Programma gemist?

Good Intentions - tijdens uit Twee broers beschermen door de mensheid door te uit vechten met vernietigende, een bovennatuurlijke krachten. Ze vechten een onder andere met op tv wezens een uit de hemel, hel en het het vagevuur. Ze op krijgen hulp van de verschillende vrienden, zelfs van van in engelen. Donatello vertaalt op tv de spreuk en Dean naar en Castiel gaan de de ingrediënten van halen. Ondertussen ontsnappen Mary en tijdens Jack tijdens aan Michael's gevangenschap en ontmoeten door ze in voor het eerst in een oude vriend.

Devil's Bargain op - Twee uit broers beschermen de mensheid de door een te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke het krachten. Ze het vechten onder van andere met wezens uit de op hemel, hel een en het vagevuur. op Ze krijgen hulp het van verschillende vrienden, zelfs van de engelen. de "Devil's Bargain" Dean, het Castiel en Sam zoeken naar een Lucifer die een naar onwaarschijnlijke deal naar sluit met een in lokale geloofsgenezer genaamd naar Zuster Jo. Asmodeus met komt dichter bij het op vinden van tijdens Jack.

Various tijdens & Sundry Villains - op tv Twee broers uit beschermen de tijdens mensheid door te vechten met vernietigende, van uit bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder tijdens andere de met wezens uit de hemel, een hel en uit het vagevuur. Ze krijgen uit hulp van in verschillende vrienden, zelfs van engelen. van Dean wordt het op slachtoffer naar van een met paar heksen, de zussen Jamie op en Jennie tijdens Plum, die een in machtig boek van het spreuken uit de Winchesters weten in een te stelen.

Breakdown - op tv Twee broers beschermen naar de mensheid door te het vechten met vernietigende, naar door bovennatuurlijke krachten. Ze een vechten onder andere met wezens uit op de hemel, op hel en naar het vagevuur. uit Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, op met zelfs van engelen. door In deze aflevering wordt Donna's tijdens nichtje op tv Wendy vermist en ze roept van de Winchesters om door hulp. Ze op ontdekken al snel dat Wendy's het van ontvoerder deel uitmaakt van het een online bedrijf dat voedsel de levert aan door monsters.

Wayward op Sisters - Twee broers beschermen uit uit de mensheid door te vechten een met vernietigende, in bovennatuurlijke krachten. Ze uit vechten onder andere in met wezens uit de hemel, van hel op en het vagevuur. Ze een krijgen hulp van op tv verschillende vrienden, zelfs met van uit engelen. In deze aflevering laat tijdens Jody aan Claire weten met dat Sam in en Dean vermist worden. in Ze gaan van samen met Patience, door Alex, Kaia en tijdens Donna op zoek naar met de de Winchesters in in Bad Place om hen te bevrijden op voordat de portal een wordt naar gesloten. Echter hebben op wezens die uit een de portal de zijn gekomen, hebben andere de ideeën.

The op Bad Place - Twee broers in beschermen de uit mensheid de door te vechten met vernietigende, het bovennatuurlijke tijdens krachten. Ze vechten onder andere met op wezens uit het de hemel, hel en de het met vagevuur. Ze op tv krijgen hulp van het verschillende vrienden, zelfs van engelen. In de deze aflevering op tv duikt en op tv kunstenaar met uitgebrande van ogen dood op tijdens en de Winchesters vermoeden dat uit Jack door verantwoordelijk was. Ze van ontdekken echter al tijdens snel dat Jack hen probeert door op tv te helpen door een droomwandelaar in te vinden, zodat met hij Mary voor het de broers tijdens kan vinden.

The tijdens Scorpion and tijdens the Frog - Twee het broers beschermen de mensheid door uit een te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. in Ze uit vechten onder andere met wezens van uit de hemel, op tv hel op tv en het uit vagevuur. Ze krijgen hulp met van verschillende vrienden, zelfs van naar engelen. naar In deze tijdens afleveringen maken Sam en Dean een een deal in met de nieuwe koning van op kruispuntdemonen in om een ??volgspreuk te bemachtigen van die Jack kan door vinden. Als tijdens de broers met een koffer stelen voor tijdens de nieuwe demon, Barthamus, tijdens dan zal hij naar hen de spreuk uit door geven. De dingen gaan van echter niet helemaal het zoals gepland.

Tombstone een - Twee broers beschermen de de mensheid door te tijdens op tv vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze met vechten de onder andere met wezens uit van de hemel, hel de en het vagevuur. in Ze tijdens krijgen hulp van de verschillende vrienden, zelfs van engelen. met In deze aflevering van hebben de het Winchesters Castiel gevonden en een herenigen ze hem op met het Jack. De groep gaat het gezamenlijk naar Tombstone het om een ??grafoverval te een van bekijken, maar Jack maakt een ernstige op tv naar fout.

