Programma gemist?

Frank van Evenblij en Erik Dijkstra een duiken in de Koreaanse van cultuur een en gaan ze op zoek in naar de door delicatessen uit tijdens de lokale keuken. tijdens Wat staat er voor uit Sven tijdens Kramer en Sjinkie uit Knegt straks allemaal op het menu het in Pyeongchang? uit Erik praat op met de op Amerikaanse ski-sensatie Mikaela Shiffrin over tijdens de uit kick van het van afdalen en een wintersporter praat door in door de spiegelmonoloog over het eigen lichaam. naar Mark uit Tuitert, Kjeld Nuis met en Dai uit Dai Ntab voeren een goed een gesprek met het barmannen Frank en uit Erik en Ireen Wüst een is de openhartig over een het bijzonder fragment uit uit haar succesvolle carrière. Erik op tv brengt een uit ode aan volgens hem het mooiste een op onderdeel van de Winterspelen: de op tv 10 kilometer schaatsen. met Nederlanders houden van de schaatsen, naar Koreanen van karaoke. Er wordt de dan ook met afgesloten met de met Schaatskaraoke.

Frank Evenblij het en Erik Dijkstra fietsen tijdens door het op tv Olympisch dorp van Pyeongchang een naar om te kijken of de een Nederlandse naar sporters zich daar wel naar thuis gaan op voelen. Erik onderzoekt het bijzondere naar verhaal van het de Noord-Koreaanse tijdens schaatsster Han Pil-hwa. Zij van was met haar naar zilveren plak op de uit 3000 meter in met 1964 de de eerste Aziaat ooit die een de medaille op haalde op de Winterspelen een en op leefde sinds de Koreaanse oorlog in uit de het jaren 50 de gescheiden van haar in Zuid-Koreaanse broer. Aan van de bar gaan schaatshunks Mark door Tuitert, Kjeld Nuis met en in Dai Dai Ntab met elkaar in naar gesprek. in In de spiegelmonoloog op tv praat een wintersporter van over zijn op tv lichaam en Ireen Wüst kiest een een speciaal fragment uit naar haar rijke op tv carrière. Erik brengt door een met ode aan volgens op hem het mooiste onderdeel de van de door Winterspelen: de 10 naar kilometer schaatsen. Nederlanders houden van schaatsen, in op tv Koreanen van karaoke. Er wordt op tv dan ook afgesloten met tijdens de tijdens Schaatskaraoke.

Frank Evenblij en op tv Erik naar Dijkstra gaan in het naar gastland van de Olympische tijdens het Winterspelen op zoek naar de Koreaanse op tv Sven Kramer. het Topschaatsers Kjeld Nuis, het Dai Dai Ntab in en Mark een Tuitert praten met barmannen Frank uit en Erik over het relaties door en Ireen naar Wüst kiest een bijzonder fragment uit uit haar rijke carrière. op De mannen op tv lopen tijdens een dag mee door in de tulpenkwekerij van potentieel de medaillewinnares de Irene Schouten en Erik onderzoekt in in Korea het het bijzondere verhaal een van de Noord-Koreaanse van schaatsster Han Pil-hwa. van Zij was met haar van zilveren de plak op de 3000 meter op in 1964 de de eerste een Aziaat ooit die een naar medaille haalde op de Winterspelen op en naar leefde sinds de Koreaanse op tv oorlog in in de jaren 50 in gescheiden van haar Zuid-Koreaanse het broer. In de spiegelmonoloog door een kijkt een wintersporter naar het in eigen lichaam en Erik op brengt een ode van naar aan volgens hem in het mooiste onderdeel van de Winterspelen: door de de 10 kilometer schaatsen. op tv Nederlanders houden van door schaatsen, Koreanen door van karaoke. Er wordt de dan ook op tv afgesloten met de in Schaatskaraoke.

Frank het Evenblij en Erik met Dijkstra checken in Zuid-Korea de of op tv het land klaar van is voor de op tv Spelen. Is de angst voor een Noord-Korea terecht? in En hoe bekend de is Sven de Kramer in Korea? Frank van en Erik portretteren de meervoudig wereldkampioen skiën Marcel op tv Hirscher. Hij komt voor in Oostenrijk uit, maar in had met op zijn tijdens Nederlandse moeder ook voor Nederland medailles in kunnen op halen. Shorttrackster Suzanne tijdens Schulting kijkt in in een spiegel naar tijdens haar sportlijf tijdens en in de in bar praten topschaatsers Kjeld door Nuis, Dai het Dai Ntab en in Mark Tuitert over het hoe het is om een van 'mooiboy' te met zijn in de schaatswereld. door Erik brengt een ode naar aan volgens de hem een het mooiste onderdeel van de Winterspelen: de op tv de 10 kilometer met schaatsen. Ireen Wust kiest haar favoriete het concurrent. in In de schaatskaraoke de leren Frank en Erik de van Koreanen vandaag: tijdens Timmertje, timmertje, wat doe de je van nu?

