Programma gemist?

Good Intentions tijdens - Twee door broers beschermen uit de mensheid door te op vechten met vernietigende, een bovennatuurlijke krachten. met Ze vechten onder andere met naar wezens uit de op tv hemel, uit hel en het op vagevuur. Ze krijgen op hulp van verschillende vrienden, zelfs van met engelen. Donatello vertaalt naar de naar spreuk en tijdens Dean en Castiel gaan de ingrediënten op tv het halen. Ondertussen ontsnappen Mary van en Jack aan Michael's een gevangenschap naar en ontmoeten ze voor het eerst met een tijdens oude vriend.

Devil's Bargain in - door Twee broers beschermen de mensheid door op te vechten naar met op tv vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze naar vechten onder andere met wezens op tv uit naar de hemel, hel het en het van vagevuur. Ze krijgen hulp van met verschillende vrienden, zelfs van in engelen. van "Devil's Bargain" Dean, Castiel met en Sam zoeken naar met Lucifer op die een door onwaarschijnlijke deal sluit met een lokale de geloofsgenezer genaamd naar Zuster Jo. Asmodeus komt met door dichter bij het vinden van met Jack.

Various de & Sundry een Villains - Twee broers beschermen op tv de mensheid op door te vechten op tv met vernietigende, met bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met uit met wezens uit de hemel, door hel en het vagevuur. het Ze krijgen hulp op tv van verschillende vrienden, tijdens zelfs door van engelen. Dean wordt het door slachtoffer naar van een paar heksen, de de zussen met Jamie en Jennie Plum, die van een machtig in boek door van spreuken uit de op Winchesters weten uit te stelen.

Breakdown naar - Twee uit broers beschermen de mensheid door een te vechten met vernietigende, op tv bovennatuurlijke op tv krachten. Ze vechten door onder andere met wezens uit naar de door hemel, hel en de het vagevuur. Ze krijgen hulp van van het verschillende vrienden, zelfs op tv van engelen. In deze van aflevering wordt Donna's met nichtje Wendy op tv vermist en ze met roept de Winchesters om een hulp. Ze ontdekken van al een snel dat Wendy's ontvoerder naar deel uitmaakt het van een online het bedrijf dat voedsel levert aan tijdens monsters.

Wayward door Sisters - Twee door broers beschermen met de mensheid door te vechten een met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. door Ze vechten de onder andere met wezens naar uit de het hemel, hel en het met vagevuur. Ze op krijgen in hulp van verschillende vrienden, in zelfs van engelen. In door deze aflevering laat Jody met aan Claire de weten op dat Sam en Dean vermist worden. met Ze gaan tijdens samen met met Patience, Alex, Kaia en Donna tijdens op zoek naar uit de met Winchesters in tijdens Bad Place om op hen te bevrijden voordat de portal het wordt gesloten. Echter het hebben uit wezens die uit van de portal zijn gekomen, hebben in andere met ideeën.

The Bad uit Place - Twee een broers beschermen de mensheid een door te door vechten met vernietigende, bovennatuurlijke uit krachten. uit Ze vechten onder andere een met wezens uit de naar hemel, tijdens hel en het het vagevuur. Ze in krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs door van de engelen. In deze aflevering duikt van en kunstenaar een met van uitgebrande ogen dood op door en de Winchesters vermoeden in dat Jack verantwoordelijk was. door Ze ontdekken tijdens echter al een snel dat Jack hen van probeert te helpen door tijdens een de droomwandelaar te vinden, een zodat hij Mary voor het de uit broers kan vinden.

The Scorpion in and the Frog van - Twee van broers beschermen de de mensheid door te vechten het met vernietigende, bovennatuurlijke op tv krachten. door Ze vechten onder andere met op tv wezens de uit de hemel, hel en tijdens het vagevuur. met Ze krijgen hulp van verschillende met vrienden, van zelfs van engelen. In deze van afleveringen maken Sam tijdens en Dean door een deal met op tv de nieuwe koning het van kruispuntdemonen op tv om een ??volgspreuk te bemachtigen in de die Jack kan vinden. Als op tv de broers een koffer tijdens stelen de voor de nieuwe demon, Barthamus, naar dan zal door hij hen op tv de spreuk geven. in De dingen gaan echter tijdens niet helemaal zoals van gepland.

Tombstone uit - Twee broers beschermen de de mensheid door te de vechten met tijdens vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze van vechten een onder andere met wezens door uit een de hemel, hel door en het vagevuur. door Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, de zelfs met van engelen. met In deze aflevering door hebben de Winchesters Castiel gevonden met en herenigen ze uit hem met Jack. het De de groep gaat gezamenlijk naar Tombstone op om een met ??grafoverval te bekijken, maar een Jack met maakt een ernstige op fout.

All Along het the Watchtower op tv - Twee broers het beschermen de mensheid op tv door te vechten op tv met vernietigende, met bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder het andere met in wezens uit de hemel, door hel en het vagevuur. door Ze krijgen hulp op in van verschillende vrienden, naar zelfs van engelen. In deze op tv aflevering: terwijl tijdens Kelly zich van voorbereidt op de geboorte in van Lucifers zoon Jack, tijdens werken naar de Winchesters samen door met twee onverwachte bondgenoten om uit Lucifer tijdens te stoppen.

Advanced Thanatology - door van Twee broers beschermen de mensheid door op te vechten met in vernietigende, tijdens bovennatuurlijke krachten. Ze vechten door onder andere de met wezens van uit de hemel, hel tijdens en het vagevuur. Ze krijgen op tv van hulp van verschillende vrienden, van zelfs van engelen. In deze uit aflevering op tv stelt Sam voor in om samen met Dean de naar zaak in van een van vermiste jongen op zich te uit nemen. Dean beseft al op tv door snel dat Sam opzettelijk probeert aardig van voor hem tijdens te een zijn, terwijl de Winchesters in bezig zijn tijdens met een dodelijke geest in en een een huis vol met gevangen geesten naar werken.

The van Big Empty - tijdens Twee broers beschermen naar de mensheid door te op vechten met vernietigende, door bovennatuurlijke krachten. Ze vechten naar in onder andere met wezens met uit de hemel, in hel en het vagevuur. uit Ze krijgen hulp van het verschillende vrienden, zelfs uit uit van engelen. In deze aflevering zijn in twee opgedoken lijken naar een blijkbaar vermoord door hun overleden van geliefden. tijdens Sam overtuigt Dean door om Jack mee te nemen in uit de zaak. het Ze ontdekken dat beide door slachtoffers in een rouwbegeleidster met zagen. Ondertussen ontmoet Castiel de uit bewaker van tijdens de leegte waarin uit hij gevangen uit zit.

Patience - Twee naar broers beschermen naar de mensheid door te uit vechten door met vernietigende, bovennatuurlijke het krachten. Ze vechten onder van andere met wezens uit op de naar hemel, hel en het vagevuur. van Ze krijgen hulp het van verschillende vrienden, op zelfs van naar engelen. In naar deze aflevering onderzoekt Missouri tijdens de dood van van haar de vriend nadat een schim een medium tijdens doodt. Dean in en het Jody helpen de kleindochter op tv van Missouri op te sporen, met die het ook 'de het gave' heeft en een het volgende doelwit van de schim de is. Sam probeert op van Jack te helpen met om zijn krachten te op ontwikkelen.

Twigs & naar Twine & Tasha de Banes het - Twee broers beschermen de mensheid het door te de vechten met uit vernietigende, bovennatuurlijke krachten. naar Ze vechten door onder andere met wezens een uit de op tv hemel, hel en het vagevuur. Ze van met krijgen hulp van verschillende vrienden, een zelfs van engelen. In van deze in aflevering worden Sam en in Dean gebeld door Alicia met Banes op een uit van Mary's van telefoons. naar Alicia en Max tijdens zijn op zoek naar hun naar moeder Tasha en het in pad op leidt naar een in pension in tijdens Wyoming.

The Rising het Son van - Twee broers beschermen de mensheid door door te tijdens vechten met vernietigende, bovennatuurlijke een op tv krachten. Ze vechten onder andere met in wezens uit tijdens de hemel, hel in en het vagevuur. Ze in krijgen hulp van tijdens verschillende vrienden, zelfs de van van engelen. In met deze aflevering voelt een Donatello, de nieuwste profeet van God, het Gods kracht het en komt hem in zoeken. Een Lord of door Hell van sluit Jack te gebruiken met om tijdens de vuilste beesten van uit de hel tijdens te ontketenen. In op het andere universum ontmoeten een Lucifer en Maria de engelen, tijdens tijdens inclusief degene die met "zijn" Lucifer heeft uit gedood.

The in Future - Twee broers naar beschermen de mensheid uit door te van vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. op tv Ze vechten tijdens onder andere het met wezens naar uit de hemel, hel en op het vagevuur. met Ze krijgen hulp van door verschillende vrienden, een zelfs van engelen. op tv In deze aflevering uit slaagt Castiel er door alweer niet in Kelly uit te vermoorden. Ze probeert van hem een ervan te overtuigen dat de van baby door toch geboren moet worden. Ondertussen de ontdekken op tv Sam en Dean van dat Castiel hen met heeft verraden.

oktober 2019
04-08-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Good Intentions - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

28-07-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Devil's Bargain - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

21-07-2019 00:25

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Various & Sundry Villains - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

14-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Breakdown - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

07-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Wayward Sisters - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

30-06-2019 01:15

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Bad Place - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

23-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Scorpion and the Frog - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

09-06-2019 00:40

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Tombstone - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

06-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

All Along the Watchtower - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, ze...

02-06-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Advanced Thanatology - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs ...

26-05-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Big Empty - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 42
 • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!