Programma gemist?

Het in is Marcus gelukt om in de muiterij het hoofd de te bieden, de maar de met coup in Washington in was minder succesvol. De in USS Colorado vaart tijdens uit om de op Chinese oorlogsschepen door af te met stoppen. Ondertussen bereidt het leger een de aanval voor uit op de tijdens onderzeeër.

Kylie door helpt admiraal Shepard de om de Amerikaanse een president af uit te zetten. Ze neemt in de gevaarlijke taak naar op zich om naar het bewijs tegen de van president op tv bij de regering af van te leveren. Een mysterieuze explosie op aan door boord van het de Chinese schip veroorzaakt bijna een het door oorlog. Onder leiding van de Prosser dreigt de bemanning een het bevel naar kwaadschiks van de de kapitein over te op nemen.

Sam in heeft moeite met de gedachte op tv dat tijdens Christine dood is. tijdens Marcus overweegt om het naar Chinese schip met naar goederen op met geweld door de blokkade van van Amerika te met loodsen, maar Sam waarschuwt in hem op tv voor de mogelijke gevolgen. De een CIA-verrader krijgt de op opdracht om Marcus de te de vermoorden.

Sam naar en James proberen via in een geheime missie te de tijdens voorkomen dat Christine uit weer spoorloos verdwijnt. een Een Chinese afgevaardigde naar biedt voedsel en de medicijnen aan, maar Marcus het twijfelt aan tijdens zijn oprechtheid.

De door beelden gemaakt met tijdens de helmcamera's van de SEALs naar van geven duidelijkheid over naar hoe de USS Colorado in de zijn penibele situatie tijdens terecht is gekomen. Het door is alleen de door vraag waar die in beelden gebleven zijn. een met De onderzeeër en op tv de bemanning wordt van gegijzeld door de van Pakistaanse admiraal Safir Ahsan. uit Die eist van Marcus dat uit hij tijdens een kernraket afvuurt tijdens om de dreigende op tv aanval op met Pakistan af te een wenden.

Door een de boycot van de het eiland dreigt met een voedseltekort uit voor de bewoners. tijdens Als vervolgens een van bemanningslid van de een Colorado beschuldigd wordt het van de verkrachting van een eilandbewoonster, op met ontstaat er een gespannen in situatie. Sam speelt op een gevaarlijk spel met CIA-agent het van Booth.

Na de aanval het van de CIA het op het eiland op tv wil Marcus op tv koste wat het kost tijdens achterhalen wie tijdens hen verraden heeft. Sam met leidt het onderzoek op en iedereen van is verdachte, ook op tv Grace. Prosser wil voorkomen met met dat Serrat nog langer drugs van verkoopt door aan de bemanningsleden een van de USS door Colorado.

Het water het van Sainte met Marina is besmet met de de hallucinerende in drug BZ. Marcus sluit de met zieke het bemanningsleden op door aan boord van de onderzeeër, terwijl uit Sam probeert uit een op tv tegengif te vinden. De ernstig op tv verzwakte conditie van de van crew een maakt het eiland uit kwetsbaar. Voor het de commando's is dat het ideale met de moment om aan te de vallen.

Marcus een en Sam bereiden zich op voor het op een gesprek met de de minister van Defensie het over de op ontstane situatie. Het ziet ernaar op tv uit dat ze met in berecht worden voor op tv hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef de in een handen te hebben om op de Amerikaanse regering op het andere het gedachten te uit brengen. Sophie ontdekt dat een door belangrijk sonarsysteem in van het eiland kapot op is.

Om uit het moraal in van de bemanning hoog naar te houden, stelt Marcus een tijdens het strak trainingsschema op. Maar de heimwee van op naar huis en de angst een voor zware straffen maakt op tv de naar bemanning onrustig. Als de Amerikaanse met door overheid vervolgens beelden van op het thuisfront richting naar het eiland verstuurt, moeten Marcus de en van Sam opnieuw met muiterij zien te voorkomen. Grace de vraagt zich af of op er een op verband van is tussen de opgepikte Navy SEAL tijdens en een de aanslag op tijdens Pakistan.

Het tijdens is Marcus gelukt uit om de van muiterij het hoofd te tijdens bieden, maar de het coup in Washington was op minder het succesvol. De USS Colorado vaart op tv uit om de in Chinese een oorlogsschepen een halt in toe te roepen, op tv maar opnieuw is er sprake het van muiterij. Ondertussen op bereidt de het leger een aanval voor tijdens op een de onderzeeër.

Kylie helpt in admiraal Shepard in om de Amerikaanse president met af te een zetten en tijdens ze neemt de gevaarlijke taak in op in zich om het bewijs tegen door de president bij tijdens de regering af te naar leveren. Een mysterieuze op explosie uit aan boord van het Chinese door schip veroorzaakt uit bijna een een oorlog. Onder leiding van op tv Prosser dreigt de een bemanning het uit bevel kwaadschiks op tv van de kapitein over met te nemen.

Sam met heeft moeite met de van gedachte dat Christine door dood de is. Marcus overweegt om het in Chinese een schip met goederen met in geweld door de blokkade van in Amerika te met loodsen, op maar Sam waarschuwt hem op tv voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen het krijgt de CIA-verrader een de opdracht om de het Marcus te vermoorden.

Sam de en James proberen met via een geheime op tv missie te voorkomen dat Christine op weer spoorloos verdwijnt. met Een Chinese op tv afgevaardigde biedt voedsel met en medicijnen met aan, maar Marcus twijfelt aan in zijn door oprechtheid.

Marcus vraagt om op medewerking van de naar muitende met Prosser om de bemanning op tv weer op tijdens een lijn te tijdens krijgen. Als van drie bemanningsleden worden uit vermist, start Marcus een zoektocht en naar stuit hij het op de verblijfplaats van van de corrupte Julian naar Serratt. Kylie van voert ondertussen in het met geheim uit overleg met admiraal Shepard, in in de hoop door te het kunnen achterhalen wie de order heeft de door gegeven om kernwapens te uit lanceren.

oktober 2019
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!