Programma gemist?

Het is de Marcus gelukt om in de op muiterij het hoofd te in bieden, maar de coup in uit Washington uit was minder succesvol. De USS op tv Colorado vaart met uit om op de Chinese oorlogsschepen af tijdens te stoppen. Ondertussen bereidt uit het leger een op aanval naar voor op de tijdens onderzeeër.

Kylie het helpt admiraal Shepard van om de Amerikaanse president van af te zetten. in Ze op neemt de gevaarlijke taak op zich van om uit het bewijs tegen de president op bij met de regering af te uit leveren. Een mysterieuze explosie op aan van boord van het Chinese schip een een veroorzaakt bijna een oorlog. op tv Onder leiding van Prosser in dreigt de bemanning het door bevel kwaadschiks van met de kapitein de over te de nemen.

Sam heeft moeite in met de gedachte naar dat op tv Christine dood tijdens is. Marcus overweegt om het Chinese een schip met goederen in met met geweld door de blokkade van van tijdens Amerika te loodsen, maar het Sam waarschuwt het hem voor de mogelijke gevolgen. De het CIA-verrader krijgt door de opdracht om het Marcus te op tv vermoorden.

Sam en James in proberen naar via een geheime door missie te voorkomen dat Christine het weer op tv spoorloos verdwijnt. Een met Chinese afgevaardigde biedt een voedsel en medicijnen aan, maar het Marcus in twijfelt aan zijn uit oprechtheid.

De in beelden gemaakt met de naar helmcamera's van naar de SEALs geven duidelijkheid over de van hoe de USS Colorado in zijn op tv penibele door situatie terecht op is gekomen. Het is in alleen de vraag waar een die tijdens beelden gebleven zijn. het De onderzeeër en de op bemanning wordt gegijzeld het door de Pakistaanse de admiraal Safir Ahsan. Die tijdens eist van de Marcus dat tijdens hij een kernraket afvuurt om door de dreigende aanval op een Pakistan af tijdens te door wenden.

Door van de boycot door van het eiland dreigt een voedseltekort op tv een voor de bewoners. Als met vervolgens een het bemanningslid van de Colorado beschuldigd tijdens wordt van de naar verkrachting van een eilandbewoonster, de ontstaat een er een uit gespannen situatie. Sam speelt van een gevaarlijk spel met met CIA-agent met Booth.

Na de aanval in uit van de CIA de op het eiland wil op Marcus koste wat het een kost achterhalen wie het hen een verraden heeft. Sam leidt het onderzoek uit en door iedereen is met verdachte, ook Grace. Prosser wil in voorkomen dat Serrat uit nog uit langer drugs verkoopt aan de bemanningsleden uit van op de USS op Colorado.

Het water een van door Sainte Marina is besmet met op de hallucinerende drug de BZ. Marcus sluit van de zieke tijdens bemanningsleden op aan boord van van de onderzeeër, de terwijl Sam met probeert een tegengif het te vinden. De ernstig uit verzwakte met conditie van de een crew maakt het eiland op kwetsbaar. Voor door de commando's is de dat het ideale moment om met aan te het vallen.

Marcus en Sam op tv bereiden zich uit voor op een een gesprek met de van minister van Defensie uit over tijdens de ontstane situatie. Het van ziet ernaar uit dat ze van op tv berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt de een de sterke troef in handen uit te een hebben om de Amerikaanse regering op tijdens andere gedachten te het door brengen. Sophie ontdekt dat de een belangrijk sonarsysteem een van het uit eiland kapot is.

Om in het moraal een van de bemanning van hoog te houden, het stelt Marcus een strak trainingsschema op. door Maar de op tv heimwee met naar huis en de angst in voor zware straffen van maakt op tv de bemanning onrustig. op tv Als de Amerikaanse overheid van vervolgens beelden van het thuisfront uit naar richting het eiland met verstuurt, moeten Marcus en Sam van opnieuw muiterij op zien te voorkomen. Grace vraagt de zich af uit of er met een verband een is tussen de opgepikte op tv Navy SEAL en de het aanslag op op Pakistan.

Het door is Marcus van gelukt om de muiterij uit het hoofd te de bieden, maar de coup in een door Washington was minder tijdens succesvol. De USS Colorado uit vaart uit om de Chinese in uit oorlogsschepen een halt toe te roepen, naar maar opnieuw een is er op tv sprake van muiterij. Ondertussen bereidt het het leger naar een aanval op voor op de de onderzeeër.

Kylie helpt van admiraal Shepard om het de Amerikaanse president af de te zetten naar en door ze neemt de gevaarlijke taak van op zich om het van bewijs een tegen de president bij de de regering af te met leveren. tijdens Een mysterieuze explosie naar aan boord van het Chinese in schip veroorzaakt bijna op een uit oorlog. Onder leiding van van Prosser dreigt van de bemanning het bevel kwaadschiks naar van van de kapitein over met te nemen.

Sam een heeft moeite met de een gedachte dat Christine op tv dood tijdens is. Marcus overweegt om het naar Chinese schip met uit goederen met geweld door van de van blokkade van Amerika te loodsen, een maar Sam op tv waarschuwt hem voor de van uit mogelijke gevolgen. Ondertussen naar krijgt de CIA-verrader de opdracht om het Marcus te in vermoorden.

Sam door en James proberen via een op tv met geheime missie te voorkomen dat Christine naar weer in spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde naar biedt naar voedsel en medicijnen aan, maar met met Marcus twijfelt aan zijn tijdens oprechtheid.

Marcus op tv vraagt om van medewerking van de muitende Prosser om tijdens de bemanning van weer op door een lijn te krijgen. Als op drie bemanningsleden op tv worden vermist, start op Marcus een zoektocht en van stuit hij het op de verblijfplaats van tijdens de naar corrupte Julian Serratt. Kylie voert op ondertussen in een het geheim overleg met in admiraal Shepard, in een de hoop door te van kunnen achterhalen wie een de order heeft gegeven om naar kernwapens te de lanceren.

juli 2019
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord