Programma gemist?

Het is Marcus in gelukt om tijdens de muiterij het hoofd de van te bieden, maar de coup naar in Washington was het minder naar succesvol. De USS Colorado vaart uit op om de door Chinese oorlogsschepen af te een de stoppen. Ondertussen bereidt het leger in een aanval voor tijdens op de op onderzeeër.

Kylie helpt admiraal uit Shepard om de de Amerikaanse met president af te op zetten. Ze de neemt de gevaarlijke de taak op zich om uit het bewijs tegen naar de president uit bij de regering af te de leveren. Een mysterieuze explosie door aan boord op tv van het door Chinese schip veroorzaakt bijna een de oorlog. op Onder leiding van Prosser de dreigt op de bemanning het bevel kwaadschiks tijdens van de van kapitein over te uit nemen.

Sam heeft moeite door met de door gedachte dat Christine op dood is. Marcus overweegt door om het de Chinese van schip met goederen met geweld door het op de blokkade van in Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt met hem voor de tijdens mogelijke gevolgen. door De CIA-verrader op tv krijgt de opdracht om Marcus op te door vermoorden.

Sam tijdens en James proberen via naar een uit geheime missie te voorkomen de dat Christine weer spoorloos in verdwijnt. Een van Chinese afgevaardigde biedt op tv voedsel en medicijnen aan, maar uit Marcus twijfelt van aan zijn het oprechtheid.

De beelden door gemaakt met de helmcamera's op van de SEALs uit geven duidelijkheid de over hoe de tijdens USS Colorado het in zijn penibele situatie terecht uit is tijdens gekomen. Het met is alleen de vraag naar waar die beelden gebleven de zijn. van De onderzeeër en de bemanning wordt door gegijzeld door de van Pakistaanse admiraal naar Safir Ahsan. Die de eist in van Marcus dat hij een op tv kernraket een afvuurt om de dreigende een aanval op Pakistan door af te een wenden.

Door met de boycot op tv van het eiland dreigt een met voedseltekort voor op tv de bewoners. Als vervolgens een in bemanningslid van de met in Colorado beschuldigd wordt van de van verkrachting van een de eilandbewoonster, het ontstaat er een gespannen het situatie. Sam speelt naar een gevaarlijk spel met CIA-agent het op Booth.

Na het de aanval van de CIA in met op het eiland wil op Marcus koste wat het kost in achterhalen met wie hen de verraden heeft. Sam leidt de het onderzoek en iedereen de is verdachte, ook met Grace. op Prosser wil voorkomen dat Serrat nog op naar langer drugs verkoopt aan de uit bemanningsleden met van de USS tijdens Colorado.

Het water van naar Sainte Marina tijdens is besmet met de een hallucinerende drug BZ. tijdens Marcus sluit de op zieke bemanningsleden van op aan van boord van de door onderzeeër, terwijl Sam probeert op tv een met tegengif te vinden. De in ernstig verzwakte conditie van door de crew met maakt het eiland kwetsbaar. de Voor de commando's uit is dat van het ideale moment om het aan te de vallen.

Marcus in en Sam bereiden van zich voor de op een gesprek met de minister door door van Defensie over de ontstane met situatie. van Het ziet ernaar van uit dat ze berecht naar worden voor hoogverraad. op Marcus denkt een sterke van troef door in handen te hebben om de een Amerikaanse regering van op andere gedachten te een brengen. in Sophie ontdekt dat een belangrijk een sonarsysteem van het in eiland van kapot is.

Om op het moraal van in de bemanning hoog van te houden, stelt het Marcus een in strak trainingsschema op. Maar de heimwee uit naar huis de en de met angst voor op zware straffen maakt de naar bemanning onrustig. Als de naar Amerikaanse op overheid vervolgens beelden van het naar thuisfront richting het eiland naar verstuurt, moeten Marcus van en Sam van opnieuw uit muiterij zien te naar voorkomen. Grace vraagt zich uit af of er de een verband is tussen de tijdens tijdens opgepikte Navy SEAL en van de aanslag op op tv Pakistan.

Het is uit Marcus gelukt om uit de op tv muiterij het hoofd te een bieden, maar de coup in op door Washington was minder succesvol. De USS een Colorado vaart uit op tv om tijdens de Chinese naar oorlogsschepen een halt toe te uit roepen, op maar opnieuw is er sprake van met door muiterij. Ondertussen bereidt het in leger een aanval voor op door de van onderzeeër.

Kylie de helpt admiraal Shepard om de uit Amerikaanse uit president af het te zetten en ze op tv neemt de gevaarlijke taak op naar zich om het het bewijs tijdens tegen de president bij de met de regering af te met leveren. Een mysterieuze explosie aan op boord van met het Chinese schip veroorzaakt in bijna een oorlog. Onder met leiding van Prosser de dreigt de uit bemanning door het bevel kwaadschiks van de kapitein op tv over te door nemen.

Sam heeft door moeite met de gedachte een dat Christine op dood uit is. Marcus overweegt om het in Chinese schip door met goederen met geweld door de de blokkade van met Amerika op tv te loodsen, op tv maar Sam waarschuwt hem voor de naar op tv mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt tijdens de CIA-verrader de naar opdracht om Marcus naar te vermoorden.

Sam het en James proberen via de een tijdens geheime missie te voorkomen dat door Christine weer spoorloos met verdwijnt. Een Chinese uit afgevaardigde op tv biedt voedsel en medicijnen aan, met maar tijdens Marcus twijfelt aan zijn op tv oprechtheid.

Marcus vraagt om uit medewerking van de naar een muitende Prosser om op de bemanning weer op een lijn een te op krijgen. Als drie tijdens bemanningsleden worden vermist, start met Marcus een een zoektocht en naar stuit hij op tijdens de verblijfplaats van uit de corrupte Julian Serratt. Kylie voert het met ondertussen in het geheim overleg de met admiraal Shepard, naar in de hoop de te kunnen achterhalen in wie naar de order heeft het gegeven om kernwapens te tijdens lanceren.

maart 2019
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord