Programma gemist?

Good van Intentions - op Twee broers beschermen de mensheid door met van te vechten met het vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten een onder andere met de wezens uit de door hemel, hel en het de uit vagevuur. Ze krijgen op hulp van verschillende vrienden, op zelfs van engelen. in Donatello vertaalt de met spreuk en Dean tijdens en Castiel gaan tijdens de ingrediënten halen. Ondertussen naar ontsnappen Mary en door Jack in aan Michael's gevangenschap met en ontmoeten ze op tv voor het eerst een van oude vriend.

Devil's met Bargain - Twee broers in beschermen de een mensheid door op te vechten met naar vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder tijdens andere met uit wezens uit de de hemel, hel tijdens en het vagevuur. uit Ze krijgen hulp van verschillende uit vrienden, zelfs van met engelen. "Devil's Bargain" het Dean, een Castiel en een Sam zoeken naar Lucifer op die een onwaarschijnlijke deal sluit een met een door lokale geloofsgenezer genaamd Zuster op tv Jo. Asmodeus komt van dichter bij het van het vinden van Jack.

Various & Sundry op naar Villains - Twee broers beschermen de op mensheid door te door naar vechten met vernietigende, bovennatuurlijke naar krachten. Ze met vechten onder andere met op wezens uit van de hemel, hel en door het vagevuur. Ze krijgen hulp uit van verschillende van vrienden, zelfs van een engelen. Dean wordt het het slachtoffer van met een paar heksen, de op tv van zussen Jamie en Jennie Plum, in die naar een machtig boek van tijdens spreuken uit op de Winchesters weten te door stelen.

Breakdown het - Twee broers beschermen de naar mensheid door op te uit vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. met Ze van vechten onder andere met wezens uit met de hemel, door hel en van het vagevuur. Ze de krijgen hulp van verschillende vrienden, naar zelfs tijdens van engelen. In deze aflevering een wordt de Donna's nichtje Wendy vermist de en op tv ze roept de Winchesters om hulp. een Ze ontdekken al in in snel dat Wendy's ontvoerder deel een uitmaakt van een online in bedrijf dat voedsel een levert aan uit monsters.

Wayward met Sisters - Twee met broers beschermen de mensheid door in naar te vechten met van vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten van onder andere met op wezens met uit de hemel, hel en het naar vagevuur. Ze op krijgen hulp van verschillende de vrienden, uit zelfs van engelen. In op deze aflevering laat met Jody aan een Claire weten dat Sam en met op Dean vermist worden. Ze gaan in samen met op tv Patience, Alex, door Kaia en Donna op zoek op naar de Winchesters een in met Bad Place om hen van te bevrijden voordat de het portal naar wordt gesloten. Echter hebben wezens door die uit op tv de portal uit zijn gekomen, hebben andere uit ideeën.

The de Bad Place - Twee naar broers tijdens beschermen de mensheid een door te vechten met de vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten door op onder andere met wezens uit uit de hemel, hel en van het vagevuur. Ze uit een krijgen hulp van verschillende een vrienden, zelfs van door engelen. In deze aflevering tijdens duikt naar en kunstenaar met uitgebrande ogen dood een op en de op Winchesters de vermoeden dat Jack verantwoordelijk was. de Ze ontdekken echter een al snel dat van Jack hen naar probeert te op tv helpen door een uit droomwandelaar te vinden, zodat hij tijdens met Mary voor de broers een kan vinden.

The tijdens Scorpion and the Frog uit - Twee in broers beschermen uit de mensheid door te door vechten met van vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder uit door andere met wezens uit de naar hemel, hel naar en het vagevuur. Ze krijgen op hulp van verschillende naar vrienden, zelfs de van engelen. In een deze afleveringen maken door Sam en Dean een uit deal met een de door nieuwe koning van kruispuntdemonen om met een ??volgspreuk te door bemachtigen op tv die Jack kan vinden. Als tijdens de een broers een koffer stelen de voor de in nieuwe demon, Barthamus, dan zal van hij hen de het spreuk geven. De met dingen gaan echter niet op tv op tv helemaal zoals gepland.

Tombstone uit - Twee broers uit beschermen de mensheid door op tv te door vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze op tv de vechten onder andere met wezens uit uit de hemel, hel met en van het vagevuur. Ze krijgen het hulp van verschillende op tv vrienden, zelfs tijdens van engelen. In deze in aflevering door hebben de Winchesters Castiel gevonden de en herenigen ze een hem tijdens met Jack. De groep gaat gezamenlijk op tv van naar Tombstone om een ??grafoverval te uit bekijken, naar maar Jack met maakt een ernstige op fout.

All Along the op tv Watchtower - Twee de broers beschermen de het mensheid tijdens door te vechten met vernietigende, de bovennatuurlijke krachten. Ze met vechten onder op andere naar met wezens uit de tijdens hemel, hel met en het vagevuur. Ze door krijgen hulp van verschillende met vrienden, zelfs van de engelen. In deze het aflevering: terwijl Kelly een zich voorbereidt op tv op de geboorte van Lucifers een van zoon Jack, werken de naar Winchesters samen met door twee onverwachte bondgenoten om de Lucifer te in stoppen.

Advanced Thanatology van - Twee uit broers beschermen de in mensheid door te vechten met een vernietigende, bovennatuurlijke krachten. uit tijdens Ze vechten onder andere van met wezens in uit de hemel, hel de en het van vagevuur. Ze krijgen hulp op van verschillende vrienden, zelfs van een engelen. In van deze aflevering stelt Sam op tv voor om samen met met uit Dean de zaak het van een een vermiste jongen op het zich te nemen. Dean beseft uit al door snel dat Sam in opzettelijk probeert aardig voor van hem te op tv zijn, terwijl de Winchesters bezig van zijn met een op tv dodelijke geest en een met huis vol in met gevangen geesten het werken.

The Big Empty het - naar Twee broers beschermen de in mensheid door op te vechten uit met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. een Ze vechten onder andere met naar wezens met uit de hemel, hel naar en het de vagevuur. Ze krijgen hulp van tijdens verschillende vrienden, zelfs uit van engelen. In door deze aflevering zijn met de twee opgedoken lijken blijkbaar vermoord door het hun overleden met geliefden. Sam overtuigt tijdens Dean in om Jack mee te op tv nemen in de zaak. door Ze ontdekken dat een beide slachtoffers een rouwbegeleidster naar zagen. Ondertussen een ontmoet Castiel de bewaker op in van de leegte waarin op hij gevangen een zit.

Patience op - Twee broers beschermen van de mensheid met door te vechten een met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze in vechten onder andere op met wezens uit met de hemel, tijdens hel en het tijdens vagevuur. Ze uit krijgen hulp van verschillende vrienden, op een zelfs van engelen. op In deze aflevering onderzoekt Missouri de in dood van haar in het vriend nadat een tijdens schim een medium een doodt. Dean en Jody in helpen de kleindochter van Missouri met op te sporen, door die tijdens ook 'de gave' heeft en in tijdens het volgende doelwit van de uit schim is. Sam het probeert Jack te helpen van om zijn van krachten te door ontwikkelen.

Twigs & Twine door & Tasha door Banes - Twee uit broers beschermen de mensheid van de door te vechten met in vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze tijdens vechten onder andere met met wezens uit de een hemel, hel en het het een vagevuur. Ze het krijgen hulp van op tv verschillende vrienden, zelfs van de engelen. In deze aflevering met worden Sam en Dean in gebeld door de Alicia het Banes op een van Mary's telefoons. tijdens Alicia en van Max zijn in op zoek naar hun door moeder door Tasha en het pad leidt naar op door een pension in het Wyoming.

The Rising Son naar - van Twee broers met beschermen de mensheid door te vechten in met een vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten met onder met andere met wezens uit de op tv een hemel, hel en het door vagevuur. Ze krijgen hulp tijdens van door verschillende vrienden, zelfs van naar engelen. In deze het aflevering voelt Donatello, de de nieuwste profeet tijdens van God, Gods de kracht en komt met hem zoeken. Een Lord of naar uit Hell sluit Jack te gebruiken het om tijdens de vuilste beesten van van de hel te op ontketenen. In het andere universum de ontmoeten Lucifer tijdens en Maria de het engelen, inclusief degene die op tv "zijn" Lucifer uit heeft door gedood.

The met Future - Twee uit broers beschermen op tv de mensheid door te vechten de met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. door Ze vechten in onder andere met tijdens wezens uit de hemel, in hel met en het uit vagevuur. Ze krijgen het hulp van verschillende tijdens vrienden, zelfs van engelen. tijdens In deze de aflevering slaagt Castiel op tv er alweer niet naar in Kelly te vermoorden. Ze uit probeert hem met ervan te op overtuigen dat de baby op toch geboren van moet worden. Ondertussen ontdekken Sam en door Dean op dat Castiel hen heeft in verraden.

januari 2020
04-08-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Good Intentions - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

28-07-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Devil's Bargain - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

21-07-2019 00:25

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Various & Sundry Villains - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

14-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Breakdown - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

07-07-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Wayward Sisters - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van e...

30-06-2019 01:15

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Bad Place - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

23-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Scorpion and the Frog - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, z...

09-06-2019 00:40

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Tombstone - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen...

06-06-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

All Along the Watchtower - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, ze...

02-06-2019 00:35

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Advanced Thanatology - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs ...

26-05-2019 00:45

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Big Empty - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van eng...

19-05-2019 00:20

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Patience - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engelen....

16-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

Twigs & Twine & Tasha Banes - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden,...

12-05-2019 00:55

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Rising Son - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van en...

09-05-2019 00:05

Supernatural

Supernatural - Supernatural

The Future - Twee broers beschermen de mensheid door te vechten met vernietigende, bovennatuurlijke krachten. Ze vechten onder andere met wezens uit de hemel, hel en het vagevuur. Ze krijgen hulp van verschillende vrienden, zelfs van engele...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Supernatural gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Supernatural de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Supernatural bij Supernatural liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Supernatural . Heb je een uitzending van Supernatural gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Supernatural gemist

Uitzending gemist van Supernatural ? Hier kun je alle uitzendingen van Supernatural kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 42
 • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!