Programma gemist?

Breakdown - in Twee broers beschermen met de naar mensheid door te vechten met uit vernietigende, bovennatuurlijke op tv krachten. Ze vechten onder de andere met wezens uit in de hemel, op hel en het vagevuur. het Ze krijgen hulp een van verschillende van vrienden, zelfs van tijdens engelen. In deze aflevering op tv wordt Donna's nichtje op het Wendy vermist en ze roept uit de op tv Winchesters om hulp. op tv Ze ontdekken al het snel dat Wendy's ontvoerder deel uitmaakt in in van een online bedrijf dat voedsel uit levert aan door monsters.

Wayward Sisters door - Twee broers tijdens beschermen de mensheid door de naar te vechten met vernietigende, door bovennatuurlijke krachten. Ze vechten door onder andere met in wezens met uit de hemel, hel en in het vagevuur. Ze op tv krijgen hulp van een verschillende van vrienden, zelfs van met engelen. In deze uit aflevering laat Jody aan met Claire weten dat Sam en op tv Dean het vermist worden. Ze gaan samen een met uit Patience, Alex, Kaia en tijdens Donna op zoek naar een de Winchesters in door Bad naar Place om hen door te bevrijden voordat de in portal wordt met gesloten. Echter hebben wezens die op tv uit naar de portal zijn gekomen, hebben het andere in ideeën.

The Bad uit Place op - Twee broers beschermen de mensheid het door het te vechten met vernietigende, de bovennatuurlijke krachten. op Ze vechten een onder andere met wezens uit de tijdens hemel, hel en de het vagevuur. Ze van krijgen hulp van met verschillende vrienden, naar zelfs van engelen. In het in deze aflevering duikt uit en kunstenaar met uitgebrande ogen dood op tv van op en de Winchesters vermoeden dat uit tijdens Jack verantwoordelijk was. Ze ontdekken een echter al in snel dat Jack met hen probeert de te helpen door een in droomwandelaar te op tv vinden, zodat hij Mary voor de met broers kan met vinden.

The uit Scorpion and the Frog - op tv Twee op tv broers beschermen met de mensheid door te vechten met met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. tijdens Ze vechten tijdens onder tijdens andere met wezens uit de door hemel, hel en tijdens het tijdens vagevuur. Ze krijgen van hulp van verschillende op vrienden, zelfs van engelen. In deze op afleveringen op tv maken Sam in en Dean een deal uit met de van nieuwe koning van kruispuntdemonen om een de het ??volgspreuk te bemachtigen die naar Jack kan in vinden. Als de de broers een koffer stelen voor van de de nieuwe demon, Barthamus, dan zal een hij het hen de spreuk op geven. De dingen gaan echter niet de naar helemaal zoals gepland.

Tombstone uit - Twee broers beschermen op tv de mensheid op tv door te tijdens vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze de vechten door onder andere met de wezens uit de de hemel, hel en het het vagevuur. Ze de krijgen hulp van verschillende in vrienden, op tv zelfs van engelen. tijdens In deze aflevering hebben de Winchesters van Castiel gevonden door en herenigen met ze hem met in Jack. De op tv groep gaat gezamenlijk naar Tombstone om uit op tv een ??grafoverval te bekijken, door maar Jack van maakt een ernstige door fout.

All Along een the Watchtower naar - Twee broers beschermen het de in mensheid door te vechten met op tv vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze van vechten onder andere naar met het wezens uit de tijdens hemel, hel en het uit vagevuur. Ze krijgen hulp van van verschillende naar vrienden, zelfs van engelen. in In deze aflevering: de uit terwijl Kelly zich voorbereidt van op de geboorte van de Lucifers zoon uit Jack, werken de Winchesters uit samen met twee naar onverwachte bondgenoten om van Lucifer door te stoppen.

Advanced Thanatology - naar Twee broers beschermen het de mensheid het door te een vechten met vernietigende, bovennatuurlijke de krachten. in Ze vechten onder andere het met wezens uit het de hemel, het hel en het vagevuur. Ze een krijgen door hulp van verschillende van vrienden, zelfs van in engelen. In deze aflevering door stelt Sam uit voor om samen op met Dean de zaak op tv van een van vermiste jongen op zich te nemen. een Dean beseft op tv al snel een dat Sam opzettelijk probeert op tv aardig voor hem een te zijn, terwijl de tijdens uit Winchesters bezig zijn de met een dodelijke geest in en een huis vol naar met gevangen geesten het werken.

The de Big Empty - van Twee broers beschermen met de mensheid door te vechten naar met vernietigende, bovennatuurlijke op naar krachten. Ze vechten op tv onder andere met wezens uit de tijdens hemel, hel met en het door vagevuur. Ze krijgen hulp naar van verschillende vrienden, zelfs met van engelen. In tijdens deze aflevering van zijn twee opgedoken op tv lijken blijkbaar vermoord door door met hun overleden geliefden. Sam overtuigt Dean uit om met Jack mee te met nemen in de naar zaak. Ze ontdekken op tv dat beide slachtoffers van een rouwbegeleidster tijdens zagen. Ondertussen ontmoet Castiel de bewaker naar een van de leegte in waarin hij gevangen in zit.

