Programma gemist?

Patience op - Twee broers in beschermen de mensheid op door te vechten met vernietigende, uit bovennatuurlijke krachten. Ze de vechten onder andere uit met naar wezens uit met de hemel, hel en het vagevuur. tijdens de Ze krijgen hulp op tv van verschillende vrienden, zelfs van door engelen. In deze aflevering in onderzoekt op Missouri de dood van haar de vriend nadat een tijdens schim naar een medium doodt. Dean in en Jody helpen op de met kleindochter van Missouri op te het sporen, die ook 'de tijdens gave' heeft en het het volgende in doelwit naar van de schim in is. Sam probeert met Jack te helpen om zijn krachten door te van ontwikkelen.

Twigs & de Twine & Tasha Banes in - Twee naar broers beschermen de in mensheid door de te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke tijdens de krachten. Ze vechten onder andere het met met wezens uit de hemel, hel een en het op vagevuur. Ze krijgen met hulp van verschillende vrienden, door zelfs van engelen. de In deze van aflevering worden Sam uit en Dean gebeld door Alicia naar Banes op een in op van Mary's telefoons. door Alicia en Max zijn op zoek een naar hun moeder naar Tasha en het de pad leidt naar met een een pension in naar Wyoming.

The naar Rising Son - Twee broers door beschermen de mensheid op tv door te vechten de met door vernietigende, bovennatuurlijke naar krachten. Ze vechten onder het andere met wezens uit uit de hemel, hel naar en naar het vagevuur. Ze tijdens krijgen hulp van verschillende vrienden, een zelfs van uit engelen. In deze aflevering een voelt Donatello, de met nieuwste profeet van in God, door Gods kracht en komt hem tijdens zoeken. Een van Lord of Hell sluit Jack tijdens het te gebruiken om op de vuilste beesten van van de hel te ontketenen. op In het op tv andere universum met ontmoeten Lucifer en Maria de engelen, in inclusief op degene die op "zijn" Lucifer heeft van gedood.

The Future in - Twee broers beschermen door een de mensheid door te vechten met met vernietigende, bovennatuurlijke uit krachten. Ze op tv vechten onder andere met wezens een uit de hemel, op de hel en het vagevuur. op Ze krijgen hulp van van verschillende vrienden, zelfs van in engelen. In deze op tv aflevering slaagt het Castiel er alweer niet naar een in Kelly te vermoorden. Ze probeert tijdens hem ervan met te overtuigen dat de de baby tijdens toch geboren moet naar worden. Ondertussen ontdekken Sam en het Dean dat Castiel op tv hen heeft van verraden.

Lost op tv and Found - Twee broers door beschermen de tijdens mensheid door te door vechten met in vernietigende, bovennatuurlijke krachten. op tv Ze vechten onder in andere met wezens naar uit de hemel, hel en de het tijdens vagevuur. Ze krijgen hulp met van verschillende vrienden, met zelfs van de engelen. In deze aflevering op tv is uit Lucifer's zoon Jack ontsnapt en naar gaat hij de op tv wijde wereld in. op Sam en Dean naar zetten overige zaken het in de van wacht om uit hem op te door sporen.

Ladies Drink uit Free van - Twee broers beschermen de mensheid de door in te vechten het met vernietigende, bovennatuurlijke van krachten. Ze vechten onder andere met naar wezens uit met de hemel, hel en op tv het vagevuur. op Ze het krijgen hulp van van verschillende vrienden, zelfs van engelen. van In deze aflevering: Mick op tv overtuigt Sam en van Dean om de hem mee te van nemen naar een van zaak uit met een weerwolfaanval. Ze ontdekken echter op al uit snel dat de de Britse Man een van Letters een bijbedoeling een heeft.

Stuck in the van Middle (With You) een een - Twee broers beschermen de mensheid op tv door te tijdens vechten met vernietigende, bovennatuurlijke op krachten. een Ze vechten op onder andere met wezens uit tijdens de hemel, hel en tijdens het vagevuur. Ze op tv op tv krijgen hulp van verschillende vrienden, met zelfs uit van engelen. In deze met aflevering overuigt Mary op Hunter Wally om met Sam, Dean en Castiel te van bellen in om met een een demon af te rekenen. het Ze ontdekt echter al op op snel dat de informatie met die de Men of uit Letters haar op hebben gegeven de verkeerd is. Ze worden geconfronteerd naar met een door nieuwe, krachtige een bedreiging.

Rock het Never Dies - de Twee broers de beschermen de mensheid door te een vechten met in vernietigende, bovennatuurlijke krachten. naar Ze vechten onder andere met op wezens uit de door hemel, hel op tv en het vagevuur. Ze van krijgen hulp van naar tijdens verschillende vrienden, zelfs van uit engelen.

The een Foundry - Twee broers beschermen van de door mensheid door te vechten een met vernietigende, de bovennatuurlijke krachten. Ze op vechten onder andere de met wezens uit het de hemel, hel door en het vagevuur. Ze het krijgen van hulp van verschillende vrienden, zelfs van in de engelen.

Keep Calm uit and Carry On - uit Twee de broers beschermen in de mensheid door met te vechten met met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder met andere op tv met wezens uit op tv de hemel, uit hel en het vagevuur. Ze krijgen uit hulp van met verschillende vrienden, uit zelfs van engelen. In de deze aflevering: Dean door brengt Mary op naar de hoogte van de wat er van is gebeurd in de 30 van jaar van sinds ze stierf. van Crowley probeert in een verzwakte Lucifer in op te sporen, die van de lichaam tot lichaam tijdens huppelt.

Aflevering 23 - het Twee tijdens broers beschermen de mensheid door door te vechten naar met vernietigende, tijdens bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder de andere de met wezens uit van de hemel, hel en het op tv vagevuur. Ze krijgen op tv naar hulp van verschillende de vrienden, zelfs van tijdens engelen.

Aflevering 22 tijdens - Twee broers in beschermen de mensheid door naar te vechten met een vernietigende, bovennatuurlijke krachten. een Ze de vechten onder door andere met wezens uit op tv de hemel, op hel en het in vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende naar vrienden, tijdens zelfs van op tv engelen.

Aflevering in 21 - Twee broers uit beschermen de mensheid door op te door vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. op tv op tv Ze vechten onder een andere met wezens uit de van hemel, hel en tijdens het vagevuur. Ze krijgen tijdens hulp van verschillende op tv een vrienden, zelfs van het engelen.

Aflevering 20 - op met Twee broers beschermen de de mensheid door te vechten door met vernietigende, tijdens bovennatuurlijke krachten. uit Ze vechten onder met andere met wezens uit de hemel, een hel van en het vagevuur. Ze door krijgen op tv hulp van verschillende uit vrienden, zelfs van het engelen.

Aflevering de 19 - Twee broers uit beschermen de mensheid een door te vechten met van vernietigende, een bovennatuurlijke krachten. Ze vechten de onder andere uit met wezens tijdens uit de hemel, hel en het door vagevuur. Ze krijgen met hulp uit van verschillende van vrienden, zelfs van in engelen.

mei 2019
19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

05-05-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Lost and Found - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

18-04-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Ladies Drink Free - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van...

21-03-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Stuck in the Middle (With You) - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vriend...

14-02-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Rock Never Dies - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

17-01-2019 00:30

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Foundry - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engel...

03-01-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Keep Calm and Carry On - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelf...

03-04-2018 00:25

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Aflevering 23 - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

27-03-2018 00:50

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Aflevering 22 - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

20-03-2018 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Aflevering 21 - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

13-03-2018 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Aflevering 20 - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

06-03-2018 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Aflevering 19 - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 31
 • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord