Programma gemist?

Good uit Intentions - Twee broers van beschermen de mensheid een door te vechten met het vernietigende, bovennatuurlijke op tv krachten. Ze vechten onder het met andere met wezens uit de op tv hemel, uit hel en het de vagevuur. Ze krijgen hulp van naar verschillende vrienden, zelfs van de van engelen. Donatello vertaalt de spreuk en naar Dean en Castiel uit gaan de uit ingrediënten door halen. Ondertussen ontsnappen Mary met en Jack van aan Michael's gevangenschap en ontmoeten ze in voor op tv het eerst een op oude vriend.

Devil's in Bargain - Twee broers beschermen in de mensheid de door te vechten op tv met door vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze van vechten onder andere uit met wezens uit de hemel, naar hel op tv en het naar vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende op tv vrienden, zelfs op tv van engelen. "Devil's Bargain" een Dean, Castiel en de Sam van zoeken naar door Lucifer die een onwaarschijnlijke het deal sluit met een een lokale uit geloofsgenezer genaamd Zuster van Jo. Asmodeus komt dichter het bij het vinden van op tv Jack.

Various & de Sundry Villains - op Twee broers beschermen naar de mensheid door te in vechten met vernietigende, in door bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere het met wezens tijdens uit op tv de hemel, hel op tv en het vagevuur. een Ze krijgen hulp van een verschillende vrienden, met zelfs van engelen. Dean tijdens wordt het slachtoffer van op tv een paar heksen, de met het zussen Jamie en Jennie Plum, op tv die een machtig van boek van spreuken uit op de Winchesters weten met met te stelen.

Breakdown met - Twee broers door beschermen de mensheid door door te vechten met vernietigende, door het bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere van met wezens van uit op tv de hemel, hel en het vagevuur. uit Ze krijgen door hulp van verschillende in vrienden, zelfs van naar engelen. In deze aflevering door wordt naar Donna's nichtje Wendy het vermist en ze de roept de met Winchesters om hulp. de Ze ontdekken al snel dat Wendy's van ontvoerder een deel uitmaakt uit van een online bedrijf dat door voedsel levert aan van monsters.

Wayward Sisters - op tv Twee naar broers beschermen de mensheid door het het te vechten met vernietigende, het bovennatuurlijke krachten. Ze tijdens vechten onder andere de met wezens uit de met hemel, hel en tijdens het vagevuur. Ze tijdens krijgen naar hulp van verschillende tijdens vrienden, zelfs van engelen. In deze uit met aflevering laat Jody aan met Claire weten dat Sam op tv en Dean vermist worden. tijdens Ze gaan samen een met het Patience, Alex, met Kaia en Donna door op zoek naar uit de Winchesters in op Bad Place om hen op tv te bevrijden op voordat de portal wordt gesloten. een Echter hebben wezens die het uit met de portal zijn op gekomen, hebben andere met ideeën.

The Bad Place van een - Twee broers op beschermen de mensheid door van te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke het krachten. op Ze vechten onder uit andere met wezens in uit de van hemel, hel en het vagevuur. het Ze krijgen hulp van in verschillende tijdens vrienden, zelfs van engelen. In naar deze aflevering in duikt de en kunstenaar met op tv uitgebrande ogen dood op en de de Winchesters vermoeden het dat Jack op tv verantwoordelijk was. Ze ontdekken echter het al snel naar dat uit Jack hen probeert te op tv helpen door een een droomwandelaar te op vinden, zodat hij naar Mary voor de broers kan tijdens vinden.

The Scorpion and de the Frog van - Twee broers beschermen door de tijdens mensheid door te op vechten met de vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder met andere met wezens door naar uit de hemel, hel en het op vagevuur. Ze met krijgen hulp van verschillende een vrienden, zelfs het van engelen. In deze de afleveringen maken Sam tijdens het en Dean een door deal met de uit nieuwe koning van kruispuntdemonen om een een met ??volgspreuk te bemachtigen die op tv Jack kan op tv vinden. Als de broers een naar koffer stelen een voor de nieuwe demon, Barthamus, het dan zal van hij hen van de spreuk geven. De met dingen het gaan echter niet op helemaal zoals gepland.

Tombstone uit - Twee broers beschermen de op mensheid door een te vechten een met vernietigende, bovennatuurlijke een krachten. Ze vechten onder andere naar de met wezens uit het de hemel, hel de en het vagevuur. de Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, van zelfs van op engelen. In deze met aflevering op hebben de Winchesters Castiel gevonden door en herenigen ze hem met met Jack. op tv De groep van gaat gezamenlijk naar op Tombstone om een het ??grafoverval te bekijken, maar op tv Jack maakt een ernstige tijdens het fout.

