Programma gemist?

Het in is Marcus gelukt om de de een muiterij het hoofd met te bieden, maar de coup met in op tv Washington was minder succesvol. door De USS Colorado een vaart uit van om de Chinese oorlogsschepen af te een stoppen. van Ondertussen bereidt van het leger een aanval door voor op de door onderzeeër.

Kylie naar helpt admiraal het Shepard om de Amerikaanse president uit af op tv te zetten. Ze neemt de een gevaarlijke taak op de zich om het het bewijs tegen de president de bij de naar regering af de te leveren. tijdens Een mysterieuze explosie aan van boord van het Chinese schip met op tv veroorzaakt bijna een oorlog. Onder in leiding van Prosser dreigt tijdens de op bemanning het bevel kwaadschiks naar van naar de kapitein over te van nemen.

Sam uit heeft moeite met de van gedachte het dat Christine dood is. Marcus naar overweegt om in het Chinese schip met goederen van van met geweld door in de blokkade van Amerika te loodsen, de maar Sam uit waarschuwt hem uit voor de mogelijke een gevolgen. De CIA-verrader krijgt naar de door opdracht om Marcus te naar vermoorden.

Sam en met James op tv proberen via een geheime op tv missie te voorkomen op tv dat Christine weer de spoorloos verdwijnt. op Een Chinese afgevaardigde op biedt voedsel en medicijnen in aan, maar naar Marcus twijfelt aan zijn het oprechtheid.

De beelden tijdens gemaakt de met de helmcamera's het van de SEALs op geven duidelijkheid over hoe in de USS van Colorado in zijn penibele met situatie terecht is gekomen. Het een is tijdens alleen de vraag waar die naar beelden met gebleven zijn. tijdens De onderzeeër en de uit bemanning wordt gegijzeld in door de op Pakistaanse admiraal Safir Ahsan. Die eist op tv van het Marcus dat tijdens hij een kernraket afvuurt om naar de dreigende aanval tijdens op Pakistan af op te door wenden.

Door de in boycot naar van het eiland met dreigt een voedseltekort het voor de bewoners. Als vervolgens een op bemanningslid in van de Colorado beschuldigd wordt uit van de verkrachting op tv van een met eilandbewoonster, ontstaat er met een gespannen het situatie. Sam van speelt een gevaarlijk spel tijdens met CIA-agent naar Booth.

Na de de aanval van de de CIA op het eiland op tv de wil Marcus koste wat het kost van achterhalen op tv wie hen verraden op tv heeft. Sam een leidt het onderzoek een en iedereen is van verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen in dat Serrat op nog naar langer drugs verkoopt aan de op tv bemanningsleden van op de USS de Colorado.

Het water een van een Sainte Marina is besmet met de tijdens door hallucinerende drug BZ. Marcus op tv sluit de zieke bemanningsleden op het aan op tv boord van van de onderzeeër, terwijl van Sam probeert een tegengif een te vinden. De met ernstig verzwakte conditie van de met met crew maakt het eiland kwetsbaar. uit Voor uit de commando's is op tv dat het ideale moment om aan op te tijdens vallen.

Marcus in en Sam bereiden zich het voor op een op gesprek met met de minister van Defensie met over de door ontstane situatie. Het ziet ernaar op uit de dat ze berecht worden voor op hoogverraad. Marcus denkt in een de sterke troef in handen te een hebben om in de Amerikaanse regering op in andere gedachten van te brengen. Sophie de ontdekt dat op tv een belangrijk naar sonarsysteem van het een eiland kapot is.

Om door het moraal van de bemanning op hoog te op tv houden, stelt Marcus de een in strak trainingsschema op. Maar de het heimwee naar huis door en op tv de angst voor zware uit straffen maakt de tijdens bemanning onrustig. Als de tijdens Amerikaanse uit overheid vervolgens beelden uit van het thuisfront uit richting het eiland naar verstuurt, moeten Marcus en Sam op opnieuw muiterij zien te in het voorkomen. Grace vraagt zich tijdens af of er uit een verband op is tussen de opgepikte uit Navy SEAL en de aanslag in op uit Pakistan.

Het met is Marcus gelukt uit om de muiterij het naar hoofd tijdens te bieden, maar de coup in door Washington was minder in succesvol. een De USS Colorado vaart naar uit de om de Chinese oorlogsschepen een het halt toe met te roepen, maar het opnieuw is er op sprake van muiterij. Ondertussen het bereidt van het leger een van aanval voor op de naar onderzeeër.

Kylie uit helpt admiraal Shepard om de in Amerikaanse president van af te door zetten en met ze neemt de gevaarlijke tijdens taak op zich met om het bewijs tegen de uit tijdens president bij de regering af te de leveren. Een mysterieuze tijdens explosie aan een boord van het Chinese de schip veroorzaakt met bijna in een oorlog. Onder leiding van op tv Prosser dreigt de op bemanning het bevel het kwaadschiks de van de kapitein over te door nemen.

Sam heeft naar moeite uit met de gedachte dat Christine in dood is. Marcus overweegt door met om het Chinese schip met goederen de met geweld door een de uit blokkade van Amerika van te loodsen, tijdens maar Sam waarschuwt hem in voor de mogelijke op tv gevolgen. Ondertussen krijgt de tijdens CIA-verrader de opdracht op om Marcus te een vermoorden.

Sam en het James op tv proberen via een uit geheime missie te het voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. een Een Chinese afgevaardigde naar biedt het voedsel en medicijnen aan, maar tijdens Marcus twijfelt aan tijdens zijn in oprechtheid.

Marcus de vraagt om medewerking naar van de op muitende Prosser om de door bemanning weer in op een lijn het te krijgen. Als drie door bemanningsleden worden vermist, start door Marcus een zoektocht het en stuit tijdens hij op naar de verblijfplaats van de corrupte van Julian van Serratt. Kylie voert een ondertussen in het geheim overleg met met admiraal Shepard, een in in de hoop te kunnen achterhalen wie in de op tv order heeft van gegeven om kernwapens te met lanceren.

juli 2021
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!