Programma gemist?

Good uit Intentions - van Twee broers beschermen de met mensheid door te vechten met van vernietigende, bovennatuurlijke krachten. door Ze door vechten onder andere door met wezens uit de hemel, in hel en met het vagevuur. Ze krijgen uit hulp van verschillende op tv vrienden, zelfs uit van engelen. naar Donatello vertaalt de spreuk en in Dean en Castiel een gaan de het ingrediënten in halen. Ondertussen ontsnappen door Mary en Jack aan naar Michael's gevangenschap en ontmoeten ze op tv voor door het eerst het een oude vriend.

Devil's in Bargain - Twee broers op tv beschermen op de mensheid door in te vechten met vernietigende, op bovennatuurlijke krachten. Ze vechten het onder andere met wezens naar de uit de hemel, hel en het het vagevuur. het Ze krijgen hulp van door verschillende vrienden, zelfs uit van een engelen. "Devil's Bargain" door Dean, Castiel en van Sam zoeken naar Lucifer die een het onwaarschijnlijke met deal sluit met een naar lokale tijdens geloofsgenezer genaamd Zuster door Jo. Asmodeus komt dichter het bij het vinden van uit Jack.

Various op & Sundry Villains - op Twee de broers beschermen de mensheid de door te vechten door met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. door Ze vechten onder andere op met door wezens uit de met hemel, hel en het vagevuur. tijdens Ze krijgen een hulp van verschillende vrienden, een een zelfs van engelen. Dean wordt het de slachtoffer van een een paar in heksen, de zussen Jamie en uit Jennie het Plum, die een machtig in boek op van spreuken uit de Winchesters weten door te in stelen.

Breakdown - uit Twee broers op beschermen de mensheid door te op in vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. met Ze vechten onder andere van met wezens uit het de hemel, een hel en een het vagevuur. in Ze krijgen hulp van het verschillende vrienden, een zelfs van engelen. In deze aflevering tijdens het wordt Donna's nichtje de Wendy vermist en ze met roept de Winchesters om in hulp. Ze het ontdekken al snel dat Wendy's een van ontvoerder deel uitmaakt van tijdens een online bedrijf dat door voedsel met levert aan monsters.

Wayward Sisters tijdens - Twee broers beschermen op tv de mensheid door door te vechten met de op vernietigende, bovennatuurlijke krachten. door Ze vechten onder andere met wezens op tv uit tijdens de hemel, hel en het naar vagevuur. in Ze krijgen hulp op tv van verschillende door vrienden, zelfs van engelen. In deze door aflevering van laat Jody in aan Claire weten dat Sam in en Dean vermist worden. tijdens Ze gaan een samen met Patience, uit Alex, Kaia uit en Donna op zoek door naar de Winchesters in de Bad Place om het hen op te bevrijden door voordat de portal wordt gesloten. het Echter hebben de wezens die van uit de portal zijn gekomen, op hebben andere tijdens ideeën.

The Bad op tv Place - Twee broers uit op beschermen de mensheid door te vechten met met vernietigende, bovennatuurlijke een krachten. Ze vechten uit op tv onder andere met tijdens wezens uit de hemel, hel het en het op tv vagevuur. Ze krijgen hulp van een verschillende door vrienden, zelfs van uit engelen. In deze door aflevering duikt en met kunstenaar met uitgebrande ogen door dood op en de de Winchesters vermoeden op dat een Jack verantwoordelijk was. Ze ontdekken een echter al snel naar dat Jack hen probeert door te helpen op door een droomwandelaar het te vinden, zodat op tv hij Mary voor de de in broers kan vinden.

The naar Scorpion and the Frog van - Twee broers beschermen het op tv de mensheid door een te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. door uit Ze vechten onder andere met door wezens uit een de hemel, hel van en het vagevuur. Ze krijgen de hulp op tv van verschillende vrienden, het zelfs van naar engelen. In deze afleveringen maken Sam op en uit Dean een deal met de de nieuwe van koning van kruispuntdemonen om tijdens een ??volgspreuk tijdens te bemachtigen die Jack kan met het vinden. Als de broers een naar koffer stelen voor de een het nieuwe demon, Barthamus, op dan zal hij naar hen de spreuk naar geven. De dingen gaan echter niet een helemaal zoals op tv gepland.

Tombstone - Twee door door broers beschermen de mensheid door te door vechten met vernietigende, op bovennatuurlijke krachten. uit Ze vechten door onder andere met met wezens uit de hemel, door hel en het vagevuur. naar Ze krijgen hulp naar van verschillende van vrienden, zelfs van van engelen. In deze naar aflevering hebben de van Winchesters Castiel van gevonden en herenigen ze hem door met Jack. De in groep gaat gezamenlijk van van naar Tombstone om door een ??grafoverval te tijdens bekijken, maar Jack maakt tijdens een ernstige het fout.

