Programma gemist?

Good Intentions het - in Twee broers beschermen de door mensheid door te vechten tijdens met vernietigende, bovennatuurlijke op tv krachten. Ze op vechten onder andere met wezens een tijdens uit de hemel, hel en op het vagevuur. Ze een krijgen hulp van verschillende in vrienden, zelfs van een engelen. het Donatello vertaalt in de spreuk en door Dean en Castiel gaan de ingredi├źnten door in halen. Ondertussen ontsnappen Mary de en Jack naar aan Michael's gevangenschap en het ontmoeten ze uit voor het eerst een oude naar vriend.

Devil's Bargain - naar Twee broers naar beschermen de mensheid de door te vechten met tijdens vernietigende, bovennatuurlijke een krachten. Ze op vechten onder andere met in wezens uit met de hemel, hel en een het vagevuur. op Ze krijgen hulp met van verschillende het vrienden, zelfs van tijdens engelen. "Devil's Bargain" Dean, Castiel op tv en Sam zoeken naar op tv Lucifer tijdens die een onwaarschijnlijke deal door sluit met een een lokale geloofsgenezer op tv genaamd Zuster met Jo. Asmodeus komt dichter tijdens bij het door vinden van Jack.

Various tijdens & Sundry van Villains - Twee van broers beschermen de mensheid op door te vechten met vernietigende, de bovennatuurlijke op tv krachten. Ze vechten onder de andere met wezens uit uit de hemel, de hel en het in vagevuur. Ze uit krijgen hulp van verschillende een vrienden, zelfs op van engelen. Dean wordt het in slachtoffer van een het het paar heksen, de zussen naar Jamie en de Jennie Plum, die een machtig een boek van spreuken het uit de uit Winchesters weten te met stelen.

Breakdown - Twee in broers beschermen de in mensheid door op tv te vechten met vernietigende, op tv bovennatuurlijke krachten. Ze de van vechten onder andere van met wezens uit de naar hemel, hel en het het vagevuur. Ze uit krijgen hulp van tijdens verschillende vrienden, zelfs op tv van engelen. In deze het aflevering wordt Donna's nichtje de Wendy door vermist en ze roept de met op tv Winchesters om hulp. Ze ontdekken een al snel dat Wendy's in ontvoerder naar deel uitmaakt van de een online bedrijf in dat voedsel levert een aan monsters.

Wayward Sisters op - tijdens Twee broers beschermen de tijdens mensheid door te vechten naar met vernietigende, van bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder door andere met wezens in uit uit de hemel, hel in en het vagevuur. Ze krijgen op tv op tv hulp van verschillende vrienden, door zelfs van op engelen. In deze van aflevering laat Jody uit aan Claire weten door dat Sam en Dean met vermist worden. Ze door gaan samen door met Patience, Alex, van Kaia en Donna op zoek door naar de Winchesters uit in Bad Place op om het hen te bevrijden voordat de portal op tv wordt gesloten. de Echter met hebben wezens die uit de de portal zijn gekomen, hebben in andere het idee├źn.

The op Bad Place - het Twee broers beschermen uit de mensheid door te met vechten op met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten uit uit onder andere met naar wezens uit de hemel, tijdens hel en het vagevuur. Ze tijdens krijgen hulp van de verschillende op vrienden, zelfs van engelen. uit In deze van aflevering duikt en de kunstenaar met uitgebrande ogen dood naar het op en de Winchesters van vermoeden dat Jack verantwoordelijk op tv was. Ze tijdens ontdekken echter al snel dat op tv Jack hen uit probeert door te helpen door in een droomwandelaar te in vinden, zodat hij Mary voor op tv de broers kan door vinden.

The Scorpion and naar the met Frog - Twee broers beschermen uit de de mensheid door uit te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke uit krachten. Ze vechten uit onder andere met de wezens uit door de hemel, hel en een het vagevuur. Ze van krijgen hulp van verschillende tijdens vrienden, zelfs van uit de engelen. In deze afleveringen maken Sam met in en Dean een deal met de tijdens door nieuwe koning van kruispuntdemonen om een met ??volgspreuk te met bemachtigen die Jack kan op tv vinden. een Als de broers een naar koffer stelen voor de naar nieuwe demon, met Barthamus, dan zal hij door hen op tv de spreuk geven. De dingen met gaan echter niet op met helemaal zoals gepland.

Tombstone - het Twee broers beschermen de de mensheid op tv door te vechten met vernietigende, van bovennatuurlijke krachten. Ze tijdens in vechten onder andere met wezens de uit de op hemel, hel op en het vagevuur. Ze krijgen hulp uit van verschillende met vrienden, de zelfs van engelen. op In deze aflevering van hebben de Winchesters Castiel gevonden en het herenigen ze uit hem met Jack. De het van groep gaat gezamenlijk een naar Tombstone om een een ??grafoverval te bekijken, maar Jack door de maakt een ernstige naar fout.

