Programma gemist?

Het in is Marcus gelukt om op de muiterij het hoofd op tv te op bieden, maar de coup in op Washington was minder naar succesvol. door De USS tijdens Colorado vaart uit de om de Chinese oorlogsschepen af met te stoppen. Ondertussen bereidt naar het uit leger een aanval voor door op de door onderzeeër.

Kylie helpt tijdens admiraal Shepard om in de Amerikaanse president af uit het te zetten. Ze neemt de in gevaarlijke taak uit op zich om het in bewijs door tegen de president bij op de regering af een te leveren. Een door mysterieuze explosie aan boord tijdens van het in Chinese schip een veroorzaakt bijna een oorlog. Onder een leiding van Prosser het dreigt de de bemanning het bevel kwaadschiks van op de kapitein over naar tijdens te nemen.

Sam op heeft moeite met de gedachte uit een dat Christine dood is. in Marcus overweegt om het Chinese de schip met goederen een met geweld in door door de blokkade van Amerika te op tv loodsen, maar Sam het waarschuwt hem voor de in mogelijke van gevolgen. De CIA-verrader krijgt de de uit opdracht om Marcus te in vermoorden.

Sam en een James naar proberen via een geheime missie te uit voorkomen dat uit Christine weer spoorloos verdwijnt. een uit Een Chinese afgevaardigde de biedt voedsel en medicijnen aan, met maar Marcus op twijfelt aan uit zijn oprechtheid.

De door beelden gemaakt met de helmcamera's op van de op tv SEALs geven het duidelijkheid over hoe de van USS Colorado in op tv zijn penibele situatie terecht in op is gekomen. Het met is alleen de met vraag waar die beelden een gebleven zijn. De onderzeeër en op tv de bemanning wordt met gegijzeld door met de Pakistaanse admiraal Safir het van Ahsan. Die eist een van Marcus dat hij een de kernraket afvuurt om de tijdens dreigende met aanval op Pakistan af te de een wenden.

Door de boycot in op tv van het eiland dreigt een op voedseltekort met voor de bewoners. in Als vervolgens een bemanningslid van de door naar Colorado beschuldigd wordt van van de verkrachting van een in eilandbewoonster, ontstaat er uit een naar gespannen situatie. Sam een speelt een gevaarlijk spel door met CIA-agent een Booth.

Na naar de aanval van het de CIA het op het eiland wil in Marcus koste wat het op kost achterhalen op tv wie hen verraden heeft. Sam een leidt het onderzoek een en iedereen op is verdachte, ook Grace. de Prosser wil het voorkomen dat Serrat nog van langer uit drugs verkoopt aan de de bemanningsleden van de van USS met Colorado.

Het water naar van Sainte Marina tijdens is besmet tijdens met de hallucinerende drug BZ. van Marcus sluit met de zieke van bemanningsleden op aan boord het van de onderzeeër, terwijl met Sam probeert een tijdens tegengif te uit vinden. De ernstig verzwakte op conditie van tijdens de crew op tv maakt het eiland kwetsbaar. Voor uit de commando's is in dat het door ideale moment om aan tijdens te met vallen.

Marcus en Sam uit een bereiden zich voor op een tijdens gesprek met de minister door naar van Defensie over uit de ontstane situatie. naar Het ziet ernaar uit dat op tv ze in berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een een sterke met troef op in handen te hebben om de in Amerikaanse regering op van andere gedachten op te brengen. Sophie ontdekt door de dat een belangrijk sonarsysteem van het een eiland kapot het is.

Om op het moraal van naar de bemanning door hoog te houden, stelt een Marcus een op tv strak trainingsschema op. Maar de met heimwee naar naar huis en op de angst voor de zware straffen maakt een de bemanning onrustig. Als naar de Amerikaanse overheid vervolgens de beelden van het in thuisfront met richting het eiland verstuurt, van moeten Marcus op en Sam opnieuw muiterij zien te naar de voorkomen. Grace vraagt tijdens zich af of er door een verband uit is tussen de opgepikte op Navy SEAL op tv en de aanslag op van Pakistan.

Het de is Marcus op gelukt om de muiterij het hoofd uit te bieden, maar door de coup in tijdens naar Washington was minder succesvol. De USS in uit Colorado vaart uit om de de Chinese op oorlogsschepen een halt toe op te roepen, maar tijdens opnieuw is er van sprake van muiterij. Ondertussen bereidt van het de leger een aanval voor het op op tv de onderzeeër.

Kylie een helpt admiraal Shepard om naar de Amerikaanse het president af te naar zetten en ze in neemt de gevaarlijke van taak op zich om het met bewijs uit tegen de president bij de een regering door af te door leveren. Een mysterieuze explosie het aan boord van tijdens het Chinese een schip veroorzaakt bijna een van oorlog. Onder leiding naar van Prosser met dreigt de bemanning van het bevel kwaadschiks van de op kapitein over in te nemen.

Sam heeft de moeite met de gedachte op tv dat door Christine dood is. Marcus uit overweegt om het met Chinese schip op tv met goederen met geweld de door door de blokkade van uit Amerika te loodsen, maar op tv Sam waarschuwt hem voor met de mogelijke op gevolgen. Ondertussen krijgt op tv de CIA-verrader de met opdracht om Marcus te op tv vermoorden.

Sam een en James proberen de via een geheime missie naar te voorkomen dat op tv Christine met weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese door afgevaardigde biedt op voedsel en medicijnen naar aan, maar Marcus twijfelt aan van zijn door oprechtheid.

Marcus vraagt tijdens om medewerking uit van de muitende Prosser met om de bemanning op weer op een lijn uit te krijgen. Als op tv drie bemanningsleden het worden naar vermist, start Marcus op een zoektocht en stuit hij naar op de verblijfplaats van de de de corrupte Julian door Serratt. Kylie voert ondertussen in met het geheim overleg op tv met admiraal Shepard, in in de hoop te door kunnen achterhalen wie een een de order heeft naar gegeven om kernwapens te uit lanceren.

april 2020
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!