Programma gemist?

Good Intentions - door naar Twee broers beschermen de uit mensheid door het te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. naar Ze vechten op tv onder andere met in wezens tijdens uit de hemel, hel op tv en het uit vagevuur. Ze krijgen hulp naar van verschillende vrienden, de zelfs van engelen. Donatello vertaalt naar de de spreuk en Dean en op tv Castiel gaan tijdens de ingrediënten halen. uit Ondertussen ontsnappen Mary naar en Jack tijdens aan Michael's gevangenschap door en ontmoeten ze voor het op eerst een oude de vriend.

Devil's op Bargain - op Twee broers beschermen de mensheid door naar te vechten naar met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. op Ze door vechten onder andere in met wezens uit de het hemel, hel in en het vagevuur. de Ze krijgen hulp van uit verschillende vrienden, in zelfs van engelen. "Devil's op tv Bargain" Dean, op Castiel en Sam zoeken naar uit Lucifer die een een onwaarschijnlijke deal sluit door met een in lokale geloofsgenezer genaamd Zuster van Jo. Asmodeus komt op tv dichter het bij het vinden van uit Jack.

Various uit & Sundry op Villains - Twee broers op beschermen de mensheid een door te vechten door met vernietigende, in bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder van andere met wezens van uit in de hemel, hel de en het vagevuur. Ze door krijgen hulp van verschillende vrienden, met zelfs van engelen. van Dean wordt het het een slachtoffer van een tijdens paar heksen, de zussen naar Jamie en Jennie Plum, die door een tijdens machtig boek uit van spreuken uit de Winchesters het weten te met stelen.

Breakdown uit - Twee broers uit beschermen de mensheid door van te een vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze uit vechten in onder andere met een wezens uit de hemel, hel een en het naar vagevuur. Ze krijgen door hulp van het verschillende vrienden, op zelfs van engelen. In deze aflevering tijdens wordt Donna's van nichtje tijdens Wendy vermist en in ze roept de Winchesters op tv om hulp. Ze ontdekken al van het snel dat Wendy's met ontvoerder deel uitmaakt van een online op bedrijf dat voedsel de levert aan op monsters.

Wayward van Sisters - Twee tijdens broers beschermen in de mensheid door met te vechten met vernietigende, op tv bovennatuurlijke krachten. Ze vechten op tv onder andere met wezens naar op uit de hemel, hel en het door een vagevuur. Ze krijgen tijdens hulp van verschillende vrienden, het zelfs van engelen. In het deze tijdens aflevering laat Jody door aan Claire weten een dat Sam en Dean vermist worden. met uit Ze gaan samen met Patience, Alex, door het Kaia en Donna in op zoek naar met de Winchesters in Bad Place om in hen een te bevrijden met voordat de portal wordt het gesloten. Echter hebben wezens die tijdens uit de de portal zijn op tv gekomen, hebben andere op tv ideeën.

The uit Bad Place - in Twee broers beschermen de mensheid van door naar te vechten op tv met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten met onder tijdens andere met tijdens wezens uit de het hemel, hel en het vagevuur. een Ze krijgen hulp naar van verschillende vrienden, op zelfs van engelen. op tv In deze tijdens aflevering duikt en het kunstenaar met een uitgebrande ogen dood op en de de Winchesters door vermoeden dat van Jack verantwoordelijk was. Ze ontdekken echter in al met snel dat Jack het hen probeert te helpen door op een van droomwandelaar te door vinden, zodat hij Mary voor de naar broers kan door vinden.

The met Scorpion and een the Frog - Twee op broers beschermen de mensheid op door te vechten met op op tv vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder de de andere met wezens uit de met hemel, van hel en het naar vagevuur. Ze krijgen het hulp van verschillende vrienden, met zelfs van engelen. In deze in de afleveringen maken Sam tijdens en Dean een van deal met de nieuwe koning een van kruispuntdemonen om een de ??volgspreuk een te bemachtigen die Jack op tv kan een vinden. Als de broers een een koffer tijdens stelen voor de nieuwe demon, Barthamus, met dan tijdens zal hij hen de spreuk naar uit geven. De dingen in gaan echter niet helemaal de zoals gepland.

Tombstone met - Twee broers beschermen de naar mensheid met door te vechten met vernietigende, een bovennatuurlijke door krachten. Ze in vechten onder andere met wezens op tv uit het de hemel, hel en het tijdens vagevuur. Ze door krijgen hulp door van verschillende vrienden, zelfs van engelen. van een In deze aflevering hebben de Winchesters tijdens door Castiel gevonden en herenigen ze hem met op tv met Jack. De met groep gaat gezamenlijk naar in Tombstone om een ??grafoverval naar te op bekijken, maar Jack maakt uit een ernstige van fout.

All Along the de op Watchtower - Twee broers beschermen met de mensheid door te een vechten met vernietigende, uit bovennatuurlijke in krachten. Ze vechten onder met andere met wezens een uit de met hemel, hel en de het vagevuur. Ze krijgen hulp van naar van verschillende vrienden, zelfs van door engelen. tijdens In deze aflevering: terwijl Kelly zich naar voorbereidt op met de geboorte tijdens van Lucifers zoon Jack, een werken de Winchesters naar samen met door twee onverwachte bondgenoten om een Lucifer de te stoppen.

Advanced naar Thanatology - Twee het broers beschermen de op tv mensheid door te uit vechten met vernietigende, door bovennatuurlijke krachten. Ze vechten van onder andere met naar wezens uit de uit hemel, met hel en het het vagevuur. Ze krijgen naar hulp van verschillende vrienden, zelfs van op engelen. uit In deze aflevering stelt Sam in voor om tijdens samen met door Dean de zaak van het een vermiste jongen op tijdens zich te nemen. op tv de Dean beseft al snel dat in Sam opzettelijk probeert aardig naar voor hem op te zijn, terwijl de in van Winchesters bezig zijn met een dodelijke door geest en uit een huis het vol met van gevangen geesten werken.

The Big in Empty het - Twee broers beschermen de op tv mensheid in door te vechten met het vernietigende, bovennatuurlijke krachten. door Ze vechten onder uit andere met wezens uit op tv de hemel, hel van en op het vagevuur. Ze een krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs met van engelen. In door deze aflevering zijn op tv een twee opgedoken lijken blijkbaar vermoord op tv door met hun overleden geliefden. Sam overtuigt tijdens Dean om Jack mee op te naar nemen in tijdens de zaak. Ze ontdekken op dat beide slachtoffers een in rouwbegeleidster zagen. naar Ondertussen ontmoet met Castiel de bewaker van de leegte door waarin het hij gevangen op zit.

Patience - Twee het broers beschermen de de mensheid door te het vechten in met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze op tv naar vechten onder andere met wezens uit met de de hemel, hel en het vagevuur. een Ze krijgen door hulp van naar verschillende vrienden, in zelfs van engelen. In deze de aflevering met onderzoekt Missouri de dood van haar op op tv vriend nadat een schim een het medium doodt. Dean en van tijdens Jody helpen de kleindochter van Missouri uit op te sporen, op tv die ook 'de van gave' heeft door en het volgende doelwit tijdens van de schim door met is. Sam probeert Jack door te helpen om uit zijn krachten te uit ontwikkelen.

Twigs een & Twine & Tasha Banes met - Twee met broers beschermen het de mensheid door op te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke een op tv krachten. Ze vechten onder andere een met wezens uit in de hemel, hel op tv en het vagevuur. Ze uit krijgen het hulp van verschillende het vrienden, zelfs van engelen. In op deze aflevering door worden Sam en Dean met in gebeld door Alicia Banes op door een van het Mary's telefoons. Alicia van en Max zijn op een zoek naar tijdens hun moeder Tasha uit en het op pad leidt naar een pension op in tijdens Wyoming.

The Rising de Son - met Twee broers beschermen de mensheid het door te naar vechten met in vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze op tv vechten onder andere met door wezens uit de het hemel, hel en op tv het tijdens vagevuur. Ze krijgen hulp van door verschillende vrienden, een zelfs van van engelen. In deze aflevering voelt naar door Donatello, de nieuwste profeet van het God, Gods kracht tijdens en met komt hem zoeken. Een Lord op tv of tijdens Hell sluit Jack te gebruiken door om de met vuilste beesten van de hel van te de ontketenen. In het andere universum door ontmoeten Lucifer en op Maria de van engelen, de inclusief degene die "zijn" Lucifer tijdens heeft door gedood.

The het Future - door Twee broers beschermen de van mensheid door te met vechten met vernietigende, tijdens bovennatuurlijke krachten. Ze van vechten onder andere met door wezens uit de van hemel, hel en het op tv het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende naar met vrienden, zelfs van engelen. in In deze aflevering slaagt Castiel met er op tv alweer niet in Kelly te het vermoorden. Ze probeert uit hem een ervan te op overtuigen dat de de baby toch geboren moet op worden. Ondertussen ontdekken het Sam en Dean tijdens dat Castiel door hen heeft verraden.

november 2020
04-08-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Good Intentions - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

28-07-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Devil's Bargain - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

21-07-2019 00:25

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Various & Sundry Villains - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

14-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Breakdown - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

07-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Wayward Sisters - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

30-06-2019 01:15

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Bad Place - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

23-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Scorpion and the Frog - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

09-06-2019 00:40

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Tombstone - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

06-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

All Along the Watchtower - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, ze...

02-06-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Advanced Thanatology - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs ...

26-05-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Big Empty - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 42
 • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!