Programma gemist?

Het in is Marcus gelukt om op de muiterij door het hoofd te bieden, maar van de op coup in Washington was door minder succesvol. De USS met een Colorado vaart uit om een de Chinese oorlogsschepen af te met stoppen. Ondertussen bereidt naar het naar leger een aanval voor uit op de op tv onderzeeër.

Kylie door helpt admiraal van Shepard om de Amerikaanse president door af te zetten. het Ze neemt de gevaarlijke op tv op taak op zich om het bewijs in tegen de president in bij de regering op tv af met te leveren. Een de mysterieuze explosie aan boord van in het Chinese uit schip veroorzaakt bijna een de oorlog. Onder leiding tijdens van Prosser het dreigt de bemanning tijdens het bevel kwaadschiks in van de naar kapitein over te naar nemen.

Sam heeft moeite een met de de gedachte dat de Christine dood is. naar Marcus overweegt het om het Chinese schip met goederen op tv met geweld op tv door de blokkade van van Amerika tijdens te loodsen, maar Sam een waarschuwt uit hem voor de mogelijke gevolgen. De uit CIA-verrader krijgt de op opdracht tijdens om Marcus te door vermoorden.

Sam de en James proberen via een uit op geheime missie te voorkomen dat met Christine weer spoorloos verdwijnt. door Een Chinese afgevaardigde uit biedt door voedsel en medicijnen een aan, maar Marcus twijfelt aan van zijn de oprechtheid.

De beelden gemaakt een met de op tv helmcamera's door van de SEALs geven duidelijkheid uit over hoe de naar USS het Colorado in zijn penibele situatie met terecht naar is gekomen. Het naar is alleen de met vraag waar die beelden gebleven op zijn. De op onderzeeër en de bemanning wordt met gegijzeld met door de naar Pakistaanse admiraal Safir van Ahsan. Die eist van Marcus met dat hij een kernraket met afvuurt om een de dreigende aanval met op Pakistan af met te uit wenden.

Door naar de boycot van het eiland naar op dreigt een voedseltekort voor het de bewoners. Als vervolgens in een uit bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt een van de op tv verkrachting de van een eilandbewoonster, ontstaat het er een door gespannen situatie. Sam speelt naar een gevaarlijk spel met CIA-agent met op Booth.

Na de aanval met van van de CIA op het uit eiland wil Marcus koste een wat het kost uit naar achterhalen wie hen verraden heeft. Sam het leidt het in onderzoek en een iedereen is verdachte, ook Grace. uit Prosser wil voorkomen in dat in Serrat nog de langer drugs verkoopt aan het de bemanningsleden van de door USS het Colorado.

Het water van van uit Sainte Marina is besmet met uit de uit hallucinerende drug BZ. Marcus sluit van de zieke bemanningsleden op tijdens aan tijdens boord van de onderzeeër, op terwijl Sam met probeert een tegengif te vinden. het De ernstig naar verzwakte conditie van op tv de crew maakt het in eiland kwetsbaar. Voor op de met commando's is dat op het ideale moment om de aan het te vallen.

Marcus en het Sam bereiden tijdens zich voor op een gesprek door het met de minister het van Defensie over de ontstane situatie. in Het ziet ernaar het uit tijdens dat ze in berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt het de een sterke troef in tijdens handen te hebben om de een Amerikaanse regering op een andere gedachten op tv te brengen. het Sophie ontdekt dat een een belangrijk sonarsysteem met van het eiland tijdens kapot is.

Om van het moraal op tv van de bemanning het hoog te houden, stelt naar Marcus een strak trainingsschema op. van op Maar de heimwee naar uit huis en van de angst voor naar zware straffen maakt de bemanning uit onrustig. Als de Amerikaanse door overheid vervolgens beelden naar van het thuisfront van door richting het eiland verstuurt, moeten Marcus tijdens en Sam de opnieuw naar muiterij zien te voorkomen. in Grace vraagt uit zich af of er een verband door is tussen van de opgepikte Navy naar SEAL en de aanslag op tv op de Pakistan.

Het in is Marcus gelukt op tv om de muiterij het hoofd van met te bieden, maar de uit coup in Washington was minder in succesvol. De met USS Colorado vaart uit met om de Chinese op oorlogsschepen een uit halt toe te roepen, met maar opnieuw is door er sprake van de door muiterij. Ondertussen bereidt het tijdens leger een door aanval voor op de in onderzeeër.

Kylie tijdens helpt admiraal Shepard om de naar Amerikaanse door president af te zetten van en naar ze neemt de gevaarlijke taak van op zich van om het bewijs tegen het de president een bij de regering op tv af te leveren. Een mysterieuze de explosie aan boord van van het Chinese in schip veroorzaakt met bijna een oorlog. van Onder leiding de van Prosser dreigt van de bemanning de het bevel kwaadschiks uit van de kapitein over te naar nemen.

Sam heeft moeite in met de gedachte uit dat het Christine dood een is. Marcus overweegt om naar het Chinese schip op met goederen met door geweld door de blokkade van de Amerika te op loodsen, met maar Sam waarschuwt hem voor het de naar mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt naar de CIA-verrader de uit opdracht om de Marcus te vermoorden.

Sam en uit James door proberen via een in geheime missie te voorkomen dat door Christine weer op tv spoorloos verdwijnt. Een Chinese in afgevaardigde biedt voedsel op tv en medicijnen aan, maar door Marcus uit twijfelt aan zijn van oprechtheid.

Marcus met vraagt om medewerking van de naar muitende door Prosser om de bemanning weer uit een op een lijn het te krijgen. Als uit drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus op tv een naar zoektocht en stuit tijdens hij op de in verblijfplaats van het de corrupte Julian een Serratt. Kylie voert het ondertussen in het geheim het overleg met de admiraal Shepard, in de hoop te het kunnen achterhalen wie de op tv de order heeft de gegeven om kernwapens met te lanceren.

januari 2019
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord