Programma gemist?

Good de Intentions - op Twee broers beschermen de mensheid door van te vechten met uit vernietigende, bovennatuurlijke krachten. door Ze in vechten onder andere met het wezens op tv uit de hemel, hel en het van vagevuur. Ze met krijgen hulp van verschillende door vrienden, naar zelfs van uit engelen. Donatello vertaalt de de spreuk en Dean en op tv Castiel van gaan de ingredi├źnten halen. Ondertussen ontsnappen door Mary en met Jack aan in Michael's gevangenschap en ontmoeten tijdens ze voor met het eerst op tv een oude vriend.

Devil's de Bargain - Twee broers beschermen in de mensheid door de te naar vechten met vernietigende, in bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder het andere met wezens de uit tijdens de hemel, hel en een het de vagevuur. Ze krijgen hulp van tijdens verschillende vrienden, in zelfs van engelen. "Devil's tijdens Bargain" van Dean, Castiel en Sam naar zoeken naar Lucifer die met een een onwaarschijnlijke deal sluit met een op lokale geloofsgenezer genaamd Zuster op het Jo. Asmodeus komt dichter op tv bij het door vinden van Jack.

Various & Sundry een Villains een - Twee broers beschermen de tijdens mensheid door door te door vechten met vernietigende, van bovennatuurlijke krachten. Ze vechten uit onder andere met wezens tijdens uit van de hemel, hel en het vagevuur. tijdens Ze krijgen hulp het van in verschillende vrienden, zelfs van engelen. op tv Dean wordt het op slachtoffer van op een in paar heksen, de zussen op Jamie en met Jennie Plum, die een machtig boek de van spreuken op tv uit de uit Winchesters weten te tijdens stelen.

Breakdown - Twee de de broers beschermen de mensheid door te van vechten tijdens met vernietigende, een bovennatuurlijke krachten. Ze uit vechten onder andere met wezens tijdens uit de de hemel, hel en het vagevuur. het Ze krijgen hulp de van verschillende op vrienden, naar zelfs van engelen. In deze tijdens aflevering wordt Donna's nichtje in Wendy vermist op en op tv ze roept de Winchesters om op hulp. tijdens Ze ontdekken al snel dat van Wendy's ontvoerder deel uitmaakt van van een in online bedrijf dat voedsel de levert van aan monsters.

Wayward naar Sisters - Twee door broers beschermen de mensheid op tv door de te vechten met een vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze de vechten onder andere met wezens een door uit de hemel, hel en door het met vagevuur. Ze krijgen hulp van in verschillende naar vrienden, zelfs van engelen. In op deze aflevering uit laat Jody tijdens aan Claire weten dat Sam en op Dean vermist worden. in uit Ze gaan samen met op Patience, Alex, Kaia en Donna op op zoek een naar de Winchesters met in Bad met Place om in hen te bevrijden voordat de portal tijdens wordt gesloten. van Echter hebben het wezens die uit de naar portal zijn een gekomen, hebben andere tijdens idee├źn.

The op tv Bad Place - Twee op broers beschermen een de mensheid door te naar vechten met vernietigende, tijdens bovennatuurlijke krachten. Ze vechten de de onder andere met wezens met uit de naar hemel, hel en het een vagevuur. Ze op tv krijgen hulp van verschillende vrienden, op tv zelfs op tv van engelen. In deze aflevering duikt van en kunstenaar met uit uitgebrande ogen dood op naar op en de Winchesters vermoeden dat naar in Jack verantwoordelijk was. Ze ontdekken het echter al snel op dat Jack uit hen probeert te helpen uit door op tv een droomwandelaar te van vinden, zodat hij Mary met voor de broers kan naar vinden.

The Scorpion uit and the in Frog - Twee van broers beschermen de mensheid door een te vechten met met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. op tv op tv Ze vechten onder andere uit met wezens uit de hemel, van hel en het op tv het vagevuur. Ze krijgen een hulp van verschillende vrienden, zelfs van van engelen. naar In deze op tv afleveringen maken Sam de en Dean een deal met de naar nieuwe koning met van kruispuntdemonen om een uit ??volgspreuk met te bemachtigen die Jack de kan vinden. met Als de broers een een koffer stelen voor de op nieuwe demon, van Barthamus, dan zal hij op tv in hen de spreuk geven. De dingen met gaan met echter niet uit helemaal zoals gepland.

Tombstone - tijdens Twee tijdens broers beschermen de mensheid door naar te op vechten met vernietigende, bovennatuurlijke op krachten. Ze vechten onder andere door met wezens met uit de hemel, met hel en het vagevuur. met de Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, met zelfs van engelen. uit in In deze aflevering hebben de tijdens Winchesters Castiel gevonden in en op herenigen ze hem op met Jack. De groep van gaat gezamenlijk naar Tombstone het om een ??grafoverval te het bekijken, naar maar Jack maakt een ernstige uit een fout.

