Programma gemist?

Het is door Marcus op gelukt om de muiterij het hoofd het te bieden, met maar de coup de in Washington was minder uit succesvol. De USS uit Colorado vaart uit met om van de Chinese oorlogsschepen af door te stoppen. een Ondertussen bereidt het leger een het aanval van voor op met de onderzeeër.

Kylie met helpt admiraal Shepard om de naar Amerikaanse het president af te tijdens zetten. Ze neemt de gevaarlijke de taak op zich tijdens met om het bewijs tegen de president tijdens met bij de regering af te leveren. op tv Een uit mysterieuze explosie aan tijdens boord van het Chinese in schip uit veroorzaakt bijna een oorlog. de Onder leiding naar van Prosser dreigt de uit bemanning het bevel kwaadschiks de van naar de kapitein over te in nemen.

Sam heeft moeite door met door de gedachte dat Christine dood tijdens is. van Marcus overweegt in om het Chinese schip met het goederen met geweld een door de blokkade van van Amerika te tijdens loodsen, naar maar Sam waarschuwt hem voor een de in mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de in opdracht om met Marcus te tijdens vermoorden.

Sam met en James het proberen via een geheime naar missie te voorkomen dat op tv Christine weer naar spoorloos verdwijnt. Een met Chinese afgevaardigde biedt voedsel en op tv medicijnen aan, van maar Marcus twijfelt naar aan op zijn oprechtheid.

De van beelden gemaakt met een de helmcamera's van de op tv SEALs geven duidelijkheid over uit van hoe de USS met Colorado in zijn penibele situatie terecht naar is gekomen. Het door is een alleen de van vraag waar die uit beelden gebleven zijn. De onderzeeër en naar de bemanning wordt de gegijzeld door een de Pakistaanse admiraal tijdens Safir in Ahsan. Die eist van Marcus uit dat hij in een kernraket uit afvuurt om de dreigende door aanval op Pakistan af uit te het wenden.

Door uit de boycot van het eiland op tv dreigt een voedseltekort in voor de bewoners. van op tv Als vervolgens een bemanningslid van de de Colorado beschuldigd wordt op tv van de verkrachting in van een op tv eilandbewoonster, ontstaat uit er een gespannen een situatie. Sam speelt een van gevaarlijk spel met CIA-agent met uit Booth.

Na de uit aanval van op tv de CIA op het op tv eiland wil Marcus op tv koste wat het kost door achterhalen wie een hen verraden uit heeft. Sam leidt het onderzoek op van en iedereen is verdachte, ook Grace. van Prosser wil op voorkomen dat Serrat nog uit langer drugs verkoopt een aan de op bemanningsleden van de USS op met Colorado.

Het naar water van Sainte op Marina is besmet met een de de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit door de zieke naar bemanningsleden op aan boord op tv van de onderzeeër, terwijl van op Sam probeert een tegengif uit te vinden. De ernstig verzwakte tijdens conditie van een de crew een maakt het eiland tijdens kwetsbaar. Voor de op commando's is dat met het ideale moment om op tv aan te op vallen.

Marcus en met Sam bereiden in zich voor op een gesprek op tv het met de minister van Defensie van over de ontstane situatie. van Het de ziet ernaar uit dat op tv ze berecht naar worden voor hoogverraad. met Marcus denkt een sterke in troef in handen te een hebben om de naar Amerikaanse regering van op andere gedachten te de op tv brengen. Sophie ontdekt dat een met belangrijk sonarsysteem van het op tv het eiland kapot is.

Om het moraal op tv van van de bemanning een hoog te houden, het stelt Marcus een strak in trainingsschema op. tijdens Maar de heimwee naar huis en een de angst een voor van zware straffen maakt de tijdens bemanning onrustig. Als van de Amerikaanse overheid vervolgens van beelden van op het thuisfront richting het tijdens eiland verstuurt, moeten Marcus met het en Sam opnieuw muiterij zien te de voorkomen. Grace op vraagt op tv zich af of er een met verband is tussen een de opgepikte Navy op tv SEAL en de met aanslag op van Pakistan.

Het naar is Marcus gelukt om op tv de muiterij het het hoofd uit te bieden, maar de coup een in Washington door was minder succesvol. in De USS Colorado vaart uit uit om door de Chinese door oorlogsschepen een halt in toe te roepen, maar opnieuw met is van er sprake van muiterij. Ondertussen bereidt van het leger een op aanval voor op op de het onderzeeër.

Kylie helpt admiraal door Shepard de om de op tv Amerikaanse president af met te zetten en ze neemt het de gevaarlijke taak op op tv met zich om het bewijs tegen de tijdens president bij het de regering af op te leveren. Een mysterieuze op explosie met aan boord van naar het Chinese schip veroorzaakt tijdens bijna tijdens een oorlog. Onder leiding van een Prosser dreigt door de bemanning het bevel het kwaadschiks van de kapitein tijdens over door te nemen.

Sam heeft moeite door op met de gedachte dat een Christine dood is. Marcus overweegt door om het uit Chinese schip met goederen op met geweld door een de blokkade op tv van Amerika te naar loodsen, maar Sam waarschuwt in hem voor de uit mogelijke gevolgen. met Ondertussen met krijgt de CIA-verrader de opdracht om op in Marcus te vermoorden.

Sam met en James proberen in via een tijdens geheime missie te op tv voorkomen dat Christine weer het spoorloos verdwijnt. uit Een Chinese afgevaardigde biedt op tv voedsel en uit medicijnen aan, maar Marcus door twijfelt aan zijn tijdens oprechtheid.

Marcus naar vraagt om medewerking een van de muitende Prosser een om de bemanning weer naar op een lijn op tv met te krijgen. Als drie bemanningsleden worden in vermist, in start Marcus uit een zoektocht en de stuit hij op de verblijfplaats het van de corrupte in Julian Serratt. Kylie voert de ondertussen in van het naar geheim overleg met admiraal Shepard, in op tv de hoop te op tv kunnen door achterhalen wie de order heeft door gegeven een om kernwapens te uit lanceren.

november 2020
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!