Laat in de voorpret met maar beginnen. Frank uit Evenblij en Erik Dijkstra op warmen in Bureau Korea naar de sporters en van fans op voor de uit Olympische Winterspelen in met tijdens PyeongChang, Zuid-Korea. De presentatoren kijken op of het op tv land er klaar voor is, van checken de van bekendheid van onze op schaatsers en op proeven alvast het van eten en de tijdens sfeer. Bureau Korea de is vanaf op vanavond vijf weken lang te uit zien op donderdag in tijdens vanaf 21:50 uur op NPO 3. een Iedere week ontvangen uit ze schaatshunks uit Kjeld Nuis, Dai Dai uit Ntab en Mark op tv Tuitert voor de een echt op mannengesprek, praat een olympiër naar over zijn uit of haar lichaam in de een spiegelmonoloog, maakt een Ireen Wüst keiharde het keuzes en brengt Erik naar een ode aan door het op tv –volgens hem- mooiste uit nummer van de uit Winterspelen: de 10 kilometer schaatsen. tijdens tijdens En omdat Nederlanders van tijdens schaatsen houden met en Koreanen van een karaoke sluit het tijdens programma wekelijks af met tijdens de Schaatskaraoke. Om te testen tijdens tijdens of de Koreanen bekend zijn met een Sven Kramer gingen van de ze met een op levensgroot bord van onze uit schaatsheld door de straten op van tijdens PyeongChang. Frank: "Iedereen die het bord het zag dacht naar dat het Erik Sven Kramer was. Dat op was leuk, totdat in Erik naar zelf ook dacht dat hij het naar was." Erik: van "Ik moest het daar met ontelbaar uit veel mensen op de het foto. Duizenden Koreanen in zitten straks naar tijdens de op tv 10 kilometer te kijken en op zullen zeggen: 'Dat is de met Sven Kramer niet. Sven door Kramer heeft het een bril en een door dikke vriend, naar niet zo’n hockeytut.'" In de eerste in met aflevering betreden Frank en naar Erik de een Olympische langlaufbaan in PyeongChang. Guus een Hiddink, de een meest succesvolle Nederlander in Korea op tv ooit, van geeft de do's and naar don'ts over het land op tv en de uit mannen hebben een het diepgaand interview met op Sven Kramer. Ireen Wust op tv kiest haar favoriete de fragment over de op liefde op en topschaatsers als door Michel en Ronald in Mulder en Kai de Verbij nemen Instagram-posts op de uit tijdens hak. Paralympisch snowboardkampioen op tv Bibian Mentel kijkt tijdens in de spiegel naar haar sportlijf van en tijdens in de van bar praten Kjeld naar Nuis, Dai Dai Ntab met en Mark Tuitert over schaatsen met als internationale topsport. op in In de schaatskaraoke met leren Frank en Erik de met Koreanen tijdens vandaag: "Hilbert, je moet nog op een met rondje."

oktober 2020
01-02-2018 21:45

Aflevering 5

Bureau Korea - Aflevering 5

Frank Evenblij en Erik Dijkstra duiken in de Koreaanse cultuur en gaan ze op zoek naar de delicatessen uit de lokale keuken. Wat staat er voor Sven Kramer en Sjinkie Knegt straks allemaal op het menu in Pyeongchang? Erik praat met de Amerik...

25-01-2018 21:45

Aflevering 4

Bureau Korea - Aflevering 4

Frank Evenblij en Erik Dijkstra fietsen door het Olympisch dorp van Pyeongchang om te kijken of de Nederlandse sporters zich daar wel thuis gaan voelen. Erik onderzoekt het bijzondere verhaal van de Noord-Koreaanse schaatsster Han Pil-hwa. ...

18-01-2018 21:40

Aflevering 3

Bureau Korea - Aflevering 3

Frank Evenblij en Erik Dijkstra gaan in het gastland van de Olympische Winterspelen op zoek naar de Koreaanse Sven Kramer. Topschaatsers Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert praten met barmannen Frank en Erik over relaties en Ireen Wüst...

11-01-2018 21:50

Bureau Korea

Bureau Korea - Bureau Korea

Frank Evenblij en Erik Dijkstra checken in Zuid-Korea of het land klaar is voor de Spelen. Is de angst voor Noord-Korea terecht? En hoe bekend is Sven Kramer in Korea? Frank en Erik portretteren meervoudig wereldkampioen skiën Marcel Hirsch...

04-01-2018 21:50

Nieuw: Bureau Korea

Bureau Korea - Nieuw: Bureau Korea

Laat de voorpret maar beginnen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra warmen in Bureau Korea de sporters en fans op voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea. De presentatoren kijken of het land er klaar voor is, checken de beken...

Bureau Korea gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Korea de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Korea bij Bureau Korea liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Korea. Heb je een uitzending van Bureau Korea gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Korea gemist

Uitzending gemist van Bureau Korea? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Korea kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!