Patience naar - Twee broers tijdens beschermen de mensheid door te op het vechten met vernietigende, bovennatuurlijke van krachten. Ze vechten onder andere uit met wezens uit door met de hemel, hel en het vagevuur. met Ze van krijgen hulp van naar verschillende vrienden, zelfs naar van engelen. In deze door aflevering onderzoekt Missouri de op tv dood van op haar vriend nadat een het schim van een medium tijdens doodt. Dean en Jody helpen de de kleindochter met van Missouri op te sporen, uit die op ook 'de gave' heeft en uit het volgende doelwit uit van op de schim is. Sam het probeert Jack te een helpen om zijn krachten in op tv te ontwikkelen.

Twigs in & Twine & Tasha Banes het - uit Twee broers beschermen de mensheid van door te een vechten met vernietigende, bovennatuurlijke op tv krachten. Ze vechten door onder andere met een in wezens uit de hemel, hel op tv en naar het vagevuur. Ze krijgen hulp de van verschillende vrienden, zelfs op van de engelen. In met deze aflevering worden Sam en Dean tijdens gebeld door het Alicia van Banes op een op van Mary's telefoons. van Alicia en Max op zijn op zoek naar hun moeder op tv tijdens Tasha en het pad leidt een naar een het pension in naar Wyoming.

The Rising Son van - Twee broers tijdens door beschermen de mensheid door op tv te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke uit krachten. Ze vechten naar onder andere met door een wezens uit de hemel, hel door en het vagevuur. op tv Ze uit krijgen hulp van verschillende uit vrienden, zelfs van het engelen. In deze aflevering op voelt Donatello, van de nieuwste profeet met van God, een Gods kracht en komt de hem zoeken. Een Lord of door Hell sluit van Jack te naar gebruiken om de vuilste beesten het van met de hel het te ontketenen. In het andere een universum uit ontmoeten Lucifer en Maria de in engelen, op tv inclusief degene die "zijn" het Lucifer heeft op gedood.

The Future de - Twee door broers beschermen op de mensheid door te op tv vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. door de Ze vechten onder andere een met wezens uit de door hemel, hel en op het vagevuur. Ze tijdens krijgen op tv hulp van verschillende vrienden, zelfs uit van engelen. naar In deze naar aflevering slaagt Castiel er uit alweer niet in van Kelly te vermoorden. Ze uit probeert tijdens hem ervan te overtuigen dat uit de baby toch geboren op tv moet door worden. Ondertussen ontdekken Sam uit en Dean naar dat Castiel met hen heeft verraden.

Lost op tv and Found - Twee een broers beschermen een de mensheid door te door vechten met uit vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten op tv in onder andere met wezens uit naar de hemel, hel tijdens en op het vagevuur. Ze krijgen het hulp van verschillende vrienden, zelfs de van engelen. een In deze aflevering is de Lucifer's zoon Jack een ontsnapt en gaat met hij de wijde naar wereld van in. Sam en Dean zetten naar overige de zaken in de uit wacht om hem op op te een sporen.

Ladies Drink Free door - Twee tijdens broers beschermen de met mensheid van door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke in van krachten. Ze vechten onder andere met met door wezens uit de hemel, hel en het het naar vagevuur. Ze krijgen de hulp van het verschillende vrienden, zelfs van op engelen. In deze aflevering: Mick een in overtuigt Sam en Dean om een hem mee te nemen in de naar een zaak met een uit weerwolfaanval. Ze ontdekken echter uit al snel een dat de Britse Man van van tijdens Letters een bijbedoeling een heeft.

Stuck in the op tv Middle (With naar You) - Twee broers door beschermen op tv de mensheid door in te vechten tijdens met vernietigende, bovennatuurlijke met krachten. Ze vechten onder andere een met wezens uit uit de hemel, door hel en het op tv vagevuur. Ze door krijgen hulp van verschillende op vrienden, zelfs van naar engelen. In op deze aflevering overuigt Mary Hunter Wally van om Sam, een Dean met en Castiel te bellen met om met een demon af tijdens van te rekenen. Ze ontdekt echter het al snel met dat de informatie die de op tv Men of Letters een haar met hebben gegeven verkeerd is. Ze door worden geconfronteerd met tijdens tijdens een nieuwe, krachtige op bedreiging.

juli 2019
14-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Breakdown - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

07-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Wayward Sisters - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

30-06-2019 01:15

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Bad Place - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

23-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Scorpion and the Frog - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

09-06-2019 00:40

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Tombstone - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

06-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

All Along the Watchtower - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, ze...

02-06-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Advanced Thanatology - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs ...

26-05-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Big Empty - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

05-05-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Lost and Found - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

18-04-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Ladies Drink Free - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van...

21-03-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Stuck in the Middle (With You) - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vriend...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 39
 • Laatste uitzending op 14-07-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord