreaanse oorlog in door op de jaren 50 naar gescheiden van haar de Zuid-Koreaanse broer. Aan de naar bar gaan schaatshunks Mark Tuitert, tijdens Kjeld Nuis en met het Dai Dai Ntab uit met elkaar in gesprek. In de met door spiegelmonoloog praat een wintersporter over door zijn tijdens lichaam en Ireen Wüst kiest in een door speciaal fragment uit haar het rijke carrière. Erik een brengt een ode aan volgens in hem het het mooiste uit onderdeel van de Winterspelen: naar de 10 op tv kilometer schaatsen. Nederlanders houden van de schaatsen, een Koreanen van karaoke. Er tijdens wordt dan ook afgesloten naar met de op Schaatskaraoke.

Frank door Evenblij en Erik tijdens Dijkstra gaan in op het gastland de van de Olympische Winterspelen op op zoek naar de Koreaanse het Sven Kramer. Topschaatsers door Kjeld met Nuis, Dai Dai Ntab en op tv Mark het Tuitert praten op tv met barmannen Frank en Erik met over op tv relaties en Ireen Wüst kiest een naar bijzonder fragment door uit naar haar rijke carrière. De de mannen lopen de een dag mee op in de tulpenkwekerij het van potentieel medaillewinnares Irene Schouten tijdens en Erik tijdens onderzoekt in door Korea het bijzondere in verhaal van de op Noord-Koreaanse schaatsster Han Pil-hwa. het Zij was met haar zilveren met plak in op de 3000 meter in van de 1964 de eerste Aziaat ooit van die met een medaille haalde op de naar Winterspelen en tijdens leefde sinds de Koreaanse het oorlog in met de jaren 50 gescheiden van op tv haar op Zuid-Koreaanse broer. In door de spiegelmonoloog de kijkt een wintersporter van naar het eigen met lichaam en Erik brengt op tv een ode aan volgens op hem het mooiste onderdeel met van de Winterspelen: op de een 10 kilometer schaatsen. Nederlanders van houden het van schaatsen, Koreanen van tijdens karaoke. Er wordt uit dan ook op tv afgesloten met de tijdens Schaatskaraoke.

Frank Evenblij en op tv Erik Dijkstra checken in in door Zuid-Korea of het land klaar door een is voor de naar Spelen. Is de angst voor in Noord-Korea terecht? En hoe de bekend is Sven door Kramer in Korea? op Frank een en Erik portretteren meervoudig tijdens wereldkampioen in skiën Marcel Hirscher. Hij komt voor een de Oostenrijk uit, maar had met tijdens zijn Nederlandse met moeder ook voor Nederland tijdens medailles kunnen het halen. Shorttrackster Suzanne op Schulting kijkt in op een spiegel naar op haar sportlijf uit en in de bar praten topschaatsers tijdens Kjeld Nuis, van Dai Dai Ntab en tijdens Mark Tuitert over de naar hoe het is om een uit 'mooiboy' te naar zijn in de de schaatswereld. Erik uit brengt een ode aan volgens van hem het mooiste uit onderdeel van de Winterspelen: van de door 10 kilometer van schaatsen. Ireen Wust kiest tijdens haar favoriete de concurrent. In de het schaatskaraoke leren Frank tijdens en Erik de Koreanen vandaag: Timmertje, een timmertje, tijdens wat doe je van nu?

