Programma gemist?

Het op tv is Marcus gelukt om door de muiterij het hoofd op op te bieden, maar de coup het in Washington was minder met succesvol. door De USS Colorado een vaart uit van om de Chinese van oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt naar in het leger een aanval op voor op de naar onderzeeër.

Kylie helpt door admiraal Shepard in om de Amerikaanse op president af te tijdens zetten. Ze neemt in de gevaarlijke taak op een zich om het bewijs op tegen op tv de president in bij de regering af te leveren. een op tv Een mysterieuze explosie aan boord op van het Chinese schip in veroorzaakt naar bijna een oorlog. de Onder leiding van Prosser op tv dreigt de het bemanning het bevel kwaadschiks van van de kapitein tijdens over te door nemen.

Sam tijdens heeft moeite de met de gedachte dat Christine in dood met is. Marcus overweegt om het Chinese de een schip met goederen met uit geweld door de met blokkade van Amerika te loodsen, naar maar Sam waarschuwt op het hem voor de mogelijke op gevolgen. De met CIA-verrader krijgt de een opdracht om Marcus te het vermoorden.

Sam tijdens en James proberen via op een in geheime missie te voorkomen dat van Christine weer uit spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde op tv biedt voedsel en naar medicijnen aan, door maar Marcus twijfelt aan van zijn het oprechtheid.

De beelden gemaakt met met met de helmcamera's van met de SEALs geven tijdens duidelijkheid over door hoe de USS Colorado in zijn tijdens penibele situatie tijdens terecht is de gekomen. Het op tv is alleen de vraag uit waar die beelden gebleven zijn. de De onderzeeër en op naar de bemanning wordt gegijzeld door naar de Pakistaanse admiraal Safir van in Ahsan. Die eist van van Marcus dat hij een door kernraket met afvuurt om de dreigende aanval op door Pakistan op tv af te op wenden.

Door door de boycot van van het eiland dreigt een met voedseltekort voor de op tv bewoners. Als vervolgens het een bemanningslid van in de Colorado beschuldigd wordt met van de het verkrachting door van een eilandbewoonster, naar ontstaat er een gespannen situatie. Sam de op tv speelt een gevaarlijk spel met een CIA-agent het Booth.

Na de op tv aanval van de CIA het het op het eiland wil Marcus koste met tijdens wat het kost achterhalen wie hen op tv verraden heeft. de Sam naar leidt het onderzoek en uit iedereen is verdachte, naar ook Grace. Prosser naar wil voorkomen dat Serrat nog het langer drugs van verkoopt aan de bemanningsleden met van de USS tijdens de Colorado.

Het in water van Sainte Marina de is besmet een met de in hallucinerende drug BZ. Marcus op tv sluit de zieke bemanningsleden het op aan boord op tv van de onderzeeër, naar terwijl Sam probeert uit een tegengif te vinden. tijdens De ernstig een verzwakte conditie van tijdens de crew maakt het uit eiland kwetsbaar. Voor van de commando's is op tv door dat het ideale op moment om aan te door vallen.

Marcus tijdens en Sam bereiden zich op voor op een gesprek de met de uit minister in van Defensie over de door ontstane situatie. Het ziet ernaar van uit op dat ze in berecht worden voor hoogverraad. de Marcus denkt op een sterke troef uit in handen te hebben om door de Amerikaanse van regering op andere het gedachten te brengen. Sophie de ontdekt dat een van belangrijk sonarsysteem van op het de eiland kapot is.

Om tijdens het moraal van het de bemanning op hoog te houden, op tv stelt Marcus een strak het trainingsschema op. Maar de de heimwee naar naar huis en de angst voor door zware straffen maakt een de door bemanning onrustig. Als de in Amerikaanse overheid vervolgens tijdens beelden van van het thuisfront richting tijdens het eiland verstuurt, op moeten Marcus en Sam opnieuw een muiterij zien in te van voorkomen. Grace vraagt zich af de of er in een verband is uit tussen de opgepikte Navy SEAL in en de aanslag uit op uit Pakistan.

Het is uit Marcus gelukt om de naar het muiterij het hoofd een te bieden, maar met de coup in een Washington was minder succesvol. De USS door Colorado vaart tijdens uit om de op tv Chinese uit oorlogsschepen een halt met toe te roepen, maar opnieuw tijdens is er sprake van van muiterij. Ondertussen bereidt uit het leger een in tijdens aanval voor op de naar onderzeeër.

Kylie met helpt admiraal Shepard in om de Amerikaanse een president af te de zetten en ze neemt de door gevaarlijke taak naar op met zich om het bewijs tegen het de president tijdens bij de regering af te de leveren. het Een mysterieuze explosie aan boord uit van door het Chinese op tv schip veroorzaakt bijna een door oorlog. Onder leiding van in Prosser dreigt de de bemanning het bevel tijdens kwaadschiks van de kapitein door tijdens over te nemen.

Sam naar heeft moeite tijdens met de gedachte dat Christine uit dood is. Marcus overweegt de om het Chinese uit naar schip met goederen met van geweld door met de blokkade van Amerika te loodsen, een maar uit Sam waarschuwt hem van voor de mogelijke gevolgen. de Ondertussen krijgt de de CIA-verrader de opdracht om de een Marcus te vermoorden.

Sam door en James een proberen via een geheime missie te uit een voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. tijdens op tv Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel het en met medicijnen aan, maar Marcus op twijfelt aan zijn het oprechtheid.

Marcus vraagt het om medewerking van op tv de door muitende Prosser om de op tv bemanning weer op een een lijn te krijgen. tijdens Als op drie bemanningsleden worden vermist, start op tv Marcus een in zoektocht en tijdens stuit hij op de in verblijfplaats van de corrupte Julian de Serratt. Kylie een voert met ondertussen in het uit geheim overleg met uit admiraal Shepard, in de hoop de te kunnen achterhalen wie het de op tv order heeft gegeven om kernwapens naar te een lanceren.

december 2019
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!