All Along the een Watchtower - Twee de broers beschermen de naar mensheid het door te vechten met door vernietigende, bovennatuurlijke krachten. in Ze met vechten onder andere met wezens de uit de hemel, hel in de en het vagevuur. Ze tijdens krijgen hulp van uit verschillende vrienden, zelfs van naar engelen. een In deze aflevering: terwijl het Kelly zich op tv voorbereidt op de geboorte van Lucifers een zoon Jack, werken op met de Winchesters samen met twee onverwachte met bondgenoten om het Lucifer te van stoppen.

Advanced Thanatology met - Twee broers beschermen met de de mensheid door te vechten door met vernietigende, bovennatuurlijke op krachten. Ze naar vechten onder andere met op wezens op uit de hemel, op hel en het vagevuur. met Ze krijgen tijdens hulp van verschillende vrienden, op zelfs van engelen. op tv In deze aflevering stelt naar Sam voor om samen het met Dean de van de zaak van een vermiste jongen op op tv zich te het nemen. door Dean beseft al snel dat Sam de opzettelijk probeert aardig op met voor hem te zijn, van terwijl de Winchesters door bezig zijn met uit een dodelijke geest de en een huis door vol met gevangen geesten door werken.

The van Big Empty - van Twee broers beschermen de mensheid tijdens met door te vechten met vernietigende, een bovennatuurlijke krachten. Ze vechten door met onder andere met wezens uit de in hemel, hel en een het naar vagevuur. Ze krijgen hulp van door verschillende door vrienden, zelfs van engelen. In met deze aflevering zijn een een twee opgedoken lijken het blijkbaar vermoord door hun overleden met geliefden. Sam overtuigt Dean een om op tv Jack mee te nemen in op de de zaak. Ze ontdekken dat het beide slachtoffers in een rouwbegeleidster zagen. de Ondertussen ontmoet tijdens Castiel de bewaker van een de leegte waarin hij naar gevangen naar zit.

Patience de - Twee broers beschermen een de mensheid door op tv te vechten op tv met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. in Ze vechten onder andere naar van met wezens uit de hemel, hel op en uit het vagevuur. Ze krijgen naar hulp van verschillende vrienden, op tv zelfs van op engelen. naar In deze aflevering onderzoekt Missouri de op tv dood van de haar vriend uit nadat een schim een op tv medium doodt. op tv Dean en Jody helpen uit de op kleindochter van Missouri op op te sporen, van die ook 'de gave' heeft en het het tijdens volgende doelwit van de schim de op is. Sam probeert het Jack te helpen om door zijn krachten uit te ontwikkelen.

Twigs met & Twine & Tasha op Banes - Twee broers door beschermen de naar mensheid door te vechten een met een vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze het vechten onder andere met naar wezens uit van de hemel, hel en op het vagevuur. op Ze in krijgen hulp van verschillende vrienden, uit zelfs van engelen. In tijdens deze aflevering worden op tv in Sam en Dean gebeld door Alicia in Banes op een in van Mary's telefoons. in op Alicia en Max zijn op zoek op naar hun van moeder Tasha en het tijdens pad leidt naar op tv een tijdens pension in op Wyoming.

The Rising het Son door - Twee broers beschermen de een mensheid door door te vechten het met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. op Ze vechten onder andere een met wezens op uit de hemel, in hel en het met vagevuur. Ze krijgen hulp uit van verschillende vrienden, zelfs het van op tv engelen. In deze aflevering voelt tijdens Donatello, de een nieuwste profeet van God, door Gods kracht en een komt hem zoeken. op tv Een met Lord of Hell sluit een Jack te gebruiken om tijdens tijdens de vuilste beesten op van de hel te ontketenen. van In het andere universum naar ontmoeten uit Lucifer en op Maria de engelen, inclusief op degene die "zijn" Lucifer heeft van op gedood.

The Future op - Twee broers op beschermen de mensheid door van te vechten met de vernietigende, met bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder op tv andere met wezens het uit tijdens de hemel, hel en een het naar vagevuur. Ze krijgen hulp van naar verschillende vrienden, zelfs tijdens van engelen. met In deze aflevering slaagt Castiel uit er alweer niet op in Kelly te van uit vermoorden. Ze probeert hem ervan te op tv overtuigen dat een de door baby toch geboren moet worden. met Ondertussen ontdekken Sam op en Dean dat Castiel in hen heeft op verraden.

augustus 2020
04-08-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Good Intentions - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

28-07-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Devil's Bargain - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

21-07-2019 00:25

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Various & Sundry Villains - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

14-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Breakdown - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

07-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Wayward Sisters - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

30-06-2019 01:15

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Bad Place - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

23-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Scorpion and the Frog - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

09-06-2019 00:40

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Tombstone - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

06-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

All Along the Watchtower - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, ze...

02-06-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Advanced Thanatology - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs ...

26-05-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Big Empty - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 42
 • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!