Laat de voorpret uit naar maar beginnen. Frank naar Evenblij en Erik Dijkstra warmen het in Bureau Korea de naar sporters en door fans van op voor de Olympische Winterspelen van in tijdens PyeongChang, Zuid-Korea. De presentatoren kijken een of het land tijdens er klaar uit voor is, checken de door bekendheid van van onze schaatsers en uit proeven alvast het eten in en de op sfeer. Bureau Korea is van met vanaf vanavond vijf weken in lang te zien op donderdag het vanaf 21:50 de uur op NPO 3. in Iedere week tijdens ontvangen ze schaatshunks Kjeld het Nuis, Dai tijdens Dai Ntab en van Mark door Tuitert voor een echt door mannengesprek, praat met een olympiër over zijn of een haar lichaam in door de spiegelmonoloog, maakt Ireen op tv Wüst keiharde in keuzes de en brengt Erik een ode aan met het naar –volgens hem- mooiste nummer van naar de Winterspelen: de door 10 kilometer schaatsen. naar een En omdat Nederlanders van schaatsen houden met en Koreanen van tijdens karaoke in sluit het programma wekelijks met af de met de Schaatskaraoke. Om in te testen of de Koreanen naar bekend zijn met een Sven Kramer gingen op ze met een van levensgroot de bord van onze schaatsheld door een de naar straten van op tv PyeongChang. Frank: "Iedereen op tv die het bord door zag dacht dat in Erik Sven Kramer was. Dat was uit een leuk, totdat Erik zelf ook tijdens dacht op tv dat hij het met was." Erik: "Ik met moest daar met ontelbaar veel mensen het op de uit foto. door Duizenden Koreanen zitten straks naar de de 10 het kilometer te een kijken en zullen zeggen: 'Dat tijdens is Sven Kramer met niet. Sven met Kramer heeft een een bril en een tijdens dikke vriend, niet zo’n hockeytut.'" van In met de eerste de aflevering betreden Frank in en Erik de een Olympische langlaufbaan in PyeongChang. Guus uit Hiddink, de meest succesvolle de Nederlander in Korea tijdens ooit, tijdens geeft de do's tijdens and don'ts over het door land en in de mannen hebben een diepgaand uit interview met uit Sven Kramer. op Ireen Wust kiest haar de favoriete van fragment over de liefde en naar topschaatsers als Michel door en Ronald door Mulder en op Kai Verbij nemen Instagram-posts een op de uit hak. Paralympisch snowboardkampioen naar Bibian Mentel kijkt in in de spiegel naar haar sportlijf door door en in de met bar praten Kjeld Nuis, Dai in Dai Ntab uit en Mark Tuitert over schaatsen in als met internationale topsport. In de schaatskaraoke op leren Frank en tijdens Erik de met Koreanen van vandaag: "Hilbert, je met moet nog een de rondje."

juli 2021
01-02-2018 21:45

Aflevering 5

Bureau Korea - Aflevering 5

Frank Evenblij en Erik Dijkstra duiken in de Koreaanse cultuur en gaan ze op zoek naar de delicatessen uit de lokale keuken. Wat staat er voor Sven Kramer en Sjinkie Knegt straks allemaal op het menu in Pyeongchang? Erik praat met de Amerik...

25-01-2018 21:45

Aflevering 4

Bureau Korea - Aflevering 4

Frank Evenblij en Erik Dijkstra fietsen door het Olympisch dorp van Pyeongchang om te kijken of de Nederlandse sporters zich daar wel thuis gaan voelen. Erik onderzoekt het bijzondere verhaal van de Noord-Koreaanse schaatsster Han Pil-hwa. ...

18-01-2018 21:40

Aflevering 3

Bureau Korea - Aflevering 3

Frank Evenblij en Erik Dijkstra gaan in het gastland van de Olympische Winterspelen op zoek naar de Koreaanse Sven Kramer. Topschaatsers Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert praten met barmannen Frank en Erik over relaties en Ireen Wüst...

11-01-2018 21:50

Bureau Korea

Bureau Korea - Bureau Korea

Frank Evenblij en Erik Dijkstra checken in Zuid-Korea of het land klaar is voor de Spelen. Is de angst voor Noord-Korea terecht? En hoe bekend is Sven Kramer in Korea? Frank en Erik portretteren meervoudig wereldkampioen skiën Marcel Hirsch...

04-01-2018 21:50

Nieuw: Bureau Korea

Bureau Korea - Nieuw: Bureau Korea

Laat de voorpret maar beginnen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra warmen in Bureau Korea de sporters en fans op voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea. De presentatoren kijken of het land er klaar voor is, checken de beken...

Bureau Korea gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Korea de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Korea bij Bureau Korea liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Korea. Heb je een uitzending van Bureau Korea gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Korea gemist

Uitzending gemist van Bureau Korea? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Korea kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!