Programma gemist?

Het met is Marcus gelukt om de door muiterij het hoofd een uit te bieden, maar de coup een in met Washington was minder succesvol. De van USS Colorado door vaart uit tijdens om de Chinese oorlogsschepen af te een stoppen. Ondertussen uit bereidt het leger met een tijdens aanval voor op de het onderzeeër.

Kylie op helpt admiraal een Shepard om de Amerikaanse met president af te zetten. het Ze neemt de op gevaarlijke op tv taak op zich om het bewijs van tegen de op tv president bij de regering op tv af te het leveren. een Een mysterieuze explosie aan door boord van het Chinese schip in veroorzaakt bijna een de oorlog. Onder leiding in van op Prosser dreigt de de bemanning het bevel kwaadschiks het van de kapitein over in te uit nemen.

Sam tijdens heeft moeite een met de gedachte dat de Christine dood is. Marcus uit overweegt een om het Chinese schip naar met goederen de met geweld door de blokkade op van Amerika naar te loodsen, maar Sam tijdens waarschuwt hem voor de in mogelijke gevolgen. De met CIA-verrader uit krijgt de op opdracht om Marcus de te vermoorden.

Sam de en James uit proberen via een geheime missie te het voorkomen dat Christine op tv een weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese een afgevaardigde het biedt voedsel en medicijnen aan, maar de Marcus het twijfelt aan zijn van oprechtheid.

De beelden de gemaakt met de tijdens helmcamera's van de een SEALs naar geven duidelijkheid over hoe de USS door Colorado in zijn uit penibele situatie op terecht is gekomen. het Het door is alleen de vraag waar die op tv tijdens beelden gebleven zijn. De op tv onderzeeër en de uit bemanning wordt gegijzeld met door de tijdens Pakistaanse admiraal Safir Ahsan. Die naar eist op tv van Marcus dat hij door een kernraket afvuurt om de naar dreigende het aanval op Pakistan af op te naar wenden.

Door een de boycot van het eiland de dreigt een voedseltekort de voor de in bewoners. Als op vervolgens een bemanningslid van naar de Colorado tijdens beschuldigd wordt op van de verkrachting van een van eilandbewoonster, ontstaat er uit een gespannen een situatie. Sam naar speelt een gevaarlijk spel tijdens met CIA-agent van Booth.

Na de aanval met van uit de CIA op het eiland door wil Marcus in koste wat in het kost achterhalen wie een hen verraden heeft. Sam van leidt in het onderzoek op tv en iedereen is door verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen tijdens dat Serrat naar nog door langer drugs verkoopt aan op de bemanningsleden van de tijdens USS van Colorado.

Het in water van Sainte het Marina is met besmet met de hallucinerende drug door BZ. Marcus met sluit de zieke bemanningsleden naar op aan boord van uit de onderzeeër, terwijl met Sam probeert een door tegengif te tijdens vinden. De op ernstig verzwakte met conditie van de crew uit maakt het eiland een kwetsbaar. Voor in de commando's is in dat het ideale moment om een aan in te vallen.

Marcus en een Sam bereiden zich van voor op tijdens een gesprek met de minister uit van Defensie met over de ontstane in situatie. Het ziet ernaar het uit dat ze door berecht worden voor met hoogverraad. Marcus denkt het een sterke troef het in handen het te hebben om de met Amerikaanse regering de op andere gedachten te naar brengen. Sophie ontdekt van dat met een belangrijk sonarsysteem van uit het eiland van kapot is.

Om het met moraal van van de bemanning hoog te houden, in stelt Marcus met een strak naar trainingsschema op. met Maar de heimwee naar huis het en de op angst voor zware naar straffen maakt de bemanning onrustig. door Als de uit Amerikaanse overheid vervolgens tijdens beelden met van het thuisfront richting de het eiland verstuurt, moeten Marcus op en Sam opnieuw door de muiterij zien te voorkomen. op Grace vraagt zich af het of er een naar verband op tv is tussen de opgepikte Navy de SEAL en de aanslag op op op tv Pakistan.

Het is tijdens Marcus gelukt om naar de muiterij door het hoofd van te bieden, maar de naar coup in Washington was minder de succesvol. De USS uit Colorado vaart uit de om de uit Chinese oorlogsschepen van een halt toe te roepen, door maar een opnieuw is door er sprake van muiterij. Ondertussen bereidt naar het leger met een aanval tijdens voor op de in onderzeeër.

Kylie op tv helpt admiraal Shepard om de naar Amerikaanse president in af te uit zetten en in ze neemt de gevaarlijke met taak op zich om het op tv bewijs tijdens tegen de president met bij de regering af door te leveren. Een met mysterieuze naar explosie aan boord van het Chinese op tv schip op veroorzaakt bijna een op tv oorlog. Onder leiding van Prosser naar dreigt de de bemanning het bevel kwaadschiks de de van de kapitein naar over te nemen.

Sam in heeft moeite met van de gedachte dat Christine in dood is. Marcus de overweegt om het Chinese van van schip met goederen met geweld door met de met blokkade van Amerika op tv te loodsen, uit maar Sam waarschuwt hem uit voor de op mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt met de CIA-verrader de van opdracht om door Marcus te vermoorden.

Sam een en James proberen op tv via een geheime missie te de een voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. door van Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en tijdens medicijnen aan, van maar Marcus twijfelt aan op zijn tijdens oprechtheid.

Marcus uit vraagt om medewerking van de op op muitende Prosser om de bemanning de weer op naar een lijn te door krijgen. Als drie bemanningsleden worden van vermist, tijdens start Marcus een zoektocht en op tv een stuit hij op de met verblijfplaats van de uit corrupte Julian Serratt. Kylie uit voert ondertussen in het van geheim het overleg met admiraal op Shepard, in naar de hoop te kunnen achterhalen wie het de order heeft naar gegeven om het kernwapens te met lanceren.

april 2021
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!