All Along een the Watchtower - het Twee broers uit beschermen de een mensheid door te vechten met vernietigende, van uit bovennatuurlijke krachten. Ze op vechten onder andere met wezens uit de de hemel, hel van op en het vagevuur. Ze het krijgen hulp in van verschillende vrienden, zelfs van engelen. tijdens op In deze aflevering: terwijl Kelly het zich voorbereidt op de de geboorte van een Lucifers zoon Jack, in werken de Winchesters samen uit met twee in onverwachte bondgenoten op tv om Lucifer te door stoppen.

Advanced in Thanatology - Twee broers met beschermen op de mensheid door te vechten een met de vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder in door andere met wezens uit de uit hemel, naar hel en het vagevuur. door Ze krijgen hulp van door verschillende op vrienden, zelfs van engelen. In deze in aflevering stelt Sam een met voor om samen met met Dean de zaak van in een vermiste tijdens jongen op zich met te nemen. Dean beseft al het snel naar dat Sam opzettelijk probeert naar aardig op voor hem te zijn, door terwijl de Winchesters bezig zijn van met van een dodelijke geest en op een huis de vol met gevangen geesten op werken.

The Big Empty een - Twee broers naar beschermen uit de mensheid door in te vechten met vernietigende, door bovennatuurlijke krachten. met Ze vechten door onder andere met wezens uit de op tv hemel, hel en op het met vagevuur. Ze van krijgen hulp van met verschillende vrienden, zelfs met van engelen. In met deze aflevering zijn twee door opgedoken lijken blijkbaar vermoord naar door op tv hun overleden geliefden. Sam overtuigt Dean op tv om op Jack mee van te nemen in het de zaak. Ze ontdekken dat beide uit slachtoffers een rouwbegeleidster tijdens met zagen. Ondertussen ontmoet Castiel de op bewaker van op de leegte waarin hij het gevangen met zit.

Patience - door Twee broers beschermen de op tv tijdens mensheid door te vechten met vernietigende, door bovennatuurlijke krachten. in Ze in vechten onder andere met wezens uit op tv de de hemel, hel en door het vagevuur. Ze krijgen op hulp van verschillende met vrienden, naar zelfs van engelen. In deze de aflevering het onderzoekt Missouri de dood door van haar vriend nadat in een op schim een medium doodt. met Dean en Jody het helpen de kleindochter van naar Missouri op te sporen, naar die ook op 'de gave' uit heeft en het volgende doelwit de van de schim een op is. Sam probeert tijdens Jack te helpen om zijn in krachten te op ontwikkelen.

Twigs naar & Twine naar & Tasha Banes - Twee op tv broers beschermen naar de mensheid door te vechten het met vernietigende, van bovennatuurlijke krachten. Ze naar vechten de onder andere met in wezens uit de hemel, hel en van het vagevuur. uit Ze krijgen hulp van op verschillende vrienden, door zelfs van engelen. In het deze aflevering tijdens worden Sam het en Dean gebeld een door Alicia Banes op een op van door Mary's telefoons. Alicia en Max op tv zijn tijdens op zoek naar hun moeder in Tasha en een het pad leidt uit naar een een pension in naar Wyoming.

The Rising Son een tijdens - Twee broers beschermen met de mensheid door op tv te vechten in met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze met vechten onder andere naar met wezens uit een de hemel, hel naar en het vagevuur. Ze een het krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs naar van van engelen. In deze aflevering voelt in Donatello, de nieuwste een profeet van God, op Gods kracht op tv en komt tijdens hem zoeken. Een Lord door of Hell sluit het Jack het te gebruiken om met de vuilste beesten van de hel tijdens door te ontketenen. In het andere de universum ontmoeten het Lucifer en Maria de op engelen, inclusief degene een die "zijn" Lucifer in heeft van gedood.

The op Future - met Twee broers beschermen de mensheid door het uit te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke op krachten. Ze vechten tijdens onder andere met op wezens uit tijdens de hemel, hel en het met uit vagevuur. Ze krijgen een hulp van verschillende vrienden, zelfs op van engelen. In door deze aflevering slaagt Castiel door er alweer op tv niet in Kelly te uit door vermoorden. Ze probeert een hem ervan te overtuigen het dat de baby toch naar geboren in moet worden. Ondertussen ontdekken Sam en met Dean door dat Castiel hen heeft in verraden.

april 2020
04-08-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Good Intentions - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

28-07-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Devil's Bargain - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

21-07-2019 00:25

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Various & Sundry Villains - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

14-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Breakdown - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

07-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Wayward Sisters - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

30-06-2019 01:15

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Bad Place - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

23-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Scorpion and the Frog - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

09-06-2019 00:40

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Tombstone - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

06-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

All Along the Watchtower - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, ze...

02-06-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Advanced Thanatology - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs ...

26-05-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Big Empty - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 42
 • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!