All de Along the Watchtower - Twee naar met broers beschermen de mensheid door te in op vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. op Ze vechten op onder andere naar met wezens uit de hemel, van hel en het door vagevuur. Ze krijgen hulp op tv van verschillende door vrienden, zelfs van het engelen. In het deze aflevering: de terwijl Kelly zich naar voorbereidt op de geboorte van Lucifers uit zoon naar Jack, werken het de Winchesters samen naar met twee onverwachte bondgenoten om Lucifer naar het te stoppen.

Advanced van Thanatology - tijdens Twee broers beschermen de mensheid door op te vechten een met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. met Ze op tv vechten onder naar andere met wezens uit de tijdens hemel, hel en het het vagevuur. Ze krijgen tijdens de hulp van verschillende van vrienden, zelfs van engelen. In deze met de aflevering stelt Sam voor om in samen met Dean de in zaak van door een vermiste jongen de op zich een te nemen. Dean beseft van al snel op dat Sam opzettelijk probeert met aardig een voor hem te zijn, terwijl de tijdens van Winchesters bezig zijn met een dodelijke tijdens geest het en een tijdens huis vol met met gevangen geesten werken.

The Big het Empty - Twee het broers beschermen de een mensheid door de te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke op krachten. naar Ze vechten onder op tv andere met wezens uit de tijdens hemel, hel op tv en het vagevuur. Ze tijdens krijgen hulp tijdens van verschillende vrienden, zelfs in van naar engelen. In deze aflevering zijn op tv in twee opgedoken lijken blijkbaar vermoord door op van hun overleden geliefden. Sam overtuigt Dean naar om Jack mee uit te nemen de in op tv de zaak. Ze ontdekken dat het beide op slachtoffers een rouwbegeleidster zagen. Ondertussen ontmoet in Castiel de tijdens bewaker van het de leegte waarin hij op gevangen op zit.

Patience op tv - Twee broers beschermen tijdens de mensheid door een te vechten met vernietigende, naar bovennatuurlijke krachten. Ze naar vechten onder op andere met wezens met uit de hemel, hel op tv en naar het vagevuur. Ze een krijgen hulp naar van verschillende vrienden, zelfs van een engelen. In deze aflevering tijdens onderzoekt Missouri de op dood van haar naar tijdens vriend nadat een schim van een medium doodt. uit Dean en Jody de helpen de kleindochter naar van Missouri op te sporen, op tv die ook op tv 'de gave' heeft en tijdens uit het volgende doelwit het van de schim is. Sam door probeert Jack te helpen het om zijn krachten naar het te ontwikkelen.

Twigs & door Twine een & Tasha Banes - Twee broers naar beschermen naar de mensheid door te op vechten met vernietigende, door bovennatuurlijke krachten. Ze vechten door onder andere uit met wezens op uit de uit hemel, hel en het vagevuur. Ze van krijgen een hulp van verschillende vrienden, zelfs op tv van op tv engelen. In deze aflevering worden van Sam op en Dean gebeld door Alicia door Banes op door een van het Mary's telefoons. met Alicia en Max zijn op een zoek naar een hun moeder Tasha van en het op pad leidt naar naar een pension in van Wyoming.

The de Rising Son - Twee broers tijdens beschermen op tv de mensheid tijdens door te vechten met vernietigende, door bovennatuurlijke krachten. Ze vechten in onder andere naar met wezens tijdens uit de een hemel, hel en het de vagevuur. Ze met krijgen hulp van verschillende naar vrienden, zelfs van engelen. In met deze aflevering voelt op tv Donatello, de nieuwste in profeet van God, op Gods kracht en met komt hem tijdens zoeken. Een in Lord of Hell sluit Jack tijdens te gebruiken het om de vuilste beesten naar op tv van de hel te naar ontketenen. In het andere naar universum ontmoeten Lucifer naar en Maria de de engelen, een inclusief degene die "zijn" Lucifer heeft in een gedood.

The Future - door met Twee broers beschermen de mensheid met door te vechten door met vernietigende, in bovennatuurlijke krachten. de Ze vechten onder andere naar met wezens uit de hemel, op hel in en het vagevuur. Ze krijgen op tv naar hulp van verschillende het vrienden, zelfs van engelen. op In deze naar aflevering slaagt Castiel er alweer tijdens niet in tijdens Kelly te vermoorden. op tv Ze probeert de hem ervan te overtuigen op dat de baby toch het geboren moet worden. Ondertussen in ontdekken Sam een en Dean dat van Castiel hen heeft van verraden.

december 2021
04-08-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Good Intentions - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

28-07-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Devil's Bargain - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

21-07-2019 00:25

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Various & Sundry Villains - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

14-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Breakdown - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

07-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Wayward Sisters - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

30-06-2019 01:15

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Bad Place - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

23-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Scorpion and the Frog - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

09-06-2019 00:40

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Tombstone - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

06-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

All Along the Watchtower - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, ze...

02-06-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Advanced Thanatology - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs ...

26-05-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Big Empty - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 42
 • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!