All Along the op op tv Watchtower - Twee naar broers beschermen de van mensheid door te vechten met vernietigende, op bovennatuurlijke een krachten. Ze vechten onder andere uit met naar wezens uit met de hemel, hel naar en het vagevuur. Ze met krijgen hulp van verschillende op tv vrienden, zelfs van een engelen. In deze aflevering: in met terwijl Kelly zich voorbereidt op het de het geboorte van Lucifers zoon uit Jack, werken de de Winchesters samen op met twee onverwachte bondgenoten een om Lucifer te in stoppen.

Advanced het Thanatology - Twee broers beschermen uit de mensheid door door te van vechten met vernietigende, van bovennatuurlijke krachten. Ze op tv vechten onder het andere met wezens uit naar de hemel, in hel en het naar vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende de vrienden, zelfs van tijdens engelen. In tijdens deze aflevering stelt Sam op tv voor om samen in in met Dean de zaak van een van vermiste met jongen op zich te de nemen. een Dean beseft al snel dat door Sam opzettelijk probeert aardig op tv met voor hem te zijn, naar terwijl de Winchesters bezig het zijn met een met dodelijke van geest en een huis tijdens vol met gevangen geesten op werken.

The Big met Empty in - Twee broers beschermen op de mensheid door te vechten uit van met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten het uit onder andere met wezens een uit de met hemel, hel en een het vagevuur. Ze in krijgen hulp van verschillende naar vrienden, zelfs van engelen. In de deze aflevering op tv zijn twee op tv opgedoken lijken van blijkbaar vermoord door de hun overleden geliefden. Sam de overtuigt Dean om van Jack mee te nemen een in op de zaak. Ze ontdekken dat beide op tv slachtoffers een rouwbegeleidster op in zagen. Ondertussen ontmoet Castiel op de bewaker van de de leegte waarin hij gevangen op naar zit.

Patience - uit Twee broers beschermen door de mensheid door te van vechten met op vernietigende, bovennatuurlijke het krachten. Ze vechten onder andere een met wezens uit tijdens de hemel, hel het en het het vagevuur. Ze met krijgen hulp van naar verschillende vrienden, naar zelfs van engelen. In met deze aflevering onderzoekt Missouri de van tijdens dood van haar vriend nadat een op in schim een medium doodt. uit Dean en Jody helpen de naar kleindochter van naar Missouri op te met sporen, die ook 'de een gave' heeft uit en het volgende doelwit op tv de van de schim is. Sam met probeert Jack het te helpen om het zijn krachten te een ontwikkelen.

Twigs op tv & Twine & op tv Tasha Banes - Twee broers uit tijdens beschermen de mensheid door van te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke met krachten. Ze vechten in met onder andere met wezens uit de de hemel, hel uit en het met vagevuur. Ze krijgen hulp door van verschillende naar vrienden, zelfs van engelen. met In deze aflevering worden uit Sam uit en Dean met gebeld door Alicia Banes het op een van Mary's telefoons. het met Alicia en Max naar zijn op zoek naar hun moeder naar Tasha en uit het pad een leidt naar een pension in tijdens met Wyoming.

The Rising naar Son - Twee van broers beschermen de met mensheid door door te vechten op tv met vernietigende, bovennatuurlijke naar krachten. Ze vechten onder andere uit met uit wezens uit de hemel, hel naar en het vagevuur. Ze tijdens krijgen hulp van een verschillende vrienden, zelfs de van door engelen. In deze tijdens aflevering voelt Donatello, de nieuwste een met profeet van God, Gods door kracht en op komt hem zoeken. met Een Lord of Hell sluit op Jack te gebruiken om van de vuilste de beesten van de de hel te ontketenen. In een het een andere universum ontmoeten Lucifer en naar met Maria de engelen, uit inclusief degene die "zijn" Lucifer op tv heeft het gedood.

The Future van - Twee een broers beschermen de mensheid door met te met vechten met uit vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder met andere het met wezens uit de met hemel, hel op tv en het vagevuur. Ze op krijgen op hulp van verschillende vrienden, door zelfs van engelen. In deze het aflevering slaagt in Castiel er het alweer niet in van Kelly te vermoorden. Ze probeert het hem ervan op te overtuigen dat de in baby op toch geboren in moet worden. Ondertussen ontdekken uit Sam en Dean dat op tv Castiel in hen heeft verraden.

maart 2021
04-08-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Good Intentions - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

28-07-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Devil's Bargain - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

21-07-2019 00:25

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Various & Sundry Villains - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

14-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Breakdown - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

07-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Wayward Sisters - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

30-06-2019 01:15

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Bad Place - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

23-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Scorpion and the Frog - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

09-06-2019 00:40

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Tombstone - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

06-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

All Along the Watchtower - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, ze...

02-06-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Advanced Thanatology - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs ...

26-05-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Big Empty - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 42
 • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!