Programma gemist?

Good Intentions - uit van Twee broers beschermen de mensheid tijdens door te vechten in met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. van Ze vechten onder op andere door met wezens uit de hemel, door hel en een het vagevuur. een Ze krijgen hulp naar van verschillende op tv vrienden, zelfs van engelen. Donatello een vertaalt op tv de spreuk en Dean en door Castiel gaan op de ingrediënten halen. met Ondertussen ontsnappen Mary en Jack uit aan Michael's gevangenschap op en ontmoeten ze in voor het door eerst een door oude vriend.

Devil's Bargain - uit Twee broers beschermen een de tijdens mensheid door te vechten met het vernietigende, met bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder tijdens andere met wezens uit uit de een hemel, hel en het het vagevuur. Ze een krijgen door hulp van verschillende tijdens vrienden, zelfs van engelen. "Devil's in Bargain" Dean, Castiel en het naar Sam zoeken naar Lucifer die op tv een onwaarschijnlijke deal sluit met met een lokale op geloofsgenezer genaamd Zuster tijdens Jo. het Asmodeus komt dichter bij het op tv vinden van uit Jack.

Various & Sundry door een Villains - Twee broers beschermen de het mensheid door te een vechten met het vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze tijdens vechten onder andere op tv met naar wezens uit een de hemel, hel en het naar vagevuur. van Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, van op zelfs van engelen. Dean wordt op tv het slachtoffer van een het paar heksen, naar de zussen Jamie het en Jennie Plum, op tv die een machtig uit boek van spreuken uit tijdens met de Winchesters weten het te stelen.

Breakdown - Twee naar broers beschermen de in mensheid door te op vechten met vernietigende, uit bovennatuurlijke tijdens krachten. Ze vechten onder andere op tv met wezens met uit de hemel, de hel van en het vagevuur. Ze in krijgen hulp van verschillende vrienden, een naar zelfs van engelen. In de deze aflevering wordt op Donna's nichtje Wendy vermist op tv en de ze roept de Winchesters om met hulp. Ze ontdekken uit al snel dat met Wendy's ontvoerder tijdens deel uitmaakt op tv van een online bedrijf dat voedsel naar levert aan in monsters.

Wayward Sisters door - Twee naar broers beschermen op tv de mensheid door te vechten op met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. de Ze vechten in onder andere op tv met wezens uit door de hemel, hel het en het vagevuur. Ze krijgen op door hulp van verschillende op vrienden, zelfs van engelen. de In deze aflevering door laat Jody in aan Claire weten dat Sam op tv en Dean vermist worden. tijdens op tv Ze gaan samen met Patience, Alex, het Kaia en Donna een op met zoek naar de met Winchesters in Bad in Place om hen te een bevrijden voordat de portal met wordt het gesloten. Echter hebben wezens op die uit een de portal zijn gekomen, op hebben andere een ideeën.

The een Bad Place door - Twee broers beschermen de mensheid een door te naar vechten met vernietigende, met bovennatuurlijke krachten. Ze uit vechten onder andere met tijdens wezens op uit de hemel, met hel en het het vagevuur. Ze krijgen hulp van een verschillende van vrienden, zelfs op van engelen. In deze aflevering tijdens duikt en tijdens kunstenaar met uitgebrande ogen dood door op en op tv de Winchesters vermoeden dat een Jack door verantwoordelijk was. met Ze ontdekken echter een al snel dat Jack hen uit probeert met te helpen door een droomwandelaar in te vinden, zodat hij uit Mary op voor de broers kan van vinden.

The tijdens Scorpion and the tijdens Frog - Twee broers beschermen het de mensheid van door te vechten een met met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder op tv andere met naar wezens uit de hemel, naar het hel en het vagevuur. een Ze krijgen hulp van verschillende uit vrienden, naar zelfs van het engelen. In deze afleveringen maken Sam van en Dean uit een door deal met de nieuwe koning tijdens van kruispuntdemonen in om een de ??volgspreuk te bemachtigen een die Jack kan op vinden. Als de broers uit een koffer stelen in voor de nieuwe demon, Barthamus, op dan zal hij tijdens hen met de spreuk geven. De op dingen gaan echter niet de helemaal naar zoals gepland.

Tombstone - met Twee broers door beschermen de mensheid door op tv te vechten met vernietigende, tijdens bovennatuurlijke krachten. naar Ze vechten op tv onder andere een met wezens uit de hemel, een hel en op tv het vagevuur. Ze krijgen hulp op tv van verschillende vrienden, met zelfs in van engelen. In deze uit aflevering hebben de Winchesters de Castiel gevonden en met uit herenigen ze hem met Jack. van De op groep gaat gezamenlijk naar Tombstone van om een ??grafoverval op te bekijken, maar Jack de maakt een door ernstige naar fout.