All Along het the Watchtower - uit Twee broers beschermen naar de mensheid op door te vechten door met vernietigende, bovennatuurlijke op tv krachten. Ze vechten onder uit andere met wezens de uit in de hemel, hel en het op vagevuur. Ze krijgen hulp naar op tv van verschillende vrienden, de zelfs van engelen. van In deze aflevering: terwijl Kelly tijdens zich voorbereidt op de op tv naar geboorte van Lucifers zoon Jack, werken naar in de Winchesters samen met twee onverwachte een bondgenoten met om Lucifer te op tv stoppen.

Advanced Thanatology van - met Twee broers beschermen de mensheid door door te vechten het met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. op tv Ze vechten onder in andere met wezens tijdens uit de hemel, op hel op tv en het op tv vagevuur. Ze krijgen uit hulp van verschillende vrienden, zelfs in van engelen. In deze van aflevering uit stelt Sam de voor om samen met Dean uit de in zaak van een vermiste jongen op de zich te nemen. naar Dean door beseft al snel dat op tv Sam opzettelijk probeert op tv aardig op voor hem te zijn, terwijl de naar Winchesters bezig zijn naar op tv met een dodelijke geest en tijdens een huis vol met het gevangen de geesten werken.

The Big uit Empty op - Twee broers beschermen op tv de mensheid door met te vechten in met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. het Ze vechten onder andere met naar wezens op uit de hemel, hel en met het een vagevuur. Ze krijgen hulp door van op tv verschillende vrienden, zelfs van engelen. de In deze aflevering zijn in tijdens twee opgedoken lijken blijkbaar vermoord tijdens door naar hun overleden geliefden. Sam de overtuigt Dean van om Jack mee te nemen een in de op tv zaak. Ze ontdekken met dat beide van slachtoffers een rouwbegeleidster op zagen. Ondertussen ontmoet Castiel de bewaker door van de leegte het waarin met hij gevangen het zit.

Patience - naar Twee op tv broers beschermen de mensheid door te door met vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. met Ze vechten onder uit andere met wezens op uit de hemel, hel met en het van vagevuur. tijdens Ze krijgen hulp van op tv verschillende vrienden, zelfs van uit engelen. In deze aflevering van onderzoekt Missouri door de in dood van haar vriend nadat een van de schim een medium doodt. Dean en naar op tv Jody helpen de kleindochter van een Missouri op te sporen, naar die ook 'de in gave' heeft en de het volgende doelwit de van het de schim is. Sam probeert uit Jack te een helpen om door zijn krachten de te ontwikkelen.

Twigs met & Twine & Tasha Banes in - Twee broers met naar beschermen de mensheid door door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke in krachten. Ze vechten in op tv onder andere met wezens uit op tv de hemel, hel met en het het vagevuur. Ze krijgen de hulp van verschillende van vrienden, zelfs van engelen. In tijdens deze de aflevering worden Sam en het Dean gebeld met door Alicia Banes op tv op een van tijdens Mary's telefoons. Alicia het en Max zijn van op zoek naar hun moeder met Tasha en de het pad leidt naar in een naar pension in de Wyoming.

The Rising de Son - Twee uit broers beschermen op de mensheid door te vechten de van met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten het onder andere met met wezens in uit de hemel, een hel en het vagevuur. Ze een krijgen hulp het van verschillende vrienden, in zelfs van op engelen. In deze aflevering de voelt Donatello, in de nieuwste door profeet van God, Gods kracht een en in komt hem zoeken. Een uit Lord of Hell in sluit Jack van te gebruiken om de vuilste beesten een van de een hel te ontketenen. de In uit het andere universum ontmoeten Lucifer en naar Maria uit de engelen, inclusief degene die op "zijn" op Lucifer heeft van gedood.

The Future het - een Twee broers beschermen de mensheid met door te vechten het met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. een Ze vechten van onder van andere met wezens uit de de hemel, hel naar en het de vagevuur. Ze krijgen hulp tijdens van verschillende vrienden, zelfs het van engelen. In van deze tijdens aflevering slaagt Castiel op tv er alweer niet in in Kelly te de vermoorden. Ze probeert hem ervan de te op overtuigen dat de baby toch geboren het op moet worden. Ondertussen ontdekken op tv Sam en Dean dat Castiel met hen heeft op verraden.

juni 2021
04-08-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Good Intentions - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

28-07-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Devil's Bargain - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

21-07-2019 00:25

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Various & Sundry Villains - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

14-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Breakdown - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

07-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Wayward Sisters - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

30-06-2019 01:15

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Bad Place - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

23-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Scorpion and the Frog - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

09-06-2019 00:40

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Tombstone - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

06-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

All Along the Watchtower - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, ze...

02-06-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Advanced Thanatology - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs ...

26-05-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Big Empty - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 42
 • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!