Programma gemist?

Het is het Marcus met gelukt om de muiterij het het hoofd te bieden, op maar de op coup in Washington was minder de succesvol. De de USS Colorado vaart uit door om van de Chinese oorlogsschepen af te het van stoppen. Ondertussen bereidt het leger een een tijdens aanval voor op het de onderzeeër.

Kylie helpt admiraal met Shepard om op de Amerikaanse op tv president af te zetten. Ze naar neemt de gevaarlijke in taak tijdens op zich om met het bewijs tegen de president van bij de regering het af te leveren. een door Een mysterieuze explosie van aan boord van uit het Chinese schip veroorzaakt bijna door een oorlog. de Onder leiding van Prosser dreigt uit de van bemanning het bevel kwaadschiks van naar de kapitein over een met te nemen.

Sam heeft de moeite met de gedachte uit uit dat Christine dood is. het Marcus overweegt om uit het Chinese door schip met goederen van met geweld door het de blokkade van tijdens Amerika te loodsen, maar Sam in waarschuwt hem een voor de mogelijke gevolgen. naar De CIA-verrader krijgt de uit tijdens opdracht om Marcus te van vermoorden.

Sam en James door tijdens proberen via een geheime missie de te de voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. op tv Een op tv Chinese afgevaardigde biedt in voedsel en medicijnen aan, een maar Marcus twijfelt aan van zijn met oprechtheid.

De beelden in gemaakt met de naar helmcamera's van een de SEALs de geven duidelijkheid over naar hoe de USS Colorado in zijn tijdens penibele de situatie terecht is gekomen. de Het is alleen de met door vraag waar die tijdens beelden gebleven zijn. De onderzeeër door en de bemanning wordt tijdens gegijzeld door in de Pakistaanse admiraal tijdens Safir Ahsan. Die eist met van Marcus met dat hij tijdens een kernraket afvuurt om naar de dreigende van aanval op Pakistan af te uit in wenden.

Door de boycot uit van met het eiland dreigt het een voedseltekort voor van de bewoners. Als vervolgens een uit door bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt een van op tv de verkrachting van een eilandbewoonster, van ontstaat er een in gespannen situatie. Sam een de speelt een gevaarlijk spel met CIA-agent uit in Booth.

Na de aanval tijdens van in de CIA op het op eiland wil Marcus van koste wat het in kost achterhalen wie naar hen verraden heeft. van Sam op leidt het onderzoek en op iedereen is verdachte, met ook Grace. Prosser door wil voorkomen dat Serrat naar nog langer drugs verkoopt het aan de bemanningsleden met van de de USS met Colorado.

Het uit water van Sainte Marina het is de besmet met de hallucinerende drug de BZ. Marcus sluit op tv de zieke door bemanningsleden op aan boord van uit op de onderzeeër, terwijl Sam probeert op een tegengif met te vinden. met De ernstig verzwakte conditie met van de crew maakt op het eiland kwetsbaar. uit Voor in de commando's is dat het een ideale moment om naar aan te tijdens vallen.

Marcus en Sam van de bereiden zich voor op een het gesprek met de minister in van Defensie een over tijdens de ontstane situatie. Het ziet ernaar tijdens uit op tv dat ze van berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt tijdens een sterke troef in in handen het te hebben om de tijdens Amerikaanse met regering op andere van gedachten te brengen. Sophie op tv ontdekt het dat een belangrijk sonarsysteem van het op eiland kapot uit is.

Om het de moraal tijdens van de bemanning hoog te houden, in een stelt Marcus een strak een trainingsschema op. het Maar de heimwee naar van huis en de angst uit voor zware straffen met maakt de bemanning onrustig. van Als naar de Amerikaanse overheid vervolgens beelden uit in van het thuisfront met richting het eiland verstuurt, naar moeten Marcus en Sam opnieuw het van muiterij zien te naar voorkomen. Grace vraagt zich op tv af of op tv er een verband de is tussen de opgepikte met Navy SEAL en de aanslag op door op Pakistan.

Het is Marcus op tv gelukt om de van muiterij het hoofd naar te bieden, tijdens maar de coup in het uit Washington was minder succesvol. De in USS Colorado met vaart uit om tijdens de Chinese oorlogsschepen een halt op tv toe te met roepen, maar opnieuw op is door er sprake van muiterij. van Ondertussen bereidt het leger een een aanval voor op de de het onderzeeër.

Kylie helpt in admiraal in Shepard om de Amerikaanse president af uit te zetten en uit ze van neemt de gevaarlijke taak een op naar zich om het bewijs tegen de een president bij de naar regering af te op tv leveren. Een in mysterieuze explosie aan door boord de van het Chinese schip veroorzaakt bijna in een oorlog. Onder in leiding van Prosser met dreigt op de bemanning van het bevel kwaadschiks van naar de kapitein over te een nemen.

Sam tijdens heeft moeite met de op tv gedachte dat Christine het dood van is. Marcus overweegt om het op tv Chinese schip de met goederen met geweld door tijdens de blokkade van uit Amerika in te loodsen, maar Sam een waarschuwt hem voor de tijdens mogelijke op gevolgen. Ondertussen krijgt door de CIA-verrader uit de opdracht om Marcus te op tv vermoorden.

Sam van en James proberen via het een de geheime missie te voorkomen door dat Christine naar weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde op tv biedt voedsel en uit medicijnen aan, maar in Marcus twijfelt aan uit op zijn oprechtheid.

Marcus vraagt om op medewerking van de van muitende van Prosser om de de bemanning weer op een lijn tijdens uit te krijgen. Als drie de bemanningsleden worden vermist, naar start Marcus door een zoektocht en stuit hij op op naar de verblijfplaats van de corrupte van Julian Serratt. een Kylie voert ondertussen op tv in het door geheim overleg met uit admiraal Shepard, in de een hoop te kunnen met achterhalen wie op tv de order heeft gegeven om met kernwapens tijdens te lanceren.

augustus 2020
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!