All naar Along the Watchtower - naar Twee broers in beschermen de mensheid door in te op vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. op tv Ze tijdens vechten onder andere met wezens op tv uit de van hemel, hel en het in vagevuur. Ze krijgen een hulp van verschillende vrienden, het zelfs op van engelen. In deze op aflevering: in terwijl Kelly zich voorbereidt op met de geboorte van door Lucifers zoon Jack, werken van de Winchesters samen de met van twee onverwachte bondgenoten om een Lucifer te met stoppen.

Advanced van Thanatology - in Twee broers beschermen de door mensheid door op tv te vechten met tijdens vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten van onder andere de met wezens met uit de hemel, hel en het de naar vagevuur. Ze krijgen hulp van uit verschillende vrienden, zelfs met van engelen. In een deze aflevering stelt uit Sam voor om van samen met Dean de in tijdens zaak van een met vermiste jongen op zich uit te nemen. Dean beseft tijdens al snel dat Sam naar opzettelijk probeert aardig het tijdens voor hem te zijn, terwijl uit de Winchesters bezig op zijn met een van dodelijke op geest en een een huis vol met een gevangen geesten werken.

The Big op tv Empty - Twee broers naar beschermen de met mensheid door de te vechten met uit vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze naar vechten met onder andere met wezens naar uit de hemel, naar hel en met het vagevuur. Ze uit krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs het van engelen. In uit op tv deze aflevering zijn twee opgedoken in lijken blijkbaar in vermoord door op hun overleden geliefden. Sam overtuigt Dean het om op Jack mee te nemen naar in de zaak. Ze het naar ontdekken dat beide slachtoffers een rouwbegeleidster naar zagen. Ondertussen door ontmoet Castiel de naar bewaker van de leegte uit waarin van hij gevangen van zit.

Patience - Twee naar op broers beschermen de mensheid door te op tv vechten met vernietigende, in tijdens bovennatuurlijke krachten. Ze door vechten onder andere met met wezens uit op tv de hemel, hel naar en het vagevuur. tijdens Ze krijgen hulp tijdens van verschillende vrienden, zelfs van engelen. de naar In deze aflevering in onderzoekt Missouri de dood op van haar vriend de nadat een schim een in medium doodt. Dean en tijdens Jody helpen de op tv kleindochter van van Missouri op tijdens te sporen, in die ook 'de gave' heeft en uit het volgende door doelwit van de in schim is. een Sam probeert op Jack te helpen om zijn krachten op tv te met ontwikkelen.

Twigs op & Twine uit & Tasha Banes door - Twee broers beschermen de een mensheid door te uit vechten met vernietigende, uit bovennatuurlijke krachten. op tv Ze vechten in onder andere met wezens uit de uit uit hemel, hel en van het vagevuur. Ze krijgen hulp uit van verschillende vrienden, zelfs een van op tv engelen. In deze aflevering uit worden met Sam en Dean op tv gebeld door Alicia in Banes op een van Mary's tijdens telefoons. uit Alicia en Max zijn op op tv zoek naar van hun moeder Tasha en het op tv met pad leidt naar een pension een in tijdens Wyoming.

The de Rising Son op tv - Twee broers uit beschermen de mensheid door door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke door krachten. Ze uit vechten onder andere met de tijdens wezens uit de in hemel, hel en het het vagevuur. Ze van krijgen hulp van in verschillende vrienden, zelfs van engelen. In in de deze aflevering voelt Donatello, de in nieuwste op profeet van God, Gods kracht en door komt hem van zoeken. tijdens Een Lord of uit Hell sluit Jack te in gebruiken om de op tv vuilste beesten op tv van de hel tijdens te ontketenen. In het andere van universum uit ontmoeten Lucifer en Maria de de engelen, inclusief naar degene die door "zijn" Lucifer heeft naar gedood.

The Future - door Twee broers de beschermen de mensheid door een te vechten door met vernietigende, bovennatuurlijke in krachten. Ze uit vechten onder op andere met wezens uit de hemel, van hel en het op tv van vagevuur. Ze krijgen hulp van naar verschillende naar vrienden, zelfs van engelen. naar In deze uit aflevering slaagt Castiel er alweer met niet in Kelly een te vermoorden. op tv Ze probeert hem op tv ervan te overtuigen dat tijdens de baby toch geboren met het moet worden. Ondertussen op ontdekken Sam en Dean van dat Castiel hen heeft in verraden.

september 2019
04-08-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Good Intentions - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

28-07-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Devil's Bargain - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

21-07-2019 00:25

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Various & Sundry Villains - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

14-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Breakdown - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

07-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Wayward Sisters - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

30-06-2019 01:15

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Bad Place - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

23-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Scorpion and the Frog - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

09-06-2019 00:40

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Tombstone - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

06-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

All Along the Watchtower - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, ze...

02-06-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Advanced Thanatology - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs ...

26-05-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Big Empty - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 42
 • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord